Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

üdv!

tudna abban segíteni valaki hogy miért lehet az hogy

gyorsításoknál ha ugy gondolja a kocsi,

egyszer csak megtorpan,

ojan mintha levenném a gázról a lábam vagy mintha eggy pillanatra belerugnék a fékbe,

pedig a lábammal folyamatosan nyomom a gázpedált

elég gyakran csinálja és már elég idegesítő

előfordulhat hogy amiatt hogy nemrég keverék üzemanyag lett bele töltve?

aki tudja mi lehet a gond kérem segítsen

Elküldve
üdv!

egyszer csak megtorpan,

ojan mintha levenném a gázról a lábam vagy mintha eggy pillanatra belerugnék a fékbe,

Ezt hogy érted?

Elküldve
üdv!

egyszer csak megtorpan,

Lehet h az üzemanyag szűrő eldugult...

azt olcsón ki tudod cserélni...

Elküldve
üdv!

egyszer csak megtorpan,

előfordulhat hogy amiatt hogy nemrég keverék üzemanyag lett bele töltve?aki tudja mi lehet a gond kérem segítsen

Attól biztos nem. Sokmindentől lehet, ahogy előttem is írták, eldugult szűrő, akadozó pumpa, gyujtásgondok. Milyen moci?

Elküldve
Attól biztos nem. Sokmindentől lehet, ahogy előttem is írták, eldugult szűrő, akadozó pumpa, gyujtásgondok. Milyen moci?

1400 ccm3 c14 nz

a keveréküzemanyagot pedig úgy értem hogy ojan mint amit a fűkaszákba szoktak tenni tehát be volt keverve olajjal

Elküldve
1400 ccm3 c14 nz

a keveréküzemanyagot pedig úgy értem hogy ojan mint amit a fűkaszákba szoktak tenni tehát be volt keverve olajjal

:) ezt most komolyan beleöntötted egy c14nz-be? :D

Elküldve
1400 ccm3 c14 nz

Ez nem kétütemű motor. :) Van külön motorolaj a kenéshez, nem kell a benzinbe, mehet bele tisztán a benzin. :D

Elküldve
1400 ccm3 c14 nz

Hogy jött ez az "Isteni" ötlet? :)

Szerk.: olyan :D

Elküldve
:) ezt most komolyan beleöntötted egy c14nz-be? :D

Nem lesz tőle semmi baja, kicsit füstöl amikor elégeti az olajat, jó persze nem ezzel kell menni vele állandóan, de pár litert simán kibír.

Elküldve
Nem lesz tőle semmi baja, kicsit füstöl amikor elégeti az olajat, jó persze nem ezzel kell menni vele állandóan, de pár litert simán kibír.

Oké, persze, (attól tekintsünk el hogy milyen emlékek jöttek vissza ezt olvasva :) ) Csak azt nem értem hogy mééé' Ez volt otthon? :D Vagy mi a g.ci? <_< Nekem is tankolni kéne lassan, de van itthon egy fél üveg higgító, meg egy kis sósav. Érdemes elmennem a kútig? :icon13:

Elküldve
Oké, persze, (attól tekintsünk el hogy milyen emlékek jöttek vissza ezt olvasva :) ) Csak azt nem értem hogy mééé' Ez volt otthon? :D Vagy mi a g.ci? <_< Nekem is tankolni kéne lassan, de van itthon egy fél üveg higgító, meg egy kis sósav. Érdemes elmennem a kútig? :icon13:

Elfogyott a benzin, a kannában meg volt pár liter...gondolom.

Elküldve
egyszer csak kifogyott a benya és ez volt kéznél max 4 litert tettünk bele

emiatt lehet akkor a gond?

mit lehet csinálni h megszünjön?

:) :D <_< :icon13: :lol: na ez kemény B)

Lehet azt kellene beleönteni amit egy 4 ütemű motorba illik. -_- a keverék nemigazán helyettesíti a benzint.

Elküldve
egyszer csak kifogyott a benya és ez volt kéznél

max 4 litert tettünk bele

emiatt lehet akkor a gond?mit lehet csinálni h megszünjön?

Biztos hogy nem. Már írták, eltömődött benzinszűrő, akadozó pumpa, gyujtásgondok.

Elküldve
Biztos hogy nem. Már írták, eltömődött benzinszűrő, akadozó pumpa, gyujtásgondok.

És az hogy ennek az olajos keverékes cuccnak a kompressziótűrése más mint a sima 95ösnek és 98asnak...? Ez nem lehet?

Elküldve
És az hogy ennek az olajos keverékes cuccnak a kompressziótűrése más mint a sima 95ösnek és 98asnak...? Ez nem lehet?

És ha tele a szűrő sz.rral, tele a gyertya sz.rral, és tele van minden sz.rral? :) De ha már olaj, milyen volt legalább valami rendes? Castrol, Valvo, Meta? :D <_<

Elküldve
És ha tele a szűrő sz.rral, tele a gyertya sz.rral, és tele van minden sz.rral? :) Ha már olaj, milyen volt legalább valami rendes? <_<

GM olaj :lol: :icon13: Floriol :D

Elküldve
de a haver gépébe meg pálinkát öntöttünk és neki semmi gondja nem volt utána

Attól a tiednek se lenne :) Kúton is árulnak, csak sz.rabb az íze :D

Elküldve
Attól a tiednek se lenne :) Kúton is árulnak, csak sz.rabb az íze :D

Nagyapám kerítésszaggatóját el lehetne adni simán üzemanyagnak. Az öreget is hajtja keményen néha. Hátmég egy "robbanómotort" <_<

Elküldve
Nagyapám kerítésszaggatóját el lehetne adni simán üzemanyagnak. Az öreget is hajtja keményen néha. Hátmég egy "robbanómotort" :D

Ez a kúti-kukoricapálinka nem az igazi azé' :)

Elküldve

Newm, mert az enyém simán ment vele. :)

Nagyapám kerítésszaggatóját el lehetne adni simán üzemanyagnak. Az öreget is hajtja keményen néha. Hátmég egy "robbanómotort" <_<

Ar öreg mikor tilt? :D

Elküldve

Sziasztok!

1.6 16v Astrában hol van a tank szellőző? Tanksapka levételnél nagyon szuszog, és amikor megállok és eltelik 3-4 perc ,nagyot puffan a tank. Kb olyan mintha oldalba rúgnák a kocsit.Valamint nagyobb fordulatnál, olyan mintha nem kapna elég benzint.

Elvileg okozhatja ezeket a problémákat a szellőző dugulása?

A lényeg hogy mit csináljak vele hogy oké legyen?

Előre is köszi!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.