astrásgyerek Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Köszi! Bár nekem máshol van mivel G astra Annál is ugyanez a lábkiosztás? Az a-b pontokra gondolok! Köszi szépen! Ez astra F topik!! Irány a G astra részleg, és kérdezd meg ott! Ők majd segítenek! Lagalább beírhatnád, hogy pontosan milyen autód van, hogy tudjuk... úgy könnyebben boldogulunk! (te is, és mi is) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ez astra F topik!! Irány a G astra részleg, és kérdezd meg ott! Ők majd segítenek! Lagalább beírhatnád, hogy pontosan milyen autód van, hogy tudjuk... úgy könnyebben boldogulunk! (te is, és mi is) :lol: Beirta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Beirta. :lol: :lol: :D Sejtettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 :lol: :lol: Sejtettem... Kombós is idejön, G is idejön, várom a swifteket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 És okoskodik a legtöbbje. :lol: Kombós is idejön, G is idejön, várom a swifteket. :D A corsat se hagyd ki. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 azok már itt vannak régóta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Beirta. :lol: Megnéztem, tényleg beírta, akkor csak olvasni nem tud. Ja, még írni is csak felkiáltójelet :lol: Szóval viccet félretéve, fel sem tünt itt az F astra topicban, csak a motorkódot láttam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Még mindig felkiáltójelezel :lol: Gastratopic? Alapjárati mocit érdemes lenne kitakarítani, vákumcsöveket átnézni. AGR miatt nem fog nem indulni. cdti 96-ban? Kombótopic? :lol: Izzókat megnézted? 2006os bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Bocsi a sok felkiáltójelért!! Igen az világít. Szonda csere nem volt még!! Volt hogy rángatott ill hogy indításkor felment az alapjárat 2000 fölé és csak akkor esett vissza ha odaléptem neki egy kicsit nagyobbat! A házi kiolvasással inkább nem kísérleteznék! Esetleg az Egr szelep felakadása okozhatja hogy nem indul be? Előre is köszi minden tanácsért! Szonda hiba szerintem kizárható, mert attól még "vészprogramon" de menie kellene a kocsinak. Én az EGR szelepre tipelnék, de a tuti ha megvan a hibakód. Köszi! Bár nekem máshol van mivel G astra Annál is ugyanez a lábkiosztás? Az a-b pontokra gondolok! Köszi szépen! G astrában legalább is az első szériákban a lenyomod a gáz és fékpedálokat egyszerre majd gyújtást ráadod és ugyanúgy levillogja mint az F astrában gémkapoccsal :lol: Későbbi G astrákban már ez sem működik :D ha jól tudom... Én maradok is az f-astránál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rönkmágus Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Köszi szépen mindenkinek a segítséget!!!!!!!!!! Megoldódott a probléma!!!!!!! Még egyszer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Köszi szépen mindenkinek a segítséget!!!!!!!!!! Megoldódott a probléma!!!!!!! Még egyszer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : el ne mondd mi volt a baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 el ne mondd mi volt a baj :lol: Még a végén ha nekünk is hasonló bajunk lenne akkor túl könnyű lenne a megoldás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Kombós is idejön, G is idejön, várom a swifteket. :lol: Igen.:-) Én is ezt olvasom állandóan.:-) Nincs ebben semmi extra. Itt van mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Igen.:-) Én is ezt olvasom állandóan.:-) Nincs ebben semmi extra. Itt van mindenki. Azért neked több közöd van az F topichoz mint tudjuk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rönkmágus Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Elszöktek a Lovak a motorból! :lol: Boncolják hogy mitől. Kompresszió: 1 hen 4 2 hen 7 3 hen 11 4 hen 8 Na ez van! Várom a fejleményeket! Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rönkmágus Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Még annyi az Egr szelep is oda volt de sajna nem attól nem indult! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Igen.:-) Én is ezt olvasom állandóan.:-) Nincs ebben semmi extra. Itt van mindenki. Nem is ez a baj, hanem itt osztják az észt, és mikor tényeket írsz a "nekem azt mondták"-ra, akkor még kioktatnak. :lol: Tényleg jöhetne erre modi néha, aztán hess IP ban 1 hétre vagy hónapra, másképp nem megy. Lásd este Dáwid vs. d-h. :lol: Azt megértem, hogy valaki ideges, de az a stílus amit dirty művelt nem ide való. Káromkodni lehet otthon apukával, anyukával, testvérekkel, gyerekekkel, ha megengedik. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Elszöktek a Lovak a motorból! :lol: Boncolják hogy mitől. Kompresszió: 1 hen 4 2 hen 7 3 hen 11 4 hen 8 Na ez van! Várom a fejleményeket! Üdv mindenkinek. Az igen, ebből csak a 3-as henger üti meg a mércét, a többi kuka. Jobbik esetben csak a szelepek zárásával van gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rönkmágus Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Én is ebben bízok. Még az bosszant hogy ugyan mitől következett be ilyen hirtelen? Előtte este jól ment vagyis indítással ilyesmi nem volt gond,reggelre KO. Majd csak lesz vele valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Az igen, ebből csak a 3-as henger üti meg a mércét, a többi kuka. Jobbik esetben csak a szelepek zárásával van gond. Ezt könnyen ki lehet deríteni. Ilyenkor szoktak egy kevés olajat önteni a hengerbe és megismételni a kompresszió mérést. Ha javulnak az értékek akkor a henger/gyűrű kopott, ha nem javul akkor jó eséllyel a szelepek nem zárnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Nem is ez a baj, hanem itt osztják az észt, és mikor tényeket írsz a "nekem azt mondták"-ra, akkor még kioktatnak. :lol: Tényleg jöhetne erre modi néha, aztán hess IP bann 1 hétre vagy hónapra, másképp nem megy. Lásd este Dáwid vs. d-h. :lol: Azt megértem, hogy valaki ideges, de az a stílus amit dirty művelt nem ide való. Káromkodni lehet otthon apukával, anyukával, testvérekkel, gyerekekkel, ha megengedik. Szerintem. IP ban nem ér semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 IP ban nem ér semmit. :D Velem kibacás lenne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrzoom Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Hidegen pöcre indula kocsi (c14se) ha megyek vele rövid távon és megállok valahol 5 percre nem hajlandó elindulni . Padlógázzal elindul pár próbálkozás után. A motorhibajelző is felvillan a kocsi melegedése közben többször is. Kiolvasva a kodot: 15.Hûtõközeg hõszenzor – feszültség túl magas Mit kell cserélni? S az hol található? Köszönettel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Hidegen pöcre indula kocsi (c14se) ha megyek vele rövid távon és megállok valahol 5 percre nem hajlandó elindulni . Padlógázzal elindul pár próbálkozás után. A motorhibajelző is felvillan a kocsi melegedése közben többször is. Kiolvasva a kodot: 15.H?t?közeg h?szenzor ? feszültség túl magas Mit kell cserélni? S az hol található? Köszönettel! A 2 vezetékes hőmérséklet szenzort. Valahol a motor vezérlés felőli oldalán van, a hűtő és a motor közötti részen. :lol: De hátha lesz itt olyan is, aki tud fotót mutatni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 IP ban nem ér semmit. :lol: Nem is az volt a lényeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts