BIKER30 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Írd le a számokat a motorvezérlőről (az anyósoldali küszöbburkolat alatt van). Holnap nem jó?Csak mert a lányaim már ki vannak akadva hogy rohangálok le a másodikról... B) Abból amúgy megtudok valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Holnap nem jó?Csak mert a lányaim már ki vannak akadva hogy rohangálok le a másodikról... B) Abból amúgy megtudok valamit? Hogy konkrétan melyik motornak is gondolja magát. Legjobb, ha egy olvasható képet tudsz csinálni róla. Ráér holnap is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hogy konkrétan melyik motornak is gondolja magát. Legjobb, ha egy olvasható képet tudsz csinálni róla. Ráér holnap is B) Ok,holnap előkerítem...köszi a segítséget!!!! Esetleg lenne látatlanban tipped hogy mi lehet a gondom?Előző oldal...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ok,holnap előkerítem...köszi a segítséget!!!! Esetleg lenne látatlanban tipped hogy mi lehet a gondom?Előző oldal...B) Ilyet tud okozni EGR, halódó lambda, de akár légtömegmérő/map-szenzor is. Legjobb lenne, ha kivillogtatnád, hátha van benne újabb hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Milyen légtömegmérő került bele? A friss hibakód mit ad ki? Most hirtelenjében nem tudom milyen márka,de mindíg ugyanazt a kódot köpi:73-légtömegmérő-fesz.túl alacsony B) Az nem lehet hogy a lambda szarakodik,csak nem szélsőséges értékeket közvetit,és ezért nincs csekkendzsin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Akkor most ennél a tipusnál hogyan oldották meg a kipufogógáz-visszavezetését?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 A C18XE-en nincs AGR, ergo nincs visszavezetés sem. Ha fesz túl alacsonyt ad én a kábelét nézném végig, lehet szakadt valahol vagy test porbléma van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 A C18XE-en nincs AGR, ergo nincs visszavezetés sem. Ha fesz túl alacsonyt ad én a kábelét nézném végig, lehet szakadt valahol vagy test porbléma van. OK.Köszi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hááát.... Ha olcsón kapsz egy jó állapotút, akkor felesleges vele kínlódni! :D Mennyi körül van egy F-es tank? B) Hát urak nem is gondoltam volna de megúsztam az utángyártottal ÉS nem volt vészes az ára sem a csergnél 18 jó magyar ft. rgó nem érdemes használt után rohangálni. Kellemes meglepetés 4-5 éve még ismerősömnek 90 papír volt a csere bár neki sos volt. Ami viszont tuti kicsi meló még van vele a festése gyatra a két oldal illesztésénél (sajtolás) fém tiszta így nem szabad felszerelni, én adtam neki: http://pics.coldline.hu/pics/213443-20110418-ilTY2n.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát urak nem is gondoltam volna de megúsztam az utángyártottal ÉS nem volt vészes az ára sem a csergnél 18 jó magyar ft. rgó nem érdemes használt után rohangálni. Kellemes meglepetés 4-5 éve még ismerősömnek 90 papír volt a csere bár neki sos volt. Ami viszont tuti kicsi meló még van vele a festése gyatra a két oldal illesztésénél (sajtolás) fém tiszta így nem szabad felszerelni, én adtam neki: http://pics.coldline.hu/pics/213443-20110418-ilTY2n.jpg annyiért autót veszek bazzeeee B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Így hírtelen nem találom a saját képeimet a hátsó ablaktörlő motorról, pedig direkt ilyen esetekre lefotóztam mindent részletesen a javításakor... (de mivel ilyen nagy rend van a gépemen, sehol sem találom) De itt egy Vaterás kép! Hátha segít! Amúgy a gumik ferde részei szembe vannak egymással, úgy illeszkednek, kötöttük a kaszni! B) Köszi, sokat segített. Nekem rossz gumit adtak (meredekebben van ferdére vágva), valamint a takaró műanyag sincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hát urak nem is gondoltam volna de megúsztam az utángyártottal ÉS nem volt vészes az ára sem a csergnél 18 jó magyar ft. rgó nem érdemes használt után rohangálni. Kellemes meglepetés 4-5 éve még ismerősömnek 90 papír volt a csere bár neki sos volt. Ami viszont tuti kicsi meló még van vele a festése gyatra a két oldal illesztésénél (sajtolás) fém tiszta így nem szabad felszerelni, én adtam neki: http://pics.coldline.hu/pics/213443-20110418-ilTY2n.jpg Vigyázz vele! A képen is látszik hogy lyukas! Több helyen is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
porkmisztrec1 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok Hátha esetleg tud valaki jó tanácsot adni. 93-as 1.4 benzines F astrám van.2 napja rakoncátlankodik, egyszer indul, egyszer nem. Addig már eljutottam, hogy az AC PUMPÁNÁL van a hiba. Gyujtás ráadásakor nem mindig jön a kis zörgő hang felőle, ilyenkor nem is induk. A hátsó űlés alatt megtaláltam a kis fekete csatlakozót, megmozgattam és indult, majd megint nem, megkopogtattam, megint indul, majd megint nem. Ez érintkezési hiba a csatlakozónál, vagy sima ac pumpa csere????? Ha csere, akkor ESETLEG VALAKINEK VAN VÉLETLENÜL EHHEZ VALÓ AC PUMPÁJA, ÁTVENNÉM. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok Hátha esetleg tud valaki jó tanácsot adni. 93-as 1.4 benzines F astrám van.2 napja rakoncátlankodik, egyszer indul, egyszer nem. Addig már eljutottam, hogy az AC PUMPÁNÁL van a hiba. Gyujtás ráadásakor nem mindig jön a kis zörgő hang felőle, ilyenkor nem is induk. A hátsó űlés alatt megtaláltam a kis fekete csatlakozót, megmozgattam és indult, majd megint nem, megkopogtattam, megint indul, majd megint nem. Ez érintkezési hiba a csatlakozónál, vagy sima ac pumpa csere????? Ha csere, akkor ESETLEG VALAKINEK VAN VÉLETLENÜL EHHEZ VALÓ AC PUMPÁJA, ÁTVENNÉM. Előre is köszi a segítséget. Nézd meg az érintkezőket, esetleg mérd ki multiméterrel. :D Ha minden okés, akkor AC, gyanús amúgy, hogy megfáradt 93óta. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok Hátha esetleg tud valaki jó tanácsot adni. 93-as 1.4 benzines F astrám van.2 napja rakoncátlankodik, egyszer indul, egyszer nem. Addig már eljutottam, hogy az AC PUMPÁNÁL van a hiba. Gyujtás ráadásakor nem mindig jön a kis zörgő hang felőle, ilyenkor nem is induk. A hátsó űlés alatt megtaláltam a kis fekete csatlakozót, megmozgattam és indult, majd megint nem, megkopogtattam, megint indul, majd megint nem. Ez érintkezési hiba a csatlakozónál, vagy sima ac pumpa csere????? Ha csere, akkor ESETLEG VALAKINEK VAN VÉLETLENÜL EHHEZ VALÓ AC PUMPÁJA, ÁTVENNÉM. Előre is köszi a segítséget. Jövő hét vége fele lesz egy fölös AC pumpám, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Jövő hét vége fele lesz egy fölös AC pumpám, ha érdekel. Készül az SE, vagy XE ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Készül az SE, vagy XE ? B) Egyik se NEm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Készül az SE, vagy XE ? B) csak az 20NE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok Hátha esetleg tud valaki jó tanácsot adni. 93-as 1.4 benzines F astrám van.2 napja rakoncátlankodik, egyszer indul, egyszer nem. Addig már eljutottam, hogy az AC PUMPÁNÁL van a hiba. Gyujtás ráadásakor nem mindig jön a kis zörgő hang felőle, ilyenkor nem is induk. A hátsó űlés alatt megtaláltam a kis fekete csatlakozót, megmozgattam és indult, majd megint nem, megkopogtattam, megint indul, majd megint nem. Ez érintkezési hiba a csatlakozónál, vagy sima ac pumpa csere????? Ha csere, akkor ESETLEG VALAKINEK VAN VÉLETLENÜL EHHEZ VALÓ AC PUMPÁJA, ÁTVENNÉM. Előre is köszi a segítséget. Én kihúztam az csatiból a lábakat, hajtottam az érinkező részén azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A szintjelzős kiegyenlítőtartály-kupak felmegy a sima kupak helyére? (Vagy sajna tartályt is kell cserélni hozzá?) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A szintjelzős kiegyenlítőtartály-kupak felmegy a sima kupak helyére? (Vagy sajna tartályt is kell cserélni hozzá?) B) Felmegy ha jól emlékszem. Csak az ablakmosó tartályt kell cserélni mert abban hátul van a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A szintjelzős kiegyenlítőtartály-kupak felmegy a sima kupak helyére? (Vagy sajna tartályt is kell cserélni hozzá?) B) Rámegy. Nekem is később került be a bc-vel a szintjelzős kupak. Egyik ki csavar másik meg be. Semmivel nem különbözik. Annyiba hogy az úszós. Ehhez nem kell tartály csere. A ablakmosó szintjelzőhöz viszont igen. Vagy kifúrod a simát helye benne van. :D Ezt csak bónusznak írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 "Köszcsi, puszcsi, szivcsi, lávcsi." B) Na jó, szimplán csak köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 "Köszcsi, puszcsi, szivcsi, lávcsi." B) Na jó, szimplán csak köszi! kici oco help, ezeötszáá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tarilaci Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Sziasztok. Hosszabb motorfékezéskor felgyullad a motorhibajelző lámpa. Az EGR szelepet már kitisztítottam, működik is, bár ez nem elektronikus vezérlésű. Amikor újra indítok, eltűnik a hiba jel. Hiba kódot nem villog ki B) , úgy hogy nem tudom mi lehet. Van valami ötletetek? Köszönettel, Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts