warwolf Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Hali! Tudjátok mit vettem észre? Aztatat, hogy mintha kezdene lusta lenni a moci. Nem igazán kigyorsításnál vehető észre, hanem inkább végre, bár jórészt városban megyek, ugye ez is okozhat a kipuban stb, némi lerakódást, de a mult héte madarasra menet meglövettem (már amenyire ezt lehet mondani nálam), és 130-ig nem is volt igazán semmi feltűnő, ment normálisan, bár nem szoktam padlózni, így most is csak oan 3/4 kázzal gyorsitottam, de 140-től mindegy volt, hogy 3/4 vagy padló, szinte csak mászott 160-ig. Naggggyon lassan. Szerintetek megérett a lamdám egy cserére? még valszer a gyári van bent és már van a mociban vagy 150 ezer. Mit gondoltok, vagy migyem el diagnosztikára, aztán maj akkor kiderűl? Mivel a géped ugye viszonylag "kicsi" Le-ileg, a tappancsaid meg szélesek, sztem ez is okozhat némi lomhaságot.De ez csak egy tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Megvan gyerekek! Jó a link. Az vert át, hogy a 10 nem tíz, hanem nulla. A hiba EGR szelep. Köszi a segítséget nektek!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 hát lehet, de tavaj ősszel ugyanezzel a felállással azé oan 150-ig normálisan egyenletesen gyorsult. Mondjuk most is egyenletes, ha 130 -tól nézem az egyenletességet, egyenletesen bealszok 160-ig. :lol: Szerintem a benyaszűrő mindenképp megér egy cserét, hisz nem árt, meg nem is drága, aztán majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Rauros! Ha kell, van jó állapotú EGR szelepem, ócsón megszámítom, lezárólemezzel együtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hátsó ablakmosó csöve hol van elvezetve a kaszniban? Sajnos a hanyag szerelés miatt ez elszakadt nekem az 5. ajtónál és a maradvány csQ meg visszakúszott a kaszniba. Ja F Classikról van szó egyébbként! Szerintetek érdemes nekiálni házilag, vagy bízzam a szervízre a dolgot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hátsó ablakmosó csöve hol van elvezetve a kaszniban? Sajnos a hanyag szerelés miatt ez elszakadt nekem az 5. ajtónál és a maradvány csQ meg visszakúszott a kaszniba. Ja F Classikról van szó egyébbként! Szerintetek érdemes nekiálni házilag, vagy bízzam a szervízre a dolgot? Jobb oldalon felül a kapaszkodónál mgy végig aszem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Köszi Johnny! És szerinted nagyon szét kell barmolna ahoz a belteret, hogy ki tudjam cserélni? Ha esetleg valaki csinált már hasonló dolgot és vannak vele tapasztalatai az légyszi írjon egy mailt! Conquistador@c2.hu-ra. ElQre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Köszi Johnny! És szerinted nagyon szét kell barmolna ahoz a belteret, hogy ki tudjam cserélni? Ha esetleg valaki csinált már hasonló dolgot és vannak vele tapasztalatai az légyszi írjon egy mailt! Conquistador@c2.hu-ra. ElQre is köszi! Én már végigjátszottam egy ilyet, nem nagy dolog (csak türelem kell hozzá), estére csinálok leírást róla képekkel, ígérem (asszem mást is érdekelt a dolog)! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Tom azt nagyon megköszönném, mivel még elég gyári állapotban van a gép és nem szeretném ha nagyon szét lenne barmolva a belseje! Féltem a kis édest! 14 NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Ez engem is erdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Engem is...nagyon várjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Engem is...nagyon várjuk... Éppen pénteken csináltam az enyémben. Nem vagyok egy technikai zseni, de ment minden gond nélkül, pedig nekem kellett kitalálnom, hogy hol lehet a cső. Elöl a kesztyűtartó alatt jön be, aztán jobb oldalon fent megy el a kaszniban. De ha lesznek képek, akkor rém egyszerű lesz megcsinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Kész a leírás, de csak holnap tudom felrakni... Bocsi... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 ehhh.. megelőztél :twisted: Én most csinálgatom épp.. Mondjuk nekem csak a 3.ajtó harmónikájában van eltörve... Max majd egy kiegészítő leírást írok... A hátsó szárnyat leszedted? Én itt tartok :lol: http://kep.tar.hu/laci4/50058980#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Tom! Jó az a leírás gratula... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Laci! Nekem is ott volt eltörve, szerintem 99%-ban ott szakad el mindenkinek. Itt a leírás: http://foxtrot.uw.hu/jav2.doc 340KB Nem valami mérnöki, de remélem azért segít valamennyit. Ha valaki nem tudja megnyitni a .doc-ot, akkor szóljon és elküldöm neki .txt-ben. Érdemes megnézni Laci4 képeit is!!!! Jó szerelést! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Én is hasonló képpen jártam el a folyadékszállító csővel kapcsolatban, de nálam az volt még a probléma, hogy sehogy sem értem el a csövet, sőt egyáltalán nem is láttam, nem is tudtam kitapogatni. Erre mérges lettem, és kihúztam az egészet. :x Azóta bátrabban használom a hátsó ablaktörlőt! Szerintem már soha nem fogom tudni visszahúzni a helyére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Köszi Tom! Így már biztos sikerülni fog, csak az volt a gond, hogy azt sem tudtam mit és hol keressek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nem pont műszaki, de talán itt van a legjobb helyen. A hátsó ajtóm szigetelő gumija elkezdett elválni a helyétől. Mivel érdemes visszaragasztani? Nyilván vmi gumi alapú ragacs lenne a jó, ami nem keményedik meg. Ötletek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
massive Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Srácok!Most léptem be először! Nem tudja valaki milyen az "F20-as" váltó és mi benne a jó? Mert minden német tuningujságba írják astra GSI-kbe! :? Megírnátok nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Sziasztok :!: Emlékeztek én voltam a multheti rángatós. Azóta ugye kicserélték a gyújtógyertyákat, ill. találtak valami kontakthibát a gyújtás körül (az Ő elmondásuk szerint persze...). Hétvégén megjártam Pestet, ill. tettem azóta az autóba 1000 km-et és nem jelentkezett...ma reggelig. De most új formájában jött elő. Mégpedig úgy, hogy mikor váltásban voltam 3-4 be, akkor jelzőfények kigyullattak, moci leállt. Majd mikor 4-be tettem újraindult de hiába adtam neki a gázfröccsöt nem reagált rá. 3-ba tettem arra sem csinált semmit, majd ujra 4-ben probálva egy rántás után helyreállt a dolog és rendessen adagolt. Ez mi a szösz lehet :?: :?: Lehet-e összefüggés a rángatás és ez között :?: :?: Mi lehet a megoldás :?: :?: Köszi :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ez már inkább üzemanyagellátás gondnak tűnik. Rendes kúton tankolsz? Benyaszűrő volt cserélve? Protec volt mostanában a gépben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
danki Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Valaki felvilágosítana! Hova kell rakni a pollenszűrőt az F Asztrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Valaki felvilágosítana! Hova kell rakni a pollenszűrőt az F Asztrában? http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=39&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Laci! Nekem is ott volt eltörve, szerintem 99%-ban ott szakad el mindenkinek. Itt a leírás: http://foxtrot.uw.hu/jav2.doc 340KB Nem valami mérnöki, de remélem azért segít valamennyit. Ha valaki nem tudja megnyitni a .doc-ot, akkor szóljon és elküldöm neki .txt-ben. Érdemes megnézni Laci4 képeit is!!!! Jó szerelést! :wink: Kész a cucc teljesen. tettem fel még 2-3 képet, plusz egy másik sztorit, ami szintén lerágott csont már, de talán mégis más.. Pollenszürő elázás tuning.. Még nem teszteltem.. majd holnap ha lesz rá időm. http://www.kep.tar.hu/laci4/50055869#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts