invictus Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Azért nem mindegyikben van két darabból a spirál. Csak abban amelyikben elszakadt :lol: , és abban amelyikben valami csodaketyere is be van szerelve (ld. BC és társai). Az enyémben pl. egy darabban van még. Én ezt a két részt akkor sem értem. Nekem is egy darabból van pedig benn a BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Én ezt a két részt akkor sem értem. Nekem is egy darabból van pedig benn a BC. Remélem jól emléxem, de mintha rémlene egy villany kütyü, ami a motortérben van elhelyezve és abból drótok mennek talán a motor vezérlőbe, vagy a Bc be. Bár ez mintha a kedettre lenne jellemző. :lol: Digit műszerfal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Én ezt a két részt akkor sem értem. Nekem is egy darabból van pedig benn a BC. De neked utólagos a BC-d! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Remélem jól emléxem, de mintha rémlene egy villany kütyü, ami a motortérben van elhelyezve és abból drótok mennek talán a motor vezérlőbe, vagy a Bc be. Bár ez mintha a kedettre lenne jellemző. :lol: Digit műszerfal? Inkább kadett. Annál kellett BC-hez sebességjeladót rakni a váltóra. Ez astrában már benne van az órában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Kadett vagy vectra digit órákhoz kell villanyos jeladó. Erről ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza81 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Én ezt a két részt akkor sem értem. Nekem is egy darabból van pedig benn a BC. Helló! Hát pedig az enyém két darabból áll,a váltó felöli darab kb 50 cm ott van egy műanyag csatlakozó ami a megfelelő mozdulattal szétcsúsztatható,a cstlakozó után folytatódik a tűzfalon át az órába ennyi!Hát ha egy autósbolt se tud ilyet adni/na jó az unix tudna 8000-ért/ csak az Opel akkor valószínüleg ez gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Helló! Hát pedig az enyém két darabból áll,a váltó felöli darab kb 50 cm ott van egy műanyag csatlakozó ami a megfelelő mozdulattal szétcsúsztatható,a cstlakozó után folytatódik a tűzfalon át az órába ennyi!Hát ha egy autósbolt se tud ilyet adni/na jó az unix tudna 8000-ért/ csak az Opel akkor valószínüleg ez gyári. Az eredeti mivoltát nem vontuk kétségbe, egyszerűen a hozzászólásokból ítélve nem egy gyakori darab. Az külön érdekes, hogy ha nincs ott a toldásnál semmilyen ketyere, akkor minek az a toldás. Elsőre rövid lett? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 X14XE-hez kétdarabos van.A Régiek egy darabosak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave_1 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Spirál árak (elég olcsón): http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=2540 Remélem hasznos volt. Üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave_1 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Persze csak azoknak akiknek még egyben van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 X14XE-hez kétdarabos van.A Régiek egy darabosak! :lol: Nekem is két darabos, és az opel szalonban is azt adtak hozzá. Gondolom az alsó vége gyakrabban szakad így egyszerűbb csak azt cserélni. Csak külön nem adják a darabokat csak egyben :lol: szóval csak a szerelésnél jelent "spórolást" amugy én 2009 év elején 8eFt körül vettem opel szalonban gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hmmm. Nem nyilik a jobb hátsó ajtóm. Univ. kp. záram van. Nem huzza fel a gombot. De kézzel sem jön fel. Sót, fogóval sem sikerült. Hogy tudom igy, becsukott állapotban lebontani a kárpitot? Szerk. Tárgytalan. Szimplán, be volt fagyva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Spirál árak (elég olcsón): http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=2540 Remélem hasznos volt. Üdv!! Jaja, nekem nagyon az volt!!! Itt is van Unix Baján, szóval ha hasonló árajánlatot kapok az opelben akkor sztem maradok az utángyárottnál, mert annyit biztosan nem 8e.ft-ot adok érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ChrisF Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Az eredeti mivoltát nem vontuk kétségbe, egyszerűen a hozzászólásokból ítélve nem egy gyakori darab. Az külön érdekes, hogy ha nincs ott a toldásnál semmilyen ketyere, akkor minek az a toldás. Elsőre rövid lett? :lol: :lol: Nekem is kettő darabból áll, van egy rész ahol elég szűk helyen szinte teljesen vissza van fordítva a spirál, na pont ott van a csatlakozás, szerintem nem véletlenül. A csatlakozók valószínűleg megvezetik a bowdent így az nem ér a bowdenház falához. Nekem is elszakadt a gyári, vettem 1 darabosat, na az elégé ugrál és 80 felet kerreg, valószínűleg amiatt a kanyar miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Kérd.: a '92.08 havi ferdehátú astra-ba jó lehet-e a '95.11. havi astra hátsó lámpája? Előre is köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Kérd.: a '92.08 havi ferdehátú astra-ba jó lehet-e a '95.11. havi astra hátsó lámpája? Előre is köszi! :lol: Szerintem igen. Arra figyelj hogy ha csak egyet cserélsz, hogy több sötétségi fokozatú volt belőle, és ha egy világos mellé fölrakod a sötétet akkor elég bután fog kinézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok! Nem biztos,h jó topikba írok,de szeretném megkérdezni: Budapesten vagy környékén(északi régió) nem tud valaki egy normális,megbízható autószerelőt (aki érti is dolgát,s nem kontár)??? Ha pedig még otthon is van az F Astrában, az még plusz pont.És hát nem horror árakon dolgozik. ( számla nem kell ) Az sem gond ha nincs szerelői képesítése,csak vágja az Astrát!! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok! Nem biztos,h jó topikba írok,de szeretném megkérdezni: Budapesten vagy környékén(északi régió) nem tud valaki egy normális,megbízható autószerelőt (aki érti is dolgát,s nem kontár)??? Ha pedig még otthon is van az F Astrában, az még plusz pont.És hát nem horror árakon dolgozik. ( számla nem kell ) Az sem gond ha nincs szerelői képesítése,csak vágja az Astrát!! Köszönöm! Nem maszek emberke amit ismerek hanem Dunakeszin a Norauto. Van egy szerelő srác aki úgytudom régebben opeles volt. 2 autót is vittünk már oda (astra F és zafira A) és mindkettőnél meg vagyunk elégedve a munkájával. (volt kuplungcsere, komplett hűtőrendszer csere, Zafiránál hátsó fék felújítás, első futómű rendberakás meg egy pár kisebb dolog) Nem mondanám olcsónak, viszont rendesen megcsinálja, és ott lehet állni mellette végig. :lol: csak őket ismerem, a többit ismerősnél csináltuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nem maszek emberke amit ismerek hanem Dunakeszin a Norauto. Van egy szerelő srác aki úgytudom régebben opeles volt. 2 autót is vittünk már oda (astra F és zafira A) és mindkettőnél meg vagyunk elégedve a munkájával. (volt kuplungcsere, komplett hűtőrendszer csere, Zafiránál hátsó fék felújítás, első futómű rendberakás meg egy pár kisebb dolog) Nem mondanám olcsónak, viszont rendesen megcsinálja, és ott lehet állni mellette végig. :lol: csak őket ismerem, a többit ismerősnél csináltuk :lol: Köszönöm! Azért még remélem mások is adnak tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave_1 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Üdv!! Gond van beszart a kuplungom már teljessen visszaengedtem a bowdent és így is elcsúszik még 5.-be is ha nem teszek tojást a gáz alá :lol: . Volt már valakinek ilyen gondja. Csak kuplungtárcsát, kinyomócsapágyat cseréljek vagy kuplungszerkezetet is, kiemelő villa kell?? Szombaton szétkapjuk :lol: $$$$$$$ Előre is kössz a válaszokat!!!!! Üdv.: Dave_1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Üdv!! Gond van beszart a kuplungom már teljessen visszaengedtem a bowdent és így is elcsúszik még 5.-be is ha nem teszek tojást a gáz alá :lol: . Volt már valakinek ilyen gondja. Csak kuplungtárcsát, kinyomócsapágyat cseréljek vagy kuplungszerkezetet is, kiemelő villa kell?? Szombaton szétkapjuk :lol: $$$$$$$ Előre is kössz a válaszokat!!!!! Üdv.: Dave_1 A futóműves topikban írt km és az erős csúszás miatt inkább teljes szettet vegyél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave_1 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 A futóműves topikban írt km és az erős csúszás miatt inkább teljes szettet vegyél. Szettben 43.000 a SACHS. Ez biztos jó de marha drága, ha darabonként veszem meg 21.000-re tudom kihozni az UNIX-nál 25% kedvezménnyel. Ebbe a kiemelő villla nincs bent (az mennyi lehet, kell azt cserélni?, mert ha szetbe veszem akkor sincs bent. ) Kössz a gyors választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Szettben 43.000 a SACHS. Ez biztos jó de marha drága, ha darabonként veszem meg 21.000-re tudom kihozni az UNIX-nál 25% kedvezménnyel. Ebbe a kiemelő villla nincs bent (az mennyi lehet, kell azt cserélni?, mert ha szetbe veszem akkor sincs bent. ) Kössz a gyors választ. Kiemelő villát nem kell cserélni. Kinyomócsapágyat,szerkezetet és tárcsát. Próbáldtál még ráállítani vagy már koppon van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave_1 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Kiemelő villát nem kell cserélni. Kinyomócsapágyat,szerkezetet és tárcsát. Próbáldtál még ráállítani vagy már koppon van? A kuplungbowdent teljessen visszaengedtem, hogy minél jobban zárjon össze a tárcsa, lehet még máshol is állítani ,nekem is fura hogy ennyi az összes állítási lehetőség te tudsz még valamit?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 A kuplungbowdent teljessen visszaengedtem, hogy minél jobban zárjon össze a tárcsa, lehet még máshol is állítani ,nekem is fura hogy ennyi az összes állítási lehetőség te tudsz még valamit?? Nem,de akkor ez tényleg csere. Mondjuk nekem a corsában csak tárcsát cseréltünk,a többi nem volt gázos állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts