Fishbone Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 a benyaszűrő csere: http://www.kep.tar.hu/laci4/50068635#2 és én a csergőben 1 463 Ft-ért vettem. Köszi! Még egy kérdésem lenne, hogy csak az egyik oldalát mutatja a képen hogy el kell szorítani a csövet, és a másik felét? onnan nem fog benzin folyni?
Fishbone Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 ja igen, arra viszont nem írtatok hogy mi lehet annak az oka hogy nem nagyon akar húzni a kocsi, és kicsit késik a gázadás! :(
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Sajnos a hibára nincs lövésem. A csipesz.. ennél erősebb vmi kell. mondjuk egy párhuzamszorító vagy papagályfogó ami öszenyomja totál, mert különben tuti fröcsi lesz. nem vészes, de jön ki belőle. Arra azért vigyázz,hogy ne sértsd meg a csövet! az a motorfelőli oldal.. nekem onnan jött a több. A másik oldalról is jön, de ott egyrészt míg nem veszed le, a szűrő picit megfogja.. de épphogy. Utána viszont onnan is jöhet egy kevés.. de nem annyi mint elölről. Jah és magában a szűrőben is akad némi lónyál! :(
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Jah és ha esetleg tipust, motorkódot tudnál írni, akkor talán jobban tudnak segíteni a srácok(vagy csak én néztem el valahol és már írtad)
warwolf Elküldve Július4, 2005 Elküldve Július4, 2005 Egy kicsit folyni fog, de semmi több.Elsőre a motor felöli részt húzd le, és rögtön told rá az új szűrőt úgy, hogy a benyatank felöli részen rajta marad a zárókupak.Akkor elkerülhető a tocsogás! :wink: (nekem még a könyököm is benyás lett először)
Laci4 Elküldve Július4, 2005 Elküldve Július4, 2005 Egy kicsit folyni fog, de semmi több.Elsőre a motor felöli részt húzd le, és rögtön told rá az új szűrőt úgy, hogy a benyatank felöli részen rajta marad a zárókupak.Akkor elkerülhető a tocsogás! :wink: (nekem még a könyököm is benyás lett először) Ez is megoldás, de amíg rádugja.. pláne elsőre..
Fishbone Elküldve Július4, 2005 Elküldve Július4, 2005 Hát elsőre biztos nagyott fog élvezni a kocsi! :( A kocsi motorszáma pedig C16NZ Köszike a tanácsokat!
egyhapsi Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Agggyjonisten bort búzát békességet, és olcsó benzint, gazoilt.:-) Hogy kell leszedni a kombiról a hátsó lökhárítót ? Tudja valaki ? Nekem kicsit eláll a jobb oldalán, ahogy előre nyúlik. Meg kellene néznem az okát. :( :smt020
I_S Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Agggyjonisten bort búzát békességet, és olcsó benzint, gazoilt.:-) Hogy kell leszedni a kombiról a hátsó lökhárítót ? Tudja valaki ? Nekem kicsit eláll a jobb oldalán, ahogy előre nyúlik. Meg kellene néznem az okát. :( :smt020 Tom utólagos engedelmével ezt nézd meg, benne van: http://foxtrot.uw.hu/opelastraf.zip
I_S Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Egyébként valszeg belemehettek és elment a műanyag bakja a felfogatásnál... szvsz
egyhapsi Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Egyébként valszeg belemehettek és elment a műanyag bakja a felfogatásnál... szvsz Ha elment az a bizonyos műanyag bak, mit lehet csinálni ? Érdemes műanyaghegesztőt keresni, vagy menjek bontóba lökösért ? Mennyi annak az ára ?
I_S Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ha elment az a bizonyos műanyag bak, mit lehet csinálni ? Érdemes műanyaghegesztőt keresni, vagy menjek bontóba lökösért ? Mennyi annak az ára ? Hát még az is legez, hogy mindenféle hegesztés nélkül vissza lehet kicsit egyengetni, vagy kitámasztani valamivel (vastag gumi, stb) Ezt úgyis akkor látod, ha leszedted. A hegesztés sem drága, oan 3 forint körül mozog, de van olcsóbb is. Kolleganőm minden télen letépi a lökösét a corsa-ról legalább 2x, és mindíg meghegesztik neki 2-3 forintért.
Szabyka Elküldve Július9, 2005 Elküldve Július9, 2005 Mi a francert lazulhat le mindig a szervo szija kb 3 homaponkent pedig jol meg lett huzva ...
mörfi Elküldve Július10, 2005 Elküldve Július10, 2005 Mi a francert lazulhat le mindig a szervo szija kb 3 homaponkent pedig jol meg lett huzva ... A kontra anyát megszoktad húzni, az enyém sosem lazultmég meg, elég gány helyen van.
Szabyka Elküldve Július10, 2005 Elküldve Július10, 2005 A kontra anyát megszoktad húzni, az enyém sosem lazultmég meg, elég gány helyen van. Meg de lehet nem eléggé(?) ...
J0hnny Elküldve Július10, 2005 Elküldve Július10, 2005 Meg de lehet nem eléggé(?) ... Heggeszd oda!!! :( :lol: :lol:
Szabyka Elküldve Július10, 2005 Elküldve Július10, 2005 Heggeszd oda!!! :( :lol: :lol: És ha szakad/elörexik a szíj ? :lol: Flex :lol:
J0hnny Elküldve Július10, 2005 Elküldve Július10, 2005 És ha szakad/elörexik a szíj ? :lol: Flex :lol: Shimán! :lol:
egyhapsi Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Sziasztok.:-) Azt olvasom az Astra F kezelési könyvben, van olyan, hogy kocsimagasságállító szabályozó. És ez valahol hátul a csomagtér jobb oldalán van. Melyik típusokon van ez ? Látott már valaki ilyet ?
Gepard Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Sziasztok.:-) Azt olvasom az Astra F kezelési könyvben, van olyan, hogy kocsimagasságállító szabályozó. És ez valahol hátul a csomagtér jobb oldalán van. Melyik típusokon van ez ? Látott már valaki ilyet ? Csak a caravanokon.
Tom Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Csak a caravanokon. És asszem abból sem mindegyiken.
egyhapsi Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Az enyém az Caraván.:-) Pont ezért kérdeztem. Honnan lehetne ezt tudni, hogy van-e benne ? Mit keressek rajta ?
Nazsi Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 sziasztok! Töröt opelt vettem és 2 év után a hátsó elem rozsdás, tudtok valakit ajánlani aki profi a rozsda kezeléssel. Jó lenne mert szeretem az opelt, sose kopel:) ja és ha valakinek van muszaki leirás az opel astra F.ról ezt is megkoszonném 10 perc alatt lemásolom mert nekem nincs:( Üdv. mindenkinek Nazsi 06 20 80 60 060
ivannorbi Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Az enyém az Caraván.:-) Pont ezért kérdeztem. Honnan lehetne ezt tudni, hogy van-e benne ? Mit keressek rajta ? Fölnyitod a csomagtartót és a jobb hátsó sarokban alul találsz egy ugyanolyan szelepet, mint a keréken. A kárpiton és a szigetelő szivacson van egy kis lyuk, ott a szelep.
uhuhu Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Nazsi 06 20 80 60 060 szeretnéd hogy felhivjalak??? :shock:
Recommended Posts