Prins... Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Üdv Lenne egy olyan problémám hogy kint van a szervízlámpa és dadog az alapjárat, ingadozik. Lehetséges hogy lamda szonda? mert lehúzom a szonda csatlakozót és semmi változás, mintha ott se lenne. Menet közben semmi baj nincs vele, csak idegesít hogy kint van a szervízlámpa és alapjáraton dadogósan ingadozik az alapjárat. Kivillogtatni még nem volt időm, gondoltam először itt érdeklődök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Üdv Lenne egy olyan problémám hogy kint van a szervízlámpa és dadog az alapjárat, ingadozik. Lehetséges hogy lamda szonda? mert lehúzom a szonda csatlakozót és semmi változás, mintha ott se lenne. Menet közben semmi baj nincs vele, csak idegesít hogy kint van a szervízlámpa és alapjáraton dadogósan ingadozik az alapjárat. Kivillogtatni még nem volt időm, gondoltam először itt érdeklődök. Hát ugye igazából először ki kéne villogatni.....mert kábé annyi idö mint ezt a hsz-t megírni, és ha megmondja mi a baja nem kell találgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Hát ugye igazából először ki kéne villogatni.....mert kábé annyi idö mint ezt a hsz-t megírni, és ha megmondja mi a baja nem kell találgatni. Rendben köszi, csak telefonról írok, mert nem helyben dolgozom és csak hétvégente vagyok otthon ahol a kocsim is van. "SzakVélemény"érdekelne, aki érti is hogy lehetséges tünete e a szondahibának. Kivillogtatás után már én is okos vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Rendben köszi, csak telefonról írok, mert nem helyben dolgozom és csak hétvégente vagyok otthon ahol a kocsim is van. "SzakVélemény"érdekelne, aki érti is hogy lehetséges tünete e a szondahibának. Kivillogtatás után már én is okos vagyok. akár lambda hiba is lehet, de sok más is. ahogy távgyógyítás sem létezik úgy táv szerelés sem, ki kell villogtatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Hello mindenki! Nincs ötletetek,hogy miként nyissam ki Astra f 94' caravan-omat kulcs és riasztó távirányítója nélkül ? =/ Szerintem elhagytam a kulcsát vagy valaki véletlenül elvitte. Az ajtót kinyitni ki tudnám , de a riasztó elkezdene üvölteni. Tipp, 5let esetleg valakinek ? Esetleg valami szaki aki erre szakosodott ? Minden iratom a kocsiban van , fontos lenne =( Köszi előre is ! ui.: 2db riasztó távkapcsolóm van ami működik és mind2 a kulcson van rajta..... Van egy 3. is de ahhoz meg elemem nincs + régről úgy dereng,hogy az nem is működött ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Hello mindenki! Nincs ötletetek,hogy miként nyissam ki Astra f 94' caravan-omat kulcs és riasztó távirányítója nélkül ? =/ Szerintem elhagytam a kulcsát vagy valaki véletlenül elvitte. Az ajtót kinyitni ki tudnám , de a riasztó elkezdene üvölteni. Tipp, 5let esetleg valakinek ? Esetleg valami szaki aki erre szakosodott ? Minden iratom a kocsiban van , fontos lenne =( Köszi előre is ! ui.: 2db riasztó távkapcsolóm van ami működik és mind2 a kulcson van rajta..... Van egy 3. is de ahhoz meg elemem nincs + régről úgy dereng,hogy az nem is működött ... A szakemberek is az ajtó felső élét feszítik ki, lenyúlnak egy hurokkal-pálcával és felhúzzák a gombot majd elkérnek jópár ezrest. Próbálhatod a csomagtérajtó gombját nyomogatni erősen ha kopott a szerkezet van hogy átugrik és nyitható az ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Én simán becsaptam volna a hátsó ablakot , az olcsóbban jön ki mint a szaki , de végülis hála az égnek meglett a kulcs. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 A szakemberek is az ajtó felső élét feszítik ki, lenyúlnak egy hurokkal-pálcával és felhúzzák a gombot majd elkérnek jópár ezrest. Próbálhatod a csomagtérajtó gombját nyomogatni erősen ha kopott a szerkezet van hogy átugrik és nyitható az ajtó. Aki meg kicsit is gondolkodik, az fog egy másik fastra kulcsot (havertól, szomszédtól akárhonnan) és szépen azzal kinyitja. (mondjuk a riasztón ezzel nem segít) 10 ből 7 kulcs jellemzően nyitja a másikat. És nem kell kárt tenni semmiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Aki meg kicsit is gondolkodik, az fog egy másik fastra kulcsot (havertól, szomszédtól akárhonnan) és szépen azzal kinyitja. (mondjuk a riasztón ezzel nem segít) 10 ből 7 kulcs jellemzően nyitja a másikat. És nem kell kárt tenni semmiben. Általában igyekszem egyedül megoldani a problémáimat és csak a legvégső esetben szoktam mástól segítséget kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Aki meg kicsit is gondolkodik, az fog egy másik fastra kulcsot (havertól, szomszédtól akárhonnan) és szépen azzal kinyitja. (mondjuk a riasztón ezzel nem segít) 10 ből 7 kulcs jellemzően nyitja a másikat. És nem kell kárt tenni semmiben. Ez a 10/7eleg eros lenne. Elofordul de nem ilyen aranyban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Ez a 10/7eleg eros lenne. Elofordul de nem ilyen aranyban. Háááát. Van itthon összesen 11 kulcsunk a 3 autóra, ebből olyan 6 darab az, ami nyitja mindegyik autót, és próbáltam már másik autón is, azt is nyitotta. Egyszer apám az obi parkolóban véletlenül egy másik ugyanilyen piros ötajtósba szállt be, csak feltűnt neki hogy nem stimmel a kárpit. :) A legutóbbi donorban meg a gyújtáskapcsoló betét ki lett cserélve, egy daewoo-éra az meg nyitja haver astráját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 A saját kulcsommal se nyílik, csak a csomiajtóm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 http://www.mommo.hu/media/Autolopas_10_masodperc Van még kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Astránál azért megnézem hogy fűzik be. :) Na meg reteszelve ez felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Astránál azért megnézem hogy fűzik be. :) Na meg reteszelve ez felejtős. Olyan 5 perc alatt nyitottam ki első próbálkozásra, mindíg elfordult a hurok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 http://www.mommo.hu/media/Autolopas_10_masodperc Van még kérdés? Ez is jó! :) Suzuki Swift I-nél meg a legjobb a 6-os menetes szál... Kicsit kifeszíteni az ajtót, és a billenős zárat el lehet tolni a menetes szállal... Ha viszont valakinek végképp nem megy bármely autót ki lehet nyitni a Husquarna gyertyakulccsal... http://www.mcculloch.com/hu/accessories/tools-and-other-accessories/spark-plug-wrench-tools/ Autók 90%-ánál tökéletes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Ez is jó! :) Suzuki Swift I-nél meg a legjobb a 6-os menetes szál... Kicsit kifeszíteni az ajtót, és a billenős zárat el lehet tolni a menetes szállal... Ha viszont valakinek végképp nem megy bármely autót ki lehet nyitni a Husquarna gyertyakulccsal... http://www.mcculloch.com/hu/accessories/tools-and-other-accessories/spark-plug-wrench-tools/ Autók 90%-ánál tökéletes... Hogyan? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Hogyan? :rolleyes: gondolom ablak bepattintós módszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 gondolom ablak bepattintós módszer :) Konkrétan betöri az ablakot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 gondolom ablak bepattintós módszer :) Dehogy! Arra a gyújtógyertya kell... Egyszerűen betolják a zárba a lapos csavarhúzó rész végét, áttolnak egy hosszabb rudat, és elfordítják a zárat... szinte minden betétben elszakadnak a lamellák... Utána szereznek egy másik betétet, és újra lamellázzák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Dehogy! Arra a gyújtógyertya kell... Egyszerűen betolják a zárba a lapos csavarhúzó rész végét, áttolnak egy hosszabb rudat, és elfordítják a zárat... szinte minden betétben elszakadnak a lamellák... Utána szereznek egy másik betétet, és újra lamellázzák... Még mindíg fenntartom hogy egy darab madzaggal egyszerűbb kinyitni, roncsolás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Még mindíg fenntartom hogy egy darab madzaggal egyszerűbb kinyitni, roncsolás nélkül. Az igaz!! És tetszik a módszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi4242 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Hellosztok Új vagyok egy 94-es 1.6 benzines f astra caravan tulaja. Olyan problémám lenne, hogy tegnap mikor elmentem a boltba akkor még semmi probléma nemvolt a kocsival , utána hazajöttem és ismét beinditottam hogy megyek el, és a kocsi 4000 fordulaton pörgött magától,nem is kelett gázt nyomni... ugy váltottam felfelé.Majd a sarkon megáltam leálitottam és megint beinditottam akkor már csak 3000 ig ment fel.. megfordultam és hazajöttem. Ma ismét mentem most is felpörgött de nagyon lassan lement alapjáratra.. szerintetek mi lehet vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Hellosztok Új vagyok egy 94-es 1.6 benzines f astra caravan tulaja. Olyan problémám lenne, hogy tegnap mikor elmentem a boltba akkor még semmi probléma nemvolt a kocsival , utána hazajöttem és ismét beinditottam hogy megyek el, és a kocsi 4000 fordulaton pörgött magától,nem is kelett gázt nyomni... ugy váltottam felfelé.Majd a sarkon megáltam leálitottam és megint beinditottam akkor már csak 3000 ig ment fel.. megfordultam és hazajöttem. Ma ismét mentem most is felpörgött de nagyon lassan lement alapjáratra.. szerintetek mi lehet vele? Üdv...először meg lehetne nézni nem akad-e a gázbowden..nézz rá a motortérben. Aztán ki lehet takarítani az alapjárati léptetőmotort ha még nem volt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi4242 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Üdv...először meg lehetne nézni nem akad-e a gázbowden..nézz rá a motortérben. Aztán ki lehet takarítani az alapjárati léptetőmotort ha még nem volt. értem köszönöm, igazából nem értek hozzá, mivel nem rég vettem. :) de házilag megoldható? mivel takaritsam ki? és pontosan hol van a motortérbe? ismerőstől vettem felhivtam és aztmondja 5 évig nála volt és nemlett takaritva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts