Tibircke Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Rossz fajta órákkal próbálkozol, nem megfelelő a váltóhoz. Tuti hogy az eredeti is ezt csinálja? Hello! Igen, mivel az eredetivel jelentkezett a probléma, így az alapján vásároltam bontottan egy komplett műszeregységet (figyeltem, hogy megegyezzen a km óra típusa w1111). Használtan vásároltam az autót anno, előfordulhat h. bedöglött az előző tulajnál az óra és nem megfelelőt tettek be helyette. Hol tudom megnézni, hogy gyárilag milyen típusú órának kellene benne lennie? Tibircke 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 A kérdés jó :) Mi a motorkódod, és milyen váltód van, azt tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibircke Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 A kérdés jó :) Mi a motorkódod, és milyen váltód van, azt tudod? Hello. C14nz és F10-es váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Hello. C14nz és F10-es váltó. Nekem 1102 van x14nz-hez, a váltóm talán nekem is f10, régen néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Nekem 1102 van x14nz-hez, a váltóm talán nekem is f10, régen néztem A tiedet hagyjuk :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy adott egy 1992-es c14nz. Nem mér megfelelően a kilométeróra ( az óra szerint 40-el megyek, viszont a gps és a kihelyezett sebességmérők szerint 50 km/h a sebesség, Az óra szerinti 70-nél viszont már 90 a valódi sebesség). Kilóméteróra spirál nemrégen lett cserélve, de a probléma már előtte is megvolt, próbáltam másik órával is, ott is ugyanez a helyzet. Mi lehet a baja? :o Ebben szeretnék segítséget kérni. Köszönettel: Vas Tibor Mekkora kerekek vannak az autón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibircke Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Mekkora kerekek vannak az autón? Hello! 175/65/r14... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 185/60 r14 lenne az igazi váltóméret azzal kevesebbet csalna, de szinte biztos h a műszeregységed inkább egy vectrához való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 185/60 r14 lenne az igazi váltóméret azzal kevesebbet csalna, de szinte biztos h a műszeregységed inkább egy vectrához való... w1111-es, astra. Ha vectráé lenne, az ü.a. szintjelző is 60-as lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 w1111-es, astra. Ha vectráé lenne, az ü.a. szintjelző is 60-as lenne. És annak a W-száma 1069 lenne (ha jól emléxem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus8, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2013 Sziasztok! Írok ide is, mert corsa topicban nem kaptam választ:) A gondom, hogy ki szeretném a corsan venni a tető antennát, így jó lenne előjáróban (tegnap nem tudtam próbálkozni) egy kis segítség, lehet az astrán is hasonló nem tudom. A kérdés, hogy mégis hogy kivitelezzem? Az antennát valahol a tetőkárpit alatt szét kell-e húznom vagy elég a tetőlemeznél lévő anyát valahogy leszednem, ami elvileg oda fogja és esetleg ki lehet húzni magából az antennából a vezetéket, mint pl. egy kilométeróra spirálnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus8, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2013 Sziasztok! Írok ide is, mert corsa topicban nem kaptam választ:) A gondom, hogy ki szeretném a corsan venni a tető antennát, így jó lenne előjáróban (tegnap nem tudtam próbálkozni) egy kis segítség, lehet az astrán is hasonló nem tudom. A kérdés, hogy mégis hogy kivitelezzem? Az antennát valahol a tetőkárpit alatt szét kell-e húznom vagy elég a tetőlemeznél lévő anyát valahogy leszednem, ami elvileg oda fogja és esetleg ki lehet húzni magából az antennából a vezetéket, mint pl. egy kilométeróra spirálnál? Jol irod csak nem vagylagos hanem es. Szethuzod hatul a karpit alatt. A talpbol 10cm vezetek log ki. Utana lejatszod az anyat es felfele kiemeled a talpat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus8, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2013 Jol irod csak nem vagylagos hanem es. Szethuzod hatul a karpit alatt. A talpbol 10cm vezetek log ki. Utana lejatszod az anyat es felfele kiemeled a talpat. Köszönöm szépen, akkor (és) így fogok eljárni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Köszönöm szépen, akkor (és) így fogok eljárni:) Sajnos nem jött össze a művelet, nem találtam a csatlakozási pontot, nem fér be a kezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Sziasztok, ugynéz ki,hogy tulaja leszek egy 98-as 1.6-os f astrának. Szerintetek a x16szr motor mennyire megbízható? Mire kell odafigyelni? Mik a nyűgjei? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Sziasztok, ugynéz ki,hogy tulaja leszek egy 98-as 1.6-os f astrának. Szerintetek a x16szr motor mennyire megbízható? Mire kell odafigyelni? Mik a nyűgjei? előre is köszi Nem egy problémás darab. Általános odafigyelés, olaj, vezérlés, nem megöl, azt' ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus10, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2013 Sziasztok, ugynéz ki,hogy tulaja leszek egy 98-as 1.6-os f astrának. Szerintetek a x16szr motor mennyire megbízható? Mire kell odafigyelni? Mik a nyűgjei? előre is köszi Nekem ilyen van de G-be 15 ezret mentem vele,olajfogyi szinte semmi,EGR-t le kell falazni,fellélegzik tőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus10, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2013 Sziasztok, ugynéz ki,hogy tulaja leszek egy 98-as 1.6-os f astrának. Szerintetek a x16szr motor mennyire megbízható? Mire kell odafigyelni? Mik a nyűgjei? előre is köszi Nekem ilyen van de G-be 15 ezret mentem vele,olajfogyi szinte semmi,EGR-t le kell falazni,fellélegzik tőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nekem ilyen van de G-be 15 ezret mentem vele,olajfogyi szinte semmi,EGR-t le kell falazni,fellélegzik tőle EGR falazást mennyire tolerája? nem dob sárga lámpát? ill hogy érdemes lefalazni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 EGR falazást mennyire tolerája? nem dob sárga lámpát? ill hogy érdemes lefalazni? ECU függő, meg kell próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Sajnos nem jött össze a művelet, nem találtam a csatlakozási pontot, nem fér be a kezem. Végül sikerült a műtét, kicsit meg kellett hozzá húzni a kábelkorbácsot és engedett annyit, hogy hozzáférjek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fleo Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a kővetkezőben. Opel Astra 1.2 x12xe 2000.-es évjáratú kb 230ekm futott. Hidegen indítás után csattog pár mp.ig, melegen ciripel. Lánc vagy patron lenne? Nem kizárt hogy a gyári van benne,előélet ismeretlen. Melegen 80fokos víz felett, alapjáraton nincs olajnyomás. Olaj mindig cserélve 10ekm ként, probléma nem szűnik meg, gomba is új benne. Szelepfedél leszedve, kipucolva minden, ott szerintem nincs probléma. Gondolom melegen valami megtágul, talán a salnik? ezért engedheti el a nyomást. Láncszettnek köze lehet hozzá? Szerintem nem. Milyen szettet és hol érdemes venni hozzá? Láncot vagy csak a patron szoktátok cserélni első körben? Ezeknél a motoroknál ha csak egy patron cserélsz, vezérlés gondolom a helyén marad, szoktátok rögzíteni valahogy? Kösz Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a kővetkezőben. Opel Astra 1.2 x12xe 2000.-es évjáratú kb 230ekm futott. Hidegen indítás után csattog pár mp.ig, melegen ciripel. Lánc vagy patron lenne? Nem kizárt hogy a gyári van benne,előélet ismeretlen. Melegen 80fokos víz felett, alapjáraton nincs olajnyomás. Olaj mindig cserélve 10ekm ként, probléma nem szűnik meg, gomba is új benne. Szelepfedél leszedve, kipucolva minden, ott szerintem nincs probléma. Gondolom melegen valami megtágul, talán a salnik? ezért engedheti el a nyomást. Láncszettnek köze lehet hozzá? Szerintem nem. Milyen szettet és hol érdemes venni hozzá? Láncot vagy csak a patron szoktátok cserélni első körben? Ezeknél a motoroknál ha csak egy patron cserélsz, vezérlés gondolom a helyén marad, szoktátok rögzíteni valahogy? Kösz Üdv Milyen olaj van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a kővetkezőben. Opel Astra 1.2 x12xe 2000.-es évjáratú kb 230ekm futott. Hidegen indítás után csattog pár mp.ig, melegen ciripel. Lánc vagy patron lenne? Nem kizárt hogy a gyári van benne,előélet ismeretlen. Melegen 80fokos víz felett, alapjáraton nincs olajnyomás. Olaj mindig cserélve 10ekm ként, probléma nem szűnik meg, gomba is új benne. Szelepfedél leszedve, kipucolva minden, ott szerintem nincs probléma. Gondolom melegen valami megtágul, talán a salnik? ezért engedheti el a nyomást. Láncszettnek köze lehet hozzá? Szerintem nem. Milyen szettet és hol érdemes venni hozzá? Láncot vagy csak a patron szoktátok cserélni első körben? Ezeknél a motoroknál ha csak egy patron cserélsz, vezérlés gondolom a helyén marad, szoktátok rögzíteni valahogy? Kösz Üdv Amúgy ez itt az F-astra fórum, bro . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Amúgy ez itt az F-astra fórum, bro . Nem akartam beleszólni, még gúgliztam az 1.2-esre épített F-re, de eddig nem lett meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts