zotya975 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A hátsó caravannál kisebb. Nekem hátul is 45-ös van. Asszem hétvégén behekkelem a Suzukiból zsákmányolt visszacsapót a csőbe. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem hátul is 45-ös van. Asszem hétvégén behekkelem a Suzukiból zsákmányolt visszacsapót a csőbe. :) Nekem, is me' nem adok pénzt hátsó ablaktörlőért :D Ami elöl kihal, az sétál hátra, azt kész :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem, is me' nem adok pénzt hátsó ablaktörlőért :D Ami elöl kihal, az sétál hátra, azt kész :o :) :) Akkor nem vagyok ezzel egyedül. :( Megnyugodtam.. :( Sőt még kis légterelőlapát is került hátra.. Click Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 :o :D Akkor nem vagyok ezzel egyedül. :) Megnyugodtam.. :) Sőt még kis légterelőlapát is került hátra.. Click Lapát minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Lapát minek? Azt nem tudom. Egyszercsak ott lett.. Fater tette fel biztos, én meg nem piszkáltam hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 :D :) Akkor nem vagyok ezzel egyedül. :D Megnyugodtam.. :) Sőt még kis légterelőlapát is került hátra.. Click Elöl ásó van? :o :D Nekem hót mindegy mi van rajta hátul, úgysem használom. (belső tükröm sincs :( :( ) Szpójler sokat segített az úttartáson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 :o :D Akkor nem vagyok ezzel egyedül. :) Megnyugodtam.. :) Sőt még kis légterelőlapát is került hátra.. Click Na annak van sok értelme :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nem az értelme miatt került fel, hanem csak ez volt itthon :) :o Mindíg vagy elfelejtem, vagy lusta vagyok venni rá 1 normálisat. Célnak megfelel a lapátos is :D Akkómeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nem lehet, hogy mivel azóta nem mentél vele, mióta szerelőnél volt, most légtelenedett csak le a rendszer? Sztem töltsd fel fagyállóval szintig, és nézd meg legközelebb is. Ha megint fogy, akkor lehet gyanakodni vmi hibára, és ha közvetlenül hazaérkézés után nézed, még járó motornál, esetleg felfedezheted, hol szivárog. Azóta, mióta szervízbe volt, mentem vele, csak másfél hetet állt a kocsi. Hétvégén fel lesz töltve, aztán majd lesz is vele egy 250 km-nyi út, utána megsasolom mit produkál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem, is me' nem adok pénzt hátsó ablaktörlőért :D Ami elöl kihal, az sétál hátra, azt kész :o Nekem is. :) Lapát minek? Növeli a hatékonyságot tolatásnál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem elöl már 2.éve 480mm Lukasz lapátok vannak de semi bajom velük. Vizetsem húzza vissza, nem mázol,törölt felület is elég..... Érdemes políroztatni első szélvédőt? Nagyon minimális apró karcok vannak rajt. Előzménye annyi,hogy törpébik lányom úgygondolta letakaritja a port róla szárazon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem elöl már 2.éve 480mm Lukasz lapátok vannak de semi bajom velük. Vizetsem húzza vissza, nem mázol,törölt felület is elég..... Érdemes políroztatni első szélvédőt? Nagyon minimális apró karcok vannak rajt. Előzménye annyi,hogy törpébik lányom úgygondolta letakaritja a port róla szárazon. Ha nem zavaró szerintem hagyd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sötétbe kicsit törik a fény, de nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 NA rég jött elő a gondom :S Jelenség ugyan az mint eddig: megyek majd megállásnál kuplung kinyom fék stb stb a visszajelzők kigyulladnak motor áll... majd simán újraindul kicsit alacsony fordulatszámmal de aztán a következő megállásig jó, menet közben semmi baja. (alapjárati zsír új) Ami még feltűnt hogy szimpla világítás kapcsolásra is reagál picit a fordulatszám. Amit még megfigyeltem most, hogy miután ujra elindultam kinyomtam a rádiót lámpát mindent, és a kövi megállónál normál alapjáratom volt. Majd rányomtam minden fogyasztót amit lehetett, de azóta semmi baja. Ez valami elektromos probléma nem? A testelés helye elég rozsdás az aksinál a lemezen, ez beleszólhat? Ja sötétben ha az ablakemelő kapcsolóját nyomva tartom picit miután felért az ablak, a töltés lámpa "parázslik". Lehet komplett kábelköteget kéne kutatnom bontóba? Van elég sok kábelem ami elég feszesen van e helyén (lehet valahol szálszakadás?) Szerelőmnél persze egyszer nem produkálta :S Gyújtókábelek? Lehet eltűnik a szikrám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 NA rég jött elő a gondom Ez eléggé kontakthibára utal :o az akkura menő csatlakozásokat meg nem árt megcsiszolni ha úgy állnak, meg némi szilikonzsírral bekenni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ez eléggé kontakthibára utal :D az akkura menő csatlakozásokat meg nem árt megcsiszolni ha úgy állnak, meg némi szilikonzsírral bekenni.. :) Jaja ilyen hol van hol nincs jelenség ... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 6000 egy kézi tekerős?? :D Ennyiért már gyengébb állapotban lévő villanyosat is kapni :o Amúgy meg hogy a rákba tud ez elgörbülni? :) 11 év... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Én pár napja vettem az A*chan-ban Bosch 475-ösöket 1960Ft-ért. Épp, hogy elférnek. Szép csendben dolgozik és jól töröl. 45cm-eseket akartam, de olyan pont nem volt. Azt nem tudom. Egyszercsak ott lett.. Fater tette fel biztos, én meg nem piszkáltam hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Én pár napja vettem az A*chan-ban Bosch 475-ösöket 1960Ft-ért. Épp, hogy elférnek. Szép csendben dolgozik és jól töröl. 45cm-eseket akartam, de olyan pont nem volt. Nem jártál a múlt héten Fehérváron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 A múlt héten tettem rá 46 cm-eseket, és kifejezetten rá valónak tűnik :o Nekem 50cm és 45cm van rajta :D szépen töröl és el is fér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Kérdésem az volna: C14NZ -be csak C14NZ motorvezérlő kábelköteg (ami a motortérben benne van kompletten) a jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 11 év... :D Az enyém 14, f.ssá van kopva, lóg, kattog, zörög, de elgörbülve nincs :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Kérdésem az volna: C14NZ -be csak C14NZ motorvezérlő kábelköteg (ami a motortérben benne van kompletten) a jó? Gyanítom hogy igen. Már a c16nz-ben is van valami plussz csetresz a motornál. Mit mókolsz? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Gyanítom hogy igen. Már a c16nz-ben is van valami plussz csetresz a motornál. Mit mókolsz? :o Háát...arra gondoltam, hogy komplett kábelcserét hajtok végre, ha nem drága a bontóban, mert elég furán megy egyik másik kábel (szerintem túl feszesen, oké hogy nem is lötyöghet nagyon...), plusz hátha az okozza az előzőekben leírt idegtépő jelenséget :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Emberek vkinek nincs vmi tippje, hogy mi zöröghet nekem hátul. Akkor jön elő, mikor már bemelegedett a motor/kipufogó, és elkezdek vele tolatni, vagy rázós úton jobb kanyart veszek. Hátramenetben addig hallatszik, amíg nagyobb sebességgel tolatok, és el nem engedem a kuplungot. Azóta hallatszik, mióta a kipufogó meg lett hegesztve. A hangból tisztán hallatszik, hogy fém verődik fémhez nem túl erősen, de gyors ütemben (kb. 2-3/mp) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts