Tarakos Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Sziasztok! Koránt sem biztos, hogy jó helyre írom a kérdésemet, de az elektromos kérdések topikjába sem biztos, hogy teljesen illene. Szóval nagyon megtetszett az Omegákban lévő hátsó ablaknál felhúzható elektromos roló. Kérdésem az, hogy ez a szerkezet beépíthető-e az F astra sedan-ba, vagy valamelyik másik márkáét kell beletenni. (BMW?) A neten lehet találni 2-3 képet ilyen beépített rolóról, de leírást vagy adatot nem igazán. Van valami információtok a dologról?
edem91 Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 1.4es sedanom van, és az a gond, hogy göröngyös utakon, illetve felhajtókon lekoccan a középső dob. Ha jól megnéztem a hasát ez az a pontja az autónak ami a legalacsonyabban van. Mit lehet vele kezdeni? Van hozzá laposabb? Vagy esetleg más autóról középső dobot érdemes átszerelni?
Krajcso Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 1.4es sedanom van, és az a gond, hogy göröngyös utakon, illetve felhajtókon lekoccan a középső dob. Ha jól megnéztem a hasát ez az a pontja az autónak ami a legalacsonyabban van. Mit lehet vele kezdeni? Van hozzá laposabb? Vagy esetleg más autóról középső dobot érdemes átszerelni? Nekem ferdehátú, (bár szerintem ilyen szempontból mindegy), oldalról megnézve alig van lejjebb a középdob mint az autó hasa. Biztos jól áll ott minden, nincsenek pl. kinyúlva a gumi tartók? Esetleg arra tudok még gondolni hogy el vannak gyengülve a rugók a futóműben és ezért túl nagyot bukkan a kocsi. Járok én is mindenféle vad utakon (pizzafutár vagyok) de soha nem volt még ilyen gondom (45.000km alatt)!
epk947 Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 1.4es sedanom van, és az a gond, hogy göröngyös utakon, illetve felhajtókon lekoccan a középső dob. Ha jól megnéztem a hasát ez az a pontja az autónak ami a legalacsonyabban van. Mit lehet vele kezdeni? Van hozzá laposabb? Vagy esetleg más autóról középső dobot érdemes átszerelni? Az is lehet, hogy csak elfordult a cső és vele együtt a dob, ezért nem jól áll a cső gyári görbülete. Vagy már buherálták a csövet...
edem91 Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 Azt hittem ez ilyen típushiba lehet, mert mikor hozzám került az autó, akkor már fenn állt ez a probléma. De akkor megnézem, hátha lehet egyszerűbben orvosolni. Köszi mindkettőtöknek!
epk947 Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 Azt hittem ez ilyen típushiba lehet, mert mikor hozzám került az autó, akkor már fenn állt ez a probléma. De akkor megnézem, hátha lehet egyszerűbben orvosolni. Köszi mindkettőtöknek! Ilyen "tipushibával" már akkoriban sem lehetett volna eladni egyetlen autót sem. Pedig én már a második utángyártott középdobomat nyűvöm, mégse lóg.
Fabrikátor Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 Ma egy Merci kisteher hátulról totálkárra törte a karavánomat!Nekem többet senki ne merje az Astra törés tesztjét emlegetni!Semmi bajom nem lett pedig 25 méterre lökött el és olyan erővel hogy a kaszni hátulját betolta az utastérbe megcsavarodott az egész a motortartó bak is eltörött még a tükröm is letört! Most veszek egy ugyan ilyent!
ASTRAKOCZKA1978 Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 ..SZIASZTOK......NEMTOM FÉKÜGYBEN KI TUDNA SEGITENI.................MERT A JOBB ELSÖ FÉKEM SZORULT MEG MISKOLFELÉ AUTÓZVA.ÉS FELKEMÉNYEDETT A FÉKPEDÁLOM.........MINTHA BESZORULT VOLNA A VÁKUM.
Fabrikátor Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 ..SZIASZTOK......NEMTOM FÉKÜGYBEN KI TUDNA SEGITENI.................MERT A JOBB ELSÖ FÉKEM SZORULT MEG MISKOLFELÉ AUTÓZVA.ÉS FELKEMÉNYEDETT A FÉKPEDÁLOM.........MINTHA BESZORULT VOLNA A VÁKUM. Nekem egyszer a féklámpa kapcsolónál eltartotta egy vastag kábel akkor szorult így,vagy leragadt a munkahenger dugattyúd!Próbáld megütögetni a kereket!
stirlitz Elküldve Június7, 2012 Elküldve Június7, 2012 Ma egy Merci kisteher hátulról totálkárra törte a karavánomat!Nekem többet senki ne merje az Astra törés tesztjét emlegetni!Semmi bajom nem lett pedig 25 méterre lökött el és olyan erővel hogy a kaszni hátulját betolta az utastérbe megcsavarodott az egész a motortartó bak is eltörött még a tükröm is letört! Most veszek egy ugyan ilyent! részvétem mi eladó belőle? :D
Fabrikátor Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 részvétem mi eladó belőle? :D Mivel egy ugyan ilyen si kombit akarok venni nem szeretném a megmaradt alkatrészeket eladni!A motor térben minden működik!
FPepe Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Ma egy Merci kisteher hátulról totálkárra törte a karavánomat!Nekem többet senki ne merje az Astra törés tesztjét emlegetni!Semmi bajom nem lett pedig 25 méterre lökött el és olyan erővel hogy a kaszni hátulját betolta az utastérbe megcsavarodott az egész a motortartó bak is eltörött még a tükröm is letört! Most veszek egy ugyan ilyent! Részvétem a kocsi miatt. A biztosító tett már vmi ajánlatot a kárrendezésre?
stirlitz Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Mivel egy ugyan ilyen si kombit akarok venni nem szeretném a megmaradt alkatrészeket eladni!A motor térben minden működik! aha gondolom gazdasági totálkár, vagymi törésteszt: azért valljuk be az astra egy papír autó, törésteszteknél nem pont a hátulról belemenés a tipikus vizsgálat ja különben az övfeszítők eldurrantak? vagy gondolom nem mert pont fordítva lassultál/gyorsultál, mint egy "rendes" ütközésnél
Fabrikátor Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 A biztosítót gyepálom már,azt mondták három napon belül kijönnek!A srác elismerte a rendőrök előtt is a felelősségét úgyhogy go!
petiii Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Hello! Valahol itt olvastam h az ablakemelő szerkezeten van vmi csavar amivel lehet állítani aüveg dőlésszögét. nekem azért kellene mert mikor mosom a kocsit kicsit befolyik a víz. és látni is az üvegen h befelé dől. esetleg képen is megtudná vki mutatni?
Dark_Errant Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Hello! Valahol itt olvastam h az ablakemelő szerkezeten van vmi csavar amivel lehet állítani aüveg dőlésszögét. nekem azért kellene mert mikor mosom a kocsit kicsit befolyik a víz. és látni is az üvegen h befelé dől. esetleg képen is megtudná vki mutatni? Nem kell ahhoz kép :) Ha leszeded a kárpitot az ablakemelőnél csak 2 csavart fogsz látni, kb a zár ( szakkifejezés következik! ) pöcökjével egy vonalban.
Krajcso Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 aha gondolom gazdasági totálkár, vagymi törésteszt: azért valljuk be az astra egy papír autó, törésteszteknél nem pont a hátulról belemenés a tipikus vizsgálat ja különben az övfeszítők eldurrantak? vagy gondolom nem mert pont fordítva lassultál/gyorsultál, mint egy "rendes" ütközésnél Azért ezzel némiképp vitatkoznék, épp két hete tolattak nekem egy 2001-es hyundai akármi személyautóval (főnököm látta csak, én sajnos nem, de kerekestül odébblökte oldal irányba a kocsi hátulját) a kocsik bal hátsó sarka találkozott. Nekem egy pár centis horzsolás lett a fényezésen, meg a lökösön, de a lökösön nem is látszik semmi mosás után már. A hyundai seggén méretes horpadás keletkezett a lemezen és a lökös végigrepedt..
zotya975 Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Azért ezzel némiképp vitatkoznék, épp két hete tolattak nekem egy 2001-es hyundai akármi személyautóval (főnököm látta csak, én sajnos nem, de kerekestül odébblökte oldal irányba a kocsi hátulját) a kocsik bal hátsó sarka találkozott. Nekem egy pár centis horzsolás lett a fényezésen, meg a lökösön, de a lökösön nem is látszik semmi mosás után már. A hyundai seggén méretes horpadás keletkezett a lemezen és a lökös végigrepedt.. Meg ugyebár egy 1991-es kontstrukcióról beszélünk nem sok értelme van 2012-ben azt latolgatni vajon mik a paraméterei a mai világban jók-e ...stb. A csattkor ugye a szerencse is nagyban belejátszik, ki lehet szállni Trabantból is meg ott lehet maradni egy Audiban is....
Fabrikátor Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Meg ugyebár egy 1991-es kontstrukcióról beszélünk nem sok értelme van 2012-ben azt latolgatni vajon mik a paraméterei a mai világban jók-e ...stb. A csattkor ugye a szerencse is nagyban belejátszik, ki lehet szállni Trabantból is meg ott lehet maradni egy Audiban is.... Ez igaz!
Tiv. Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Meg ugyebár egy 1991-es kontstrukcióról beszélünk nem sok értelme van 2012-ben azt latolgatni vajon mik a paraméterei a mai világban jók-e ...stb. A csattkor ugye a szerencse is nagyban belejátszik, ki lehet szállni Trabantból is meg ott lehet maradni egy Audiban is.... A 82-es Passatomban sokkal több vas volt. :D Nem beszélve arról a baromi hosszú motortérről, amiben a hosszában elhelyezett motor-váltó, nem kis biztonságérzetet adott. :icon1:
petiii Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Nem kell ahhoz kép :) Ha leszeded a kárpitot az ablakemelőnél csak 2 csavart fogsz látni, kb a zár ( szakkifejezés következik! ) pöcökjével egy vonalban. Köszi szépen :D a szakkifejezéshez azért elővettem egy szótárat :D
frici12650 Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 A 82-es Passatomban sokkal több vas volt. :D Nem beszélve arról a baromi hosszú motortérről, amiben a hosszában elhelyezett motor-váltó, nem kis biztonságérzetet adott. :icon1: Szép napot Mindenkinek!Azt azért ne feledjük,hogy az Astra F-nél már volt oldalirányú ütközés védelem,ami egy akkori Passatban nemigazán volt jelen.A kor követelményeinek jól megfelt (megfel) az F Astra.1991-ben pár szavazat híján at Év autója lett!OFF A Golf 3 lett akkor az év autója,az Astra F a második.
zotya975 Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Szép napot Mindenkinek!Azt azért ne feledjük,hogy az Astra F-nél már volt oldalirányú ütközés védelem,ami egy akkori Passatban nemigazán volt jelen.A kor követelményeinek jól megfelt (megfel) az F Astra.1991-ben pár szavazat híján at Év autója lett!OFF A Golf 3 lett akkor az év autója,az Astra F a második. Konkrétan mire gondolsz mint oldalirányú ütközésvédelem? :icon1:
spzoli Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Konkrétan mire gondolsz mint oldalirányú ütközésvédelem? :icon1: Két rúd van az ajtókban.
zotya975 Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Két rúd van az ajtókban. Jaja valami rémlett...de a hátsókban is?
Recommended Posts