lacisipek Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok!nekem egy komolyabb problémám lenne:sok dolgot kicseréltünk az autómon(1.6 hengerenkénti),de mégsem jó! olyat csinál,h indul rendesen,alapjárat van,de nem veszi fel a gázt!kicseréltük az üzemanyagszűrőt,a szivattyút,computert,+ 1-2 dolgot cserélgettünk még,nem jelez ki hibát,és még mindig ugyanaz a probléma! ebben szeretném a segítségeteket kérni!? ha valakinek van ötlete azt megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Folytószelep potméter így kapásból, meg map szenzor. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok!nekem egy komolyabb problémám lenne:sok dolgot kicseréltünk az autómon(1.6 hengerenkénti),de mégsem jó! olyat csinál,h indul rendesen,alapjárat van,de nem veszi fel a gázt!kicseréltük az üzemanyagszűrőt,a szivattyút,computert,+ 1-2 dolgot cserélgettünk még,nem jelez ki hibát,és még mindig ugyanaz a probléma! ebben szeretném a segítségeteket kérni!? ha valakinek van ötlete azt megköszönném! TPS szenzor? Szívótoroknál a pillangószelepnél. Kimérhető, de adatokat nem tudok most mondani, ha valakinek van autodata-ja talán megírja. Nekem nincs most fent. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Sztem nem fér be, egyszer megmértem, középen a kéziféknél majdnem összeérnének. Kár. Gondoltam amúgy, hogy valami ilyen lesz. Láttam most egy pár elsőt, túl jól néztek ki, de nem mertem megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Kár. Gondoltam amúgy, hogy valami ilyen lesz. Láttam most egy pár elsőt, túl jól néztek ki, de nem mertem megvenni. ha kiveszed azokat az üléseket, megint bekormollak :lol: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Kell róla kép? :D Bár ez a hátsó de a fajtámla befogatót ugyanúgy kell kiszedni. Te most itt mit is csináltál? nem fejtámlásba szeretél támlát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Te most itt mit is csináltál? nem fejtámlásba szeretél támlát? De igen, 3.-fejtámlát tettem hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 De igen, 3.-fejtámlát tettem hátra. ja értem minő luxus....fejtámla....hátra....3.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 ja értem minő luxus....fejtámla....hátra....3.... :D Biztonságtechnikai elem, szóval kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Biztonságtechnikai elem, szóval kellett. ő izé, mármint elő van írva valahol? vagy mi? nekem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 ő izé, mármint elő van írva valahol? vagy mi? nekem nincs Nőttek a gyerekek, és elérték azt a szintet, hogy már a háttámla fölé ért a fejük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 azta, ez most komoly? abba is amibe gyárilag nincs? ako én most hova teszem a kölköket ha megnőnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 azta, ez most komoly? abba is amibe gyárilag nincs? ako én most hova teszem a kölköket ha megnőnek? Nem szabály miatt került be, hanem a gyerekek miatt. Csinált fejtámlát hátra, mert egy hétvégi barkácsolásból megvolt, annyit meg megért. Gyárilag nincs, senki nem fog belekötni, csak nem hülyeség ha mégis van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Nem szabály miatt került be, hanem a gyerekek miatt. Csinált fejtámlát hátra, mert egy hétvégi barkácsolásból megvolt, annyit meg megért. Gyárilag nincs, senki nem fog belekötni, csak nem hülyeség ha mégis van. jah jó, asszem lassan, nekem is barkácsolnom kell, me kilóg a gyerek má... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 ha kiveszed azokat az üléseket, megint bekormollak :lol: De most méé? :D A vezető oldali ülés nagyon le van ócskulva már. Ránézésre jó, mert nem szakadt és nem kopott (annyira), de a kerettel együtt lötyög az egész. Recseg és nyikorog minden mozdulatra és totál nulla az oldaltartása. Muszáj lesz cserélni, de ilyen mintájú recaro csak a cabriokban volt. Olyat úgysem találok... :unsure: Te könnyen vagy már a dzsíeszáj székekkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 De most méé? :D A vezető oldali ülés nagyon le van ócskulva már. Ránézésre jó, mert nem szakadt és nem kopott (annyira), de a kerettel együtt lötyög az egész. Recseg és nyikorog minden mozdulatra és totál nulla az oldaltartása. Muszáj lesz cserélni, de ilyen mintájú recaro csak a cabriokban volt. Olyat úgysem találok... :unsure: Te könnyen vagy már a dzsíeszáj székekkel. :) vezető abból is offos már, de majd rendbetesszük. Nagy a s.ggem, és kicsit sokat ültem benne egy időben... meg mondjuk az is jót tett neki, hogy pár éve Blitzen sok ásványvìz után ráestem a bal oldalára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Úgy őszintén hogy száradjon le az összes keze annak az állatnak aki kitalálta ezt az üléshuzat megoldást. :icon7: :icon7: :icon7: Ménem lehetett egyszerűen megoldani ráhúzva mint a sima üléseknél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Bandi van am szep ulesem elado :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Bőr? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Azt nem szeretned kifizetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Ilyet hozzál nekem: Ezt kifizetném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Ilyet en is kerestem egy ideig... :) xev gsibol van szep allapotu Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 De nem találtál nyilván. :) A gsi sima szürke, piros csíkos? Nem tudom, hogy kell-e nekem olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Bandi van am szep ulesem elado :D Milyen, hol, mennyiért? Üzenhetek én Neked, elfelejted... :hiya: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Hat most nem talalok kepet. 96os xev sportokba raktak. Szele fekete pluss, kozepen meg vekony csikozasos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts