pszilaj Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 A legutóbbi teletank óta mentem 500 km-t, de ezt mind városi forgalomban. Így sacc/kb 10 L-t falt be 100-on. Városban azért ez nem annyira sok egy 1.8-asnak. Csak az én pénztárcámnak... Próbáljak ki egy másik lambdát esetleg, hátha azzal kevesebbet enne? Bár még sosem volt cserélve mióta nálam van az autó. Szerintem az egy jó városi fogyasztás! :D Az enyém is megeszi a 10-et...van hogy többet is! B) Mondjuk szesszel ezt másképp kell számolni. Szerintem ne bolygasd meg a lambda szondát...esetleg ha van fölös pár ezer forintod, akkor valami műhelyben méresd ki oszcilloszkóppal... :) Például itt
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Szerintem az egy jó városi fogyasztás! :( Az enyém is megeszi a 10-et...van hogy többet is! :D Mondjuk szesszel ezt másképp kell számolni. Szerintem ne bolygasd meg a lambda szondát...esetleg ha van fölös pár ezer forintod, akkor valami műhelyben méresd ki oszcilloszkóppal... :) Például itt Köszi az infót :) Érd nekem kicsit messze van, de talán közelebb is találok hasonlót. Én 95-öst tankolok, alkohol nélkül B) Még kitisztítom az EGR-t és az alapjáratimotor mechanikus részét, aztán ámen. Még annyit kérdeznék tőled, hogy mi a különbség az X18XE és az X18XE1 ECU között? Az egyest kivéve :) Viszont az én motorkódom így kezdődik X18XE1....... Számít ez valamit? Mikor ECU-t cseréltek, egy Vectra B-ét rakták bele, de azzal is jól műxik...
Szi Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok ,szeretnek kerni egy kis segitseget toletek van egy opel astram es az a baja hogy rángat 2000 fordulatnal mar le is all a motor ha ujra inditom indul ugy megy mint egy ugro lo nincs ereje pedig cereltem benne szuroket. gyertyakat egy szoval szar ...mit tegyek? B) a tester sem mutat ki semmi hibat jah es eg a szerviz lampa neha mint a iranyjelzo villog....ha van otletetek irjatok Koszonom
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok ,szeretnek kerni egy kis segitseget toletek van egy opel astram es az a baja hogy rángat 2000 fordulatnal mar le is all a motor ha ujra inditom indul ugy megy mint egy ugro lo nincs ereje pedig cereltem benne szuroket. gyertyakat egy szoval szar ...mit tegyek? :D a tester sem mutat ki semmi hibat jah es eg a szerviz lampa neha mint a iranyjelzo villog....ha van otletetek irjatok Koszonom A kockabenzin az oka B) De komolyra fordítva a szót, írj előbb egy motorkódot az aláírásodba, úgy hamarabb tudnak a srácok segíteni! Nekem is Astrám van és még itt sokunknak :) A tapasztaltabbak, segíteni is tudnak :(
Skorpijo Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok ,szeretnek kerni egy kis segitseget toletek van egy opel astram es az a baja hogy rángat 2000 fordulatnal mar le is all a motor ha ujra inditom indul ugy megy mint egy ugro lo nincs ereje pedig cereltem benne szuroket. gyertyakat egy szoval szar ...mit tegyek? B) a tester sem mutat ki semmi hibat jah es eg a szerviz lampa neha mint a iranyjelzo villog....ha van otletetek irjatok Koszonom Hibakód olvasás esetleg? talán elmeséli mi a nyűgje hozzávetőlegesen.
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Hibakód olvasás esetleg? talán elmeséli mi a nyűgje hozzávetőlegesen. Írta, hogy "a tester sem mutat ki semmi hibát" :( Gondolom arra célzott, hogy kiolvastatta... Nekem is kiolvasták mikor vacakolt az autó két éve. Aztán kidobta, hogy immo, közben meg ECU-t kellett cserélni :D B) Ennyit a hibakódokról. Sokszor azzal se mennek semmire. Összetettebb ez mint az ember elsőre gondolná :)
Skorpijo Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Írta, hogy "a tester sem mutat ki semmi hibát" :( Gondolom arra célzott, hogy kiolvastatta... Nekem is kiolvasták mikor vacakolt az autó két éve. Aztán kidobta, hogy immo, közben meg ECU-t kellett cserélni :D B) Ennyit a hibakódokról. Sokszor azzal se mennek semmire. Összetettebb ez mint az ember elsőre gondolná :) Nem írta milyen teszter. Nekem az EGR-re nem anyázott semmi csak én (nem is tudna mert vákumos ), de ugyanúgy erőtlenvolt és ugrált mint a bakkecske ha nekinyomtam inkább meg állt. A lambdám mikor megfeküdt szintén ugrált erőtlen volt, égett a sárgalámpa (néha villogott is), de nem volt tárolt hibakód és vészprogramra is csak akkor ált át az ecu mikor lehúztam a lambda csatit
pszilaj Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Köszi az infót :) Érd nekem kicsit messze van, de talán közelebb is találok hasonlót. Én 95-öst tankolok, alkohol nélkül B) Még kitisztítom az EGR-t és az alapjáratimotor mechanikus részét, aztán ámen. Még annyit kérdeznék tőled, hogy mi a különbség az X18XE és az X18XE1 ECU között? Az egyest kivéve :( Viszont az én motorkódom így kezdődik X18XE1....... Számít ez valamit? Mikor ECU-t cseréltek, egy Vectra B-ét rakták bele, de azzal is jól műxik... Hát erre a kérdésedre sajna nem tudom a választ! :D
Skorpijo Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Köszi az infót :D Érd nekem kicsit messze van, de talán közelebb is találok hasonlót. Én 95-öst tankolok, alkohol nélkül B) Még kitisztítom az EGR-t és az alapjáratimotor mechanikus részét, aztán ámen. Még annyit kérdeznék tőled, hogy mi a különbség az X18XE és az X18XE1 ECU között? Az egyest kivéve :) Viszont az én motorkódom így kezdődik X18XE1....... Számít ez valamit? Mikor ECU-t cseréltek, egy Vectra B-ét rakták bele, de azzal is jól műxik... .
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 xe-ben 1 speciális funkció van, míg xe1-ben 2. És mi lenne az a +1?
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 XE : 1. ECU szabájozás (megfelelő cuccal módositható olvasható a szoftver) XE1: 1. ECU szabájozás - olvasás (megfelelő cuccal módositható olvasható a szoftver) 2. funkciók hozzáadása - olvasása ( gondolom itt lehet mégtöbb dolgot rábizni és olvasni a galádra, de minek? több hibának biztos) enyit tok róla, végülis 1el több diagnosztikai funkciója van az xe1-nek Én meg közben ezt találtam: "Az opel-infos szerint csak annyi a különbség, hogy az XE-nek 10.5, az XE1-nek pedig 10.8 a kompresszióviszonya. Mindkettő 116 LE 5400 1/min-fordulatszámon. Előbbi 3400 1/min, utóbbi 3600 1/min fordulatszámon adja le a max nyomatékot, 170 Nm-t. Google szerint is :D A XE1 lényegében egy felfúrt X16XEL, az X18XE pedig egy kicsi X20XEV." Akkor ezek szerint ennek is szerepe van, hogy XE, vagy XE1 B)
spzoli Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Én meg közben ezt találtam: "Az opel-infos szerint csak annyi a különbség, hogy az XE-nek 10.5, az XE1-nek pedig 10.8 a kompresszióviszonya. Mindkettő 116 LE 5400 1/min-fordulatszámon. Előbbi 3400 1/min, utóbbi 3600 1/min fordulatszámon adja le a max nyomatékot, 170 Nm-t. Google szerint is :D A XE1 lényegében egy felfúrt X16XEL, az X18XE pedig egy kicsi X20XEV." Akkor ezek szerint ennek is szerepe van, hogy XE, vagy XE1 B) Én is így tudom :)
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Én is így tudom :D Akkor van egy Kis X20XEV-m X18XE formában? B)
spzoli Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Akkor van egy Kis X20XEV-m X18XE formában? B) Felőlem lehet lábgombád is... :D
J0hnny Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Felőlem lehet lábgombád is... :D Teherviselőként? :D
J0hnny Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 XE : 1. ECU szabályozás (megfelelő cuccal módositható olvasható a szoftver) XE1: 1. ECU szabályozás - olvasás (megfelelő cuccal módositható olvasható a szoftver) 2. funkciók hozzáadása - olvasása ( gondolom itt lehet mégtöbb dolgot rábizni és olvasni a galádra, de minek? több hibának biztos) enyit tok róla, végülis 1el több diagnosztikai funkciója van az xe1-nek Kérném, hogy a helyesírásra jobban figyelj kicsit! :D
Skorpijo Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Kérném, hogy a helyesírásra jobban figyelj kicsit! :D Bocsi úgy másoltam be mailból és nem néztem.
Skorpijo Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Én meg közben ezt találtam: "Az opel-infos szerint csak annyi a különbség, hogy az XE-nek 10.5, az XE1-nek pedig 10.8 a kompresszióviszonya. Mindkettő 116 LE 5400 1/min-fordulatszámon. Előbbi 3400 1/min, utóbbi 3600 1/min fordulatszámon adja le a max nyomatékot, 170 Nm-t. Google szerint is :) A XE1 lényegében egy felfúrt X16XEL, az X18XE pedig egy kicsi X20XEV." Akkor ezek szerint ennek is szerepe van, hogy XE, vagy XE1 :D Nem ECU külöNbséget kérdeztél? Akkor bocsi :D
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Nem ECU külöNbséget kérdeztél? Akkor bocsi :D Igen, az ECU-t kérdeztem. De közben találtam némi infót magáról a motorról is és ezt illesztettem be :D Már biztos, hogy XE-m van és nem XE1.
Porter Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Teherviselőként? :D Csak nem a szivacsra gondoltál? :D
zotya975 Elküldve Május2, 2011 Elküldve Május2, 2011 Rosszul emlékszem, vagy tényleg megegyeztek egyszer már abban a modik, hogy a helyesírási hibákat nem moderálják? :D Na és puszi az önjelölt moderátornak is. :D
Recommended Posts