FPepe Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Köcce! Mennyire nehéz az a műtét? Vgay inkább akkor már csere? Kutakodtam a neten, És 6500-7500 pénz körül már árultak vadiújat- gondolom akkor már érdemes párban cserélni, hogy egyformán világítsanak, nem? Igen, ha amúgy is öreg volt már, akkor érdemes párban újat venni. És ha még dobsz bele Megalight +90%-os égőket is, hatalmas lesz a változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Sziasztok! Lehet valami egyéb oka is hogy megráz egyfolytában a kocsi azon kívül hogy én is ő is feltöltödik?....rakjak rá olyan gumis levezetőt a seggére? Szerintem nem normális dolog ez... én is tapasztalom mindig..........pedig nem műszálas a ruhám!!! Hogy mitől van azt nem tudom. Másik érdekesség: - amikor tankban van kb 30-40 lityi,megállásoknál hallom,h lötyög az üzemanyag.nem gyengén idegesít,mint még néhány megoldatlan dolog ezzel az autoval kapcsolatban......... 2009.nov.-ben vettem az astrám,kiváncsi vagyok milyen meglepiket tartogat még.......alig várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Sziasztok! Szerintetek érdemes használni valamilyen benzinadalékot, gondolok olyanra, hogy PL: injektortisztító? tavaly vettem a kocsit és most lépte át a 100ezredik kilométert :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Sziasztok! Szerintetek érdemes használni valamilyen benzinadalékot, gondolok olyanra, hogy PL: injektortisztító? tavaly vettem a kocsit és most lépte át a 100ezredik kilométert ;) :lol: már kétszer töltöttem bele inj.tisztítót.semmit nem éreztem,de biztos nem árt neki......... én is tavaly vettem,115ezerrel(óra szerint :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 én is tapasztalom mindig..........pedig nem műszálas a ruhám!!! Hogy mitől van azt nem tudom. Másik érdekesség: - amikor tankban van kb 30-40 lityi,megállásoknál hallom,h lötyög az üzemanyag.nem gyengén idegesít,mint még néhány megoldatlan dolog ezzel az autoval kapcsolatban......... 2009.nov.-ben vettem az astrám,kiváncsi vagyok milyen meglepiket tartogat még.......alig várom. Mi ezzel a baj? A folyadékok általában lötyögnek. :lol: Sziasztok! Szerintetek érdemes használni valamilyen benzinadalékot, gondolok olyanra, hogy PL: injektortisztító? tavaly vettem a kocsit és most lépte át a 100ezredik kilométert ;) :) Végülis ártani nem árt. Oktánszám növelő tulajdonsága is van nekki, kicsit jobban is megy tőla a kocsi. Asszem SPT-t vettem a tecsóban olyan ezer forint körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Mi ezzel a baj? A folyadékok általában lötyögnek. :lol: Végülis ártani nem árt. Oktánszám növelő tulajdonsága is van nekki, kicsit jobban is megy tőla a kocsi. Asszem SPT-t vettem a tecsóban olyan ezer forint körül. Azt hiszed. :) De tényleg nem árt neki néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 én is tapasztalom mindig..........pedig nem műszálas a ruhám!!! Hogy mitől van azt nem tudom. Másik érdekesség: - amikor tankban van kb 30-40 lityi,megállásoknál hallom,h lötyög az üzemanyag.nem gyengén idegesít,mint még néhány megoldatlan dolog ezzel az autoval kapcsolatban......... 2009.nov.-ben vettem az astrám,kiváncsi vagyok milyen meglepiket tartogat még.......alig várom. Ha jön a jóidő, sokkal többször tapasztaljátok majd a rázós jelenségeket. ;) Engem pl a tescoban ráz meg a polc, vagy a szekér... Nyáron meg délután, mikor beállok a meló után a garázsba, akkor a nagy vasajtó, az olyan szikrát vág, hogy még nappal is látni. :) ;) (mondták is, nem lennék jó műszerésznek :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Mi ezzel a baj? A folyadékok általában lötyögnek. :lol: Végülis ártani nem árt. Oktánszám növelő tulajdonsága is van nekki, kicsit jobban is megy tőla a kocsi. Asszem SPT-t vettem a tecsóban olyan ezer forint körül. De ne lötyögjön!!:)) Vezettem már néhány autót,de még ilyet nem láttam,h hallani a benzin lötyögését. Lehet,h a tankban nincsenek lamellák ami ezt is hivatott befolyásolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 De ne lötyögjön!!:lol:) Vezettem már néhány autót,de még ilyet nem láttam,h hallani a benzin lötyögését. Lehet,h a tankban nincsenek lamellák ami ezt is hivatott befolyásolni? Már pedig lötyög. Még az Omegámban is hallottam bizonyos mennyiségnél, pedig azért az más kategória. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 De ne lötyögjön!! Vezettem már néhány autót,de még ilyet nem láttam,h hallani a benzin lötyögését. Lehet,h a tankban nincsenek lamellák ami ezt is hivatott befolyásolni? Nincsenek. Egy doboz van, amiben van a pumpa azon kívül nincs benne semmi. De már ne is haragudj, ez nem olyan egetverő probléma, hogy megállsz a kocsival, és hallod a lötyögést. Legalább tudod, hogy van benne valami. :lol: Amúgy szerintem attól is függ, hogyan van elhelyezve a tank. Nálunk fel van huzatva két pántal a fenéklemezhez, lehet az hozza át a hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Már pedig lötyög. Még az Omegámban is hallottam bizonyos mennyiségnél, pedig azért az más kategória. :lol: hm.....érdekes.na mindegy,ha ez lenne a legynagyobb baja,örülnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 De ne lötyögjön!!:P) Vezettem már néhány autót,de még ilyet nem láttam,h hallani a benzin lötyögését. Lehet,h a tankban nincsenek lamellák ami ezt is hivatott befolyásolni? Nagyon egyszerű a megoldás: MINDÍG JÁRJ TELITANKKAL!!! :lol: ;) :P (A Vivaróban is hallatszik, Renault Lagunaban, Meganban is (pedig azok más kategóriák) ;) ) Vagy jobb lenne, ha a motor hangja nyomná el, mint régen? ;) Akkor bezzeg nem panaszkodtak arra, hogy lötyög a tankba az üzemanyag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nagyon egyszerű a megoldás: MINDÍG JÁRJ TELITANKKAL!!! :lol: :P :P (A Vivaróban is hallatszik, Renault Lagunaban, Meganban is (pedig azok más kategóriák) :cry: ) Vagy jobb lenne, ha a motor hangja nyomná el, mint régen? ;) Akkor bezzeg nem panaszkodtak arra, hogy lötyög a tankba az üzemanyag! :) Érdekes, tiltásnál nem hallatszik a lötyögés! Biztos van rá valami magyarázat! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Sziasztok! Lehet valami egyéb oka is hogy megráz egyfolytában a kocsi azon kívül hogy én is ő is feltöltödik?....rakjak rá olyan gumis levezetőt a seggére? Szerintem nem normális dolog ez... Ha nem akarsz ilyen gumis fesz levezetőt rá rakni (amit megértek), nekem szokott segíteni, hogy kiszállás közben, mielőtt még le érne a lábam, meg fogom az ajtót (lehetőleg nem a kárpitozásnál) és úgy szállok ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ha nem akarsz ilyen gumis fesz levezetőt rá rakni (amit megértek), nekem szokott segíteni, hogy kiszállás közben, mielőtt még le érne a lábam, meg fogom az ajtót (lehetőleg nem a kárpitozásnál) és úgy szállok ki Lehet egyáltalán olyat kapni vhol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Lehet egyáltalán olyat kapni vhol? Le kell vágni 30 centit a Brútusz láncából. :lol: De amúgy biztos lehet, kamionokon néha látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ha nem akarsz ilyen gumis fesz levezetőt rá rakni (amit megértek), nekem szokott segíteni, hogy kiszállás közben, mielőtt még le érne a lábam, meg fogom az ajtót (lehetőleg nem a kárpitozásnál) és úgy szállok ki Kipróbálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Lehet egyáltalán olyat kapni vhol? Le kell lopni a cigómerciről :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Lehet egyáltalán olyat kapni vhol? Teszkóba a gagyi x@rok biztos van, de szerintem ahol type-r vagy milyen cuccok vannak én meg kérdezném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Igen, ha amúgy is öreg volt már, akkor érdemes párban újat venni. És ha még dobsz bele Megalight +90%-os égőket is, hatalmas lesz a változás. Szóról szóra így tettem. Hát így sem vagyok hanyatesve tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Le kell vágni 30 centit a Brútusz láncából. :) Ok!Én tartom a kaput,te lopod a kutyus láncát!Picit harap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Igen, ha amúgy is öreg volt már, akkor érdemes párban újat venni. És ha még dobsz bele Megalight +90%-os égőket is, hatalmas lesz a változás. Na, megérett a cserére :lol: Milyen márkájút vegyek? Kerestem neten, találtam is, TYC, DEPO, stb.-t, ezek közül melyiket? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na, megérett a cserére :lol: Milyen márkájút vegyek? Kerestem neten, találtam is, TYC, DEPO, stb.-t, ezek közül melyiket? Köszi! Nekem bevált a TYC. Még magasságállítót is tettem bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nekem bevált a TYC. Még magasságállítót is tettem bele. Köszi! Mindkettőt kb. egyforma áron van, de akkor inkább ezt keresem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Egy C1.4NZ motornál létezik,h az általában 2 km-es rövidtávok miatt a generátor nem bírja rendesen feltölteni az akkumulátort? Pár hete a központizárat szerelgettem rajta, amit sokszor ki-be zártam közben rádiót hallgattam és olyan 2 óra múlva elkezdett kattogni a központizár, a rádió kijelzője elhalványult és le is merült az aksi! :lol: Ma viszem egyébként, hogy töltést méressek. Meg arra is gondoltam,h tönkre készül menni az aksi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts