zotya975 Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Kivettem a vízhűtőt mert szivárgott, átmostam, majd bedugtam a két vastag cső helyét parafadugóval, a vékony cső helyére egy gumicső közdarabból befogattam egy felniből kivágott szelepet. Felnyomattam pumpával, először kilőtte az egyik dugót majd befostam... . Aztán beleraktam a kádba megnézni hol bugyborákol. Elég jól tudtam lokalizálni a szivárgás helyét kissé elhúzkodtam onnan az alu lamellákat, most szárad, letakarítom amennyire lehet, de még nem tudom mivel ragasszam meg. vagy a motorhoz vett pasztát használok az hőálló, és bírja a hűtőfoyadékot is, vagy epoxigyantát . Rosszabb csak nem lesz mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Kivettem a vízhűtőt mert szivárgott, átmostam, majd bedugtam a két vastag cső helyét parafadugóval, a vékony cső helyére egy gumicső közdarabból befogattam egy felniből kivágott szelepet. Felnyomattam pumpával, először kilőtte az egyik dugót majd befostam... . Aztán beleraktam a kádba megnézni hol bugyborákol. Elég jól tudtam lokalizálni a szivárgás helyét kissé elhúzkodtam onnan az alu lamellákat, most szárad, letakarítom amennyire lehet, de még nem tudom mivel ragasszam meg. vagy a motorhoz vett pasztát használok az hőálló, és bírja a hűtőfoyadékot is, vagy epoxigyantát . Rosszabb csak nem lesz mint volt. Asszony megint nincs otthon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Asszony megint nincs otthon? :D legalábbis a fürdöszobában nincs :D beforrasztani nem lehet? Kívülröl, ha ragasztod, szerintem le fogjs nyomni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 legalábbis a fürdöszobában nincs :D beforrasztani nem lehet? Kívülröl, ha ragasztod, szerintem le fogjs nyomni :rolleyes: Átmenőcsavar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Átmenőcsavar. :D Popszegecs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 legalábbis a fürdöszobában nincs :D beforrasztani nem lehet? Kívülröl, ha ragasztod, szerintem le fogjs nyomni :rolleyes: Csak kivülről tudtam megkenni a tömítőpasztával, nem sok reményt fűzök hozzá, de rosszabb csak nem lesz. Még vacilálok rajta de lehet aztán ez lesz belőle: UNIX Vízhűtő 12700 FT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Csak kivülről tudtam megkenni a tömítőpasztával, nem sok reményt fűzök hozzá, de rosszabb csak nem lesz. Még vacilálok rajta de lehet aztán ez lesz belőle: UNIX Vízhűtő 12700 FT Blitzig töltögesd utána, aztán a fócvágen után majd segítünk találni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Blitzig töltögesd utána, aztán a fócvágen után majd segítünk találni :D HA-HA-HA! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Visszaraktam a hűtőt, egyenlőre nem ereszt nyomáspróbánál is addíg fújtam amig ki nem lőtte az egyik dugót. Alvázvédőt fúlytam bellülre pont az egyik csonkal szemben eresztett ugye és a lamellálakt félrehúzva fekete pasztával kentem kivülről, de ez nem sokat ért. Hát majd meglátjuk arra mindenesetre jó votl hogy így be tudtam normálisan töményíteni a hűtőfolyadéket mert amit leengedtem azt mint -35fokossal pótoltam. Most volt egy városi túra vele nyitott a termosztát délután még kiengedem a jeladó alól a légbubit és egyenlőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Látom nagyon megzavartak írás közben ;) :icon6: , de reméljük tartósjó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 2.0 16v C20xe Gsi astra mennyi fogyaszt átlagba?most épitettem át a motort és picit sokat fogyaszt az elözöhöz képest:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 2.0 16v C20xe Gsi astra mennyi fogyaszt átlagba?most épitettem át a motort és picit sokat fogyaszt az elözöhöz képest:D Ha nem tiltastol tiltasig kozlekedsz vele varosban akkor kb 10 alatt kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Visszaraktam a hűtőt, egyenlőre nem ereszt nyomáspróbánál is addíg fújtam amig ki nem lőtte az egyik dugót. Alvázvédőt fúlytam bellülre pont az egyik csonkal szemben eresztett ugye és a lamellálakt félrehúzva fekete pasztával kentem kivülről, de ez nem sokat ért. Hát majd meglátjuk arra mindenesetre jó votl hogy így be tudtam normálisan töményíteni a hűtőfolyadéket mert amit leengedtem azt mint -35fokossal pótoltam. Most volt egy városi túra vele nyitott a termosztát délután még kiengedem a jeladó alól a légbubit és egyenlőre ennyi. Bele a Hűtőbe??? azt meg méé? hogy elduguljon a motorban a kicsi járatocskák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Ha nem tiltastol tiltasig kozlekedsz vele varosban akkor kb 10 alatt kell lennie Most 11et fogyaszt télen normális használat mellett!tiedbe is c20xe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Most 11et fogyaszt télen normális használat mellett!tiedbe is c20xe van? Nem. Nekem 8 szeleppel kevesebb van benne.. Igy tenyleg sok... ket dologra gyanakszom, termosztat, es lamdba. Futesed van rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Nem. Nekem 8 szeleppel kevesebb van benne.. Igy tenyleg sok... ket dologra gyanakszom, termosztat, es lamdba. Futesed van rendesen? Nehezen melegszik be nagyon,Vettem egy donor autot abbol vettem ki a motort de abba levolt takarva a hütö fele!lehet azert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Nehezen melegszik be nagyon,Vettem egy donor autot abbol vettem ki a motort de abba levolt takarva a hütö fele!lehet azert? Valoszinu :D Cserelj termosztatot. Mivel vegig hideg viz kering benne, ne tud felmelegedni a termosztat hibajabol, igy allando hideg dusitason van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Valoszinu :D Cserelj termosztatot. Mivel vegig hideg viz kering benne, ne tud felmelegedni a termosztat hibajabol, igy allando hideg dusitason van... Lambda szondat hogy veszem észre ha szar?volt hiba kod kiolvasáson nem irt semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Lambda szondat hogy veszem észre ha szar?volt hiba kod kiolvasáson nem irt semmit! Azzal most varjal. Elobb kapjon neki megfelelo homersekletu vizet. Es ha fenn marad a tul fogyasztas vizsgalodjunk tovabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Azzal most varjal. Elobb kapjon neki megfelelo homersekletu vizet. Es ha fenn marad a tul fogyasztas vizsgalodjunk tovabb. Oké köszönöm,a esetleg kell valami motyo szolj van egy egész auto darabokba:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Lambda szondat hogy veszem észre ha szar?volt hiba kod kiolvasáson nem irt semmit! Na erre én is kiváncsi vagyok, én már csináltam olyat hogy járt a moci lehúztam a szonda csatit és semmi, még hibakód se! lehetséges? JA!! és járt tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Na erre én is kiváncsi vagyok, én már csináltam olyat hogy járt a moci lehúztam a szonda csatit és semmi, még hibakód se! lehetséges? JA!! és járt tovább... Egyzser vmikor regen, voltam egy diag-osnal.. Az emberke nezte Tech1-el az adatokat es fetltunt neki, hogy a lmabda lassan valtoztatja az erteket. En innen tudtam meg. Es hogy az alapjarati fogyasztasom melegen 1,4, vagy tobb volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Na erre én is kiváncsi vagyok, én már csináltam olyat hogy járt a moci lehúztam a szonda csatit és semmi, még hibakód se! lehetséges? JA!! és járt tovább... Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a lambdát az ECU csak _üzem melegen_ figyeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Bele a Hűtőbe??? azt meg méé? hogy elduguljon a motorban a kicsi járatocskák? Azért bele mert pont az egyik csonkal szemben volt a kis csövecske aminek a szélénél eresztett. befújtam alvázvédőt ami tömítette.Elméletilg 100foknál nem folyik meg az alvázvédő, de ha mégis nincs benne akkora mennyisség ami a motorig eljusson szerintem és azok a kis csövecskék majdnem 1 centi átmérőjűek a motorban. Legalábbis én így gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts