aztec Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Na beszéltünk Anti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 És jól kiokosítottátok egymást??? :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 És jól kiokosítottátok egymást??? :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Ahogy mondod drágajó ember! De előtte majd nyomozunk meg minden s ha minden jól alakul akkor 1 eszmecsere is lessssz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Hadititok, hogy mit bizniszeltek??? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Hadititok, hogy mit bizniszeltek??? :wink: Üdv.: Atommanó nem titok, teszek egy próbát a plusz LE-k reményében :wink: előtted már nem merek titkolozni me' kimoderálsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Nyelestengely-csapágy is lehet a morgó hang. Opel váltóknál nem túl ritka, hogy hamar megadja magát. Ha lábbal felhúzod a kuplungpedált a műszerfalig, akkor el kell hallgatnia a morgó hangnak, amennyiben a kinyomócsapágy. Ha nem hallgat el, hanem ugyanúgy morog, akkor szívás. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 És hogy növled? Hagy okosodjak mán egy kicsit... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Mivan? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 igen és ezek a szerelők azt fogják neked tanácsolni ha egy kicsit több munka van a javitással mint amennyi egy levegőszűrőhöz erőfeszítésbe egy levegőszűrő cseréje kerül, hogy add el, mert szar, mert drága, mert blablabla... Ez egy nagyon jól megfogalmazott mondat volt.......de azért ércsük :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 redline írta: "igen és ezek a szerelők azt fogják neked tanácsolni ha egy kicsit több munka van a javitással mint amennyi egy levegőszűrőhöz erőfeszítésbe egy levegőszűrő cseréje kerül, hogy add el, mert szar, mert drága, mert blablabla... f@szom az ilyen szerelőkbe.....méghogy szerelő.... tudom, hogy ennyiért kurvadrága az a hidrotőke de mérlegeld hogy mi egyebet tudsz vele tönkretenni ha igy használod!?!!??" Szerintem nem olyan rosszak ezek a szerelők: 1. A hidrotőke cseréje annyira nem nagy művelet (végignéztem a tisztítást, láttam), meg aztán nekik bevételt jelent. 2. Ha rámbeszéli, hogy "úristen mingyárszétesikamotorod neked16újhdrotőkekell derötönazonnyomba", és rávesz engem, hogy rajta keresztül rendeljek meg 16db hidrotőkét+beszerelést, akkor az alkatrészár kedvezményén és a munkadíján egy délután alatt keres 60 rongyot rajtam. (persze nem mentem volna bele, mert egészen én sem vagyok hülye, de mind1) Ehelyett azt mondta, hogy ne törődjek vele. Ez az én véleményemmel is egybevág, hiszen eddig csak laci4 c20xe motorját hallottam lényegesen jobb hangon járni, egy párat picit jobb hangon vagy ugyanolyan hangon mint az enyém, az összes többi (90%) ... huhh ... Ezek után csak esztétikai kérdésnek tekintem a néha szarozó hidrotőkéimet - ami amúgy nagyon zavarja a lelkemet. F@szom inkább azokba a szerelőkbe, akiknek egy zörgő ajtókárpitra az a reakciójuk, hogy motorgenerálozni kell de azonnyomba. UI: Na, elmentem az...-hoz, összepróbálom a kocsit egy-két gsivel, hogy kiderüljön, rendben van-e még a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Béla! Helyszínt légyszi ne erőltesd... :twisted: :roll: (kitöröltem) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Szerinted van még olyan rendőr aki nem tudja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Nem, de azért nem muszáj publikálni! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Nem, de azért nem muszáj publikálni! Üdv.: Atommanó erről van szó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Szerintem nem olyan rosszak ezek a szerelők: 1. A hidrotőke cseréje annyira nem nagy művelet (végignéztem a tisztítást, láttam), meg aztán nekik bevételt jelent. 2. Ha rámbeszéli, hogy "úristen mingyárszétesikamotorod neked16újhdrotőkekell derötönazonnyomba", és rávesz engem, hogy rajta keresztül rendeljek meg 16db hidrotőkét+beszerelést, akkor az alkatrészár kedvezményén és a munkadíján egy délután alatt keres 60 rongyot rajtam. (persze nem mentem volna bele, mert egészen én sem vagyok hülye, de mind1) barátom Te melyik országban élsz? :) :D :D itt olyan hülyék az emberek, hogy eddig ők nem jutnak el......ő cska azt látja, hogy nem egy fékbetét kell cserélnie vagy egy zörgó kipufogót kell egy bilincscsel megjavítania. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Szerintem rendezvénynaptárat is nyugodtan ki lehet adni, annyira a megszokott menetrend szerint megy mindig ez... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Béla! Helyszínt légyszi ne erőltesd... :twisted: :roll: (kitöröltem) Üdv.: Atommanó BOCCCCCSSS! :oops: :oops: (Hol a térdelős emotikon?) Amúgy egy géesít sem találtam... ...ahogy én a rendőrséget ismerem, internetes fórumokon publikálhatod előre hogy kiirtod a családod, azt is szarják le, ha egyáltalán olvassák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Béla! Helyszínt légyszi ne erőltesd... :twisted: :roll: (kitöröltem) Üdv.: Atommanó manó mit gondolsz a rendörség nem tudja hol szoktak talizni .... egyébként rá vagy kattanva randesen a moderálásra de hát ez addig lessz csak igy amig uj a dolog aztan ugyis lenyugszol nem kéne ennyire eröltetni ... de te tudod csak jotanacs ... udv Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 "(Hol a térdelős emotikon?) " Mit akarsz az Antival??? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 "(Hol a térdelős emotikon?) " Mit akarsz az Antival??? :) :D :D :smt043 :smt005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 IQBéla Ne felejtsd, az én verdámba pár évvel fiatalabbak az alkatrészek 8) Bár az utsó Racing alkalmával kicsit fura volt vmi. Olyan fura hangott adott, mintha vmi folyadék frocskölt volna vhol.. vagy mintha vmi forgo alkatrészre akadt volna vmi..mondjuk sár, és azt verte volna le..(ezt nem hinném,álló kocsi volt)lehet csak a kiegyenlitöbe nyomta a hütövizet? nem tom.. azota nem hallottam. Ja meg akkor jol megnéztem a motorteret.. meghallgattam.. természetesen nem produkálta a hangot, és nem láttam semmi nyomát bárminemü folyásnak. Meg még azt is csinálta, h racing közben, amikor produkálta a hangot, az elvonta a figylemem, ezért késön váltottam,leszabályzott(maxRpm) ée arra a rövid pillra felvillant töltés lámpa is... nah mindegy.. azota semmi galiba...(ilyen téren) No meg mióta bekerült Mo.ra, azaz nálam van. Kb. egy év alatt, ennnek is kezd csúnyább hangja lenni. (igen igen.. mert nálam van :twisted: ) Pláne ha kicsit meghajkurászom. Érdekes, h akkor az a olyan 2ezres fordszám környéki rezonálás is jobban elöjön.. pláne motorféknél.. viszont a motornak más téren szebb lesz a hangja.. mondjuk ugy inkább h kipufnak.. olyan mélyebb morgosabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Ja!! és úgy néz ki, bejött a hátsó ajtó csörgés tipped!! Vmelyik nap vhol álltam.. vártam vmire.. nyitott csimiajtóval.. és szemembe ötlött az a kis gumibigyó.. megtekertem.. utána érezhetö volt a változás.. szerintem kijebb jöt, ugyanis amikor kinyitottam az ajtót, szinte ugrott egyett felfelé. Kicsit ezért visszább tekeretem. Azóta mintha csendesebb ..nem akarom elkiabálni, talán meg is szünt a csörgése! Még majd macskakövön vagy földuton kiderül :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Emberek tanácsot kérnék Ugy érzem kicsit rendbekéne raknom a kuplungot :wink: Mit érdemes cserélni (kinyomo csapágy, tárcsa) ?? Milyen tárcsát érdemes venni ami nem méregdrága és jó is? Segítséget előre is köfi :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Off voltam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Mivel van problémád? Inkább ezzel kezd, mint azzal ,hogy mindent cserélni akarsz. Anyagilag jobban kijössz. Már leírta :wink: ]http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=2...art=210 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts