zotya975 Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Sziasztok Olyan problémám lenne hogy van egy 2001-es 1.4-es astrám (x14nz) mostanában egyre sűrűben csinálja azt mikor elösször elindulok vele engedem ki a kuplungot az autó gázadás nélkül gyorsul mikor váltok kinyomom a kuplungot a motor felpörög felváltok 4-ig kb 50-nél már tudok gázt adni de kell 1 km vagy nagyobb sebesség mire ez megszünik. Amit nem értek hogy ezt csak az első elindulásnál csinálja ha már másodszor is indulok vele akkor már nincs kuplungolásnál ez a motor felpörgés. A felpörgést általában vagy fals levegő, vagy elkoszolódott , hibás alapjárati léptetőmotor okozza. Első körben akár kitakaríthatod az alapjárati motort, és a fészkét pölö féktisztítóval, vagy benzinnel. Egy csati megy rá,és két torx csavar fogja. Az alatta található piros gyűrűt ne hagyd el. Az alapjárati mocit piros pötty jelöli a kép bal alsó részén.
tatay Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 (edited) A felpörgést általában vagy fals levegő, vagy elkoszolódott , hibás alapjárati léptetőmotor okozza. Első körben akár kitakaríthatod az alapjárati motort, és a fészkét pölö féktisztítóval, vagy benzinnel. Egy csati megy rá,és két torx csavar fogja. Az alatta található piros gyűrűt ne hagyd el. ... Az alapjárati mocit piros pötty jelöli a kép bal alsó részén. Az alapjárati motornak 2 csavarja van azokat lazítsam ki? Vagy csak kívülről takarítsam le? A fészket kipucoltam belűl tiszta volt . üdv Módosítva Február27, 2012 : hening Képpel ne idézz!
zotya975 Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Az alapjárati motornak 2 csavarja van azokat lazítsam ki? Vagy csak kívülről takarítsam le? A fészket kipucoltam belűl tiszta volt . üdv Ki kell szedni a két rögzítő csavart és magát az alapjárati motort is ki kell húzni az injektorházból. Ez pölö egy nagyon koszos alapjárati motor kiszerelve:
tatay Elküldve Február28, 2012 Elküldve Február28, 2012 (edited) Ki kell szedni a két rögzítő csavart és magát az alapjárati motort is ki kell húzni az injektorházból. Ez pölö egy nagyon koszos alapjárati motor kiszerelve: Most volt időm kiszereltem az alapjárati motort letisztogattam (azért annyira nem volt vészes mint a képen) már reggel kipróbáltam mentem vele a fészek kipucolása úgy látszik elég volt, a felpörgések nem jelenkeztek. :D Köszi a segítséget! Még 1 kérdés kicserélném a gyertyákat, tudnál ajánlani valami jobb minőségűt? Módosítva Február28, 2012 : hening Képpel idézés.
bzoley Elküldve Február28, 2012 Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Ma kissé meglepődve - de nem túl nagy örömmel - tapasztaltam, hogy a szokásoshoz képest elég nehézkesen indult a gép(X14XE) melóból hazaindulva(2-3(4?)sec). Ilyen időben a "nyössz-nyössz-brümmbrümmbrümm" a jellemző, esetleg három nyössz. Ilyen nehezen csak a pár héttel ezelőtti nagy hidegben indult reggel. Teker piszokul, csak mintha benzin nem lett volna. A hétvégén két dolog változott: magamhoz képest kicsit megpörgettem a motort, eléggé el volt már tunyulva, ritkán megrángatott, egyéb apróságok, valamint Pénteken üa szűrőt cseréltem. Azzal csak annyit tudtam tenni, hogy két napig fogdostam, nem folyik-e, de úgy néz ki, sikerült jól visszaszerelni. Kérdésem, hogy ezek valamelyike lehet-e oka a jelenségnek? Vagy ha nem, akkor mi lehet vele? Köszönöm! Még a szűrővel kapcsolatban annyi, hogy csere után kicsit járattam a motort, hogy minden működik-e rendesen, és a hátsó ülés elég rendesen búgott. Így működik rendesen a pumpa, és csak eddig nem figyeltem fel rá?
zotya975 Elküldve Február28, 2012 Elküldve Február28, 2012 Most volt időm kiszereltem az alapjárati motort letisztogattam (azért annyira nem volt vészes mint a képen) már reggel kipróbáltam mentem vele a fészek kipucolása úgy látszik elég volt, a felpörgések nem jelenkeztek. :D Köszi a segítséget! Még 1 kérdés kicserélném a gyertyákat, tudnál ajánlani valami jobb minőségűt? Van valahol egy gyertyakatalóus, hogy milyen mocihoz milyen gyertyát ajánlanak, de nem találom a linket, talán majd valaki... Sziasztok! Ma kissé meglepődve - de nem túl nagy örömmel - tapasztaltam, hogy a szokásoshoz képest elég nehézkesen indult a gép(X14XE) melóból hazaindulva(2-3(4?)sec). Ilyen időben a "nyössz-nyössz-brümmbrümmbrümm" a jellemző, esetleg három nyössz. Ilyen nehezen csak a pár héttel ezelőtti nagy hidegben indult reggel. Teker piszokul, csak mintha benzin nem lett volna. A hétvégén két dolog változott: magamhoz képest kicsit megpörgettem a motort, eléggé el volt már tunyulva, ritkán megrángatott, egyéb apróságok, valamint Pénteken üa szűrőt cseréltem. Azzal csak annyit tudtam tenni, hogy két napig fogdostam, nem folyik-e, de úgy néz ki, sikerült jól visszaszerelni. Kérdésem, hogy ezek valamelyike lehet-e oka a jelenségnek? Vagy ha nem, akkor mi lehet vele? Köszönöm! Még a szűrővel kapcsolatban annyi, hogy csere után kicsit járattam a motort, hogy minden működik-e rendesen, és a hátsó ülés elég rendesen búgott. Így működik rendesen a pumpa, és csak eddig nem figyeltem fel rá? Üdv, eldugult szűrő lehet az egyik oka a rángatásnak, a pumpák közül meg általában az olcsóbb utángyárik búgnak, de inkább sípolnak vagy a haldokló gyáriak.
Pityusz13 Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Halihó, sziasztok lehet hogy még emlékeztek rám de már nagyon rég nem írtam ide :S egy kis tanácsot szeretnék kérni.... eladóvá vált az autóm de (nyomós okok miatt) nem vette meg senki ebben az árban.... azon gondolkodom hogy érdemes-e ráköltenem annyit hogy felújítsam.... első tulajok vagyunk '96os sedan (talán) GLS. X16XEL motor. egyedüli extra a szervó, más nincs az autóban. gondok a következők: a tetőn és a motorháztetőn megpattogva a lakk, rozsda indult meg a hátulján a hátsó lámpa alatti lemezillesztésnél, a tanksapkánál egy kicsit még csak és bal hátul a hátsó kerék előtti köszöbvégen van két körömnyi részen megrohadva, az alját megnéztem a hétvégén és egyben van, hálistennek a küszöbök is jók, stb. hátul a két nemtudom mi ami a felfüggesztésnél van, három ágú bazi vas darab nem jut eszembe a neve :@ ááá na mindegy gondolom tudjátok miről van szó, na az van átrohadva és az cserés lenne,(tehát telifény) a sofőrülést újra kárpitoztatni szivacsokkal mindennel együtt, de lehet hogy inkább csere mert már hegesztett a váza, tetőkárpit lóg, elsőlámpák cserések mert kőverődésesek, és ami a nagyobb gond, hogy a motor háromhengerezik.... nemtudni miért (a szerelők ezt mondják) de van egy tippem hogy az a 315.000 km nem heccből van a km órában.... egyszer már volt fúrva a motor mert szétment benne két dugattyú. kompresszió adatok: 1henger:3, 2henger:16, 3henger: 11, 4henger: 16,5. szóval így áll a motor. hengerfejtömítés ki lett cserélve, a gond megmaradt, trafó cserélve lett, a gond megmaradt, ezen a motoron nem csak a fúrás segíthet? de van-e