Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Upsz, ezt benéztem. :) :rolleyes:

:)

Más.: rájöttünk mi a gond a csomitartó zárral, nem odaillő motor van beépítve, és a rúdja túl rövid, hogy normálian zárj a az ajtót, kicsit reszelnem kell rajta, és jó lesz. :)

Elküldve
a kar tövében, a tengelyen van egy zégergyűrű, azt kell kipattintani

ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi.

Elküldve
ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi.

Nemigen lehet látni. Sokkal jobb módszer, ha fogsz egy rongyot, a szélét befűzöd a tekerő és a kárpit közé és körbeforgatod a tekerő körül . Mivel ez a gyűrű omega alakú, a rongy bele fog akadni az omega pöckébe és kipattintja a helyéről. Érdemes nem csatornafedél és fű felett csinálni, hogy megtaláld azért az omega -gyűrűt, ha elrepülne..

Elküldve

2kicsi müszerészcsavarhúzóval le tudod szedni. a kárpitot kicsit nyomod kifelé, és tényleg a müanyag tekerő tövében van a gyűrű. elöször én is azthittem h az enyém már, mert nem találtam, de ottvan az, csak keresni kell :rolleyes:

a tekerö egy kicsit belesimul a kárpit síkjába, ezért kell arrébbtessékelni a kárpitot, persze óvatosan.

Elküldve

Ha ez segít, akkor ilyet keressél. Kicsit kell feszegetni a kart, hogy alálássál. Persze érzéssel.

Elküldve

Na sikerült meghekkelni a csomitartó zárat, most szépen zár, az ajtókkal együtt. Lehet hogy csak azt értem el vele, hogy aki ki akarja nyitni a kocsit, eddig csak kicsit nyomogatni kellett a gombot, most meg be kell bacni az ablakot. :rolleyes: Egy csavar megszakadt a ajtó burkolatánál, mondanom se kell, rezonáll mint állat. Ha már az állatoknál tartok.: tegnap óta azt vettem észre, ha van rajtam sapka büdös vagyok, ha nincs akkor nem. Ma kiderült belefeküdtem vmibe amikor tettük fel a Karcsinak a stabrudat. A sapka megy mosásba. Had szagolgassa az asszony, hogy mi rohad a szennyestartóba. :) Nem értem ezt a kutyát, ha kiviszem a hátsó kertbe a kutyagumit, mindíg hátrajöhet velem. Ott ül mint egy rakás szerencsétlenség az ajtóban, míg én cirkállok a lapáttal az udvaron. Már számtalanszor modtam neki, ha egy helyre tolna, már rég kint rohangállhatna. Ott van pőlő a homokozó, ott elkaparni is könnyebb. Méghogy a legjobb barát! :)

Elküldve
Na sikerült meghekkelni a csomitartó zárat, most szépen zár, az ajtókkal együtt. Lehet hogy csak azt értem el vele, hogy aki ki akarja nyitni a kocsit, eddig csak kicsit nyomogatni kellett a gombot, most meg be kell bacni az ablakot. :) Egy csavar megszakadt a ajtó burkolatánál, mondanom se kell, rezonáll mint állat. Ha már az állatoknál tartok.: tegnap óta azt vettem észre, ha van rajtam sapka büdös vagyok, ha nincs akkor nem. Ma kiderült belefeküdtem vmibe amikor tettük fel a Karcsinak a stabrudat. A sapka megy mosásba. Had szagolgassa az asszony, hogy mi rohad a szennyestartóba. :D Nem értem ezt a kutyát, ha kiviszem a hátsó kertbe a kutyagumit, mindíg hátrajöhet velem. Ott ül mint egy rakás szerencsétlenség az ajtóban, míg én cirkállok a lapáttal az udvaron. Már számtalanszor modtam neki, ha egy helyre tolna, már rég kint rohangállhatna. Ott van pőlő a homokozó, ott elkaparni is könnyebb. Méghogy a legjobb barát! :)

Ez kínos. :) :D

Szerencsére én a műbőrön feküdtem. :rolleyes:

Elküldve
Aztán meg abban játszanak a gyerekek? :rolleyes:

Már nagyok, amúgy meg télen is nyaggatak, hogy adjak szenet a hóemberhez, aztán mire kimentem már találtak, csak barnát. Végülis -5fokban az is kemény nem? :) Na jó megint OFF-olok. :)

Elküldve
Már nagyok, amúgy meg télen is nyaggatak, hogy adjak szenet a hóemberhez, aztán mire kimentem már találtak, csak barnát. Végülis -5fokban az is kemény nem? :) Na jó megint OFF-olok. :rolleyes:

barnaszén-bányád van a hátsó udvarban? :) :)

Elküldve

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy.... :rolleyes: van egy 93-s 1.6i-F-s ASTRA-m és a hőfok mutatóm azt jelzi h egyszer melegszik a motor aztán meg visszahűl a kék jel felé,de persze ez menet közben...mi lehet a probléma?

Köszi a segítséget

Elküldve
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy.... :rolleyes: van egy 93-s 1.6i-F-s ASTRA-m és a hőfok mutatóm azt jelzi h egyszer melegszik a motor aztán meg visszahűl a kék jel felé,de persze ez menet közben...mi lehet a probléma?

Köszi a segítséget

Ezek általában termosztátproblémára utaló jelek. Olvasgass korábban vissza, sőt, rá is lehet keresni a termosztát szóra, és akkor kiszórja a találatokat.

Amúgy úgy tudod legegyszerűbben ellenőrízni, hogy jó-e a termosztátod, hogy hideg motornál indítasz, és nézed a hűtőről jövő vastag vízcsöveket. Ha a beindulás után szinte azonnal elkezd melegedni, akkor állandóan nyitva van a termosztátod -> KUKA.

Ha csak akkor kezd el melegedni, mikor már szinte üzemmeleg a moci, akkor valsz. jól mÚkodik :)

Elküldve

És utána ott marad vagy visszamegy?

Ha visszamegy és csak elindulás után csinálja, akkor nincs gond. Akkor nyitott a termosztát.

Elküldve
Hát ja, nézek ma feketét, majd írok ha van. :)

Megvarrtam a váltó, meg a kézifékszoknyát, igen jó lett, ilyen a váltóé :rolleyes:

A szürkéből ki is jött mindkettő, remélem színben is passzilni fog.

Köszi szépen mégegyszer a bőröket...

Elküldve
Megvarrtam a váltó, meg a kézifékszoknyát, igen jó lett, ilyen a váltóé :)

A szürkéből ki is jött mindkettő, remélem színben is passzilni fog.

Köszi szépen mégegyszer a bőröket...

Csak nem varrónő vagy gyárilag? Nekem harmadszorra se lett ilyen! :) Amúgy nincs mit. Hú bakker elfelejtettem a Karcsinak a bőrt! Na majd holnap. :rolleyes: Miből van a gépházad plexiből?

Elküldve
Csak nem varrónő vagy gyárilag? Nekem harmadszorra se lett ilyen! :) Amúgy nincs mit. Hú bakker elfelejtettem a Karcsinak a bőrt! Na majd holnap. :rolleyes: Miből van a gépházad plexiből?

Szétbontottam az eredetit mintának, úgy sikerült viszonylag élethűen leutánozni. Azért egy bő fél napomba beletelt, mire megvarrtam a kettőt. :)

Gépemnek csak az alja van plexiből mindkét oldalon. Nem éppen megszokott, egyedi házacska. Ja, s nem kicsi :D :)

Elküldve
Szétbontottam az eredetit mintának, úgy sikerült viszonylag élethűen leutánozni. Azért egy bő fél napomba beletelt, mire megvarrtam a kettőt. :rolleyes:

Gépemnek csak az alja van plexiből mindkét oldalon. Nem éppen megszokott, egyedi házacska. Ja, s nem kicsi :) :)

Jah, van vagy 40 kiló. :)

Elküldve
Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :rolleyes:

De csak ott mutat jól ahol több króm is van, egyedül nincs értelme szerintem.

Elküldve
Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :)

a tükörre meg akassz kockát és mehetsz a suzukisok közé :rolleyes: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.