zotya975 Elküldve December13, 2008 Elküldve December13, 2008 Nekem meg mindent zár a kp (kulcsos). Ajtók körbe, csomiajtó és benzintank ajtót is. Általában lezárás után körbe is megyek a kocsin, hogy bezárt-e mindent. Valamint nem kell elforgatnom a csomiajtóban a kulcsot, hogy bezárja azt is a kp zár. Viszont ha lezárva elforgatom, akkor nem nyitja ki. Jameg tartalékkulccsal nem is nyitható a csomiajtó, ha az eredeti (világítós) kulccsal elforgatva lezártam. Ha csak kp-zár zárta be, akkor nyitható azzal is. Érdekes dolog ez... :) Amúgy mániám, hogy akármennyien vannak az autóban, indulás után lezárom a kocsit kp-zárral. Lenyomom a "főnökoldali" gombot. Én nem járom körbe, mert látom a gombokat ahogy lemennek. Lehet hogy nem túl jó ötlet lenyomni a kp-zárat ha beszálltok, mert egy esetleges balesetkor ha sérülnek a kábelek, akku, értékes perceket veszthetnek azzal a külső segitségnyujtók, hogy kirángatnak az ablakon. Meg ha netelán vízbe pottyansz, akkor zárlat miatt is elszállhat a kp-zár. Gondolj bele: "Csúcsforgalomban araszolsz, meg-megállsz és valaki kikapja a csomagtartódból a májkrémet! " :rolleyes: Na az már vért kivánna! De mint az előbb irtam, szerintem az összes ajtó lezárása akadályozza a gyors menekülést. Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy a pollenszűrűt akarom kivenni -mivel nagyon párásodik a kocsim- és ahogy olvastam ennek oka a vizes pollenszűrű. (Ahogy azt egyes forumokban olvastam ez akár egy eső vagy autómosás után is előforduló tipushiba) Kérdésem hogy tényleg lehet-e avagy érdemes-e télire szögre akasztani a polllenszűrűt, illetve hogy hol tudom azt kivenni. Sajna teljesen laikus vagyok. Így ha tudnátok segíteni részletes leirást kérnék! :) A másik kérdésem. Mivel nem régen vettem a "vasam" és nem nagyon értek hozzá, azt kérdezném hogy mennyire normális az hogy városban, télen, rövidtávon ráadásul forgalmas uton (dugóban) 11-12 liter körül is szürcsöl? Avagy ez valamilyen műszaki probléma lehet? Segítséget előre is köszönöm!!! Felnyitod a mocitetőt a szélvédő alatt van egy gumikéder egy peremen, azt lerántod, ezzel felszabadul egy müanyag takarólemez, azt kiveszed, kicsit cibállni kell. És alatta van középen a pollenszűrő. Nem kell kivenni télre sem.A párásodást tényleg okozhatja vízes szűrő, ki lehet szárítani, de illik rendszeresen cserélni is. 700-900 forint.
