J0hnny Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 De a Valeo-ról van valakinek tapasztalata? Teljesen jó lesz,ha komplett szettet veszel.
zsoltika01 Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Teljesen jó lesz,ha komplett szettet veszel. Komplett szettre gondoltam csak a bovden lenne valami más.
zotya975 Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Az az IC okozhat ilyen problémát, a műszeregység hátulján lévő. Egyébként nekem sosem működött ilyen "gyorsan". Nekem amikor nyit a termosztát akkor szokott ilyen gyorsan visszaesni a hőfok, persze nem fentről indul. :huh:
hening Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Háde nem azt kérdezte hol lehet meghúzni. :huh: Igaz. :)
hening Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Ő az oldalsó kis indexre gondolt, nem? Nem a fényszóró mellett lévőre, szerintem. :huh: A kerék felett lévő kis búráról beszéltem amihez szerintem a keréknél lehet felnyúlni csak ott van az a műanyag burkolat az ívben. :D Ez viszon ebből nem derül ki. :) Az első kerék fölött lévő műanyag burkolatot le lehet szedni úgyis,hogy a kereket nem szedem le,mert kilazult az index búra rögzítése és zörög mint az állat ha egy kicsit odalépek,nem kevés idegeskedést okozott mire kisilabizáltam ma délután,hogy honnan jön a hang gyorsításnál.
szobikari Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Előbb is eszembe juthatott volna a benzinkutas barátom akit egy kicsit körbeudvaroltam és hozott nekem beszállítói áron 4 litert. Mennyi az az ár? :huh:
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 6ezer forintért hozta a 4literes magnatecet.
szobikari Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 6ezer forintért hozta a 4literes magnatecet. Az nem is olyan rossz. ( Használd a válasz gombot, különben nem fogják tudni, kinek a hozzászólására reagáltál! :huh: )
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Az nem is olyan rossz. ( Használd a válasz gombot, különben nem fogják tudni, kinek a hozzászólására reagáltál! :huh: ) Ahhoz képest,hogy az opel olajat 6900ft-ért vettem máshonnan,bár az 5 liter volt,de minek?:/ Szoktam csak néha kimarad. :) Sajnos benzinben elúszik ez a hasznom a 9 fölötti fogyasztással.És csak jövőhéten tudom megnézetni a kocsit. Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú?
szobikari Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Ahhoz képest,hogy az opel olajat 6900ft-ért vettem máshonnan,bár az 5 liter volt,de minek?:/ Szoktam csak néha kimarad. :) Sajnos benzinben elúszik ez a hasznom a 9 fölötti fogyasztással.És csak jövőhéten tudom megnézetni a kocsit. Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú? Meg tudja valaki mondani, hogy mi az alapvető ( és mindenképp vizuális! ) különbség a hamisított és az oridzs Castrol olaj között? ( Régen, a kínai GM gyertyáknál simán ki lehetett szúrni, melyik a hamis és melyik a gyári ) Van itt az olajoknál ilyen megkülönböztető valami? :huh:
FPepe Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 ... Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú? Sztem Gates-t, vagy Wahler-t szerezz, utóbbi asszem a gyári is ezekhez.
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Sztem Gates-t, vagy Wahler-t szerezz, utóbbi asszem a gyári is ezekhez. Utánuk nézek köszönöm. Beszarok,hogy az ezer forintos gyertyát is hamisítják.
Lev Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Utánuk nézek köszönöm. Beszarok,hogy az ezer forintos gyertyát is hamisítják. Wahler a gyári márka termosztátból, nem nagy tétel 1500-2500 pénz között mozognak, csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést!
hening Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Wahler a gyári márka termosztátból, nem nagy tétel 1500-2500 pénz között mozognak, csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést! Én 3500-ért vettem. Te hol??
zotya975 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Én 3500-ért vettem. Te hol?? Mondjuk itt. Vagy esetleg innen.
hening Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Mondjuk itt. Vagy esetleg innen. Az elsőnél nem láttam Wahlert, a másodiknál meg számold hozzá a postaköltséget is, és ott vagy majdnem, amit én írtam.
zotya975 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Az elsőnél nem láttam Wahlert, a másodiknál meg számold hozzá a postaköltséget is, és ott vagy majdnem, amit én írtam. Jah, összekevertem a Valeóval. :huh:
FPepe Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 ...csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést! Neki nem kell :huh:
Lev Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Neki nem kell :huh: De jó neki, biztos azért honorálja a segítséget
broncse Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Mondjuk itt. Vagy esetleg innen. De lehet, hogy az övébe is csak házzan van. NEkem az X14XE-be csak ilyen volt, Az meg 2x annyi. De akkor is megéri cserélni...
DP@i Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Cartársak, nekem most cseréltek termosztátot (is), és a motort pár fokkal alacsonyabban tartja: országút laza tempóban 91-92 fok körül, alapjárattal cammogásnál ventillátor 97 körül bekapcsol. Kb. 3 fokkal volt több mindkét érték az elmúlt 6 évben... Nekem azért cserélték most, mert hamár a vezérlés most van cserélve, akkor ideje ezt is.
habati Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Sziasztok! Nekem x16szr van, 4 éve zavarom, kétszer kellett termot cserélni, mert nem zárt, nem jött ki a "kékből" a mutató csak álló helyzetben. A csere lehet, hogy volt fél óra, mert a szaki csak kibuktatta a felső lánckereket, pont annyi helye lett, hogy ki-befért a cucc. Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága.
zotya975 Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Sziasztok! Nekem x16szr van, 4 éve zavarom, kétszer kellett termot cserélni, mert nem zárt, nem jött ki a "kékből" a mutató csak álló helyzetben. A csere lehet, hogy volt fél óra, mert a szaki csak kibuktatta a felső lánckereket, pont annyi helye lett, hogy ki-befért a cucc. Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága. Kormányburkolat le, a középkonzolból az összes csavar ki, van kettő a befúvórácsok mögött is, meg 4 a rádió alatti gumiburkolat alatt is. Az egész középkonzolt előrehúzod, le kell húzni a nagy csatit középről, majd ki tudod pattintani a 3 égőt tartó szerkezetet. A kormányburkolatot azért kel levenni, mert a középkonzolnak van egy nyúlványa ami alá megy és ott is van egy csavar. Ilyen foglalatban van a 3 rizsszemizzó.
brezsó Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága. Le kell szedni a középkonzolt.(2 csavar alul, a kijelző aljánál is vannak csavarok, a középső légbefúvóknál-azokat kipattintva meglátod, és ha jól emlékszem a kormány alatti műanyagot is le kell szedni mert annak a tövében takarásban van van még csavar..sőt, talán a műszeregység körüli műanyagot is le kell szedni...ja, és a középső tekerentyűben is van csavar.....de lehet hogy valahol tévedtem) ;) Nahát! Megelőzttek. Én leszedtem a konzolt(a fekete műanyagot), nem pattintottam ki hátul semmit-nem tudtam hogy úgy is lehet cserélni. :lol:
habati Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Hali! Köszönöm a gyors válaszokat. A légbeömlők mögötti csavarokat nem találtam meg :-( A 3 tekerentyűből a középsőt (venti) nem tudtam lehúzni, nem mertem erőltetni. Azt le kell szedni? A két szélső mögötti csavarokat megleltem azokat is ki kell venni?
Recommended Posts