szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nézd már meg, nincs-e lelazulva valamelyik kerék :lol: Amúgy következő tipp a féltengelycsukló :blush: Nana, Dr. Genya én vagyok :) Én először kavicsra gyanakodtam, de az szerintem már kiesett volna :D Féltengelycsukló... De az ha szar, akkor nem mindig szar? Meg úgy hallom ( már hallucinálok is :D ), ha lassan fordulok be a parkolóba, akkor nem kattog, hanem mintha nyiszorogna... No mindegy, megsasoljuk.
epk947 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 tényleg, mi okozhat körforgalomban kopogásszerű hangot a jobb oldalról? :blush: csak balra kanyarodáskor, de csak akkor, ha kicsit nagyobb a tempó, és jobban megdől az autó? ritmikus, koppanásszerű hangok a futómű felől, sebességfüggő frekvenciával... :lol: lengéscsillapító? nem búg, nem csapágyhang, kopog... valaki? :) Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :D Persze én sem 30-al fordultam kifelé!
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :blush: Ezt a gumiharangot én is hallottam, hogy rá kell nézni, fentről jónak látszik az enyém, majd tavasszal körbesasolom.
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :) Persze én sem 30-al fordultam kifelé! Kb. 2 hete néztem a gumiharangokat, épnek tűntek, semmi zsír szétcsapódva :lol: Ma megnézzük tüzetesebben is, csak ez a rohadt hó ne esne :blush: Mégvalami, csak a "hibás" oldali lett cserélve?
epk947 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Kb. 2 hete néztem a gumiharangokat, épnek tűntek, semmi zsír szétcsapódva :lol: Ma megnézzük tüzetesebben is, csak ez a rohadt hó ne esne :blush: Mégvalami, csak a "hibás" oldali lett cserélve? Csakis! Azóta sincs bajom vele (44 ezer km).
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Csakis! Azóta sincs bajom vele (44 ezer km). Akkor csere. Már csak az a bajom, hogy cartárs innen 5.000 Ft körül mondta az anyagárat, míg a bardiautonál 17.000 a szett :) de megoldjuk okosban :lol: remélem :blush:
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Lehet kapni teljesen franya állapotú bontott komplett féltengelyt 3-5e ft-ért, fél óra a cseréje... :blush:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Lehet kapni teljesen franya állapotú bontott komplett féltengelyt 3-5e ft-ért, fél óra a cseréje... :lol: Még az én bonyolult felépítésű, modern, szép, csilivili autómon is? :blush:
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Még az én bonyolult felépítésű, modern, szép, csilivili autómon is? :lol: A jellemzéstől eltekintek, de igen, még akár TE is megcsinálhatod fél óra alatt, ha nagyon összeszeded magad :D :) Csak kell hozzá 18-as villáskulcs, gömbfej-lehúzó, és 30-as krova is :blush: (összehasonlítás kedvéért, nekünk egyszer volt rá 18 percünk, hogy a versenyautón cseréljük, persze kiállás-beállás-teszttel együtt, sikerült :D )
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 A jellemzéstől eltekintek, de igen, még akár TE is megcsinálhatod fél óra alatt, ha nagyon összeszeded magad :D :) Csak kell hozzá 18-as villáskulcs, gömbfej-lehúzó, és 30-as krova is :lol: Khm Khm. a Swiften is? :blush: ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :D
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 a Swiften is? ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :) OFFmester :lol: Gondolom azon se lehet bonyolultabb :blush:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 OFFmester :blush: itt van Dzsoni is a környéken? :lol:
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Khm Khm. a Swiften is? :blush: ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :) Tessék a megfelelő fórumba átlépni! :D :D :D :lol:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Tessék a megfelelő fórumba átlépni! :D :D :P :lol: Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :) a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :D najolvan, offgyanús :blush:
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :lol: a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :) najolvan, offgyanús :blush: :D :D :D
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :) a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :D najolvan, offgyanús :blush: Nem is úgy értettem :lol: Persze hogy kellenek ide a tapasztalatok és a tapasztalt emberek! :D De akkor sem veszek Swiftet..esetleg majd a hármasat... :D
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 itt van Dzsoni is a környéken? :D Beszótá sutyukis? :) :blush: Nem tom mit bénázol egy féltengelycserén,de ha nagy gond van keresd meg warwolfot,neki is olyan pöcsköszörűje van,mint neked most. :lol:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Beszótá sutyukis? :D :blush: Nem tom mit bénázol egy féltengelycserén,de ha nagy gond van keresd meg warwolfot,neki is olyan pöcsköszörűje van,mint neked most. :lol: Megjöttél, offkirály ? :D Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :D Már beszéltem vele :) Mi összetartunk :D :P
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Megjöttél, offkirály ? :lol: Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :) Már beszéltem vele :blush: Mi összetartunk :D :D A bengás indul mindig pöcre! :D szobikari 2007-08-03 960 26 4.86% :D Amúgy novyy az új off master. Novyy 2007-01-25 3,826 74 13.73%
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 A bengás indul mindig pöcre! :blush: szobikari 2007-08-03 960 26 4.86% :lol: Amúgy novyy az új off master. Novyy 2007-01-25 3,826 74 13.73% Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket?
Stefan Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket? Elmondhatja, de utána meg kell, hogy öljön :lol: :blush:
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket? Elmondhatja, de utána meg kell, hogy öljön :) :lol: :blush:
nasviken Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szevasztok!!! Egy 1.7-es Isuzu motoros TD Astra büszke tulaja vagyok. Hengerfej tömítést kellene rendelnem bele de nem tudom, hogy ehhez a fajta motorhoz, hány tőkés tömítést kell. Ha valaki válasszal tudna szolgálni nagyon megköszönném!!! Előre is kössz!!!
hening Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szevasztok!!! Egy 1.7-es Isuzu motoros TD Astra büszke tulaja vagyok. Hengerfej tömítést kellene rendelnem bele de nem tudom, hogy ehhez a fajta motorhoz, hány tőkés tömítést kell. Ha valaki válasszal tudna szolgálni nagyon megköszönném!!! Előre is kössz!!! Tőkééééés???? Talán ékes. Erre magadtól is könnyen rájöhetsz, elég ha megnézed a motor végén kilógó tömítést. Azon látni fogsz ék alakú bevágásokat, esetleg kör alakú lukakat.
Recommended Posts