zotya975 Elküldve December13, 2008 Elküldve December13, 2008 Nekem meg mindent zár a kp (kulcsos). Ajtók körbe, csomiajtó és benzintank ajtót is. Általában lezárás után körbe is megyek a kocsin, hogy bezárt-e mindent. Valamint nem kell elforgatnom a csomiajtóban a kulcsot, hogy bezárja azt is a kp zár. Viszont ha lezárva elforgatom, akkor nem nyitja ki. Jameg tartalékkulccsal nem is nyitható a csomiajtó, ha az eredeti (világítós) kulccsal elforgatva lezártam. Ha csak kp-zár zárta be, akkor nyitható azzal is. Érdekes dolog ez... :) Amúgy mániám, hogy akármennyien vannak az autóban, indulás után lezárom a kocsit kp-zárral. Lenyomom a "főnökoldali" gombot. Én nem járom körbe, mert látom a gombokat ahogy lemennek. Lehet hogy nem túl jó ötlet lenyomni a kp-zárat ha beszálltok, mert egy esetleges balesetkor ha sérülnek a kábelek, akku, értékes perceket veszthetnek azzal a külső segitségnyujtók, hogy kirángatnak az ablakon. Meg ha netelán vízbe pottyansz, akkor zárlat miatt is elszállhat a kp-zár. Gondolj bele: "Csúcsforgalomban araszolsz, meg-megállsz és valaki kikapja a csomagtartódból a májkrémet! " :rolleyes: Na az már vért kivánna! De mint az előbb irtam, szerintem az összes ajtó lezárása akadályozza a gyors menekülést. Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy a pollenszűrűt akarom kivenni -mivel nagyon párásodik a kocsim- és ahogy olvastam ennek oka a vizes pollenszűrű. (Ahogy azt egyes forumokban olvastam ez akár egy eső vagy autómosás után is előforduló tipushiba) Kérdésem hogy tényleg lehet-e avagy érdemes-e télire szögre akasztani a polllenszűrűt, illetve hogy hol tudom azt kivenni. Sajna teljesen laikus vagyok. Így ha tudnátok segíteni részletes leirást kérnék! :) A másik kérdésem. Mivel nem régen vettem a "vasam" és nem nagyon értek hozzá, azt kérdezném hogy mennyire normális az hogy városban, télen, rövidtávon ráadásul forgalmas uton (dugóban) 11-12 liter körül is szürcsöl? Avagy ez valamilyen műszaki probléma lehet? Segítséget előre is köszönöm!!! Felnyitod a mocitetőt a szélvédő alatt van egy gumikéder egy peremen, azt lerántod, ezzel felszabadul egy müanyag takarólemez, azt kiveszed, kicsit cibállni kell. És alatta van középen a pollenszűrő. Nem kell kivenni télre sem.A párásodást tényleg okozhatja vízes szűrő, ki lehet szárítani, de illik rendszeresen cserélni is. 700-900 forint.
AstraF1998 Elküldve December13, 2008 Elküldve December13, 2008 Én nem járom körbe, mert látom a gombokat ahogy lemennek. Lehet hogy nem túl jó ötlet lenyomni a kp-zárat ha beszálltok, mert egy esetleges balesetkor ha sérülnek a kábelek, akku, értékes perceket veszthetnek azzal a külső segitségnyujtók, hogy kirángatnak az ablakon. Meg ha netelán vízbe pottyansz, akkor zárlat miatt is elszállhat a kp-zár. Na az már vért kivánna! De mint az előbb irtam, szerintem az összes ajtó lezárása akadályozza a gyors menekülést. Felnyitod a mocitetőt a szélvédő alatt van egy gumikéder egy peremen, azt lerántod, ezzel felszabadul egy müanyag takarólemez, azt kiveszed, kicsit cibállni kell. És alatta van középen a pollenszűrő. Nem kell kivenni télre sem.A párásodást tényleg okozhatja vízes szűrő, ki lehet szárítani, de illik rendszeresen cserélni is. 700-900 forint. Köszönöm a segítséget! Holnap szétszedem a verdát... :rolleyes:
Laci4 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy a pollenszűrűt akarom kivenni -mivel nagyon párásodik a kocsim- és ahogy olvastam ennek oka a vizes pollenszűrű. (Ahogy azt egyes forumokban olvastam ez akár egy eső vagy autómosás után is előforduló tipushiba) Kérdésem hogy tényleg lehet-e avagy érdemes-e télire szögre akasztani a polllenszűrűt, illetve hogy hol tudom azt kivenni. Sajna teljesen laikus vagyok. Így ha tudnátok segíteni részletes leirást kérnék! :rolleyes: A másik kérdésem. Mivel nem régen vettem a "vasam" és nem nagyon értek hozzá, azt kérdezném hogy mennyire normális az hogy városban, télen, rövidtávon ráadásul forgalmas uton (dugóban) 11-12 liter körül is szürcsöl? Avagy ez valamilyen műszaki probléma lehet? Segítséget előre is köszönöm!!! Egy kis képes leírás :) Fogysztás: nem írtad milyen motor van benne, bár a 11-12 még az enyémnek is sok kicsit (2.0 16v). Elsőre: felmelegszik rendesen a hűtő"vized"? olyan 90 fok környékére fel kellene mennie.. pláne dugóban..
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Egy kis képes leírás :) Fogysztás: nem írtad milyen motor van benne, bár a 11-12 még az enyémnek is sok kicsit (2.0 16v). Elsőre: felmelegszik rendesen a hűtő"vized"? olyan 90 fok környékére fel kellene mennie.. pláne dugóban.. Köszönöm szépen a linket! Sokat segített, vizuális tipus vagyok... :rolleyes: Jajj, igen a lényeget lehagytam, mármint a fogyasztáshoz. 1998-as 1.4-es benzines F-es Astra. Ha nem is 12, de 11liter megvan. A megtett táv kb 6 km. Mostanság -ebben az időben- ugy 3 km után mozdul ki és legalább 4-5 km mire eléri a 90 fokot (ez ugy 7-8 perc). Szoval a kérdésem így mennyire sok ez a fogyasztás? Illetve mivel lehet a probléma? Igazából azért kérdezem mert a kipufogónak van egyhe (nem vészes) zugása. Ahogy néztem olyan mintha a középső részben belül rezonálna valami, de ezek után arra gondolok hogy lehet hogy a katalizátor részével van valami gond... Ugy értem hogy az nem lehet hatással a fogyasztásra? De ahogy mondtam sajnos tényleg nem sokat értek az autokhoz, így várom a segítségetek.
hening Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Köszönöm szépen a linket! Sokat segített, vizuális tipus vagyok... :rolleyes: Jajj, igen a lényeget lehagytam, mármint a fogyasztáshoz. 1998-as 1.4-es benzines F-es Astra. Ha nem is 12, de 11liter megvan. A megtett táv kb 6 km. Mostanság -ebben az időben- ugy 3 km után mozdul ki és legalább 4-5 km mire eléri a 90 fokot (ez ugy 7-8 perc). Szoval a kérdésem így mennyire sok ez a fogyasztás? Illetve mivel lehet a probléma? Igazából azért kérdezem mert a kipufogónak van egyhe (nem vészes) zugása. Ahogy néztem olyan mintha a középső részben belül rezonálna valami, de ezek után arra gondolok hogy lehet hogy a katalizátor részével van valami gond... Ugy értem hogy az nem lehet hatással a fogyasztásra? De ahogy mondtam sajnos tényleg nem sokat értek az autokhoz, így várom a segítségetek. Meglehet, hogy szétesett a katalizátor belseje, és károsan akadályozza a gáz áramlását. Nézesd meg kipufogószervízben. A magas fogyasztásnak lehet még okozója koszos levegőszűrő, hibás lambda szonda, hőgomba(két vezetékes). Jah, motorkódot írj légyszives, mert 1,4-ből is van három féle. A kód a motorszám első 5-6 karaktere. (C14NZ, C14SE, X14XEL pl.)
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Meglehet, hogy szétesett a katalizátor belseje, és károsan akadályozza a gáz áramlását. Nézesd meg kipufogószervízben. A magas fogyasztásnak lehet még okozója koszos levegőszűrő, hibás lambda szonda, hőgomba(két vezetékes). Jah, motorkódot írj légyszives, mert 1,4-ből is van három féle. A kód a motorszám első 5-6 karaktere. (C14NZ, C14SE, X14XEL pl.) A motorkód: X14NZ02HP.... A levegőszűrűt megnézem, ha azzal nincs baj akkor elviszem szerelőhöz. Mert a lamba szonda és hőgomba az már kicsit sok nekem! :rolleyes: Köszönöm a segítséged!!!!!!
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Egy kis képes leírás :) Fogysztás: nem írtad milyen motor van benne, bár a 11-12 még az enyémnek is sok kicsit (2.0 16v). Elsőre: felmelegszik rendesen a hűtő"vized"? olyan 90 fok környékére fel kellene mennie.. pláne dugóban.. Köszönöm a segítséged! Így tényleg nem volt bonyolult kivenni. Hát nem kicsit koszos volt, áttakarítottam, most szárad a radiátoron... :rolleyes: Ha utamba esik egy alkatrészbolt akkor veszek egy ujat! Köszi mégegyszer!
hening Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 A motorkód: X14NZ02HP.... A levegőszűrűt megnézem, ha azzal nincs baj akkor elviszem szerelőhöz. Mert a lamba szonda és hőgomba az már kicsit sok nekem! :rolleyes: Köszönöm a segítséged!!!!!! Ez a motorkódod. Betehetnéd aláírásodba, ha lesz még kérdésed, ne kelljen keresgetni/kérdezgetni.
1.6 16v Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Köszönöm a segítséged! Így tényleg nem volt bonyolult kivenni. Hát nem kicsit koszos volt, áttakarítottam, most szárad a radiátoron... :rolleyes: Ha utamba esik egy alkatrészbolt akkor veszek egy ujat! Köszi mégegyszer! Hali. Az lehet hogy kevés hogy csak megszáritod és kitisztidod. Az is lehet hogy a szélvédönél már nem szigetel a vizvetö gumi a szélvédö és a müanyag között és mindig el fog ázni a pollenszüröd. Ezt nézd me és ha nem tömit a gumi sziloplasztal ki lehet javitani.
zocsa Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Reggelt. :) Hátsó rugókat mennyire nehéz cserélni ötajtósban? Találtam bontottat 3500/db áron,az jó ár érte? :rolleyes:
FPepe Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Jajj, igen a lényeget lehagytam, mármint a fogyasztáshoz. 1998-as 1.4-es benzines F-es Astra. Ha nem is 12, de 11liter megvan. A megtett táv kb 6 km. Az rengeteg, egy ilyen motornak ezen a távon kb. 7.5-8L-nél meg kéne állnia. Nézesd meg, amiket Hening írt (lambda-szonda, a kétvezetékes hőgomba, ezeket ha cserélteted, csak gyárira, még ha drágább is!!!), meg ami még lehet, hogy az aktívszén-szűrőd (a jobb sárvédő mögött található) széthullott, és a tartalma bekerült a benzincsövekbe. De lehet a szétesett katalizátor is, ahogy írták.
zotya975 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Reggelt. :) Hátsó rugókat mennyire nehéz cserélni ötajtósban? Találtam bontottat 3500/db áron,az jó ár érte? :rolleyes: Nem nehéz, felemeled a kocsi hátulját, lecsavarod az ellenanyát, anyát a gátlókról, lenyomod a hidat, és ki tudod venni a rugót. Visssza ugyanígy, lehet hogy rá kell engedned a kocsit a hídra, hogy be tudd majd tekerni a gátlón a csavarokat. Én most cseréltem caravanon, gondolom egyforma a szerkezet, csak a rugó más. Van alatta-felette gumialátét,nézd meg, nincs-e szétkopva. Az ár jó, én 5000/db-ért vettem. Ja az elején nem írtam a kereket le kell venni , mert nem férsz hozzá tőle. És egyszerre kell emelni a két oldalt. Találtam egy képet, a rugó közepén a gumicsöcsöt nézd meg, ép-e. Amint látod, én törés miatt csréltem.
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Az rengeteg, egy ilyen motornak ezen a távon kb. 7.5-8L-nél meg kéne állnia. Nézesd meg, amiket Hening írt (lambda-szonda, a kétvezetékes hőgomba, ezeket ha cserélteted, csak gyárira, még ha drágább is!!!), meg ami még lehet, hogy az aktívszén-szűrőd (a jobb sárvédő mögött található) széthullott, és a tartalma bekerült a benzincsövekbe. De lehet a szétesett katalizátor is, ahogy írták. Köszönöm az infot, elviszem szervizbe megnézetni...
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Hali. Az lehet hogy kevés hogy csak megszáritod és kitisztidod. Az is lehet hogy a szélvédönél már nem szigetel a vizvetö gumi a szélvédö és a müanyag között és mindig el fog ázni a pollenszüröd. Ezt nézd me és ha nem tömit a gumi sziloplasztal ki lehet javitani. Elvileg gyári szélvédő, de ki tudja... Ha ezután is fenn áll majd a probléma akkor fekete szilot is veszek. Köszi az ötletet!!!!
zocsa Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Nem nehéz, felemeled a kocsi hátulját, lecsavarod az ellenanyát, anyát a gátlókról, lenyomod a hidat, és ki tudod venni a rugót. Visssza ugyanígy, lehet hogy rá kell engedned a kocsit a hídra, hogy be tudd majd tekerni a gátlón a csavarokat. Én most cseréltem caravanon, gondolom egyforma a szerkezet, csak a rugó más. Van alatta-felette gumialátét,nézd meg, nincs-e szétkopva. Az ár jó, én 5000/db-ért vettem. Ja az elején nem írtam a kereket le kell venni , mert nem férsz hozzá tőle. És egyszerre kell emelni a két oldalt. Találtam egy képet, a rugó közepén a gumicsöcsöt nézd meg, ép-e. Amint látod, én törés miatt csréltem. Köszi! :) :rolleyes:
bujdi1 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Az ablakemelő kart hogyan kell leszedeni?
1.6 16v Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Elvileg gyári szélvédő, de ki tudja... Ha ezután is fenn áll majd a probléma akkor fekete szilot is veszek. Köszi az ötletet!!!! Hali. A szélvédö nem lényeg, hanem a szélvédö és a müanyag közt lévö gumitömités, az szokott elállni (elöregszik szétszivja a nap)a szélvédötöl, és itt folyik be a pollenszüröre a viz.
AstraF1998 Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Hali. A szélvédö nem lényeg, hanem a szélvédö és a müanyag közt lévö gumitömités, az szokott elállni (elöregszik szétszivja a nap)a szélvédötöl, és itt folyik be a pollenszüröre a viz. Hello! Jajj értem... Azt hittem a rossz tömités az ablakcsere után jelentkezik... Majd megnézem a tömítést, illetve megtapasztalom hogy ezek után mennyire vizesedik a szürőm. Köszönöm a segítséged!
spzoli Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Az ablakemelő kart hogyan kell leszedeni? a kar tövében, a tengelyen van egy zégergyűrű, azt kell kipattintani
hening Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Az ablakemelő kart hogyan kell leszedeni? A tengely műanyag takarólemezeit felhajtod, és alatta látszódni fog az anya, amit ki kell tekerni. Aztán már csak le kell húzni a kart a tengelyről.
spzoli Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 A tengely műanyag takarólemezeit felhajtod, és alatta látszódni fog az anya, amit ki kell tekerni. Aztán már csak le kell húzni a kart a tengelyről. hol van anya? nekem nem volt csak egy zégergyűrű :) :rolleyes:
hening Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 hol van anya? nekem nem volt csak egy zégergyűrű :) :rolleyes: Az ablaktörlőkar tengelyén.
spzoli Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 Az ablaktörlőkar tengelyén. de ablakemelőről van szó :rolleyes:
hening Elküldve December14, 2008 Elküldve December14, 2008 de ablakemelőről van szó :) Upsz, ezt benéztem. :) :rolleyes:
Recommended Posts