értelme újrafúrni megint ha már egyszer volt. és talán kettes túlméretre lett fúrva. ömm kb. ennyi. első tulajok vagyunk, szervó van akocsiban, klíma nincs, abs nincs, elektromos ablak- tükör nincs, meg úgy semmi. mi használtuk, nem volt húzva a szája, vigyáztunk rá. nincs szívünk odaadni 200ér a feketéknek, akkor inkább az udvarban rohadjon szét :S Ja! ismerős aki opelnél dolgozott ő aztmondta, hogy motor az kuka és inkább vegyünk egy másikat, ő tud szerezni 130ér egyet és munkadíjjal mindennel olajfeltöltéssel meg minden ilyesmivel együtt 200ért kicseréli a motort a régi meg marad alkatrésznek. kérdésem: van értelme felújítani? köszönöm a segítségeteket :)
Hjoe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Halihó, sziasztok lehet hogy még emlékeztek rám de már nagyon rég nem írtam ide :S egy kis tanácsot szeretnék kérni.... eladóvá vált az autóm de (nyomós okok miatt) nem vette meg senki ebben az árban.... azon gondolkodom hogy érdemes-e ráköltenem annyit hogy felújítsam.... első tulajok vagyunk '96os sedan (talán) GLS. X16XEL motor. egyedüli extra a szervó, más nincs az autóban. gondok a következők: a tetőn és a motorháztetőn megpattogva a lakk, rozsda indult meg a hátulján a hátsó lámpa alatti lemezillesztésnél, a tanksapkánál egy kicsit még csak és bal hátul a hátsó kerék előtti köszöbvégen van két körömnyi részen megrohadva, az alját megnéztem a hétvégén és egyben van, hálistennek a küszöbök is jók, stb. hátul a két nemtudom mi ami a felfüggesztésnél van, három ágú bazi vas darab nem jut eszembe a neve :@ ááá na mindegy gondolom tudjátok miről van szó, na az van átrohadva és az cserés lenne,(tehát telifény) a sofőrülést újra kárpitoztatni szivacsokkal mindennel együtt, de lehet hogy inkább csere mert már hegesztett a váza, tetőkárpit lóg, elsőlámpák cserések mert kőverődésesek, és ami a nagyobb gond, hogy a motor háromhengerezik.... nemtudni miért (a szerelők ezt mondják) de van egy tippem hogy az a 315.000 km nem heccből van a km órában.... egyszer már volt fúrva a motor mert szétment benne két dugattyú. kompresszió adatok: 1henger:3, 2henger:16, 3henger: 11, 4henger: 16,5. szóval így áll a motor. hengerfejtömítés ki lett cserélve, a gond megmaradt, trafó cserélve lett, a gond megmaradt, ezen a motoron nem csak a fúrás segíthet? de van-e értelme újrafúrni megint ha már egyszer volt. és talán kettes túlméretre lett fúrva. ömm kb. ennyi. első tulajok vagyunk, szervó van akocsiban, klíma nincs, abs nincs, elektromos ablak- tükör nincs, meg úgy semmi. mi használtuk, nem volt húzva a szája, vigyáztunk rá. nincs szívünk odaadni 200ér a feketéknek, akkor inkább az udvarban rohadjon szét :S Ja! ismerős aki opelnél dolgozott ő aztmondta, hogy motor az kuka és inkább vegyünk egy másikat, ő tud szerezni 130ér egyet és munkadíjjal mindennel olajfeltöltéssel meg minden ilyesmivel együtt 200ért kicseréli a motort a régi meg marad alkatrésznek. kérdésem: van értelme felújítani? köszönöm a segítségeteket :) Gyűrű-szelephiba esetleg? Hengerfej tömítéscsere nem szokott segíteni a kompresszióproblémákon. Mond meg az ismerősnek, hogy ezt a "dobjuk ki vegyen újat" szöveget hagyja meg a szervizbe a kuncsaftoknak, 130 ért vegyen magának motort, 70ért meg bárhol kicserélik, még szakszervizben is, ne rajtad akarjon meggazdagodni.
Hjoe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Van valahol egy gyertyakatalóus, hogy milyen mocihoz milyen gyertyát ajánlanak, de nem találom a linket, talán majd valaki... Üdv, eldugult szűrő lehet az egyik oka a rángatásnak, a pumpák közül meg általában az olcsóbb utángyárik búgnak, de inkább sípolnak vagy a haldokló gyáriak. Hát a GY.I.K Zotya. :icon1: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1749
Pityusz13 Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Gyűrű-szelephiba esetleg? Hengerfej tömítéscsere nem szokott segíteni a kompresszióproblémákon. Mond meg az ismerősnek, hogy ezt a "dobjuk ki vegyen újat" szöveget hagyja meg a szervizbe a kuncsaftoknak, 130 ért vegyen magának motort, 70ért meg bárhol kicserélik, még szakszervizben is, ne rajtad akarjon meggazdagodni. nemtudom, nem borítottuk még szét istenigazából a motort, mert most nem tudom kiállítani sajnos a használatból, de ha "csak" gyűrű akkor azt mondom hogy megmarad a kocsi és megcsináltatom. hengerfejtömítést másik szerelő csinálta de őt azóta hanyagolom... nem volt semmi jele a hengerfejtömítés átszakadásának de ő kicserélte.... mutatta mondjuk már határon volt hogy átégjen tehát nem olyan para.... ok de akkor szerinted/szerintetek érdemes felújítani ezt a motort? vagy tényleg nézzek bele másikat, a motorszám meg lesz az ami.... még annyit hogy szelepek elvileg jók, azokkal nincs gond.... azért írom, hogy elvileg mert nem én néztem át :S link: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_16v_gls-5553651
Hjoe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 nemtudom, nem borítottuk még szét istenigazából a motort, mert most nem tudom kiállítani sajnos a használatból, de ha "csak" gyűrű akkor azt mondom hogy megmarad a kocsi és megcsináltatom. hengerfejtömítést másik szerelő csinálta de őt azóta hanyagolom... nem volt semmi jele a hengerfejtömítés átszakadásának de ő kicserélte.... mutatta mondjuk már határon volt hogy átégjen tehát nem olyan para.... ok de akkor szerinted/szerintetek érdemes felújítani ezt a motort? vagy tényleg nézzek bele másikat, a motorszám meg lesz az ami.... még annyit hogy szelepek elvileg jók, azokkal nincs gond.... azért írom, hogy elvileg mert nem én néztem át :S link: http://www.hasznalta...16v_gls-5553651 Attól függ mennyi pénzt szánsz rá. Én másfél éve 130 ezret toltam az én motoromba, aminek valószínűleg semmi értelme nem volt, olcsóbban jött volna ki a csere. De ugye abba nem látsz bele. Az se 100% hogy jó lesz. De azért ne akarjon 200 ezret elkérni egy X16XEL motor cseréért. Kicsit sokallom.
zotya975 Elküldve Március2, 2012 Elküldve Március2, 2012 Hát a GY.I.K Zotya. :icon1: http://www.opelforum...?showtopic=1749 Tudom, csak azt nem tudom , hogy a nem klubtagok látják-e...
tatay Elküldve Március3, 2012 Elküldve Március3, 2012 Tudom, csak azt nem tudom , hogy a nem klubtagok látják-e... Hello Hát sajna így van a nem klubtagoknak hibát dob ki. Viszont gugglival ha rákeresel akkor meg látható a katalógus. Érdekes...
balazs5362 Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Ma kíváncsiságból feljárattam a kocsit (c16nz) hogy megnézzem bekapcsol-e a hűtő ventillátor és már elhagyta a 95 fokot is a mutató de nem kapcsolt be. Mivel lehet a gond vajon?
Icus Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Elromlott a világitás kapcsoló , hogy tudom kicserélni?????????
Dark_Errant Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Ma kíváncsiságból feljárattam a kocsit (c16nz) hogy megnézzem bekapcsol-e a hűtő ventillátor és már elhagyta a 95 fokot is a mutató de nem kapcsolt be. Mivel lehet a gond vajon? Hőgomba. A hűtő jobb oldalbában van becsavarva. Húzd le a kábelt róla, és kis kábellel zárd rövidre a csatlakozókat. Ha elindul a venti akkor a hőgombát kell cserélni Elromlott a világitás kapcsoló , hogy tudom kicserélni????????? Húzd ki a gombot, majd egy vékony csavarhúzóval be kell nyúlni a gomb alá. Egy pöcök tartja a helyén a gombot. Húzd folymatosan a gombot, és a benyomott csavarhúzóval kell addig játszani míg le nem jön. Ha lejött a sapka, akkor két fül tartja a helyén a kapcsolót.
megadave Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Ma kíváncsiságból feljárattam a kocsit (c16nz) hogy megnézzem bekapcsol-e a hűtő ventillátor és már elhagyta a 95 fokot is a mutató de nem kapcsolt be. Mivel lehet a gond vajon? 95-nél nem is fog bekapcsolni. Motortól függ, hogy milyen hőfokú ventikapcsoló kell bele. Nekem pl a 100-at is elhagyja már mire bekapcsol. Amúgy a műszer se mutat pontosan...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Elromlott a világitás kapcsoló , hogy tudom kicserélni????????? Amúgy konkrétan mi baj vele? Nem nagyon szokott elromlani...
Gergőőő Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Amúgy konkrétan mi baj vele? Nem nagyon szokott elromlani... Lehet ő az irányjelző kart hívja világítás kapcsolónak mert azzal kapcsolja a távolsági és tompított fényt. Arról meg ugye tudjuk, hogy el tud használódni...
Dark_Errant Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Lehet ő az irányjelző kart hívja világítás kapcsolónak mert azzal kapcsolja a távolsági és tompított fényt. Arról meg ugye tudjuk, hogy el tud használódni... Nők gondolatában olvasni??? Tanits Mester!! ( sztem akkor index-et irt volna)
zotya975 Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Nők gondolatában olvasni??? Tanits Mester!! ( sztem akkor index-et irt volna) Üljetek körbe Padavanok..... :D
Gergőőő Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Nők gondolatában olvasni??? Tanits Mester!! ( sztem akkor index-et irt volna) Ezt egy "hozzáértő" nőnél sosem tudhatod. :evilgrin:
Dáwid Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Amúgy konkrétan mi baj vele? Nem nagyon szokott elromlani... Minden LEDezésnél, amikor elfelejtem visszanyomni a gombot alaphelyzetbe, elromlik. Az egyik golyócska az egyik irányba romlik, a rugó a másikba, a másik csapágylabda meg meglesz, mert az a szemembe repül. :lol: :D Tavaly valamikor, Janival vagy fél órát kerestük a nyomorék golyót itt a műhelyben, azóta se lett meg...
spee Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Üdv! Segítségeteket szeretném kérni az autómmal kapcsolatban. Típusa F Astra (94es). Ez az első autóm bő fél éve van már meg, és nem "rendeltetés szerűen" használtam mikor autópályára értem vele először, ebből fakadhatott a hiba szerintem.Ahol tudtam padlógázzal mentem végig de nyilván nem kellett volna kihajtani a belét, ezt belátom. Kb 200km-es út volt. Egyszer csak menet közben felvillant ez a hibajelzés : ... Egy idő után eltűnt. Azóta kb 200km-t mentem a kocsival. Azt vettem észre, hogyha motorfék fogja vissza az autót akkor ez a jelzés újra megjelenik, majd kis idő után eltűnik. Picit füstöl is az autó. Egyéb esetben egyébként nem látom a jelzést soha. Azt szeretném megtudni, hogy kb mi lehet a gond, és nagyságrendileg mennyibe kerülhet a javítás. Minden információt megpróbáltam leírni, remélem tudtok valamit mondani rá! Előre is köszönöm a fáradozást!
Dáwid Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Üdv! Segítségeteket szeretném kérni az autómmal kapcsolatban. Típusa F Astra (94es). Ez az első autóm bő fél éve van már meg, és nem "rendeltetés szerűen" használtam mikor autópályára értem vele először, ebből fakadhatott a hiba szerintem.Ahol tudtam padlógázzal mentem végig de nyilván nem kellett volna kihajtani a belét, ezt belátom. Kb 200km-es út volt. Egyszer csak menet közben felvillant ez a hibajelzés : ... Egy idő után eltűnt. Azóta kb 200km-t mentem a kocsival. Azt vettem észre, hogyha motorfék fogja vissza az autót akkor ez a jelzés újra megjelenik, majd kis idő után eltűnik. Picit fÜstöl is az autó. Egyéb esetben egyébként nem látom a jelzést soha. Azt szeretném megtudni, hogy kb mi lehet a gond, és nagyságrendileg mennyibe kerÜlhet a javítás. Minden információt megpróbáltam leírni, remélem tudtok valamit mondani rá! Előre is köszönöm a fáradozást! Egy motorkód (motorszám első 5-6 karaktere) még sokat segítene, mert azt is csak abból tudni, hogy egyáltalán benzines, vagy dízel, hogy ilyen lámpa a dízelekben nem szokott világítani. A motorféknél felvillanó hibajel, lehet AGR szelep probléma, de azt egyszerűbb, és hatékonyabb lezárni, mint kicserélni. Inkább rá kéne dugni egy diag műszert, vagy kivillogtatni az agyából a pontos hibakódot, mert addig csak tippelgetni lehet. :rolleyes:
Recommended Posts