zotya975 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Upsz, ezt benéztem. :) :rolleyes: :) Más.: rájöttünk mi a gond a csomitartó zárral, nem odaillő motor van beépítve, és a rúdja túl rövid, hogy normálian zárj a az ajtót, kicsit reszelnem kell rajta, és jó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bujdi1 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 a kar tövében, a tengelyen van egy zégergyűrű, azt kell kipattintani ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi. Nemigen lehet látni. Sokkal jobb módszer, ha fogsz egy rongyot, a szélét befűzöd a tekerő és a kárpit közé és körbeforgatod a tekerő körül . Mivel ez a gyűrű omega alakú, a rongy bele fog akadni az omega pöckébe és kipattintja a helyéről. Érdemes nem csatornafedél és fű felett csinálni, hogy megtaláld azért az omega -gyűrűt, ha elrepülne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi. 2kicsi müszerészcsavarhúzóval le tudod szedni. a kárpitot kicsit nyomod kifelé, és tényleg a müanyag tekerő tövében van a gyűrű. elöször én is azthittem h az enyém már, mert nem találtam, de ottvan az, csak keresni kell :rolleyes: a tekerö egy kicsit belesimul a kárpit síkjába, ezért kell arrébbtessékelni a kárpitot, persze óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 ha lehet pontosabban mert sehol nem láttam gyűrűt. Tüzetesen megnéztem a műanyag kar és a fém tengely találkozásáig semmi. Ha ez segít, akkor ilyet keressél. Kicsit kell feszegetni a kart, hogy alálássál. Persze érzéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bujdi1 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Köszönöm mindenki segítségét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Na sikerült meghekkelni a csomitartó zárat, most szépen zár, az ajtókkal együtt. Lehet hogy csak azt értem el vele, hogy aki ki akarja nyitni a kocsit, eddig csak kicsit nyomogatni kellett a gombot, most meg be kell bacni az ablakot. :rolleyes: Egy csavar megszakadt a ajtó burkolatánál, mondanom se kell, rezonáll mint állat. Ha már az állatoknál tartok.: tegnap óta azt vettem észre, ha van rajtam sapka büdös vagyok, ha nincs akkor nem. Ma kiderült belefeküdtem vmibe amikor tettük fel a Karcsinak a stabrudat. A sapka megy mosásba. Had szagolgassa az asszony, hogy mi rohad a szennyestartóba. :) Nem értem ezt a kutyát, ha kiviszem a hátsó kertbe a kutyagumit, mindíg hátrajöhet velem. Ott ül mint egy rakás szerencsétlenség az ajtóban, míg én cirkállok a lapáttal az udvaron. Már számtalanszor modtam neki, ha egy helyre tolna, már rég kint rohangállhatna. Ott van pőlő a homokozó, ott elkaparni is könnyebb. Méghogy a legjobb barát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Na sikerült meghekkelni a csomitartó zárat, most szépen zár, az ajtókkal együtt. Lehet hogy csak azt értem el vele, hogy aki ki akarja nyitni a kocsit, eddig csak kicsit nyomogatni kellett a gombot, most meg be kell bacni az ablakot. :) Egy csavar megszakadt a ajtó burkolatánál, mondanom se kell, rezonáll mint állat. Ha már az állatoknál tartok.: tegnap óta azt vettem észre, ha van rajtam sapka büdös vagyok, ha nincs akkor nem. Ma kiderült belefeküdtem vmibe amikor tettük fel a Karcsinak a stabrudat. A sapka megy mosásba. Had szagolgassa az asszony, hogy mi rohad a szennyestartóba. :D Nem értem ezt a kutyát, ha kiviszem a hátsó kertbe a kutyagumit, mindíg hátrajöhet velem. Ott ül mint egy rakás szerencsétlenség az ajtóban, míg én cirkállok a lapáttal az udvaron. Már számtalanszor modtam neki, ha egy helyre tolna, már rég kint rohangállhatna. Ott van pőlő a homokozó, ott elkaparni is könnyebb. Méghogy a legjobb barát! :) Ez kínos. :) :D Szerencsére én a műbőrön feküdtem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Ez kínos. :) :) Szerencsére én a műbőrön feküdtem. :rolleyes: Hát ja, nézek ma feketét, majd írok ha van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 ..Ott van pőlő a homokozó, ott elkaparni is könnyebb. Méghogy a legjobb barát! :) Aztán meg abban játszanak a gyerekek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Aztán meg abban játszanak a gyerekek? :rolleyes: Már nagyok, amúgy meg télen is nyaggatak, hogy adjak szenet a hóemberhez, aztán mire kimentem már találtak, csak barnát. Végülis -5fokban az is kemény nem? :) Na jó megint OFF-olok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Már nagyok, amúgy meg télen is nyaggatak, hogy adjak szenet a hóemberhez, aztán mire kimentem már találtak, csak barnát. Végülis -5fokban az is kemény nem? :) Na jó megint OFF-olok. :rolleyes: barnaszén-bányád van a hátsó udvarban? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 barnaszén-bányád van a hátsó udvarban? :rolleyes: :) Á, a kutya termeli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Hát ja, nézek ma feketét, majd írok ha van. :rolleyes: Ok. Thx. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toma Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy.... :rolleyes: van egy 93-s 1.6i-F-s ASTRA-m és a hőfok mutatóm azt jelzi h egyszer melegszik a motor aztán meg visszahűl a kék jel felé,de persze ez menet közben...mi lehet a probléma? Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy.... :rolleyes: van egy 93-s 1.6i-F-s ASTRA-m és a hőfok mutatóm azt jelzi h egyszer melegszik a motor aztán meg visszahűl a kék jel felé,de persze ez menet közben...mi lehet a probléma? Köszi a segítséget Ezek általában termosztátproblémára utaló jelek. Olvasgass korábban vissza, sőt, rá is lehet keresni a termosztát szóra, és akkor kiszórja a találatokat. Amúgy úgy tudod legegyszerűbben ellenőrízni, hogy jó-e a termosztátod, hogy hideg motornál indítasz, és nézed a hűtőről jövő vastag vízcsöveket. Ha a beindulás után szinte azonnal elkezd melegedni, akkor állandóan nyitva van a termosztátod -> KUKA. Ha csak akkor kezd el melegedni, mikor már szinte üzemmeleg a moci, akkor valsz. jól mÚkodik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Lenne egy olyan kérdésem,hogy.... :rolleyes: van egy 93-s 1.6i-F-s ASTRA-m és a hőfok mutatóm azt jelzi h egyszer melegszik a motor aztán meg visszahűl a kék jel felé,de persze ez menet közben...mi lehet a probléma? És utána ott marad vagy visszamegy? Ha visszamegy és csak elindulás után csinálja, akkor nincs gond. Akkor nyitott a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Hát ja, nézek ma feketét, majd írok ha van. :) Megvarrtam a váltó, meg a kézifékszoknyát, igen jó lett, ilyen a váltóé :rolleyes: A szürkéből ki is jött mindkettő, remélem színben is passzilni fog. Köszi szépen mégegyszer a bőröket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Megvarrtam a váltó, meg a kézifékszoknyát, igen jó lett, ilyen a váltóé :) A szürkéből ki is jött mindkettő, remélem színben is passzilni fog. Köszi szépen mégegyszer a bőröket... Csak nem varrónő vagy gyárilag? Nekem harmadszorra se lett ilyen! :) Amúgy nincs mit. Hú bakker elfelejtettem a Karcsinak a bőrt! Na majd holnap. :rolleyes: Miből van a gépházad plexiből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Csak nem varrónő vagy gyárilag? Nekem harmadszorra se lett ilyen! :) Amúgy nincs mit. Hú bakker elfelejtettem a Karcsinak a bőrt! Na majd holnap. :rolleyes: Miből van a gépházad plexiből? Szétbontottam az eredetit mintának, úgy sikerült viszonylag élethűen leutánozni. Azért egy bő fél napomba beletelt, mire megvarrtam a kettőt. :) Gépemnek csak az alja van plexiből mindkét oldalon. Nem éppen megszokott, egyedi házacska. Ja, s nem kicsi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Szétbontottam az eredetit mintának, úgy sikerült viszonylag élethűen leutánozni. Azért egy bő fél napomba beletelt, mire megvarrtam a kettőt. :rolleyes: Gépemnek csak az alja van plexiből mindkét oldalon. Nem éppen megszokott, egyedi házacska. Ja, s nem kicsi :) :) Jah, van vagy 40 kiló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :rolleyes: De csak ott mutat jól ahol több króm is van, egyedül nincs értelme szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Jah, van vagy 40 kiló. :rolleyes: Minimum :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :) a tükörre meg akassz kockát és mehetsz a suzukisok közé :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts