szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nézd már meg, nincs-e lelazulva valamelyik kerék :lol: Amúgy következő tipp a féltengelycsukló :blush: Nana, Dr. Genya én vagyok :) Én először kavicsra gyanakodtam, de az szerintem már kiesett volna :D Féltengelycsukló... De az ha szar, akkor nem mindig szar? Meg úgy hallom ( már hallucinálok is :D ), ha lassan fordulok be a parkolóba, akkor nem kattog, hanem mintha nyiszorogna... No mindegy, megsasoljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 tényleg, mi okozhat körforgalomban kopogásszerű hangot a jobb oldalról? :blush: csak balra kanyarodáskor, de csak akkor, ha kicsit nagyobb a tempó, és jobban megdől az autó? ritmikus, koppanásszerű hangok a futómű felől, sebességfüggő frekvenciával... :lol: lengéscsillapító? nem búg, nem csapágyhang, kopog... valaki? :) Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :D Persze én sem 30-al fordultam kifelé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :blush: Ezt a gumiharangot én is hallottam, hogy rá kell nézni, fentről jónak látszik az enyém, majd tavasszal körbesasolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :) Persze én sem 30-al fordultam kifelé! Kb. 2 hete néztem a gumiharangokat, épnek tűntek, semmi zsír szétcsapódva :lol: Ma megnézzük tüzetesebben is, csak ez a rohadt hó ne esne :blush: Mégvalami, csak a "hibás" oldali lett cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Kb. 2 hete néztem a gumiharangokat, épnek tűntek, semmi zsír szétcsapódva :lol: Ma megnézzük tüzetesebben is, csak ez a rohadt hó ne esne :blush: Mégvalami, csak a "hibás" oldali lett cserélve? Csakis! Azóta sincs bajom vele (44 ezer km). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Csakis! Azóta sincs bajom vele (44 ezer km). Akkor csere. Már csak az a bajom, hogy cartárs innen 5.000 Ft körül mondta az anyagárat, míg a bardiautonál 17.000 a szett :) de megoldjuk okosban :lol: remélem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Lehet kapni teljesen franya állapotú bontott komplett féltengelyt 3-5e ft-ért, fél óra a cseréje... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Lehet kapni teljesen franya állapotú bontott komplett féltengelyt 3-5e ft-ért, fél óra a cseréje... :lol: Még az én bonyolult felépítésű, modern, szép, csilivili autómon is? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Még az én bonyolult felépítésű, modern, szép, csilivili autómon is? :lol: A jellemzéstől eltekintek, de igen, még akár TE is megcsinálhatod fél óra alatt, ha nagyon összeszeded magad :D :) Csak kell hozzá 18-as villáskulcs, gömbfej-lehúzó, és 30-as krova is :blush: (összehasonlítás kedvéért, nekünk egyszer volt rá 18 percünk, hogy a versenyautón cseréljük, persze kiállás-beállás-teszttel együtt, sikerült :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A jellemzéstől eltekintek, de igen, még akár TE is megcsinálhatod fél óra alatt, ha nagyon összeszeded magad :D :) Csak kell hozzá 18-as villáskulcs, gömbfej-lehúzó, és 30-as krova is :lol: Khm Khm. a Swiften is? :blush: ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 a Swiften is? ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :) OFFmester :lol: Gondolom azon se lehet bonyolultabb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 OFFmester :blush: itt van Dzsoni is a környéken? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Khm Khm. a Swiften is? :blush: ( 1 éve eladtam az Opelt, gyk. ) :) Tessék a megfelelő fórumba átlépni! :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tessék a megfelelő fórumba átlépni! :D :D :P :lol: Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :) a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :D najolvan, offgyanús :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :lol: a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :) najolvan, offgyanús :blush: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem kéne beszólni :D Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :) a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :D najolvan, offgyanús :blush: Nem is úgy értettem :lol: Persze hogy kellenek ide a tapasztalatok és a tapasztalt emberek! :D De akkor sem veszek Swiftet..esetleg majd a hármasat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 itt van Dzsoni is a környéken? :D Beszótá sutyukis? :) :blush: Nem tom mit bénázol egy féltengelycserén,de ha nagy gond van keresd meg warwolfot,neki is olyan pöcsköszörűje van,mint neked most. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Beszótá sutyukis? :D :blush: Nem tom mit bénázol egy féltengelycserén,de ha nagy gond van keresd meg warwolfot,neki is olyan pöcsköszörűje van,mint neked most. :lol: Megjöttél, offkirály ? :D Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :D Már beszéltem vele :) Mi összetartunk :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Megjöttél, offkirály ? :lol: Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :) Már beszéltem vele :blush: Mi összetartunk :D :D A bengás indul mindig pöcre! :D szobikari 2007-08-03 960 26 4.86% :D Amúgy novyy az új off master. Novyy 2007-01-25 3,826 74 13.73% Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A bengás indul mindig pöcre! :blush: szobikari 2007-08-03 960 26 4.86% :lol: Amúgy novyy az új off master. Novyy 2007-01-25 3,826 74 13.73% Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket? Elmondhatja, de utána meg kell, hogy öljön :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ezek milyen adatok? Milyen arányban irtak Off-témát? Honnan szedted ezeket? Elmondhatja, de utána meg kell, hogy öljön :) :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Srácok...húzás a chat topikba... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nasviken Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szevasztok!!! Egy 1.7-es Isuzu motoros TD Astra büszke tulaja vagyok. Hengerfej tömítést kellene rendelnem bele de nem tudom, hogy ehhez a fajta motorhoz, hány tőkés tömítést kell. Ha valaki válasszal tudna szolgálni nagyon megköszönném!!! Előre is kössz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szevasztok!!! Egy 1.7-es Isuzu motoros TD Astra büszke tulaja vagyok. Hengerfej tömítést kellene rendelnem bele de nem tudom, hogy ehhez a fajta motorhoz, hány tőkés tömítést kell. Ha valaki válasszal tudna szolgálni nagyon megköszönném!!! Előre is kössz!!! Tőkééééés???? Talán ékes. Erre magadtól is könnyen rájöhetsz, elég ha megnézed a motor végén kilógó tömítést. Azon látni fogsz ék alakú bevágásokat, esetleg kör alakú lukakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts