burjanzsolt@freemail.hu Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Lehet valaki szerint ez Hall-jeladó, vagy gyújtás elektronika hiba? Egy szerelő szerint valamelyik a kettő közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Lehet valaki szerint ez Hall-jeladó, vagy gyújtás elektronika hiba? Egy szerelő szerint valamelyik a kettő közül. Akár lehet az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DTJE Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Lehet valaki szerint ez Hall-jeladó, vagy gyújtás elektronika hiba? Egy szerelő szerint valamelyik a kettő közül. Lehet hiányzik neki a törődés :D . Próbáld meg azt, hogy valamin injektor tisztító "csodamézet" adsz a kicsi opelnek, megtankolod "Racingos" benzinnel és mész vele egy hosszabb távot, kicsit finoman hajtva :) Viccet félre téve lehet, hogy csak piszok van a rendszerben. A fehér STP-t tudom ajánlani, ami viszonylag olcsó és ki is tudja pucolni a szennyeződésektől és benzin lerakodásoktól. Ha egy kicsit jobban hajtod (50-100 km hosszan kb 130km/h ) akkor kicsit melegebb lesz mindene és ez is segít a "csodaméznek" dolgozni. Nekem megoldotta az indítási nehézségeket :icon1: és egy próbát megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenn hogy... kiszedtem az ac pumpámat hogy megnézzem nem kell-e kipucolni ez eddig jó is csak mikor visszaraktam a benzincsővet az istenér nem tudttam visszarakni,a benzicső rövid is és el is van rohadva kicsit úgyhogy most megcsináltam magamnak a ######át! :blush: ha keresek valami csövet amibe a benzincső belemegy abba beledugo és a másikat rögzitem a pumpához az jó tré megoldás mi?gondolom szart se ér mert a két cső között szivárogni fog! hiába huzkodtam a csővet nem jön kiebb! ha kikell cserélni akkor lekel szedni a tankot meg ilyenek!? vagy mi az anyámat tudok csinálni mert most sehova egy mm-t se! :omg: az ac és a cső a hátsó ülés alatt van borzasztó hülye hozzáférhetettlen helyen! ellőre is köszi a válaszokat! astra f 1.4 benzin c14nz 93' Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenn hogy... kiszedtem az ac pumpámat hogy megnézzem nem kell-e kipucolni ez eddig jó is csak mikor visszaraktam a benzincsővet az istenér nem tudttam visszarakni,a benzicső rövid is és el is van rohadva kicsit úgyhogy most megcsináltam magamnak a ######át! :blush: ha keresek valami csövet amibe a benzincső belemegy abba beledugo és a másikat rögzitem a pumpához az jó tré megoldás mi?gondolom szart se ér mert a két cső között szivárogni fog! hiába huzkodtam a csővet nem jön kiebb! ha kikell cserélni akkor lekel szedni a tankot meg ilyenek!? vagy mi az anyámat tudok csinálni mert most sehova egy mm-t se! :omg: az ac és a cső a hátsó ülés alatt van borzasztó hülye hozzáférhetettlen helyen! ellőre is köszi a válaszokat! astra f 1.4 benzin c14nz 93' Hol rövid? A végén rendesen rá van húzva a motort tartó gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 a zöld nyilnál rövid! és akár hogy huztam nem is jött kijebb mintha akkora lenne és kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 a zöld nyilnál rövid! és akár hogy huztam nem is jött kijebb mintha akkora lenne és kész! Érdekes...a kocsi alján patentek fogják a csövet,meg kellene nézni hátha kiakadt és rossz fele kanyarog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 olyat csináltam hogy letérdeltem a kocsi mellé hogy belássak alá de még elérjem az ülésnél a csővet és mozgattam de nem láttam egyik csővet semm hogy mozogna! de majd akkor ránézek jobban! ha veszek uj csövet akkor elvileg be lehet alurol dugni ha jól értem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 olyat csináltam hogy letérdeltem a kocsi mellé hogy belássak alá de még elérjem az ülésnél a csővet és mozgattam de nem láttam egyik csővet semm hogy mozogna! de majd akkor ránézek jobban! ha veszek uj csövet akkor elvileg be lehet alurol dugni ha jól értem? Bakold fel a verdát, Jóóóóóó magasra, és alá tudsz bújkálni, és szemrevételezheted jobban merre is kanyarog az a fránya benyacső! ! :D Esetleg netán ha valahol van fölös "heng" akkor tudsz rajta egy picit húzni! Amúgy jó lenne a toldós megoldás is de akkor toldásnál mindenképp bilincs..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 egyelöre még csak odáig jutottam hogy ilyen brutál megájveres teknikával megtoldottam :blush: tövig meghuztam a bilincset de kicsit csöpöd de müködö képes! ideig óráig legalább mennyen amig nem lesz megnézve jobban! Köszi a segitség remélem majd jutok is valamire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Bakold fel a verdát, Jóóóóóó magasra, és alá tudsz bújkálni, és szemrevételezheted jobban merre is kanyarog az a fránya benyacső! ! :D Esetleg netán ha valahol van fölös "heng" akkor tudsz rajta egy picit húzni! Amúgy jó lenne a toldós megoldás is de akkor toldásnál mindenképp bilincs..... Szerdán lesz majd idöm foglalkozni vele,elötte olyan kérdésem lenne hogy: ami jön úgy az ac-ről benzincső annak elvileg merre kell mennie? Elöre a motor tér fele,vagy tank, vagy tank nyilás vagy esetleg más fele! csak hogy nagyából tudjam mit nézek! elörre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Szerdán lesz majd idöm foglalkozni vele,elötte olyan kérdésem lenne hogy: ami jön úgy az ac-ről benzincső annak elvileg merre kell mennie? Elöre a motor tér fele,vagy tank, vagy tank nyilás vagy esetleg más fele! csak hogy nagyából tudjam mit nézek! elörre is köszi Először a jobb hátsókerék elé megy a benzinszűrőbe,majd előre a motortérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Először a jobb hátsókerék elé megy a benzinszűrőbe,majd előre a motortérbe. benzinszűrőt már cseréltem ugyhogy igy már tudom melyik cső lesz az! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsonz Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 A jobb oldali tetőkárpit alatt, és ha felnyitod a csomagtér ajtót, akkor felül a jobb oldali gumiharmonikában megy át a cső a hátsó ajtóba. Ha a gumit lehúzod, megtalálod a csövet és a közelben egy toldót is, ahol bontani lehet, ha az ajtót pl. le kell venni. Ott keresd az ablakmosó folyadékodat! Köszi , valamikor szakítok rá időt addig asszem hanyagolom a hátsó spricnit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Kiszereltem az ablaktörlő motort,hátha tudok valamit kezdeni vele, ugye össze-vissza áll meg nem alul. A programtárcsa érintkezője kopott meg és tört le,úgy döntöttem nem lehet javítani, egyenlőre visszaraktam. Hátul a gumi kéder alól meg folyt a rozsdás lé,ugye fehéren jó feltűnő,lebontottam mindent , kicsit megcsiszolom és kap valami fehér festéket. Amúgy ilyen bellül: Link to comment Megosztás: More sharing options...
W0L0 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok, X14NZ motorkódú F Astrám nem indul. Tegnap hazafelé menet (vasútállomástól hazáig) erősen dadogott, csak magasabb fordulaton tért magához,de mire hazaértem, egyre rosszabb lett a helyzet, és leállítás után nem is indult újra. Mvel leginkább csak rövid távokon tudom használni, éltem a gyanúperrel, hogy le van merülve az akksi. Ez talált is, feltöltöttem, de reggel sem indult, akksi szépen forgatja, de semmi. Gyertyákat megnéztem, (pár hónaposak), kettő teljesen kormos volt, kettő nagyjából normális. Megköszönném, ha tudnátok bármilyen tippet mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok, X14NZ motorkódú F Astrám nem indul. Tegnap hazafelé menet (vasútállomástól hazáig) erősen dadogott, csak magasabb fordulaton tért magához,de mire hazaértem, egyre rosszabb lett a helyzet, és leállítás után nem is indult újra. Mvel leginkább csak rövid távokon tudom használni, éltem a gyanúperrel, hogy le van merülve az akksi. Ez talált is, feltöltöttem, de reggel sem indult, akksi szépen forgatja, de semmi. Gyertyákat megnéztem, (pár hónaposak), kettő teljesen kormos volt, kettő nagyjából normális. Megköszönném, ha tudnátok bármilyen tippet mondani. Üdv....először is ki kell deríteni,hogy üanyag gondja van-e vagy gyujtás. Ha kap benzint akkor a sikertelen indítási kísérlet után a kipuf erősen benzinszagú.Leveheted az injektor fedelét is és egy kevéske benzint önthetsz a pillangószelepre,ha beröffen akkor űanyag ellátási gond. Ha kiveszed az egyik gyertyát ,rádugod a pipára a végét letesteled,akkor szikrázni kell neki amikor indítózik egy segítő. Ha ezeken végigmentél tovább léphetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Kiszereltem az ablaktörlő motort,hátha tudok valamit kezdeni vele, ugye össze-vissza áll meg nem alul. A programtárcsa érintkezője kopott meg és tört le,úgy döntöttem nem lehet javítani, egyenlőre visszaraktam. .................. Hátul a gumi kéder alól meg folyt a rozsdás lé,ugye fehéren jó feltűnő,lebontottam mindent , kicsit megcsiszolom és kap valami fehér festéket. Amúgy ilyen bellül: Az első kép az mi a szösz és merre van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Az első kép az mi a szösz és merre van? Az ablaktörlő motor szétszedve. Van rajta egy programtárcsa onnan tudja hogy éppen merre jár a lapát. Nekem az egyik csúszka elkopott,rövidebb így nem egy teljes törlést "számol" csak olyan 3/4-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 "Kiszereltem az ablaktörlő motort,hátha tudok valamit kezdeni vele, ugye össze-vissza áll meg nem alul. A programtárcsa érintkezője kopott meg és tört le,úgy döntöttem nem lehet javítani, egyenlőre visszaraktam." Hátsóablaktörlő motorról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Hátsóablaktörlő motorról van szó? Talált, sűllyedt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Talált, sűllyedt! Nem nyert,az elsőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Sziasztok, X14NZ motorkódú F Astrám nem indul. Tegnap hazafelé menet (vasútállomástól hazáig) erősen dadogott, csak magasabb fordulaton tért magához,de mire hazaértem, egyre rosszabb lett a helyzet, és leállítás után nem is indult újra. Mvel leginkább csak rövid távokon tudom használni, éltem a gyanúperrel, hogy le van merülve az akksi. Ez talált is, feltöltöttem, de reggel sem indult, akksi szépen forgatja, de semmi. Gyertyákat megnéztem, (pár hónaposak), kettő teljesen kormos volt, kettő nagyjából normális. Megköszönném, ha tudnátok bármilyen tippet mondani. Szerintem az benzinpumpád döglött meg. Enyém is totál ugyanezt csinálta, mikor kezdett meghalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Nem nyert,az elsőről. és a képen amit be linkeltél az nem hátsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 és a képen amit be linkeltél az nem hátsó? az a kép a csomagtartó ajtó rozsda- illusztráció volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts