Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Sziasztok !

Az ablaktörlőm 1 néhány hete érdekesen viselkedik. Csak 2 harmad utat tesz meg :( Tehát bekapcs intervallumra, a törlők fel és csak 1 picit jön vissza, ott megáll. Következő törlésnél le és 1 kicsit fel. Utánna fel és le a helyére. Minden harmadik törlés után van a helyén. :?

Ha állandóan töröltetek vele vagy ablakmosózom vele akkor minden ok. Szerintetek mi lehet vele ?

Motorkód xel, német.

Minden jót !

Megosztás:

1.6 16V 101Le

Kivillogni? Az mi? :?:

nem tom pontosan hol a link, de ha a diagnosztikai csati 2lábát rövidre zárod, és ráadod a gyújtást,a mocidiag. lámpicsekkel elkezd "morzézni" és kiad kódokat, ami megjelöli a hibát..

vki,ha tudja hol az az oldal, dobja már ide a linket...

Megosztás:

Sziasztok!

Néhágy hete vásároltam egy Astra F 1,7 TD-t.

Az ilyenkor szokásos szertartást (vezérműszíj, szűrő és olajcserét)

elvégeztettem de ennek ellenére az a probléma az autóval hogy, néha

városban és autópályán egyszerűen leáll a motor :( .

Az üzemanyag szűrőt is cseréltettem, valamint csak minőségi gázolajat tankolok.

Mit javasoltok mit tegyek ? :?:

Megosztás:

Sziasztok!

Néhágy hete vásároltam egy Astra F 1,7 TD-t.

Az ilyenkor szokásos szertartást (vezérműszíj, szűrő és olajcserét)

elvégeztettem de ennek ellenére az a probléma az autóval hogy, néha

városban és autópályán egyszerűen leáll a motor :( .

Az üzemanyag szűrőt is cseréltettem, valamint csak minőségi gázolajat tankolok.

Mit javasoltok mit tegyek ? :?:

Szia !

Kinyomott kuplungnál produkálja a hibajelenséget ?

Különben a dízel gazdikat ebben a témakörben leled meg : :arrow: ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=29...rt=1080

Megosztás:

Kinyomott kuplunggal csinálja, de autópályán 3400ford/ perctől

már dadog a moci :(

Nekem 1 Fiat uno csinálta uezt, először gazoil szűrő csere , nem ok, aztán kiderült hogy a tankban lévő szűrö volt eldugulva és nagy fordulaton nem kapott elég anyagot nem tudott szívni szerencsétlen. A következőket javaslom, 1 a szivó oldalt levegővel nyomasd meg , ha ez a baj akkor kinyomja a trutyit a szűrőböl ,de a tankban benne marad. A másik dolog pont az ellentétje , a gazoil szűrő cserénél a DTL mocinál van 1 műanyag közbetét a szűrő és a ház között. Na már most ha nem jól raktátok helyre akkor levegősödik és dadog. Én inkább z első verziot csinálnám meg mert szerintem nem kap anyagot és nem tud szívni, esetleg a tank sapkát kapd le gyorsan mikor leáll és ha szuszan akkor nem kap levegőt a tank.

Megosztás:

Szvsz ellenőrizni kell a gázolaj útját. Szűrő a tanknál, üzemanyagcsövek (lehet, hogy meg van törve vagy valamilyen sérülése van). Ha a leállást nagyobb igénybevételnél csinálja, tehát padlógáznál vagy nagyobb gázadásnál, akkor a keresztmetszet szűkülés is okozhat ilyet. Pl. padkáról léállásnál összenyomta a üzemanyagcsövet.

Megosztás:

Sziasztok!

Olyat csinál az autóm mint mikor nem megy egy henger. :lol:

A gyertyákat kicseréltem de nem változik semmit.

Lehet hogy valamelyik injektor szart be?

Hogy tudom megállapitani hogy melyik a rossz?

Ha cserélni kell mi pénz egy injektor?

Köszi!

Megosztás:

Szia!

Mindenesetre mielőtt ilysmiben gondolkodsz, nézd át a gyújtás rendszert(gyújtáskábeleket vmint ezek csatlakozásait, pipákat stb) a gyújtáselosztótól a gyertyákig, valamint az injektorhoz tartozó vezetékeket, elektromos ketymetyütyüket (csatlakozás és érinkezés). :wink: Utána jöhet az üzemanyag ellátás, és még ekkor sem biztos hogy cserélni kell az injektort. Lehet ezer baja.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.