Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy van egy 96 os 1.4 es kombi astrám és az a gáz hogy ha ki van kapcsolva a fűtés akkor is fújja a meleg levegőt a fűtés.

Ez elég kellemetlen felhúzott ablaknál szakadó esőben 30 fokos kinti hőmérsékletnél.

Meg az egész műszerfal átmelegszik. De az főleg a még eredeti rádió környékén. Elöre is köszi a tanácsokat hogy mi lehet a hiba. mert annyi pénzem nincs hogy rögtön szervizbe rohanjak.

üdv.: KOCSA

Megosztás:

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy van egy 96 os 1.4 es kombi astrám és az a gáz hogy ha ki van kapcsolva a fűtés akkor is fújja a meleg levegőt a fűtés.

Ez elég kellemetlen felhúzott ablaknál szakadó esőben 30 fokos kinti hőmérsékletnél.

Meg az egész műszerfal átmelegszik. De az főleg a még eredeti rádió környékén. Elöre is köszi a tanácsokat hogy mi lehet a hiba. mert annyi pénzem nincs hogy rögtön szervizbe rohanjak.

üdv.: KOCSA

Talán az hogy 30 fok van kint, plusz a motorhő? :D Mivel (valszeg nem klímás, mert akkor nem lenne probléma) a külső levegőt fújod be, azért alapjáraton 30 fokos a levegő. Ez már nem hideg. Akkor még ugye a motor is enyhén fűt, így legyen mondjuk 35 fokos a levegő ami bekerül a szellőzőbe. Nem várhatod el hogy a 35 fokos levegőből, majd csak a hideget tolja be az utastérbe :wacko: 30 fokba, felhúzott ablakkal ez van :wacko: attól hogy esik az eső, még meleg van.

A műszerfalat tűzi a nap, persze hogy az is meleg, meleg levegő kering benne, akkor meg főleg. Ha nem megy az ember fix 80-90 körül, akkor tutira meleg lesz bent :wacko: Ja, és nem kombi, mert olyat az opel sosem gyártott :D Caravan :D

Megosztás:

Az ülés alatt levő Acból kijövő benzincső hova megy, mire csatlakozik rá, mert kiakarom venni a csővet, meg az AC-ra rámenő tápkábelt, csak a tápkábel nem jőn ki mert megakad, ezért akarom a benzincsővet is kivenni. Utána meg visszarakni egy jó AC tápkábelt majd ugyanazt a benzincsővet.

Megosztás:

Talán az hogy 30 fok van kint, plusz a motorhő? :D Mivel (valszeg nem klímás, mert akkor nem lenne probléma) a külső levegőt fújod be, azért alapjáraton 30 fokos a levegő. Ez már nem hideg. Akkor még ugye a motor is enyhén fűt, így legyen mondjuk 35 fokos a levegő ami bekerül a szellőzőbe. Nem várhatod el hogy a 35 fokos levegőből, majd csak a hideget tolja be az utastérbe :wacko: 30 fokba, felhúzott ablakkal ez van :wacko: attól hogy esik az eső, még meleg van.

A műszerfalat tűzi a nap, persze hogy az is meleg, meleg levegő kering benne, akkor meg főleg. Ha nem megy az ember fix 80-90 körül, akkor tutira meleg lesz bent :wacko: Ja, és nem kombi, mert olyat az opel sosem gyártott :D Caravan :D

Lehet csak leakadt a tekerőről a bowden. Ha szerencséd van akkor az anyósoldali lábtérben , ha nincs akkkor a tekerők mögött. Először hasalj be lábtérbe, és nézd meg ezt:

403571.jpg

Az ülés alatt levő Acból kijövő benzincső hova megy, mire csatlakozik rá, mert kiakarom venni a csővet, meg az AC-ra rámenő tápkábelt, csak a tápkábel nem jőn ki mert megakad, ezért akarom a benzincsővet is kivenni. Utána meg visszarakni egy jó AC tápkábelt majd ugyanazt a benzincsővet.

A benzinszűrőre megy a jobb hátsó kerék elé. Vegyél jó minűségű bilincset mielőtt szétszeded, mert a gagyik hiába van ilyen kicsi nem szorítja meg rendesen a csövet.

Megosztás:

Hi!

Még egy gyors kérdés eszembe jutott. A bal első ködlámpám üvege betört mert lefejelte egy kutya sajnos. A lámpa müködik még esőben is (amin meglepődtem). Szerintetek lehet kapni csak az üveget vagy csak komplett lámpát. Kb mennyibe kerül?

Köszi a választ. Üdv.: Kocsa

Megosztás:

Hi!

Még egy gyors kérdés eszembe jutott. A bal első ködlámpám üvege betört mert lefejelte egy kutya sajnos. A lámpa müködik még esőben is (amin meglepődtem). Szerintetek lehet kapni csak az üveget vagy csak komplett lámpát. Kb mennyibe kerül?

Helló!

Ilyen búrák miatt én a bontókat zaklatnám. Hívjál fel 4-5-6ot, aztán meglátod mennyit mondanak rá. Alkudni kell. És ha nem vagy pesti, szerintem postázzák is, ha elutalod az árát.

Én ezt a listát szoktam használni.

Üdv

Gábor

Megosztás:

Hi!

http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen...tra_f_kodlampak

ebből úgylátom hogy a balos egyben van :wacko:

Hülyevagyok ez pont jobbos. Nah majd lövök másikat :D

Itt van! :wacko:

PÜ-ben mert valagbaszexuálnak :wacko:

Megosztás:

Hi!

Szinte kizárt hogy adjanak csak üveget, mert miért tennék? Bontóban kell megnézni, vagy itt.

Megosztás:

:wacko: Hi! Köszi a ködlámpás linkeket.

Nem régen vettem ezt az astrát azért van millió kérdésem. :wacko:

Ha felvillan az üa. szint alacsony led. Akkor kb mennyit tudok még menni vele?

köszi

Nyem led. Gyárilag olyan nincs benne :D Azt csak a hozzánk hasonló betegek teszik bele :wacko: Aláírásba dobd be a motorkódodat, és akkor valaki mond rá okosat, így hogy nem tudjuk mi falja a naftát nem találgatnánk. :D

Megosztás:

Tartsd magad ahhoz, hogy MAX: 100 Km, de szerintem kevesebb! :wacko:

Na ez foglalkoztat engem is. De jövő héten tuti kipróbálom. most tartok 480 km-nél, 640nél később még sose mertem tankolni, de jövő héten még lesz egy 180 km-es utam, és azt még mindenképp szeretném tankolás előtt megejteni, mert most próbálok minél jobb fogyasztást kiszuszakolni belőle, és az a 180 városon kívül még nagyon kéne bele. Majd rakok be egy kanna benzint hátra, aztán kész :D

Egyáltalán hány literes a Caraván tankja? Olvastam már sokfélét. 48-50-52?

Megosztás:

Na ez foglalkoztat engem is. De jövő héten tuti kipróbálom. most tartok 480 km-nél, 640nél később még sose mertem tankolni, de jövő héten még lesz egy 180 km-es utam, és azt még mindenképp szeretném tankolás előtt megejteni, mert most próbálok minél jobb fogyasztást kiszuszakolni belőle, és az a 180 városon kívül még nagyon kéne bele. Majd rakok be egy kanna benzint hátra, aztán kész :wacko:

Benzinesek... :D :wacko:

Caravan tank... őőő... nekem utángyári tankom van, ebbe toltam már bele 51-felet. (jóó, lehet hogy ment a csőbe is :wacko: ) gyárit nemtudom, mert az lyukas volt amikor vettük. Ez a tank viszont valami irdatlan b.zi. Semmi elválasztó rész nincs benne, úgyhogy lötyög ide-oda keményen ami benne van. Megállás után sokszor hallom hogy csak én álltam meg, a nafta még nem :D

Megosztás:

Na ez foglalkoztat engem is. De jövő héten tuti kipróbálom. most tartok 480 km-nél, 640nél később még sose mertem tankolni, de jövő héten még lesz egy 180 km-es utam, és azt még mindenképp szeretném tankolás előtt megejteni, mert most próbálok minél jobb fogyasztást kiszuszakolni belőle, és az a 180 városon kívül még nagyon kéne bele. Majd rakok be egy kanna benzint hátra, aztán kész :D

Benzinesek... :P :D

....

Hja, nekik könnyűűű! :D Nem kell feltölteni a rendszert, ha lelevegősödik! :wacko: Én nem hagyom negyed tanknál lejjebb sohasem! :wacko: Biztos ami biztos! :wacko:

Megosztás:

Hja, nekik könnyűűű! :D Nem kell feltölteni a rendszert, ha lelevegősödik! :D Én nem hagyom negyed tanknál lejjebb sohasem! :wacko: Biztos ami biztos! :wacko:

Én sík terepen vagyok leginkább úgyhogy sűrűn tesztelem hogy világít -e a csóróságjelző rendesen :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.