Krajcso Elküldve Március22, 2012 Elküldve Március22, 2012 Az az alkatrész amit Krajcso is linkelt az jó. (Kipróbáltam másik működöképes darabbal is a rendszert) . Ha azt fogom a kezemben és forgatom, úgy hogy a spirál rávan kötve, a spirál másik vége forog és az óra is jelez normálisan. Kipróbáltam úgy is hogy a műszeregységet kiszereltem, hogy lássam menet közben szabad szemmel a spirált és nem forgott 1 mm-t sem. Ebből én azt a következtetést vontam le hogy a spirál jó, a spirált meghajtó műanyag alkatrész is jó, és az óra is jó.. Vagy tévedek? A linkelt alkatrész teljesen benn van a helyén? A spirál beleér eléggé a közepébe beszerelve? A spirált elvileg tudod húzogatni hosszirányban egy kicsit a csőben, lehet túl fenn van és nem ér be az alja. Lehet hülyeség, de meg kéne emelni a kocsi orrát mindkét oldalon és megforgatni üresben a kerekeket (mindkettőt a difi miatt) és figyelni a váltó tetején forog-e spirál meghajtó. Elég valószínűtlen, hogy a váltó úgy tud széthullani hogy minden más működik, csak ezzel az egy fogaskerékkel van gond, ami a meghajtót forgatja. Ha ott valami széttörik és megszorul, tuti a műanyagot fogja inkább ledarálni.
spee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Nos most volt időm megnézni újra. Megemeltük a kocsit a műanyag alkatrész be a helyére. Kerék megforgatva, és fordul az alkatrész. Következő lépésben az órában bent van a spriál, megforgatom jelez a mutató oké. Tegyük össze a kettőt. Összeraktam (kocsi még mindig megemelve) beindítom a motort, sebességbe rakom kerék forog, óra mér boldogság van. Emelőket kiveszem a kocsi alól jöjjjön a próba. Megyek vele az utcában, működik normálisan boldogság van tolatok vissza fele és a km óra mutatója az az ellentétes irányba forog. nekem ez elég furcsa, de lehet így van mivel első autóm így tapasztalatom nincs efelől mert tolatás közben eddig sosem az órát figyeltem h mit mutat. Ezután kipróbálom megint előre, nem jelez semmit. Kiszedem a műanyag alkatrészt ismét (ja és ezt sem tudom hogy normális-e hogy 2 részre tudom választani, mert mikor bontóból hoztam a használtat arra úgy emlékeztem hogy nem lehet ketté szedni, viszont ami eredetileg az autóban volt műanyag alkatrész az alapból 2 részletben jött ki. ) Ezután ismét visszatettem mindent a helyére és a folyamat megismétlődött. És most itt tartok. Mégegyszer nem fogom nyilván eljátszani ugyanezt mert gondolom a végeredmény is pontosan ugyanez lenne. Tipp?
ZsolsZ Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Nos most volt időm megnézni újra. Megemeltük a kocsit a műanyag alkatrész be a helyére. Kerék megforgatva, és fordul az alkatrész. Következő lépésben az órában bent van a spriál, megforgatom jelez a mutató oké. Tegyük össze a kettőt. összeraktam (kocsi még mindig megemelve) beindítom a motort, sebességbe rakom kerék forog, óra mér boldogság van. Emelőket kiveszem a kocsi alól jöjjjön a próba. Megyek vele az utcában, működik normálisan boldogság van tolatok vissza fele és a km óra mutatója az az ellentétes irányba forog. nekem ez elég furcsa, de lehet így van mivel első autóm így tapasztalatom nincs efelől mert tolatás közben eddig sosem az órát figyeltem h mit mutat. Ezután kipróbálom megint előre, nem jelez semmit. Kiszedem a műanyag alkatrészt ismét (ja és ezt sem tudom hogy normális-e hogy 2 részre tudom választani, mert mikor bontóból hoztam a használtat arra úgy emlékeztem hogy nem lehet ketté szedni, viszont ami eredetileg az autóban volt műanyag alkatrész az alapból 2 részletben jött ki. ) Ezután ismét visszatettem mindent a helyére és a folyamat megismétlődött. és most itt tartok. Mégegyszer nem fogom nyilván eljátszani ugyanezt mert gondolom a végeredmény is pontosan ugyanez lenne. Tipp? Nekem a műanyag a váltóban 2 darabban van. Pontosabban 3 mert egy fix rész amit becsavarozol a váltóba, abban van a forgó rész amibe beledugod a spirált, a 3. pedig a két műanyag között egy fém alátét szerűség aminek a lényege, hogy a 2 műanyag között ne legyen túl nagy a surlódás és ne kopjon el. Szétszedni és összerakni is kissé nehézkes direkt azért hogyha kiszeded ne potyogjon szét. Jártam már szarul a spirállal én is, de kérdezem én, hogyan foroghat visszafele? A km óra mutatója a 20nál lefekszik egy kis műanyag pöcökre tehát lefele nem mehetne?! Saját tapasztalat: Vedd ki a váltóból a műanyagot, nézd meg, hogy megvan-e a fém alátét a kettő között. Az utastérben dugd rá az órára a spirált ameddig csak lehet, jó erősen(ha nincs rendesen rádugva ugrál és nem jól mér), azután rakd össze a motortérben, csavard rá a spirált is a műanyagra és úgy tedd vissza a váltóba egyben az egészet. Használj gyári spirált mert az utángyártott semmire sem jó, az én órám 2 különböző utángyártott spirállal sem működött rendesen(bontóból szereztem gyárit). Onnan tudod, hogy gyári, hogy a km-órára amit rádugsz részt az fémből van nem műanyagból és épphogy elér a váltótól az óráig. Nekem amikor vettem olyan volt benne ami körül érte az egész autót is...
spee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Igen, az alátét az megvan. Nekem nincs pöcök ott.. (nem tudom mi miatt) de néztem képet neten és értem miről van szó) . Akkor ez a rész tisztázva hogy miért forog visszafele. Igen, pontosan így csináltam hogy rádugtam először az órára, majd utána a műanyagra rácsavartam a másik végét, és ezután raktam be összerakva a váltóba. Okozhat az bármiféle gondot hogy a pöcök hiányzik az órából és a mutató tud visszafele forogni?
spee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Mindjárt ránézek, hogy azt a pöcköt ha helyettesítem valamivel akkor megoldódik-e a probléma, mert ugyanis mikor mentem előre, akkor jó volt. Visszatolattam és utána nem. Lehet ez a gond. semeddig nem tart kipróbálni, ránézek!
ZsolsZ Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Mindjárt ránézek, hogy azt a pöcköt ha helyettesítem valamivel akkor megoldódik-e a probléma, mert ugyanis mikor mentem előre, akkor jó volt. Visszatolattam és utána nem. Lehet ez a gond. semeddig nem tart kipróbálni, ránézek! Nekem tolatás közben is elindul az óra rendesen felfelé. Biztos, hogy kell neki az a pöcök. Helyettesíteni? Ennyit buherálták már azt az órát hogy hiányzik a fél bele? Lehet hogy ez a baj,,,
spee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Hát korábbi életéről nincs infóm kitől mit kapott, mit nem... Lehet hülye kérdés, de biztos ami biztos. Mikor felvan emelve az eleje nem kell mind a két kereket megfortani egyszerre? Mert én végig csak az egyik kereket forgattam. Tettem egy kis ideiglenes pöcköt a mutatóhoz . (Egyébként minden működik a műszeregységen, tekergetve lehet hogy volt, nem tudom. Lényeg h működött 1-2e km-t mért normálisan nekem.) Műanyag alkatrész benne, kereket forgatom előre. Rendesen forog a műanyag alkatrész. Ellentétes irányba forgatva a kereket viszont az történik hogy a műanyag alkatrész is ellentétes irányba kezd el forogni, majd pár fordulat múlva megáll. Ezután teljesen mindegy merre forgatom a kereket , nem csinál semmit a műanyag cucc. Azért kérdezem hogy az emelésnél elég-e egy kereket forgatni, mert a másik kerék az ellentétesen forog. Gondolom elég amatőr kérdések ezek de jobban szeretek minden apró részletet megtudni mintsem tudatlannak maradni.
Golyó26 Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Sziasztok! Van egy 94-es F Astra benzines C14SE motorkódú autónk. A baj az lenne, hogy a generátor "visító" hangot hallat. Mi lehet ez? Hogyan lehet javítani? Milyen alkatrész kell hozzá? Ahogy nyomom a gázt, egyre jobban visító hangot ad. Felnyitottam a motorháztetőt és egyértelműen a generátor adja ezt a hangot. A szíj frissen cserélve, pontosan beállítva. Az előző szíjnál is ezt csinálta. Van ötletetek? Köszönöm!
FPepe Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Sziasztok! Van egy 94-es F Astra benzines C14SE motorkódú autónk. A baj az lenne, hogy a generátor "visító" hangot hallat. Mi lehet ez? Hogyan lehet javítani? Milyen alkatrész kell hozzá? Ahogy nyomom a gázt, egyre jobban visító hangot ad. Felnyitottam a motorháztetőt és egyértelműen a generátor adja ezt a hangot. A szíj frissen cserélve, pontosan beállítva. Az előző szíjnál is ezt csinálta. Van ötletetek? Köszönöm! Csapágycsere.
Golyó26 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Csapágycsere. Köszönöm. Mennyibe kerül a csapágy kb?
FPepe Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Köszönöm. Mennyibe kerül a csapágy kb? Nem drága dolog, sztem nincs egy ezres darabja. De ha már szét lesz szedve, érdemes a szénkeféket is cserélni, esetleg felszabályoztatni a kommutátorokat, ha nagyon kopott.
thomas86 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Üdv. Egy Astra F-t használok és el szeretném adni. Szeretném a hirdetésben pontosan leírni hogy az autós felszereltségének mi a neve. Kérdésem az lenne honnan tudom h. honna tudom ezt meg. Több astrát néztem már ott az első ajtókon a díszlécben általában fel van tüntetve a felszereltség, viszont az enyément csak egy matrica van piros sárga kék színű ez pontosan mit jelent?
Golyó26 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Sziasztok! A 94-es évjáratú F astra 1.4 C14SE motorkódú autóm műszerfal (kilóméteróra) világításának a bal oldala kissé gyenge, alig-alig világítja meg az üzemanyag szintjelzőt. Gondolom az izzó K.O. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok benne izzót cserélni? MI a menete a kiszerelésnek? Köszi
zotya975 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Üdv. Egy Astra F-t használok és el szeretném adni. Szeretném a hirdetésben pontosan leírni hogy az autós felszereltségének mi a neve. Kérdésem az lenne honnan tudom h. honna tudom ezt meg. Több astrát néztem már ott az első ajtókon a díszlécben általában fel van tüntetve a felszereltség, viszont az enyément csak egy matrica van piros sárga kék színű ez pontosan mit jelent? A forgaliban nincs benne? Nekem bent van hogy GL. Sziasztok! A 94-es évjáratú F astra 1.4 C14SE motorkódú autóm műszerfal (kilóméteróra) világításának a bal oldala kissé gyenge, alig-alig világítja meg az üzemanyag szintjelzőt. Gondolom az izzó K.O. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok benne izzót cserélni? MI a menete a kiszerelésnek? Köszi Kormányburkolat leszed, a kormányt jobbra-ballra forgatva látsz egy-egy kis csavartakarót alatta van két csavar és allul van 3. A felső része patentes. Etztán a műszerfal kerete jön a bajuszkapcsolók mögött( ezeket ki is lehet szedni hogy jobban hozzáférj) 2 csavar, a műszeregység felett még 2. Magát a műszeregységet 3 csavar fogja. Ezután kissé oldalra elbilllent leold a bowden ha benézel látod azt arugót amit meg kell nyomni, és kihúz akét csati. Ha már kint van a hátuljában látod a bajonettzáras izzókat. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1797
