Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

hali most cseréltem km spirált csupán az a bajom hogy remeg a mutató mi lehet a probléma?

Talán az, hogy nem ártott volna előtte jól beolajozni a spirált :wacko: meg kb nem méretpontos a végén a drót és a hajlás miatt valszeg az óra részében ugrál a négyszögletes vége.. :D

Megosztás:

olajos a cucc mit lehet etenni ha nem méretes? menyit lehet vágni?

Nézd meg, nincs-e valahol élesen megtörve a spirál, ill. rá lett-e rendesen tolva az óra hátuljára (nem elég csak addig rátolni, hogy bekattanjon a rögzítőfül, teljesen ütközésig rá kell tolni)?

Megosztás:

Sziasztok

A tápszivatyúmat akarom lecserélni, ülés alatt van, a régi tápszivattyút kivettem, de a tápkábelt is kiakarom cserélni, de a tápkábelt hiába húzzom a kasztni alól (széthúztam a csatikat) nem akar jönni, hogyan kell megoldani, gondolkozok azon hogy elsőnek kihúzzom a csővet, de nem tudom a cső hol megy, gondolom a benzinszüröre megy rá, vagy segitsetek légyszi

Megosztás:

Sziasztok!

4 hónapja vagyok tulajdonosa egy opel astra 95ös gépjárműnek. Van egy műszaki problémám ami egy hónapja kezdődött. Ezt nehéz lesz megfogalmazni, szóval gázadás után a motor környékén valami elkezd búgni (sikítani). Csinálhatok videót is róla, mert ezt így nehéz leírni. Voltam vele 2x szervizben, cseréletek olajat, légszűrőt, olajszűrőt, ékszíjat és nem múlt el. Visszavittem, hogy még mindig hallom az idegesítő hangot, kitalálták, hogy ez amiatt lehet, hogy a generátor csapágyas. Oké, azt is megcsinálták és még mindig nem múlt el. Ha valaki találkozott már ezzel a hibával kérlek segítsen.

Megosztás:

Sziasztok!

4 hónapja vagyok tulajdonosa egy opel astra 95ös gépjárműnek. Van egy műszaki problémám ami egy hónapja kezdődött. Ezt nehéz lesz megfogalmazni, szóval gázadás után a motor környékén valami elkezd búgni (sikítani). Csinálhatok videót is róla, mert ezt így nehéz leírni. Voltam vele 2x szervizben, cseréletek olajat, légszűrőt, olajszűrőt, ékszíjat és nem múlt el. Visszavittem, hogy még mindig hallom az idegesítő hangot, kitalálták, hogy ez amiatt lehet, hogy a generátor csapágyas. Oké, azt is megcsinálták és még mindig nem múlt el. Ha valaki találkozott már ezzel a hibával kérlek segítsen.

Első körben én is a generátort mondtam volna, de így akkor nem :wacko: Azt aláírásba bedobhatnád, hogy milyen a gép (kasztni, motor stb.) mert most még azt sem tudjuk hogy egyáltalán benzines, vagy dízel a szekér, ami azért nem mindegy :wacko: :D

Megosztás:

Első körben én is a generátort mondtam volna, de így akkor nem :wacko: Azt aláírásba bedobhatnád, hogy milyen a gép (kasztni, motor stb.) mert most még azt sem tudjuk hogy egyáltalán benzines, vagy dízel a szekér, ami azért nem mindegy :wacko: :D

hirtelen én is azt mondtam volna nekem is van hangja a generátornak de az gázadásra nem reagál nagyobb hanggal szóval szerintem más lesz a bűnös.. :D :wacko:

Megosztás:

Ja bocsi, elfelejtettem odaírni. Pótoltam.

Nem merem már elvinni szervizbe, megint kitalálnak valamit és nem azt csinálják meg ami a baj. Mondtak már olyat is, hogy lehet az új légszűrő ahogy a levegő átmegy rajta, de nem hinném...

Fordulatszámtól, terheléstől független, állandó hang? vagy csak pl.: csak alacsony, vagy csak magas fordulaton csinálja, vagy csak terhelés alatt? Az a videjó amit mondtál az jó lehet, ha a hangja felismerhető belőle :D

Megosztás:

Magasabb fordulatszámon jön elő, 2000 fölött már hallani. Menet közben ha kiveszem sebességből akkor elhalkul.

A videót holnapra megcsinálom, nem lehet ezt megfogalmazni milyen hangja van :D , sikít vagy nem tudom :wacko:

hm a videó az valóban jó lesz ahogy Dáwid mondta! sztem amit leírtál ez már tényleg távolodik a generátortól ezek sztem nem jellemzőek rá!

UI: Cartárs a "válasz" fület a hozzászólásnál használd ha sokat írsz majd egyszerűbb lesz kibogozni! :D :wacko: :wacko:

Megosztás:

Magasabb fordulatszámon jön elő, 2000 fölött már hallani. Menet közben ha kiveszem sebességből akkor elhalkul.

A videót holnapra megcsinálom, nem lehet ezt megfogalmazni milyen hangja van :D , sikít vagy nem tudom :wacko:

És ha üresben pörgeted 2000 fölé, akkor is tudja, vagy csak sebességben? :wacko:

Megosztás:

hm a videó az valóban jó lesz ahogy Dáwid mondta! sztem amit leírtál ez már tényleg távolodik a generátortól ezek sztem nem jellemzőek rá!

UI: Cartárs a "válasz" fület a hozzászólásnál használd ha sokat írsz majd egyszerűbb lesz kibogozni! :P :wacko: :wacko:

Hát ja, szerintem sem az. De ilyet is hallottam ismerősömtől, hogy lehet, hogy fals levegőt szív a karburátor. :D De fogalmam sincs. :D

És ha üresben pörgeted 2000 fölé, akkor is tudja, vagy csak sebességben? :D

Húúú. Várj ezt holnapra megmondom a videóval. :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.