Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Nézd már meg, nincs-e lelazulva valamelyik kerék :lol:

Amúgy következő tipp a féltengelycsukló :blush:

Nana, Dr. Genya én vagyok :)

Én először kavicsra gyanakodtam, de az szerintem már kiesett volna :D

Féltengelycsukló...

De az ha szar, akkor nem mindig szar? Meg úgy hallom ( már hallucinálok is :D ), ha lassan fordulok be a parkolóba, akkor nem kattog, hanem mintha nyiszorogna...

No mindegy, megsasoljuk.

Megosztás:

tényleg, mi okozhat körforgalomban kopogásszerű hangot a jobb oldalról? :blush: csak balra kanyarodáskor, de csak akkor, ha kicsit nagyobb a tempó, és jobban megdől az autó? ritmikus, koppanásszerű hangok a futómű felől, sebességfüggő frekvenciával... :lol: lengéscsillapító? nem búg, nem csapágyhang, kopog... valaki? :)

Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :D

Persze én sem 30-al fordultam kifelé!

Megosztás:

Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :blush:

Ezt a gumiharangot én is hallottam, hogy rá kell nézni, fentről jónak látszik az enyém, majd tavasszal körbesasolom.

Megosztás:

Szinte 100% féltengely gömbcsukló! Nekem tök ugyanez volt 2 éve, csak mindig a körfogalomból kihajtásnál. Ezért aztán a bal első volt a bibis. Saját szerelőmnél 17000 volt a vége. Persze a szokásos gumiharang sérülés volt a hiba kiindulási pont. Nagyon kell rá figyelni! :)

Persze én sem 30-al fordultam kifelé!

Kb. 2 hete néztem a gumiharangokat, épnek tűntek, semmi zsír szétcsapódva :lol:

Ma megnézzük tüzetesebben is, csak ez a rohadt hó ne esne :blush:

Mégvalami, csak a "hibás" oldali lett cserélve?

Megosztás:

Még az én bonyolult felépítésű, modern, szép, csilivili autómon is? :lol:

A jellemzéstől eltekintek, de igen, még akár TE is megcsinálhatod fél óra alatt, ha nagyon összeszeded magad :D :)

Csak kell hozzá 18-as villáskulcs, gömbfej-lehúzó, és 30-as krova is :blush:

(összehasonlítás kedvéért, nekünk egyszer volt rá 18 percünk, hogy a versenyautón cseréljük, persze kiállás-beállás-teszttel együtt, sikerült :D )

Megosztás:

Nem kéne beszólni :D

Meg akkor ki lenne itt a csapat esze? :)

a jókedvről és mulatságról nem is beszélve? :D

najolvan, offgyanús :blush:

Nem is úgy értettem :lol: Persze hogy kellenek ide a tapasztalatok és a tapasztalt emberek! :D De akkor sem veszek Swiftet..esetleg majd a hármasat... :D

Megosztás:

Beszótá sutyukis? :D :blush:

Nem tom mit bénázol egy féltengelycserén,de ha nagy gond van keresd meg warwolfot,neki is olyan pöcsköszörűje van,mint neked most. :lol:

Megjöttél, offkirály ? :D

Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :D

Már beszéltem vele :) Mi összetartunk :D :P

Megosztás:

Megjöttél, offkirály ? :lol:

Megint birkózószőnyegen aludtál, vagy csak nem röffent reggel a vas, oszt morci vagy? :)

Már beszéltem vele :blush: Mi összetartunk :D :D

A bengás indul mindig pöcre! :D

szobikari 2007-08-03 960 26 4.86% :D

Amúgy novyy az új off master.

Novyy 2007-01-25 3,826 74 13.73%

Megosztás:

Szevasztok!!!

Egy 1.7-es Isuzu motoros TD Astra büszke tulaja vagyok. Hengerfej tömítést kellene rendelnem bele de nem tudom, hogy ehhez a fajta motorhoz, hány tőkés tömítést kell. Ha valaki válasszal tudna szolgálni nagyon megköszönném!!!

Előre is kössz!!!

Tőkééééés???? Talán ékes. Erre magadtól is könnyen rájöhetsz, elég ha megnézed a motor végén kilógó tömítést. Azon látni fogsz ék alakú bevágásokat, esetleg kör alakú lukakat.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.