Atchen Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! W1102-es km óra volt benne, és most is olyan van csak ford számmérős... Ebben állítólag nincs útszakasz jeladó! Mondták hogy az se-be w1111-es kell útszakasz jeladós, mert azért van ez az egész!? Hibakódra a 24-est dobja a sebességérzékelőt Ötlet?
zotya975 Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 olajálló gumi, lehet kapni olajálló gumicsövet Én nem tudtam meghajtani az egyenes csövet nálam a kartergáz felvezető derékszögű. A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! W1102-es km óra volt benne, és most is olyan van csak ford számmérős... Ebben állítólag nincs útszakasz jeladó! Mondták hogy az se-be w1111-es kell útszakasz jeladós, mert azért van ez az egész!? Hibakódra a 24-est dobja a sebességérzékelőt Ötlet? Ellenörizni kell a középkijelző két gombjának egyszerre történő lenyomásával. Az óra hátulján nem is volt ott a jeladó? Ugyanolyan W számú kell bele mint előtte volt, de ha más van akkor is max csalni fog de attól még működik. 1
Atchen Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 Én nem tudtam meghajtani az egyenes csövet nálam a kartergáz felvezető derékszögű. Ellenörizni kell a középkijelző két gombjának egyszerre történő lenyomásával. Az óra hátulján nem is volt ott a jeladó? Ugyanolyan W számú kell bele mint előtte volt, de ha más van akkor is max csalni fog de attól még működik. mi történik ha egyszerre megnyomom a két gombot? Mit kell látnom? eddig w1102-es volt, de nem láttam rajta jeladót, meg a 24-es hibakód a sebességérzékelő szóval nem tudom, de már nagyon meg szeretném oldani, mert egy héten belül születik a Kisfiam!!!
aholy Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 mi történik ha egyszerre megnyomom a két gombot? Mit kell látnom? eddig w1102-es volt, de nem láttam rajta jeladót, meg a 24-es hibakód a sebességérzékelő szóval nem tudom, de már nagyon meg szeretném oldani, mert egy héten belül születik a Kisfiam!!! régi órával jó volt? akkor próbára vissza kell rakni azt mindegyik astra kmórában van útjeladó,
Atchen Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 régi órával jó volt? akkor próbára vissza kell rakni azt mindegyik astra kmórában van útjeladó, a régivel se volt jó az is w1102-es volt, de most az ecu is más az x14nz ecuval semmi baj nem volt a w1102-es órával át lett építve és most SE ecu van bent és w1102 ugyanúgy
stirlitz Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 a régivel se volt jó az is w1102-es volt, de most az ecu is más az x14nz ecuval semmi baj nem volt a w1102-es órával át lett építve és most SE ecu van bent és w1102 ugyanúgy jahogy halmozottan hátrányos helyzetü a gép, így mán elég sok lehetőség van mi a baja szerintem....
Atchen Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 jahogy halmozottan hátrányos helyzetü a gép, így mán elég sok lehetőség van mi a baja szerintem.... nem. egy x14nz sima w1102-es órával át lett építve c14se-re fordszámmérős km órát is kapott szintén w1102-est. csak motorfékezés utáni kuplung kinyomáskor áll le, ha simán felgyorsítok és kinyomom akkor ketyeg tovább szépen és csak a 24 es hibát dobja: sebességérzékelő erre mondták, hogy cseréljem az órát w1111-esre és akkor megszűnik a gond...
zotya975 Elküldve Július12, 2014 Elküldve Július12, 2014 mi történik ha egyszerre megnyomom a két gombot? Mit kell látnom? eddig w1102-es volt, de nem láttam rajta jeladót, meg a 24-es hibakód a sebességérzékelő szóval nem tudom, de már nagyon meg szeretném oldani, mert egy héten belül születik a Kisfiam!!! Kiírja a középkijelző a pillanatnyi sebességet 53Km/óráig, ha van órával, külső hőmérséklet jeladóval kapcsolatos hibakód azt is kíírja, majd jön egy kijelzőteszt. Mivel ez az útjeladó alapján számol , ha nem mutatja a sebességet akkor valószinűleg a jeladó rossz, vagy nincs kapcsolata az ECU-val. 1
Misi69 Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Urak! Le lehet valahogy bontani egyszerűen a benzintank töltőcsövét? Át kéne piszkálni, lehet hogy valami dugulás van. Fél óra egy tankolás, mert folyton lekattan a pisztoly. Sedanról van szó. Nekem is hasonlóan túl sokáig tartott a tankolás a beömlő nyílásnál volt egy műanyag szelepszerűség amin keresztül megy a töltő pisztoly tankolásnál . Nekem az kiugrott a helyéről vagy tankolásnál lebarmolták .Azt a törött alkatrészt kivettem belőle így most anélkül is jó.Állítólag az a szerkezet a töltőpisztolyt szabályozza,hogy milyen benzint tankolhatunk bele.Én úgy tudom ,hogy az ólmozott benzin pisztolya vastagabb ,hogy ne lehessen olyat tankolni bele.
zotya975 Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Nekem is hasonlóan túl sokáig tartott a tankolás a beömlő nyílásnál volt egy műanyag szelepszerűség amin keresztül megy a töltő pisztoly tankolásnál . Nekem az kiugrott a helyéről vagy tankolásnál lebarmolták .Azt a törött alkatrészt kivettem belőle így most anélkül is jó.Állítólag az a szerkezet a töltőpisztolyt szabályozza,hogy milyen benzint tankolhatunk bele.Én úgy tudom ,hogy az ólmozott benzin pisztolya vastagabb ,hogy ne lehessen olyat tankolni bele. Ez egy visszafolyás gátló, ha megborulsz a kocsival, akkor nem folyik ki olyan gyorsan a benzin a tankból. Diesel-benzin töltőcsöve eltérő, a tanknyílás is ugyanígy van a dieselé nagyobb átmérőjű a benzinesé kisebb. Amit rohadtul nem értek, mert így a diesel autóba lehet véletlenül benzint tankolni, és szerintem ez nagyobb baj mintha a dieselt nyomatnád bele a benyásba. Az ólmozott pisztolyt még sose néztem hogy az mekkora, nem is túl gyakori már.
wookie Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Télen a kamionosok szoktak benzint rátankolni, a könnyebb indíthatóság miatt. Illetve a benzin begyullad a dízelben is, fordítva már kevésbé..... Persze tisztán betankolni egyiket se jó.
Tyúkól Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Sziasztok. A kesztyűtartóba és hátra szeretnék valami értelmes, kapcsolható led világítást tenni. Hol, milyen kábelekre kell rákötnöm? (F Kombi)
zotya975 Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Télen a kamionosok szoktak benzint rátankolni, a könnyebb indíthatóság miatt. Illetve a benzin begyullad a dízelben is, fordítva már kevésbé..... Persze tisztán betankolni egyiket se jó. Pont ez az, a benzin nem tűri annyira a kompressziót, ha beletankolják a 30 baros dieselbe , fordítva szerintem simán csak nem megy, legalábbis a régebbi autók, az új érzékenyebb rendszerek nem tudom hogyan viselkednek. A régi főnököm Alfájában már azelőtt kigyulladt a motorhiba lámpa mielőtt leállt volna a motor, a félretankolástól.
wookie Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 Ép ezaz, hogy a kisebb kompressziótűrés miatt a benzint megeszi a dízel, fordítva meg nem. Akkor le kell engedni.
zotya975 Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Ép ezaz, hogy a kisebb kompressziótűrés miatt a benzint megeszi a dízel, fordítva meg nem. Akkor le kell engedni. Ezért nem értem hogy a benzines pisztolya miért fér bele a diesel tanknyílásába, fordítva kéne lenni nem?
FPepe Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Ép ezaz, hogy a kisebb kompressziótűrés miatt a benzint megeszi a dízel, fordítva meg nem. Akkor le kell engedni. Hallottam már diesel Mondeorol, ami pár km alatt kinyiffant a benzintől. A volt cégemnél az egyik manager nőnek sikerült elkövetnie, aztán még a benzinkúton akarta elverni a port. Pechjére a biztonsági kamera felvételén látszik, kutas a közelébe se ment a kocsinak...
zotya975 Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Hallottam már diesel Mondeorol, ami pár km alatt kinyiffant a benzintől. A volt cégemnél az egyik manager nőnek sikerült elkövetnie, aztán még a benzinkúton akarta elverni a port. Pechjére a biztonsági kamera felvételén látszik, kutas a közelébe se ment a kocsinak... Végülis logikus, a benzin főleg egy meleg motorba bekerülve előbb fog robbanni mint ahogy eléri a dugattyú a felső holpontot és egyben a nyomás a kábé 30bart. Szerencsére általában nem tisztán kapja hanem a maradék diesellel vegyítve.
Tiu Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Az égéstérben történő dolgok a legkevesebb ilyenkor. http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/05/17/a_benzinkutas_tette_tonkre_az_autot/
zotya975 Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Az égéstérben történő dolgok a legkevesebb ilyenkor. http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/05/17/a_benzinkutas_tette_tonkre_az_autot/ Igaz. :icon1:
stirlitz Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Én tankoltam egy 1.6HDi-be benzint......semmi baja nem lett, pedig a citroenet nem tartják egy "top" brendnek. Mentem vele pályán pár km-et pályán, mikor nyek és sárga lámpa, ippen le tudtam gurulni a leállóba, mivel előtte tankoltam, beleszagoltam rögtön tudtam, hogy baj van és elbactam. Tréler(~40), szervez 15eHUF. kb felesbe volt benne
zotya975 Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Én tankoltam egy 1.6HDi-be benzint......semmi baja nem lett, pedig a citroenet nem tartják egy "top" brendnek. Mentem vele pályán pár km-et pályán, mikor nyek és sárga lámpa, ippen le tudtam gurulni a leállóba, mivel előtte tankoltam, beleszagoltam rögtön tudtam, hogy baj van és elbactam. Tréler(~40), szervez 15eHUF. kb felesbe volt benne Gondolom autó-motorfüggő mennyire érzékeny rá.
dmar Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Mi nekunk a cegnel kotelezo telen bezot rakni az oreg merci teherautokba.de szigoruan %os aranyban. Pl 50l gazolajhoz 2,5 l bezo tehat 5% aranyban...parafin kicsapodas miatt.
zotya975 Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Mi nekunk a cegnel kotelezo telen bezot rakni az oreg merci teherautokba.de szigoruan %os aranyban. Pl 50l gazolajhoz 2,5 l bezo tehat 5% aranyban...parafin kicsapodas miatt. Egy telet szenvedtem végig egy nehezen induli 1.7td caravannal, aztán szerencsére másodszorra végleg sikerült kinyírnom. :D Először lelevegősödött a rendszer egy szakadt résolajcső miatt, aztán izzitókat cseréltem persze az elsőt nem tudtam kitekerni. Erre nem is gondoltam hogy lehet segítene ha tennék egy kis benzint a dieselbe.
hetyke Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Egy telet szenvedtem végig egy nehezen induli 1.7td caravannal, aztán szerencsére másodszorra végleg sikerült kinyírnom. :D Először lelevegősödött a rendszer egy szakadt résolajcső miatt, aztán izzitókat cseréltem persze az elsőt nem tudtam kitekerni. Erre nem is gondoltam hogy lehet segítene ha tennék egy kis benzint a dieselbe. traktornál is szokták! Sőt! Télen minuszokban a lánfűrésznél is szoktam néha a lánckenő olajba.
zotya975 Elküldve Július16, 2014 Elküldve Július16, 2014 Ahha! Én itt pislogtam 2 percig hogy mire gondolhatsz? :omg: Biztos ilyen, én így vettem 1.6 16V X16XEL a motor, ennek hány évet/ hónapot adnál? mennyire vésze a rozsda? Gondolom a blokkból nem jönne ki a csavar... .. most nézem, van egy leömlő rész és arra van ez rácsavarozva. Áthoztam ide. Szerintem a leőmlő és a kipuf rész simán szétcsavarozható, csavarlazító kell neki sok. A rozsda meg úgyis ott lesz, nem sok festék bírja azt a nagy hőt, nem tudom a hőálló ezüst meddíg marad rajta.
Recommended Posts