Butragueno Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Az injektortisztító adalék ajánlott rendszeres használatra, ezt sokan nem tudják... A magyar benzin nem éppen a minőségéről híres, az Opel injektorai pedig hosszútávon nem kultiválják ezt. Ha nincs adalék használva, akkor esélyes hogy egy idő után elkezd leragadni az injektorszelep, és ezt főleg állás után indításkor teszi. Én ajánlom a Protecet, az elég megható módon tisztít, bár javaslom azt is, hogy használata után egy benyaszűrőcserét ejtsetek meg! (Uhuhu kartársat lehet kérdőre vonni a beszerezhetőséget illetően) Én 3 hete cseréltem benyaszűrőt, most tennék bele Protecet, akkor ez után nem kell ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Köszi a tanácsokat. A tisztitó már benne van, majd látjuk mi lesz. Remélem bejön. Mégegyszer köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szerintetek ha csak 99-es takolnék, jobb lenne? Vay semmmi értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Gyerekek ma ujjabb csapás ért, behalat a hűtőm :( :D 17.500-. árat mondott rá a szerelőm. :lol: :lol: ;) Nem olyan vészes, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Gyerekek ma ujjabb csapás ért, behalat a hűtőm :( :D 17.500-. árat mondott rá a szerelőm. :lol: :lol: ;) Nem olyan vészes, ugye? Baráti! 8) 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 SZVSZ olcsóbban kijön ha adalékot veszel. (Metabond Megalane kb. 4Ft pluszt jelent literenként) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Butra! Ez jó ár. :lol: Buckó! Semmi értelme a 99-nek. Tényleg jobb ha adalékot raksz 95höz mindig. Vagy 98-ast tankolj, az is jobb. Egyébként a Metabond Megalene-t éppen most fogom majd próbálni az Omegában, és az Astrában is. Meglátjuk megéri-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Egyébként probáltam már egyszer a 99-est de minimális volt a különbség. Szerintem nem éri meg az árát, bár a benzinkutasok álldották, de csak ők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Amugy nagyon király ez a fórum. Szuper, hogy ilyen sokan adtak tanácsokat és úgy néz ki, hogy a problémám megoldódik. Thanks!!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Egyébként probáltam már egyszer a 99-est de minimális volt a különbség. Szerintem nem éri meg az árát, bár a benzinkutasok álldották, de csak ők. Nekem az Ecotec érezhetően jobban ment tőle, meg szép dolog, hogy kénmentes, de akkor is nagyon drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buckó Imre Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 az biztos, hogy drága. Ha simma 95 takolsz már lassan az is luxus. Én kocsival járok dolgozni, de kész ráfizetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 az biztos, hogy drága. Ha simma 95 takolsz már lassan az is luxus. Én kocsival járok dolgozni, de kész ráfizetés. Sajnos mostmár nincs olyan angy árkülömbség a kettő között... :? Lassan megéri 99essel járni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 az biztos, hogy drága. Ha simma 95 takolsz már lassan az is luxus. Én kocsival járok dolgozni, de kész ráfizetés. Enyémben a 95 VPowerrel olcsóbban jön ki a Ft/Km arány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Enyémben a 95 VPowerrel olcsóbban jön ki a Ft/Km arány. :lol: Dettó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Nekem viszont a "piros"-ból többet zabál mint a normál gázolajból, most kipróbáltam ... Piros 150ft, normál 170ft maradok a normál mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Nem túl műszaki, de megkérdem. :lol: Ma mennék Csergőbe, de nem akarok feleslegesen pénzt levenni a számlámról. Ugye, lehet ott is kártyával fizetni? :lol: Nehogy ott szívjak zárás elött. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok.:-) Nektek milyen a kuplugpedálotok ? Mert nekem nyikorog, és nem tudom mit kell megolajozni, vagy megzsírozni. Alul a pedál fölött lebontottam a takaróműanyagot, benéztem, de nem látszik semmi. Szerintetek mitől nyikorog ? Már arra gondoltam belehajtok a verdával, egy medence teli olajba :drinkers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 van benne 1 rugó sztem az okozza a tipikus asztra nyikorgást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 van benne 1 rugó sztem az okozza a tipikus asztra nyikorgást :wink: De hol az a rugó ? Honnan lehet elérni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok.:-) Nektek milyen a kuplugpedálotok ? Mert nekem nyikorog, és nem tudom mit kell megolajozni, vagy megzsírozni. Alul a pedál fölött lebontottam a takaróműanyagot, benéztem, de nem látszik semmi. Szerintetek mitől nyikorog ? Már arra gondoltam belehajtok a verdával, egy medence teli olajba :drinkers: Nekem is nyikorgott a bovden ahol a váltóba megy ott van az a gumibizbasz(az allitocsavarnal) ott wd40-ez be és elvileg megszűnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Sziasztok! Kattog a központi záram, minden bezárás és kinyitásnál. A ball hátsó ajtóbol jön a kattogás, egy-egy műveletnél 4 szer. Az ajtó zár és nyit, csak kicsit idegesítő. Lehet tenni valamit házilag? Köszi! (Mindig csak a probléma van velem... :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Sziasztok! Kattog a központi záram, minden bezárás és kinyitásnál. A ball hátsó ajtóbol jön a kattogás, egy-egy műveletnél 4 szer. Az ajtó zár és nyit, csak kicsit idegesítő. Lehet tenni valamit házilag? Köszi! (Mindig csak a probléma van velem... :lol: :lol: ) Erősen kontaktgyanus a dolog, ajtókárpit leszed, aztán végignéz, hogy hol van esetleg megtörve a vezeték!Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Háj Helpet kérek!! Gsi astra, kézifék nem fog! Bovdent már tökig húztuk, de így se :evil: Gondolom be lehet rohadva. Nehéz szét szedni a dobot?? Milyen tanácsokat tudtok adni, hogy fogjak neki, milyen szerszámok kellenek stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 GSi és dob van hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 GSi és dob van hátul? igen a tárcsa mögött szokott lennie dob a jézifék mijatt :idea: hogy te miket nem tucc embör :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts