zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Szerencsétlen venti mit kínlódhatott... ;) Főleg he nekiszívta a papir a hűtőnek. Hogy lehetett ennyi eszem?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Cseréld ki hamar a termosztátot, megéri.:-) Én nagyon élvezem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Cseréld ki hamar a termosztátot, megéri.:-) Én nagyon élvezem B) Most? Mindenen 1 centi jég van. :blush: Ki kéne cserélni, csak ne lenne olyan hideg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Most, most. B) Én 1 hete cseréltem, akkor -2 volt szombat délután. De most nagyon örülök neki. Annak meg különösen, hogy a hűtővizem szép átlátszó sárga volt. (Eredeti GM) Mert elfolyt egy kicsi. Nem koszos, üledékes. Mondjuk, nyáron volt vezérléscsere is, hűtőfolyadékkal egybekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Most, most. B) Én 1 hete cseréltem, akkor -2 volt szombat délután. De most nagyon örülök neki. Annak meg különösen, hogy a hűtővizem szép átlátszó sárga volt. (Eredeti GM) Mert elfolyt egy kicsi. Nem koszos, üledékes. Mondjuk, nyáron volt vezérléscsere is, hűtőfolyadékkal egybekötve. Csak neked nem kell lebontani hozzá a vezérlést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Az igaz. Nekem csak a turbóhoz menő csövet, meg egypár vízcsövet kellett lebontani. Megvoltam vele másfél óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Most, most. B) Én 1 hete cseréltem, akkor -2 volt szombat délután. De most nagyon örülök neki. Annak meg különösen, hogy a hűtővizem szép átlátszó sárga volt. (Eredeti GM) Mert elfolyt egy kicsi. Nem koszos, üledékes. Mondjuk, nyáron volt vezérléscsere is, hűtőfolyadékkal egybekötve. Nekem ződ a hűtővizem, ha jól emlékszem. ;) Csak neked nem kell lebontani hozzá a vezérlést... Én se szándékozom lebontani az egészet, csak a szíjat lazítom fel a feszítővel, meg leveszem a vezszíjtárcsát, és félrehajtom a burkolat alját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Főleg he nekiszívta a papir a hűtőnek. Hogy lehetett ennyi eszem?! B) Szerintem simán odaszívta. Nyáron egyszer odatettem a kezem a hűtőrácshoz, mikor félgázzal pörgött, elég rendesen szívott. Az is igaz, hogy két venti van nekem a hűtéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Szerintem simán odaszívta. Nyáron egyszer odatettem a kezem a hűtőrácshoz, mikor félgázzal pörgött, elég rendesen szívott. Az is igaz, hogy két venti van nekem a hűtéshez. Most már mindegy, remélem nem olvadt meg, nem égett át semmi, okultam belőle. Végül is nem forrt fel a víz, csak majdnem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Most már mindegy, remélem nem olvadt meg, nem égett át semmi, okultam belőle. Végül is nem forrt fel a víz, csak majdnem. ;) Az biztos hogy a motor nem fázott! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Az biztos hogy a motor nem fázott! B) De én sem! Csak úgy sütött a befújórács! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 De én sem! Csak úgy sütött a befújórács! ;) Majdnem leolvadt, mi? B) Régebben ennek is majdnem leolvadt, de már üzemi hőmérsékleten sem ad elég jó meleget. Asszem kéne egy radiátor takarítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Majdnem leolvadt, mi? B) Régebben ennek is majdnem leolvadt, de már üzemi hőmérsékleten sem ad elég jó meleget. Asszem kéne egy radiátor takarítás. Hát most én kiégettem rendesen. ;) De úgyis várok a termosztát cserével, akkor összekötöm rendszer mosással. A radiátort ahogy néztem elég nagy munka kivenni, de rá tudok csatlakozni a homlokfalnál kiszerelés nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Hát most én kiégettem rendesen. B) De úgyis várok a termosztát cserével, akkor összekötöm rendszer mosással. A radiátort ahogy néztem elég nagy munka kivenni, de rá tudok csatlakozni a homlokfalnál kiszerelés nélkül is. Most elgondolkoztam, hogy hol lehet a radiátor. Pollenszűrő alatt van a venti, akkor ott van valahol a radiátor is? Emlékeim szerint a tűzfalnál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Most elgondolkoztam, hogy hol lehet a radiátor. Pollenszűrő alatt van a venti, akkor ott van valahol a radiátor is? Emlékeim szerint a tűzfalnál van. A motor felől könyebben meglátod hol van, középen mennek a csövei. Persze szerelni az utastérből kell, de a bilincsei a motor felől vannak, szerintem simán rákötöm a slagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Főleg he nekiszívta a papir a hűtőnek. Hogy lehetett ennyi eszem?! B) Úgy, vazze, hogy nem kérdezel, csak csinálsz mindenféle #&@Łł-get. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az igaz. Nekem csak a turbóhoz menő csövet, meg egypár vízcsövet kellett lebontani. Megvoltam vele másfél óra alatt. Én fele annyi idő alatt csináltam meg az enyémen, és nekem még a vezérlést is le kellett szedni. Mi tartott 1,5 óráig? Elmentél qrvázni közben?? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 .....Én se szándékozom lebontani az egészet, csak a szíjat lazítom fel a feszítővel, meg leveszem a vezszíjtárcsát, és félrehajtom a burkolat alját. Ezt már el is felejtheted. Egyrészt mert a tetejét kéne félrehajtani, ha lehetne. De nem lehet. Le kell szedni az egész belső burkolatot, hogy hozzáférj a termosztátház csavarjaihoz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ezt már el is felejtheted. Egyrészt mert a tetejét kéne félrehajtani, ha lehetne. De nem lehet. Le kell szedni az egész belső burkolatot, hogy hozzáférj a termosztátház csavarjaihoz. ;) És ez? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én fele annyi idő alatt csináltam meg az enyémen, és nekem még a vezérlést is le kellett szedni. Mi tartott 1,5 óráig? Elmentél qrvázni közben?? B) ;) Qrvázni??? Biciklivel? :blush: :D Közben bementem a lakásba egyet melegedni, meg tömítést vágni, mert azt nem adtak hozzá. Állítólag a gyárihoz nem jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 És ez? B) Azok az én képeim. Ha jól megnézed, le van szedve a hátsó borítás. ;) Az, hogy a Novyy mit ír, az Ő dolga. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Qrvázni??? Biciklivel? ;) :) Közben bementem a lakásba egyet melegedni, meg tömítést vágni, mert azt nem adtak hozzá. Állítólag a gyárihoz nem jár. Miért van erre vmi szabály? Mivel mehetsz és mivel nem? Azok az én képeim. Ha jól megnézed, le van szedve a hátsó borítás. B) Az, hogy a Novyy mit ír, az Ő dolga. :D Oké, elhiszem. :lol: nem ám , csak azt mondtam. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Qrvázni??? Biciklivel? :blush: :P Közben bementem a lakásba egyet melegedni, meg tömítést vágni, mert azt nem adtak hozzá. Állítólag a gyárihoz nem jár. Melegedníííííííí?????? Milyen dolog ez? Amíg kész nincs az autó, nincs melegedés. B) Nem adtak hozzá tömítést? Szutyok japó motor. ;) Miért van erre vmi szabály? Mivel mehetsz és mivel nem? :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Melegedníííííííí?????? Milyen dolog ez? Amíg kész nincs az autó, nincs melegedés. B) Nem adtak hozzá tömítést? Szutyok japó motor. ;) Szia hening! Lehetne egy kérdésem szerelés ügyileg PÜ ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Azt mondta az autóboltos, általában a gyári dolgokhoz nincs tömítés, meg sallang.. Illetve külön kellett volna megvenni. Azért azon elgondolkodtam, ami termosztátot kiszedtem, az detto olyan volt, mint az új amit beraktam. Pár apró beleütött számtól eltekintve. Akkor most hol az igazság ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts