egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Bonyolult cserélni caravanon az oldalablakokat ? Vagy szerelő kell hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Bonyolult cserélni caravanon az oldalablakokat ? Vagy szerelő kell hozzá ? A két leghátsóra gondolsz? :D Az csak pár csavar, és lehet is lehúzni, gumi-kerettel együtt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 A két leghátsóra gondolsz? :D Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :wacko: Mennem kell, mert reggeli van aztán lemaradok, de ha visszaértem dobok képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. Jó szomszéd....... :D Kifüzeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :D Tavaly a zsigulijának az oldalüvegét bacta ki, de nem tanult belőle.. Most meg facán körbe nyírta az autót.. Először észre se vettem. Kinyitottam a csomiajtót, és láttam belül egy üvegdarabot. Akkor néztem pókhálós a jobb fele.. Ahogy lecsuktam a csomiajtót, már be is hullott az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Jó szomszéd....... :D Kifüzeti? Kifizeti??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Kifizeti??? He-he először ezt írtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Aha. Látom. A kiindulópont gondolom a hátsó részén a két csavar, aztán adja magát. Jók a képek. Köszi:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Aha. Látom. A kiindulópont gondolom a hátsó részén a két csavar, aztán adja magát. Jók a képek. Köszi:-) Jaja. A belső burkolatot vedd le, mert van alatta egy pár(ezer :wacko:) csavar. Ahhoz meg a biztonsági öv felső részét kell majd lekapni :D Ha már minden csavart kicsavartál, és mindehol me3gnézted hogy minden csavart kicsiavartál -e, akkor is még lehet küzdeni vele, mert oda van sülve mint a fene. Bár a törttel annyira nem kell vigyázni, én féltettem az enyémet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Jaja. A belső burkolatot vedd le, mert van alatta egy pár(ezer :wacko:) csavar. Ahhoz meg a biztonsági öv felső részét kell majd lekapni :D Ha már minden csavart kicsavartál, és mindehol me3gnézted hogy minden csavart kicsiavartál -e, akkor is még lehet küzdeni vele, mert oda van sülve mint a fene. Bár a törttel annyira nem kell vigyázni, én féltettem az enyémet :wacko: Az a gumikeret, ami körbefogja az üveget az marad ? Az a sajátja ? Vagy teszem azt a bontóban azzal együtt adják ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nem fizettetem ki vele, mert nem. Régi családi okai vannak. De lebacom. Te is nekiállsz sódert nyírni? :D :wacko: :wacko: Egyébként a legrosszabb, hogy szét kell bombázni a hátulját emiatt, az a legtöbb az egészben :D és ezért is előnyös a fólia, koppan rajta ez-az de nem nagyon szeret törni az üveg, gondolom kicsit rugalmasabbá teszi.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Te is nekiállsz sódert nyírni? :D :wacko: :wacko: Egyébként a legrosszabb, hogy szét kell bombázni a hátulját emiatt, az a legtöbb az egészben :D és ezért is előnyös a fólia, koppan rajta ez-az de nem nagyon szeret törni az üveg, gondolom kicsit rugalmasabbá teszi.. :wacko: Szerintem ugyan úgy pókhálós lett volna, legfeljebb, ha fóliás, akkor nem vette volna észre, mert nem látja meg az üvegcserepet a csomagtartóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 az f.sza... a másik oldalit kifejeltetném vele, és akkor már vehet két egyformát :wacko: Mennem kell, mert reggeli van aztán lemaradok, de ha visszaértem dobok képet :D Egyetértek Dáwiddal! Milyen ember az ilyen?? :wacko: Mégis mit gondolt, hogy nem fogod észrevenni?? Simán kifizettetném vele, de még a rászánt időt és munkát is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Igen. A szomszéd füvet nyírt este, és a jobb hátsót kibacta egy kővel. De nem szólt egy qrva szót sem. Most reggel vettem észre. Hogyhogy él még? Azt hittem, legalább a motorháztetőt rátoltad a fejére. Bocs, javítok, balta a fejébe Én jancsiszöget raknék a kocsija gumijai alá.Mind a négyhez, úgy alapos munkát végzünk, tudni fogja, hogy nemcsak belehajtott, a gumis kedvezményt is ad neki, plusz ha már annyira van ereje, akkor emelőzhet, ha nem tréler lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 A fordulatszámjel behúzásához le kell bontani az egész műszerfalat? Kicsit unom már bámulni a fekvő mutatót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 A fordulatszámjel behúzásához le kell bontani az egész műszerfalat? Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább. Ha elugrok Palotára, segítesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Csak a középkonzolt, meg a kesztyűtartót. Na meg az ECU-t is ki kell szabadítani. Kesztyűtartó alatt megy egy adag vezeték, ahhoz hozzádobod, majd a középkonzolnál fut tovább és így tovább. Ha ügyes, akkor a középkonzolt sem. A kesztyűtartó helyéről átt lehet dugni a drótot a műszeregységhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha elugrok Palotára, segítesz? :D Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Ha ügyes, akkor a középkonzolt sem. A kesztyűtartó helyéről átt lehet dugni a drótot a műszeregységhez. Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Hát persze... :D Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve? Hát ennél durvább megoldásokkal is össze lehet futni esetenként... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Persze, csak akkor remélem megvan a vezetéked hozzá, rajta a sorkapcsokba való érintkezőkkel. :wacko: Igen és akkor ott lóbáljon a drót a középkonzol mögött? Milyen munka már az, hogy gitárhúrként ki van feszítve? Miért lóbálna, a kesztyűtartó alatti kábelköteghez fogatod hozzá, azon a 20 centin meg nem lóg sehovase, amíg a középkonzol alatt megy. A másik oldalon megint hozzá tudod fogatni a kábelkorbácshoz. De ha ha féltek, hogy addíg elveszik, hát bontsatok középkonzolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Hát persze... :D Hát ennél durvább megoldásokkal is össze lehet futni esetenként... :D Majd mikor úgy érzed, akkor megdumáljuk és megalkotjuk. De amúgy fehérváron dolgozom a vasútállomáson, akár ott is megejthetjük a dolgot. :wacko: Miért lóbálna, a kesztyűtartó alatti kábelköteghez fogatod hozzá, azon a 20 centin meg nem lóg sehovase, amíg a középkonzol alatt megy. A másik oldalon megint hozzá tudod fogatni a kábelkorbácshoz. De ha ha féltek, hogy addíg elveszik, hát bontsatok középkonzolt. :wacko: Igen, aztán frankón áthúzod a kis kábelkorbácsok között és majd az miatt nem tudod kivenni a középkonzolt. Sokkal szebb megoldás, ha odakötegeled az erdeti kábelköteghez, ahol amúgy is mennie kéne. Vagy én vagyok ízlésficamos? :wacko: Az ideiglenes dolgokat szokás úgy megoldani, ahogy Te akarod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts