daykiller Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Az alpjárati motort szétszedtem teljesen kipucoltam tökéletesen működik! Zsír új gyertyákat tettem bele! Nem lehet hogy nem melegszik a víz rendesen és ezt érzékeli hogy hideg és több anyagot ad neki és ezért ugrál az alapjárat? Ilyen szintű fordulatszám ingadozást nem okoz a rossz jeladó. A magasabbra felpörgést (1500 állításod szerint) okozhatja falslevegő probléma a vákuumrendszerben. Gyújtáselosztó rendben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg1.6i Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 És a gyujtáselosztó problémát hogy derítsem ki hogy az e a ludas! Azt nem merem leszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 És a gyujtáselosztó problémát hogy derítsem ki hogy az e a ludas! Azt nem merem leszedni! Leveszed, belenézel, úgy szemre legyenek rendben a szegmensek. Két patent, és csak egyféleképpen lehet feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok Ablakmosó folyadékot,hogy cseréljek? A belső karocskával pumpáljam ki az összes löttyit? vagy van valahol csap? vagy ez is olyan mint a hűtőfolyadék bilincset le és kifolyatni? Köszi Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok Ablakmosó folyadékot,hogy cseréljek? A belső karocskával pumpáljam ki az összes löttyit? vagy van valahol csap? vagy ez is olyan mint a hűtőfolyadék bilincset le és kifolyatni? Köszi Adam Ha nem sajnálod akkor kihúzod a mosómotort, és kifolyik, amúgy egy, vagy két csavar fogja a tartályt, leveszed, és tölcsér segítségével beleöntöt egy flakonba. Én általában ilyenkor már kifogyasztom a nyárit, vagy rátöltök, nem baj ha higul, úgysem lesz egyszerre -20 fok, a kemény télre meg majd kiürük a "keverék "is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Okszi mert én is mindent az utolsó pillanatra hagyok... Ha nem sajnálod akkor kihúzod a mosómotort, és kifolyik, amúgy egy, vagy két csavar fogja a tartályt, leveszed, és tölcsér segítségével beleöntöt egy flakonba. Én általában ilyenkor már kifogyasztom a nyárit, vagy rátöltök, nem baj ha higul, úgysem lesz egyszerre -20 fok, a kemény télre meg majd kiürük a "keverék "is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok! A bal első ablakom beesett az ajtóba :o Ilyennel találkozott már vki? Hogyan szereljük meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok! A bal első ablakom beesett az ajtóba :o Ilyennel találkozott már vki? Hogyan szereljük meg? Szedd le az ajtókárpitot, húzd fel óvatosan a mögötte levő fóliát (ha van) és nézd meg mi lehet a gond. :D Az ablaktekerő kar leszedése kicsit trükkös de nem vészes. Egy omegarugóval van odafogva. Told be a kárpitot mögötte és 1 visszahajlított dróttal benyúlsz az omegarugó alá és felhúzod. a tekerő máris lejön Hosszabb leírás képekkel. (persze ha nem elektromos az ablak) Nekem is csinált furcsaságokat az ablak a bal 1-be. lecsúszott, meg hasonlók. De be még nem esett. Nálam az votl a probléma hogy az ajtóban az ablak vezetősínje le volt törve a helyéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Szedd le az ajtókárpitot, húzd fel óvatosan a mögötte levő fóliát (ha van) és nézd meg mi lehet a gond. :o Az ablaktekerő kar leszedése kicsit trükkös de nem vészes. Egy omegarugóval van odafogva. Told be a kárpitot mögötte és 1 visszahajlított dróttal benyúlsz az omegarugó alá és felhúzod. a tekerő máris lejön Hosszabb leírás. (persze ha nem elektromos az ablak) Nekem is csinált furcsaságokat az ablak a bal 1-be. lecsúszott, meg hasonlók. De be még nem esett. Nálam az votl a probléma hogy az ajtóban az ablak vezetősínje le volt törve a helyéről. Ahham, hát én hiába tekerem a kart, csak forog. De hamarosan megnézzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ahham, hát én hiába tekerem a kart, csak forog. De hamarosan megnézzük. :o Kiváncsi vagyok mi lehet. Akár a szerkezettel is lehet valami, akár ami a helyén tartaná magát az üveget. Teljesen ott kotyog az ajtó alján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 :o Kiváncsi vagyok mi lehet. Akár a szerkezettel is lehet valami, akár ami a helyén tartaná magát az üveget. Teljesen ott kotyog az ajtó alján? nem, mert már kihúztam és beszorult a sinekbe, de 5körül hozzák az alkatrészt és szétkapjuk, majd megírom mi lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A fogaskerekes mechanika elhajlott. Kicseréltük, de elég nehéz volt... Szegecseket kifúrni, újakat belerakni, közben tartani az üveget, omega rugó, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A fogaskerekes mechanika elhajlott. Kicseréltük, de elég nehéz volt... Szegecseket kifúrni, újakat belerakni, közben tartani az üveget, omega rugó, stb Mostmár jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Mostmár jó? Most már jó :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok! A bal első ablakom beesett az ajtóba :) Ilyennel találkozott már vki? Hogyan szereljük meg? Haverom vett Ladát, nem lehetett leengedni a jobb első ablakot, levettük a kárpitot, egy tetőléccel volt feltámasztva az üveg. :D A fogaskerekes mechanika elhajlott. Kicseréltük, de elég nehéz volt... Szegecseket kifúrni, újakat belerakni, közben tartani az üveget, omega rugó, stb Ragasztószallag rulez. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Üdv! 94-es Astrámnál a következő problémám akadt: eltűnik a hűtőfolyadék. Már megint. Kb. 1,5 hónapja volt szervízben, akkor is megvolt neki ez a problémája, szerelő azt mondta el volt repedve egy fagydugó, cserélte, azóta nem volt vele baj, többször is ellenőriztem a szintet. Legutóbb kb. 1,5 hete, akkor még rendben volt. Azóta mindössze egyszer mentem vele, mindössze max. 15km-t. Utána 1 hét állás. Ma néztem megint a motorháztető alá, és ekkor tűnt fel a relatív nagy mennyiségű - kb. 0,5-1 liternyi - hűtővízfogyás. Az autó alatt nem találtam gyanús foltot . Hol folyhat el ennyi folyadék, úgy, hogy közben nem is használtam az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Üdv! 94-es Astrámnál a következő problémám akadt: eltűnik a hűtőfolyadék. Már megint. Kb. 1,5 hónapja volt szervízben, akkor is megvolt neki ez a problémája, szerelő azt mondta el volt repedve egy fagydugó, cserélte, azóta nem volt vele baj, többször is ellenőriztem a szintet. Legutóbb kb. 1,5 hete, akkor még rendben volt. Azóta mindössze egyszer mentem vele, mindössze max. 15km-t. Utána 1 hét állás. Ma néztem megint a motorháztető alá, és ekkor tűnt fel a relatív nagy mennyiségű - kb. 0,5-1 liternyi - hűtővízfogyás. Az autó alatt nem találtam gyanús foltot . Hol folyhat el ennyi folyadék, úgy, hogy közben nem is használtam az autót? Fagydugó, az merre van? :o Ha nem veszel észre semmit a motor járásán, nem jön fehér füst a kipuffból akkor valszeg kifele ereszt, nem a motor fele. Ha hazaérsz hosszabb útról azonnal nyisd fel a mociháztetőt, keres a hűtő sarkainál, vízpumpa környékén, csőbilincseknél szivárgás nyomokat, üzemi hőfokon nyomás alatt elméletleg jobban ereszt mint hidegen. Nekem a hűtő sarkánál ereszett de annyira enyhe volt, hogyha pölö egy óra mulva néztem rá, akkor el is párolgott addígra, a víz meg csak tűnt el a kiegyenlítőből. Meleg motornál láttam, hogy szivárog a hűtőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Haverom vett Ladát, nem lehetett leengedni a jobb első ablakot, levettük a kárpitot, egy tetőléccel volt feltámasztva az üveg. :D Ragasztószallag rulez. :o Nah megtaláltam, konkrétan ez deformálódott el: http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel..._ajtoba_bontott Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nah megtaláltam, konkrétan ez deformálódott el: http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel..._ajtoba_bontott Hogy a túróba? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nah megtaláltam, konkrétan ez deformálódott el: http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemel..._ajtoba_bontott 6000 egy kézi tekerős?? :D Ennyiért már gyengébb állapotban lévő villanyosat is kapni :o Amúgy meg hogy a rákba tud ez elgörbülni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok Ha valaki tudja hány cm ablaktörlő lapát kell f Astrára azt megköszönném 43cm vagy 45 cm vagy 40-es első szélvédő... MomoadamM3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok Ha valaki tudja hány cm ablaktörlő lapát kell f Astrára azt megköszönném 43cm vagy 45 cm vagy 40-es első szélvédő... MomoadamM3 A múlt héten tettem rá 46 cm-eseket, és kifejezetten rá valónak tűnik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A múlt héten tettem rá 46 cm-eseket, és kifejezetten rá valónak tűnik :o Az az egyet tudom hogy nagyon régi 45 cm volt rajta vissza huzta a vizet amikor visszafelé ment az ablaktörlő kisebbet akartam venni nem jött össze mert rossz helyre volt pakolva igy 475 mm sikerült beszerezni de ez kicsit túl nagy igy ez is vissza húzza a vizet hát akkor megpróbálom a 45 vagy ha van 46 cm méretett. Hátsó ablakomon 40 cm van azt tesztként feltettem, hogy lapát vagy kar hiba de azzal tökéletes volt csak kicsi területen törölt.. Köszi az infot Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Az az egyet tudom hogy nagyon régi 45 cm volt rajta vissza huzta a vizet amikor visszafelé ment az ablaktörlő kisebbet akartam venni nem jött össze mert rossz helyre volt pakolva igy 475 mm sikerült beszerezni de ez kicsit túl nagy igy ez is vissza húzza a vizet hát akkor megpróbálom a 45 vagy ha van 46 cm méretett. Hátsó ablakomon 40 cm van azt tesztként feltettem, hogy lapát vagy kar hiba de azzal tökéletes volt csak kicsi területen törölt.. Köszi az infot Adam Hello! Mindkettő -első, hátsó- 45-ös. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Üdv! 94-es Astrámnál a következő problémám akadt: eltűnik a hűtőfolyadék. Már megint. Kb. 1,5 hónapja volt szervízben, akkor is megvolt neki ez a problémája, szerelő azt mondta el volt repedve egy fagydugó, cserélte, azóta nem volt vele baj, többször is ellenőriztem a szintet. Legutóbb kb. 1,5 hete, akkor még rendben volt. Azóta mindössze egyszer mentem vele, mindössze max. 15km-t. Utána 1 hét állás. Ma néztem megint a motorháztető alá, és ekkor tűnt fel a relatív nagy mennyiségű - kb. 0,5-1 liternyi - hűtővízfogyás. Az autó alatt nem találtam gyanús foltot . Hol folyhat el ennyi folyadék, úgy, hogy közben nem is használtam az autót? Nem lehet, hogy mivel azóta nem mentél vele, mióta szerelőnél volt, most légtelenedett csak le a rendszer? Sztem töltsd fel fagyállóval szintig, és nézd meg legközelebb is. Ha megint fogy, akkor lehet gyanakodni vmi hibára, és ha közvetlenül hazaérkézés után nézed, még járó motornál, esetleg felfedezheted, hol szivárog. Sziasztok Ha valaki tudja hány cm ablaktörlő lapát kell f Astrára azt megköszönném 43cm vagy 45 cm vagy 40-es első szélvédő... MomoadamM3 Előre 45cm-es kell. Hello! Mindkettő -első, hátsó- 45-ös. :o A hátsó caravannál kisebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts