egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Bonyolult cserélni caravanon az oldalablakokat ? Vagy szerelő kell hozzá ?
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Bonyolult cserélni caravanon az oldalablakokat ? Vagy szerelő kell hozzá ? A két leghátsóra gondolsz? :D Az csak pár csavar, és lehet is lehúzni, gumi-kerettel együtt :wacko:
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 A két leghátsóra gondolsz? :D Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre.
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :wacko: Mennem kell, mert reggeli van aztán lemaradok, de ha visszaértem dobok képet :D
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. Jó szomszéd....... :D Kifüzeti?
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :D Tavaly a zsigulijának az oldalüvegét bacta ki, de nem tanult belőle.. Most meg facán körbe nyírta az autót.. Először észre se vettem. Kinyitottam a csomiajtót, és láttam belül egy üvegdarabot. Akkor néztem pókhálós a jobb fele.. Ahogy lecsuktam a csomiajtót, már be is hullott az egész.
hening Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Jó szomszéd....... :D Kifüzeti? Kifizeti???
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Kifizeti??? He-he először ezt írtam... :D
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom.
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom.
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Aha. Látom. A kiindulópont gondolom a hátsó részén a két csavar, aztán adja magát. Jók a képek. Köszi:-)
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Aha. Látom. A kiindulópont gondolom a hátsó részén a két csavar, aztán adja magát. Jók a képek. Köszi:-) Jaja. A belső burkolatot vedd le, mert van alatta egy pár(ezer :wacko:) csavar. Ahhoz meg a biztonsági öv felső részét kell majd lekapni :D Ha már minden csavart kicsavartál, és mindehol me3gnézted hogy minden csavart kicsiavartál -e, akkor is még lehet küzdeni vele, mert oda van sülve mint a fene. Bár a törttel annyira nem kell vigyázni, én féltettem az enyémet :wacko:
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Jaja. A belső burkolatot vedd le, mert van alatta egy pár(ezer :wacko:) csavar. Ahhoz meg a biztonsági öv felső részét kell majd lekapni :D Ha már minden csavart kicsavartál, és mindehol me3gnézted hogy minden csavart kicsiavartál -e, akkor is még lehet küzdeni vele, mert oda van sülve mint a fene. Bár a törttel annyira nem kell vigyázni, én féltettem az enyémet :wacko: Az a gumikeret, ami körbefogja az üveget az marad ? Az a sajátja ? Vagy teszem azt a bontóban azzal együtt adják ?
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom. Te is nekiállsz sódert nyírni? :D :wacko: :wacko: Egyébként a legrosszabb, hogy szét kell bombázni a hátulját emiatt, az a legtöbb az egészben :D és ezért is előnyös a fólia, koppan rajta ez-az de nem nagyon szeret törni az üveg, gondolom kicsit rugalmasabbá teszi.. :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Te is nekiállsz sódert nyírni? :D :wacko: :wacko: Egyébként a legrosszabb, hogy szét kell bombázni a hátulját emiatt, az a legtöbb az egészben :D és ezért is előnyös a fólia, koppan rajta ez-az de nem nagyon szeret törni az üveg, gondolom kicsit rugalmasabbá teszi.. :wacko: Szerintem ugyan úgy pókhálós lett volna, legfeljebb, ha fóliás, akkor nem vette volna észre, mert nem látja meg az üvegcserepet a csomagtartóban :D
ady19 Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :wacko: Mennem kell, mert reggeli van aztán lemaradok, de ha visszaértem dobok képet :D Egyetértek Dáwiddal! Milyen ember az ilyen?? :wacko: Mégis mit gondolt, hogy nem fogod észrevenni?? Simán kifizettetném vele, de még a rászánt időt és munkát is..
webshark Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. Hogyhogy él még? Azt hittem, legalább a motorháztetőt rátoltad a fejére. Bocs, javítok, balta a fejébe Én jancsiszöget raknék a kocsija gumijai alá.Mind a négyhez, úgy alapos munkát végzünk, tudni fogja, hogy nemcsak belehajtott, a gumis kedvezményt is ad neki, plusz ha már annyira van ereje, akkor emelőzhet, ha nem tréler lesz belőle.
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 A fordulatszámjel behúzásához le kell bontani az egész műszerfalat? Kicsit unom már bámulni a fekvő mutatót...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 A fordulatszámjel behúzásához le kell bontani az egész műszerfalat? Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább.
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább. Ha elugrok Palotára, segítesz? :D
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Elküldve Augusztus12, 2010 Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább. Ha ügyes, akkor a középkonzolt sem. A kesztyűtartó helyéről átt lehet dugni a drótot a műszeregységhez.
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Elküldve Augusztus12, 2010 Ha elugrok Palotára, segítesz? :D Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Ha ügyes, akkor a középkonzolt sem. A kesztyűtartó helyéről átt lehet dugni a drótot a műszeregységhez. Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve?
Jürgen Elküldve Augusztus12, 2010 Elküldve Augusztus12, 2010 Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Hát persze... :D Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve? Hát ennél durvább megoldásokkal is össze lehet futni esetenként... :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Elküldve Augusztus12, 2010 Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve? Miért lóbálna, a kesztyűtartó alatti kábelköteghez fogatod hozzá, azon a 20 centin meg nem lóg sehovase, amíg a középkonzol alatt megy. A másik oldalon megint hozzá tudod fogatni a kábelkorbácshoz. De ha ha féltek, hogy addíg elveszik, hát bontsatok középkonzolt. :D
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Elküldve Augusztus12, 2010 Hát persze... :D Hát ennél durvább megoldásokkal is össze lehet futni esetenként... :D Majd mikor úgy érzed, akkor megdumáljuk és megalkotjuk. De amúgy fehérváron dolgozom a vasútállomáson, akár ott is megejthetjük a dolgot. :wacko: Miért lóbálna, a kesztyűtartó alatti kábelköteghez fogatod hozzá, azon a 20 centin meg nem lóg sehovase, amíg a középkonzol alatt megy. A másik oldalon megint hozzá tudod fogatni a kábelkorbácshoz. De ha ha féltek, hogy addíg elveszik, hát bontsatok középkonzolt. :wacko: Igen, aztán frankón áthúzod a kis kábelkorbácsok között és majd az miatt nem tudod kivenni a középkonzolt. Sokkal szebb megoldás, ha odakötegeled az erdeti kábelköteghez, ahol amúgy is mennie kéne. Vagy én vagyok ízlésficamos? :wacko: Az ideiglenes dolgokat szokás úgy megoldani, ahogy Te akarod. :D
Recommended Posts