Guest gorbi Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem akarok belepofázni moderátor Úr, de enyém is multec és 16 pines OBD csati van. Szerintem ez a fészlifttel együtt változott. :lol: '94-ben már megjelent az obd2 (16pines csati), de kötelező csak '01-től lett. Addig a gyártóra volt bízva, hogy milyennel szereli, obd1-el, vagy 2-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 beszart a központi zár :lol: lenyomom a vezetőoldalit, a többi megse moccan. ha riasztóval zárom be se megy le, csak a többi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 beszart a központi zár :lol: lenyomom a vezetőoldalit, a többi megse moccan. ha riasztóval zárom be se megy le, csak a többi... Bizti nincs kiolvadva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 beszart a központi zár :lol: lenyomom a vezetőoldalit, a többi megse moccan. ha riasztóval zárom be se megy le, csak a többi... nekem beázás okozott ilyen gondokat.... mikor kiszáradt megjavult :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Bizti nincs kiolvadva? tegnap este má nemvolt kedvem ezzel pöcsölni amikor hazaértem... majd most megnézem nekem beázás okozott ilyen gondokat.... mikor kiszáradt megjavult :lol: :lol: amugy ezis lehet mert ezzel egyidőbe beszart az ablakemelő is :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sziasztok! Akadozik a hűtőventim: volt amikor nem akart leállni és most rajtakaptam, hogy nem tud beindulni (meg-megindul, de nem pörög tartósan). Jön a melegebb idő, ideje lesz utána nézni. Hőgomba vagy valami relé tehet ilyet szerintetek? (Két fokozatú ventilátor van benne - alacsony fokozaton, amit a klíma kapcsol szépen pörög. A magas fokozatú - hűtővíz hőmérséklet által kapcsolt résszel van gond.) Akinek van hasonló tapasztalata írjon! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sziasztok! Akadozik a hűtőventim: volt amikor nem akart leállni és most rajtakaptam, hogy nem tud beindulni (meg-megindul, de nem pörög tartósan). Jön a melegebb idő, ideje lesz utána nézni. Hőgomba vagy valami relé tehet ilyet szerintetek? (Két fokozatú ventilátor van benne - alacsony fokozaton, amit a klíma kapcsol szépen pörög. A magas fokozatú - hűtővíz hőmérséklet által kapcsolt résszel van gond.) Akinek van hasonló tapasztalata írjon! Thx! Mit takar, hogy nem tud beindulni, búg a motorjam csak nem forog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mit takar, hogy nem tud beindulni, búg a motorjam csak nem forog? Bekapcsol (látni a műszerfal fényein is, mert elég nagy a teljesítmény-felvétele), hallani hogy felpörög, de utána leáll. Másodpercen belül újra lerántja a fényeket, felpörög, de újra leáll - sokat nem tudtam még megfigyelni, hideg van még manapság, és nem csinálja mindig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Bekapcsol (látni a műszerfal fényein is, mert elég nagy a teljesítmény-felvétele), hallani hogy felpörög, de utána leáll. Másodpercen belül újra lerántja a fényeket, felpörög, de újra leáll - sokat nem tudtam még megfigyelni, hideg van még manapság, és nem csinálja mindig :lol: Sztem a hőgombát cseréld ami a hűtőben van. Lehet már kontaktos. De mielőtt cserlnéd nézd meg a csatlakozóükat is. Ha megcibálod kicsit a vezetékeket nem változik semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sztem a hőgombát cseréld ami a hűtőben van. Lehet már kontaktos. De mielőtt cserlnéd nézd meg a csatlakozóükat is. Ha megcibálod kicsit a vezetékeket nem változik semmi? A csati visszatérő gond, ez tény, de azon túl vagyok - elvileg érintkezik rendesen. De! Olyat csati nem tud, hogy rosszul érintkezik, és a ventilátort nem kapcsolja le! Ezért gondolom, hogy a jeladó (relé vagy a hőgomba) buzul - ráadásul sosem voltak még cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 De! Olyat csati nem