Golyó26 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 A forgaliban nincs benne? Nekem bent van hogy GL. Kormányburkolat leszed, a kormányt jobbra-ballra forgatva látsz egy-egy kis csavartakarót alatta van két csavar és allul van 3. A felső része patentes. Etztán a műszerfal kerete jön a bajuszkapcsolók mögött( ezeket ki is lehet szedni hogy jobban hozzáférj) 2 csavar, a műszeregység felett még 2. Magát a műszeregységet 3 csavar fogja. Ezután kissé oldalra elbilllent leold a bowden ha benézel látod azt arugót amit meg kell nyomni, és kihúz akét csati. Ha már kint van a hátuljában látod a bajonettzáras izzókat. http://www.opelforum...?showtopic=1797 Köszönöm a választ. El lehet rontani a bowdennel a dolgot? Nem szedtem még szét ilyet, de rutinosabbak azt mondják nem nagy dolog, de nem akarom szétbarmolni sem. Az esetleg várható következmény, ha rosszul csinálok valamit, akkor rosszul mér az óra, vagy vmelyik műszer pontatlan, esetleg tönkremegy? Esetleg kell az autót áramtalanítani? Köszönöm
Dark_Errant Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Köszönöm a választ. El lehet rontani a bowdennel a dolgot? Nem szedtem még szét ilyet, de rutinosabbak azt mondják nem nagy dolog, de nem akarom szétbarmolni sem. Az esetleg várható következmény, ha rosszul csinálok valamit, akkor rosszul mér az óra, vagy vmelyik műszer pontatlan, esetleg tönkremegy? Esetleg kell az autót áramtalanítani? Köszönöm Ha nem dugsz vissza vmit, illetve ha pattan fel rendesen a spirál akkor előferdülhet, hogx nem fog merni az ora. Szal mielott vissza raknal minden burkolatot, menj egy proba kort, hogy vilagit-e jelez e minden :)
Golyó26 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Ha nem dugsz vissza vmit, illetve ha pattan fel rendesen a spirál akkor előferdülhet, hogx nem fog merni az ora. Szal mielott vissza raknal minden burkolatot, menj egy proba kort, hogy vilagit-e jelez e minden :) Világos, így lesz. Holnap neki esem a középkonzol izzóinak cseréjéhez, még meglátom, hogy neki fogjak-e a kilóméterórának is. Pedig jó lenne, mert így csúnyácska szegény. Legfeljebb ha vmi gikszer lenne, Hozzátok fordulok segítéségért! :)
Dark_Errant Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Világos, így lesz. Holnap neki esem a középkonzol izzóinak cseréjéhez, még meglátom, hogy neki fogjak-e a kilóméterórának is. Pedig jó lenne, mert így csúnyácska szegény. Legfeljebb ha vmi gikszer lenne, Hozzátok fordulok segítéségért! :) a terv nem rossz... De engedd meg hogy elmondjam azt, hogy a középkonzol izzó cserénél csak a km órát fogó 3 csavar tart vissza. attól, hogy azt is kicseréld. Vagyis mindent ugyanúgy le kell szedned, csak az óra marad bent :)
peti3000 Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Segitséget szeretnék kérni. Van egy opel astra f 1.6 C16NZ autóm,váltakozik az alapjárat és rángat. Kivillogtattam a hibát ezekvoltak benne: Lambdaszonda nincxs feszültség változás, folytószelep potenciométer feszültség tul alacsony Lambdaszonda befuvásjel keverék tul sűrű. Cseréltem folytószelep jeladót,alapjárati motort,gyertyákat,ahiba még mindig megvan. Tudna nekem valaki segiteni? Előlre is köszönöm.
Golyó26 Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 a terv nem rossz... De engedd meg hogy elmondjam azt, hogy a középkonzol izzó cserénél csak a km órát fogó 3 csavar tart vissza. attól, hogy azt is kicseréld. Vagyis mindent ugyanúgy le kell szedned, csak az óra marad bent :) Értem, csak attól tartok, hogy megsérül valami úton-módon az óra és akkor azt nehezebben viselem el, hogy nem működik rendesen, mint hogy gyengén világít a bal oldala. Egyébként már szétszedtem a konzolt, a 4 izzót kiszedtem, koromfeketék, megyek a boltba csere izzóért délután. Kitekertem a 3 óratartó csavart is, de nem merem megbojgatni. Merről nyúljak a bowdenért hogy az jó legyen? Akkut kikössem?
Krajcso Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Értem, csak attól tartok, hogy megsérül valami úton-módon az óra és akkor azt nehezebben viselem el, hogy nem működik rendesen, mint hogy gyengén világít a bal oldala. Egyébként már szétszedtem a konzolt, a 4 izzót kiszedtem, koromfeketék, megyek a boltba csere izzóért délután. Kitekertem a 3 óratartó csavart is, de nem merem megbojgatni. Merről nyúljak a bowdenért hogy az jó legyen? Akkut kikössem? Ha kitekerted az óratartó csavarokat, akkor már le tudod pattintani a plexit a műszeregységről, a négy sarkában vannak a fülek, óvatosan, mert könnyen törik! Ha lennvan a plexi akkor már ki tudod húzni annyira az órát, hogy simán befér mögé a kezed, a bowdent és a két csatlakozót kell kioldani, a csatikat hosszában a két végén kell megnyomni és akkor kipattan a helyéről. A bowdennél egy fém lapkát találsz azt kell benyomni és közben húzni hátra a spirált. Ezután már kiszedhető az óra. Aksit kösd le, mert a műszeregység hátulja és a műszerfal vas tartói között nem sok hely van, nehogy összeérjen! De gyújtás nélkül nem sok helyen van táp a műszeregységben elvileg.
Golyó26 Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Ha kitekerted az óratartó csavarokat, akkor már le tudod pattintani a plexit a műszeregységről, a négy sarkában vannak a fülek, óvatosan, mert könnyen törik! Ha lennvan a plexi akkor már ki tudod húzni annyira az órát, hogy simán befér mögé a kezed, a bowdent és a két csatlakozót kell kioldani, a csatikat hosszában a két végén kell megnyomni és akkor kipattan a helyéről. A bowdennél egy fém lapkát találsz azt kell benyomni és közben húzni hátra a spirált. Ezután már kiszedhető az óra. Aksit kösd le, mert a műszeregység hátulja és a műszerfal vas tartói között nem sok hely van, nehogy összeérjen! De gyújtás nélkül nem sok helyen van táp a műszeregységben elvileg. Nem adtam fel! Köszi. Kiszedtem az órát, így utólag tényleg nem egy nagy mutatvány. Bár a spirált a váltóról tekertem ki, hogy kitudjam húzni az órát, de így nem kellett a plexit bántanom. Már csak az a kérdés, hogy melyik izzók világítják meg az óralapot? 4 zöld (2 W) és 7 fekete (1,2W) izzók vannak a hátuljában. +1 3W-os nagy fekete izzó. A feketék mind szép fehérek, nem szálszakadtak. A zöldek kissé feketék, de nincsenek szakadva. Valószínlűleg ezek azok a hibás izzók?! Megyek izzókért, ha megvagyok írok milyen lett :)
FPepe Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Nem adtam fel! Köszi. Kiszedtem az órát, így utólag tényleg nem egy nagy mutatvány. Bár a spirált a váltóról tekertem ki, hogy kitudjam húzni az órát, de így nem kellett a plexit bántanom. Már csak az a kérdés, hogy melyik izzók világítják meg az óralapot? 4 zöld (2 W) és 7 fekete (1,2W) izzók vannak a hátuljában. +1 3W-os nagy fekete izzó. A feketék mind szép fehérek, nem szálszakadtak. A zöldek kissé feketék, de nincsenek szakadva. Valószínlűleg ezek azok a hibás izzók?! Megyek izzókért, ha megvagyok írok milyen lett :) A 4 zöld lesz az. A kiégetteket ne dobd ki, led-ezéshez tökéletes, mert forrasztható érintkezői vannak (ha nem kell, elfogadom :D ).
zotya975 Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Segitséget szeretnék kérni. Van egy opel astra f 1.6 C16NZ autóm,váltakozik az alapjárat és rángat. Kivillogtattam a hibát ezekvoltak benne: Lambdaszonda nincxs feszültség változás, folytószelep potenciométer feszültség tul alacsony Lambdaszonda befuvásjel keverék tul sűrű. Cseréltem folytószelep jeladót,alapjárati motort,gyertyákat,ahiba még mindig megvan. Tudna nekem valaki segiteni? Előlre is köszönöm. Nekem a halodó gyujtótrafó dott 44-es lambdaszond a keverék túl szegény hibakódott, szóval még akár gyujtásgond is lehet.
peti3000 Elküldve Március30, 2012 Elküldve Március30, 2012 Nekem a halodó gyujtótrafó dott 44-es lambdaszond a keverék túl szegény hibakódott, szóval még akár gyujtásgond is lehet. Az a legnagyobb baj hogy már mindent cserélgettem de nem érek a végére még mindig nem jó. Kipucoltam az EGR szelepet 10km-ig jó volt és megint rángat.
Recommended Posts