Hjoe Elküldve Február22, 2012 Elküldve Február22, 2012 Akkor szereinted is alapjárati motor lesz a bűnős.Nagyon jól hangzik ez az árkategória.Köszönöm a linket.Csak azt nem tudom hogy az 16Nz motorkódhoz jó. http://cromax.hu/index.php?katid=50403737&termek_al_id=34104&katnev=16LZ2,%2016NZ2,%20C16NZ,%20X16SZ,%2016NZR,%20X16SZR
Tomcsa Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 http://cromax.hu/ind...16NZR,%20X16SZR Köszi már én is megtaláltam, rendelek egyet hátha bejön.
zsolesz24 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 Sziasztok urak!! MA voltam testvéremnél és a következő hiba fordult elő. Ez egy f astra kombi a z5 lovas c16nz. NEkem ugyan ilyenem van csak a csapott seggű. Beindítja az auót össze vissza mennek a hengerek. Mondom neki biztos gyújtás. Lehajolok a motortérbe és a gyújtás elosztóból ilyen furcsa zizegő hangok jönnek ki. De az is rendszertelenül. Szerintetek ötlet mi lehet a baja? CSerélve lett az elosztó 2 hónapja de ilyen utángyártott szar került vissza rá. szóval nagyon kaki.
zotya975 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 Sziasztok urak!! MA voltam testvéremnél és a következő hiba fordult elő. Ez egy f astra kombi a z5 lovas c16nz. NEkem ugyan ilyenem van csak a csapott seggű. Beindítja az auót össze vissza mennek a hengerek. Mondom neki biztos gyújtás. Lehajolok a motortérbe és a gyújtás elosztóból ilyen furcsa zizegő hangok jönnek ki. De az is rendszertelenül. Szerintetek ötlet mi lehet a baja? CSerélve lett az elosztó 2 hónapja de ilyen utángyártott szar került vissza rá. szóval nagyon kaki. Elosztó -rotoros gyujtású? Le kell venni meg kell nézni van hogy az elosztóban található grafitrúd eltörik. Ha a tiéd is ilyen átt kell tenni egy próbára.
zsolesz24 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 Okés értem akkor szétszedem és mindenképp megnézem. egyébként maga a gyújtáselosztó ilyen.
zsolesz24 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 BAszki beragtam egy képet és eltűnt :D a link elvileg jó http://bekescsaba.olx.hu/opel-astra-f-1-6i-92-motor-elado-iid-69191997
Hjoe Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 BAszki beragtam egy képet és eltűnt :D a link elvileg jó http://bekescsaba.ol...do-iid-69191997 Most itt hirdeted ezt a motort? :huh:
zsolesz24 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 nem dehogy is ilyen gyújtás elosztója van ezen a képen jól látszik csak ezt találtam a neten róla hirelen :D
Hjoe Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 nem dehogy is ilyen gyújtás elosztója van ezen a képen jól látszik csak ezt találtam a neten róla hirelen :D Ezt "híjják" rotorosnak. Ez meg a DIS kocka. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=211904&kid=830758&sort=
zsolesz24 Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 kiváncsi leszek mi van benne mert nagoyn beteg hangja volt halljátok. megjiedtem tőle meg ahogy a motor járt az se volt semmi össze vissza.
Barcabuli Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Sziasztok! Segítségre volna szükségem,nem tudom mi lehet a baj, egy F Astrám van,és indításkor mielőtt beálna az alapjárat,leáll és villog a motordiagnosztika kis sárga jel.Ezután ujraindítom és semmi baja.Az első autóm,így szeretném ha segítenétek! Köszi
Dark_Errant Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Sziasztok! Segítségre volna szükségem,nem tudom mi lehet a baj, egy F Astrám van,és indításkor mielőtt beálna az alapjárat,leáll és villog a motordiagnosztika kis sárga jel.Ezután ujraindítom és semmi baja.Az első autóm,így szeretném ha segítenétek! Köszi Ha már villog a check lampa, akkor tárol hibakódot. Itt a forumon megtalálod, hogy kell kivillogtatni a hiba okát.
FPepe Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Sziasztok! Segítségre volna szükségem,nem tudom mi lehet a baj, egy F Astrám van,és indításkor mielőtt beálna az alapjárat,leáll és villog a motordiagnosztika kis sárga jel.Ezután ujraindítom és semmi baja.Az első autóm,így szeretném ha segítenétek! Köszi A check lámpa nem szokott villogni egy egyszerű hiba esetén, erre csak az immo problémája miatt képes tudtommal. A hibakiolvasás mikéntjéről itt olvashatsz: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.pdf
csabi16v Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 sziasztok!rem jó helyre irok,lenne 1olyan problémám hogy pár napja nem müködik a jobb oldali tompitottam,de reflektor az müxik!izzó cserét probáltam,nem vele van a baj!biztositék is jó,meg is mozgatam kicsit de semmi:( nem tudnák vele kezdeni valamit ithon?nem nagyon van idöm szerelöhöz menni!köszi elöre aki tud vmit!
zotya975 Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 sziasztok!rem jó helyre irok,lenne 1olyan problémám hogy pár napja nem müködik a jobb oldali tompitottam,de reflektor az müxik!izzó cserét probáltam,nem vele van a baj!biztositék is jó,meg is mozgatam kicsit de semmi:( nem tudnák vele kezdeni valamit ithon?nem nagyon van idöm szerelöhöz menni!köszi elöre aki tud vmit! Lehet vezetékszakadás is akár, de ugye ahhoz hogy keresgélni tudj kapcsolási rajz kell, azon látszik hogy az adott vezeték hova megy. Halkan megjegyzem, mert erősen gányolás, de ha én járnék így és nagyon kellene a kocsi átvinném a másik lámpától a tápot. Aztán hogy a bizti mit szól a dupla terheléshez az már más kérdés.
Dark_Errant Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 sziasztok!rem jó helyre irok,lenne 1olyan problémám hogy pár napja nem müködik a jobb oldali tompitottam,de reflektor az müxik!izzó cserét probáltam,nem vele van a baj!biztositék is jó,meg is mozgatam kicsit de semmi:( nem tudnák vele kezdeni valamit ithon?nem nagyon van idöm szerelöhöz menni!köszi elöre aki tud vmit! De megnézhetnéd, hogy kint van a 12V... Ha nincs akkor nézegetném a vezetékeket.
csabi16v Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 okés köszi szépen!a hidalásra én is gondoltam,de nem mertem még neki álni,elöször véleményt akartam halani:(
zotya975 Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 okés köszi szépen!a hidalásra én is gondoltam,de nem mertem még neki álni,elöször véleményt akartam halani:( Nem tudom hány amperes a biztije de ki lehet számolni hogy elbírja-e a két izzót.
FPepe Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Nem tudom hány amperes a biztije de ki lehet számolni hogy elbírja-e a két izzót. És a vezetékek? Meg kéne nézni első körben a biztiket, úgy tudom, a két oldal lámpáinak külön biztije van...
Gergőőő Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Ne szarakodjatok a bizti nagyságával, relével sem bonyolult a megoldás, csak nem 1 hanem 3 szál drót kell legalább a reléig...
Krajcso Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 De megnézhetnéd, hogy kint van a 12V... Ha nincs akkor nézegetném a vezetékeket. A lámpáig kötegben, bebandázsolva, rögzítve megy a kábel, így védve van, nem hiszem hogy baja eshet, viszont közvetlen a lámpánál általában szabadon van az összes szál, kiszárad a szigetelés, merev lesz és minden vezérléscserekor is meg van nyomkodva alaposan. A fényszóró csatijába is ha nagyon akar be tud folyni a víz. Nekem a jobb oldali index kábele tört meg és testelt le folyton, meg volt repedezve a kábel és pont ott a sárvédő..
FPepe Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 A lámpáig kötegben, bebandázsolva, rögzítve megy a kábel, így védve van, nem hiszem hogy baja eshet, viszont közvetlen a lámpánál általában szabadon van az összes szál, kiszárad a szigetelés, merev lesz és minden vezérléscserekor is meg van nyomkodva alaposan. A fényszóró csatijába is ha nagyon akar be tud folyni a víz. Nekem a jobb oldali index kábele tört meg és testelt le folyton, meg volt repedezve a kábel és pont ott a sárvédő.. Nekem meg a jobb oldali lámpánál a foglalatot kellett cserélnem, mert a rossz érintkezés miatt szétégett a műanyag.
ZsolsZ Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 1996-os x16xel-be milyen gyújtógyertya kell? Kérnék típusszámokat is. Van aki kipróbált a gyárin kívül mást?? Köszi
megadave Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 1996-os x16xel-be milyen gyújtógyertya kell? Kérnék típusszámokat is. Van aki kipróbált a gyárin kívül mást?? Köszi A hőérték a lényeg. A márka általában a tartósságot határozza meg. Az ilyen "tuning" szuper-gyertyákért meg ne adj pénzt!
tatay Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 (edited) Sziasztok Olyan problémám lenne hogy van egy 2001-es 1.4-es astrám (x14nz) mostanában egyre sűrűben csinálja azt mikor elösször elindulok vele engedem ki a kuplungot az autó gázadás nélkül gyorsul mikor váltok kinyomom a kuplungot a motor felpörög felváltok 4-ig kb 50-nél már tudok gázt adni de kell 1 km vagy nagyobb sebesség mire ez megszünik. Amit nem értek hogy ezt csak az első elindulásnál csinálja ha már másodszor is indulok vele akkor már nincs kuplungolásnál ez a motor felpörgés. Módosítva Február27, 2012 : forumadmin teljes motorszámot ne írj!
Recommended Posts