tud, hogy rosszul érintkezik, és a ventilátort nem kapcsolja le! Ezért gondolom, hogy a jeladó (relé vagy a hőgomba) buzul Hát akkor csere. ráadásul sosem voltak még cserélve. Ez nem érv egy csere mellett. Én a csak akkor cserélj ha elromlik elv mellett vagyok. (kivéve a párban cserélendő fék és futómű alkatrészek) Nekem sem volt soha cserélve ráadásul pesten dugóban állandóan kapcsolgat télen nyáron egyaránt és semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Hát akkor csere. Ez nem érv egy csere mellett. Én a csak akkor cserélj ha elromlik elv mellett vagyok. (kivéve a párban cserélendő fék és futómű alkatrészek) Nekem sem volt soha cserélve ráadásul pesten dugóban állandóan kapcsolgat télen nyáron egyaránt és semmi baja. Jogos, persze hogy nem cseréltetek semmit, csak ami rossz vagy ami agyonkopott. Nem új autót akarok faragni :lol: Csak kíváncsiskodom, hogy halhat-e így meg egy gomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Csak kíváncsiskodom, hogy halhat-e így meg egy gomba. Persze. Pont mint egy relé az érintkező felületek rosszul érinkznek ezért felmelgszik és össze is ragadhat ekkor nem állt le. Aztán jól lehült és mégis szétakadtak a kontakt felületek csak most meg gondolom alig akar érinkezni mert elég csúnya lehet a felülete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 tegnap este má nemvolt kedvem ezzel pöcsölni amikor hazaértem... majd most megnézem biztisítékok jók de vicces, mer idáig lement mind csak az enyém nem, most meg csak az műxik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 biztisítékok jók de vicces, mer idáig lement mind csak az enyém nem, most meg csak az műxik :lol: Az ablakemelő, vagy a gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Az ablakemelő, vagy a gomb? gomb. ablakemelő csak 2 van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 gomb. ablakemelő csak 2 van :lol: Lehet szakadás az átvezetőben, vagy kontakt hiba. Nekem egy időben carakodott a közponim, megkerestem a dobozát, ahogy húzkodtam hol működött, hol nem. Egyet tekertem rajta, és visszaraktam úgy, azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Lehet szakadás az átvezetőben, vagy kontakt hiba. Nekem egy időben carakodott a közponim, megkerestem a dobozát, ahogy húzkodtam hol működött, hol nem. Egyet tekertem rajta, és visszaraktam úgy, azóta jó. és hol találtad meg?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 de vicces, mer idáig lement mind csak az enyém nem, most meg csak az műxik :lol: már egyikse :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 és hol találtad meg?:lol: A bal lábtérben a biztitábla alatt, de ez utólagos kp-zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 A bal lábtérben a biztitábla alatt, de ez utólagos kp-zár. http://kep.ivpicture.hu/312456.jpg jajj én a kábelektől félek :lol: inkább akkor elviszem valahova:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 jajj én a kábelektől félek :lol: inkább akkor elviszem valahova:D Hát ha nem vagy 100%-osan biztos benne, hogy jó helyre nyúlsz, akkor inkább vidd el valakihez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Hát ha nem vagy 100%-osan biztos benne, hogy jó helyre nyúlsz, akkor inkább vidd el valakihez. Szerintem féltengelyprobléma lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Szerintem féltengelyprobléma lesz :lol: :lol: 610-forintos gumibakkal lehet orvosolni. :( De lehet csak egy csati van kilazulva, vagy törés az átvezetőben. Abból, hogy hol működött, hol nem, erre lehet következtetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Hát ha nem vagy 100%-osan biztos benne, hogy jó helyre nyúlsz, akkor inkább vidd el valakihez. nekem az csak egy szines spagettiköteg, szal inkább ellátogatok vmikor a tatai streethez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts