leslie Elküldve Június30, 2005 Elküldve Június30, 2005 Kézifék, váltó szoknya cserénél az alatta levő műanyagot gondolom érdemes kiszedni, és csak azután cserélni a szoknyát? Egyáltalán mi fogja oda?
Gepard Elküldve Június30, 2005 Elküldve Június30, 2005 Kézifék, váltó szoknya cserénél az alatta levő műanyagot gondolom érdemes kiszedni, és csak azután cserélni a szoknyát? Egyáltalán mi fogja oda? Ki kell szedni, mert hozzá van tűzve tűzőgéppel a szoknya alja.
leslie Elküldve Június30, 2005 Elküldve Június30, 2005 [ Ki kell szedni, mert hozzá van tűzve tűzőgéppel a szoknya alja. "Profi" megoldás... Thx! :(
FPepe Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Mörfi: azért nem, mert csak úgy lehet kiszedni, hogy abból többet vízpumpa nem lesz, nekem meg másnap kellett a gép. Mindez este 18 óra körül volt; nemtom, te próbltál-e már vidéken este új vízpumpát szerezni... hát enyhén reménytelen, a helyi autósboltba meghozzák, ha időben megrendelem, de helyben nincs nekik... :( Viszont a régivel sikerült a hétvégén megtennem közel 200km-t gond nélkül, úgyhogy rászolgált a hírnevére az autó :supz: :supz:
bazs Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 azért megoldható lett volna a probléma, ha a vezérléssel együtt előre megrendeled a vízpumpát is ;-) ugyanis azt illik együtt cserélni
FPepe Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Igazad van bazs, most már ezt is tudom :oops: A feszítőgörgőt kicseréltük, de a vízpumpára nem gondoltam, hogy cserélni kéne, amíg jó :roll: Esőben jöttem hazafelé vele, és erősen párásodott, úgyhogy az lesz a következő, amit meg kell oldanom :x
redline Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Esőben jöttem hazafelé vele, és erősen párásodott, úgyhogy az lesz a következő, amit meg kell oldanom :x pollenszűrő csere...mondjuk nekem egy zsiruj van benne mégis párás volt mint az állat....de az előző kocsiban működött a megoldás
bazs Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 a lényeg, hogy nem lett komolyabb gáz :wink: a párásodás lehet pollenszűrő, vagy csak egyszerűen nagyon koszos ablakok (a clean nem megoldás, vegyél autóablakra való tisztítószert)
bazs Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 pollenszürő csere segit a párásodásban..... pl az én leendő kombimnál nem, mert a repedt műanyag-borítás miatt beázik a pollenszűrő :-)
uhuhu Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 pl az én leendő kombimnál nem, mert a repedt műanyag-borítás miatt beázik a pollenszűrő :-) no ott a repedt müanyag és az elázott pollenszürő egyidejü cseréje a megoldás... különben tönkremegy a fütőmotor. :wink:
bazs Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 no ott a repedt müanyag és az elázott pollenszürő egyidejü cseréje a megoldás... különben tönkremegy a fütőmotor. :wink: tudomén :(
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 tudomén :lol: Mostmárrrrrrr :( :lol: :lol: :lol:
bazs Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Mostmárrrrrrr :( :lol: :lol: :lol: nem egészen ;-) viszont egyelőre marad így, majd nyaralás után lesz cserélve (bár a pollenszűrő is meg van már)
FPepe Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Köszi a segítségeket, majd beszámolok, mit kellett elkövetni vele. Tudom, ez itt kicsit OFF, de azért megkérdem: milyen adalékot szoktatok tenni az olajba (már aki), amitől csendesebben jár, esetleg kicsit erősebb...
Szabyka Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Köszi a segítségeket, majd beszámolok, mit kellett elkövetni vele. Tudom, ez itt kicsit OFF, de azért megkérdem: milyen adalékot szoktatok tenni az olajba (már aki), amitől csendesebben jár, esetleg kicsit erősebb... METABOND :( :lol: :lol:
leslie Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 METABOND :( :lol: :lol: Metabond Gold. Hiszitek, vagy sem, érezhetően jobban meg a kocsim most ezzel az olajjal+adalékkal. Bocs az offért. :lol:
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 Párásodás: jaja.. beázás.. no meg nem árt körbenézni a szűrő környékén, ha nem szoktál "nézelődni","takarítgatni" a motortérben. Ugyanis elég sok falevél, virágszirom, meg még ki tudja mi minden kutyafüle gyülhet ott össze...az is frankón magába tudja szivni a párát.. no meg a szagot :? ha meg beázik, könnyen úgy jársz mint én(sztem) tönkremegy a fűtőmotor ellenállásod.. bár lehet az nem csak ettől volt, mindenesetre elég szép rozsdás volt a csatlakozója.. stb.
uhuhu Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Hiszitek, vagy sem, érezhetően jobban meg a kocsim most ezzel az olajjal+adalékkal. én nem hiszem el :shock: még nem találkoztam olyannal, hogy egy olajcserétől teljesitmény növekedés legyen egy mootorban..... :roll: de nincs harag. ugye? :roll:
leslie Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Nincs harag. :( Nálam olajcsere után volt egy 400km-es autópálya, plsz egy 2 rugós Stp tisztító befigyelt a tankba a VPower mellé. Tudni kell, hogy csak városban megyek eleve, szal most a kikormolás+tisztító cucc+olajcsere után komolyan érezhetően jobb a gép. Nem azt mondom, hogy mindjárt F1 masina, de én érzem. :lol:
Fishbone Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? (ilyenet még nem csináltam rajta) Valamint mostanában olyat csinál a kocsi hogy nem nagyon akar húzni, és ha hirtelen gázt adok neki akkor egy kis fáziskéséssel kb 1 -2 másodperc múlva reagál rá a kocsi! Nem tudom mitől lehet, de ez új, ilyet még nem nagyon csinált! Valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Előre is köszike! csao!
uhuhu Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? 2-3 ezer forint a gyári Hogy hol? Én a parkolóban csinálnám, ha nincs máshol lehetőségem :( :lol:
warwolf Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 2-3 ezer forint a gyári Hogy hol? Én a parkolóban csinálnám, ha nincs máshol lehetőségem :( :lol: Én asszem 1100ft-ért vettem, és tényleg elég egy platz, ahol alá lehet feküdni a jobb hátsó küszöbnek.Ugyanis F-nél ott található.Csak a bepenészedett csavarokat nehéz megmozdítani!
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? (ilyenet még nem csináltam rajta) Valamint mostanában olyat csinál a kocsi hogy nem nagyon akar húzni, és ha hirtelen gázt adok neki akkor egy kis fáziskéséssel kb 1 -2 másodperc múlva reagál rá a kocsi! Nem tudom mitől lehet, de ez új, ilyet még nem nagyon csinált! Valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Előre is köszike! csao! a benyaszűrő csere: http://www.kep.tar.hu/laci4/50068635#2 és én a csergőben 1 463 Ft-ért vettem.
Recommended Posts