szobikari Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Mostanában köhögött picit a kocsi. Néha kuplung kinyomáskor vagy üresbe véve nem volt alapjárat. Aztán egyszer megküldtem 2.-be 100-ig és utána már néha a motorkontroll lámpa is kigyulladt. Ma délelőtt melóbol kihoztuk a TEECH2-t és rádugtuk a kocsira.(Jó hely ez a Suzuki,ha van ismerős mindenhol). kiírta,hogy :légtömegmérő feszültség alacsony. Holnapután folytószelepház és alapjárati motor pucolás és jó lesz. Bár hazafelé (kód törlés után) minden faca volt. Egyszer sem állt le. :D Hmmm. Összebeszéltetek Tápival? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hmmm. Összebeszéltetek Tápival? :P Miért is? :D Lemaradtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Miért is? :D Lemaradtam. :P Motor-ban olvass vissza pár oldalt. Nekem is rendetlenkedik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Motor-ban olvass vissza pár oldalt. Nekem is rendetlenkedik. :D Ráadásul mindketten most vettétek, mindketten Astrat, ecotec-es motorral, 16 szelepest, mindketten 2. autónak, és mindkét autó piros. összeesküvés-elmélet! :P Sőt, mindkét első autó fehér ( remélem, fehér a rekord ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ráadásul mindketten most vettétek, mindketten Astrat, C18XEL motorral, mindketten 2. autónak, és mindkét autó piros. összeesküvés-elmélet! ;) Sőt, mindkét első autó fehér ( remélem, fehér a rekord :D ) Hogy pontosítsunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hogy pontosítsunk. Én abban a hitben voltam, hogy Te X16XEL-t vettél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Karcsi által leírt megoldás az akna nélküli verzió, aknával legalább a kerékleszedés meg spórólható. Mindenképpen le kellett szednem a kerekeket, mert feldóbtam a téli gumikat, ekkor vettem észre a törést. Ergó ha nem vettem volna téli gumit, észre se vettem volna . Mivel a Karcsitól vettem a téli gumit ebből logikusan következik, hogy Ő tehet mindenről. :D ;) Amúgy már este kellett a kocsi ezért döntöttem a használt rugók mellett kovácsolás nélkül. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én abban a hitben voltam, hogy Te X16XEL-t vettél. Nem kezdek én ilyen gyenge konstrukciókkal. :D Egyébként direkt kinn van az aláírásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Mivel a Karcsitól vettem a téli gumit ebből logikusan következik, hogy Ő tehet mindenről. :D ;) Ez jó :D De gyorsan helyre is hozta, nem? :P :D Mester, tegnap néztem én is, mintha lógna kicsit a kocsim hátulja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nem kezdek én ilyen gyenge konstrukciókkal. :D Naazé el tudná kenni a szád ez a gyenge konstrukció ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ez jó :D De gyorsan helyre is hozta, nem? :D :D Mester, tegnap néztem én is, mintha lógna kicsit a kocsim hátulja :D Elkéstél, én vettem meg az utolsó pár használt rugót Győrben! ;) De ha tudsz szerezni gyere ki vasárnap feldobjuk rá, a Karcsi meg csak les, milyen ügyesek voltunk egyedül! Ne szólj, neki, psssszt, titok! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Elkéstél, én vettem meg az utolsó pár használt rugót Győrben! :P De ha tudsz szerezni gyere ki vasárnap feldobjuk rá, a Karcsi meg csak les, milyen ügyesek voltunk egyedül! Ne szólj, neki, psssszt, titok! :D :D Okés, nem említem... De neked könnyű, Te már csináltál ilyent :D Most gondoltam bele, azért csak szóltak volna 3 hete gumicserénél. Lehet, hogy csak a brutálnagy gumik miatt csal a szemem ;) "gyere ki" az hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Okés, nem említem... De neked könnyű, Te már csináltál ilyent ;) Most gondoltam bele, azért csak szóltak volna 3 hete gumicserénél. Lehet, hogy csak a brutálnagy gumik miatt csal a szemem :D "gyere ki" az hol van? Tényleg nagyon egyszerű, de ne bízz a gumisokban, amikor megvettem gumisnál kezdtem, azok se szóltak. Próbálj meg a kerék mögé nézni, ha máshogy nem tükörrel. Címem a profilomban, térkép meg Google-ban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Címem a profilomban, térkép meg Google-ban. :D Háténottnagyonnemlátom. Térkép nem kell, elnavigáltatom magam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Naazé el tudná kenni a szád ez a gyenge konstrukció :D Gyári változatokra gondoltam. :P Átfogalmazom: 110 ló alá már nem adom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Háténottnagyonnemlátom. Térkép nem kell, elnavigáltatom magam :P Rákattintasz a zotya975-re legörgetsz, ott van a cím. Amúgy Győr Koroncói út 22. tessék, súgtam. :D Elnavigáltatod magad, neked is az asszony mondja, merre menjél? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Gyári változatokra gondoltam. :P Átfogalmazom: 110 ló alá már nem adom. :D Gyárilag a tied se annyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Gyárilag a tied se annyi ;) Nem is vennék gyári 14NZ-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Rákattintasz a zotya975-re legörgetsz, ott van a cím. Amúgy Győr Koroncói út 22. tessék, súgtam. :D Elnavigáltatod magad, neked is az asszony mondja, merre menjél? ;) :P Jaa, erre nem jöttem rá :D Igen, az asszony mondja; Andreának hívják, s az iGo-nál dolgozik :D Meglátjuk még, mi lesz, lehet hogy éjszakázom szombaton is. Kapcsolót megoldom majd, csak össze kell kapnom magam. De kartergáz szűrőm bebarkácsolásához lehet, hogy jóljön majd a segítség. De elvileg péntek este talán találkozunk is, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Jaa, erre nem jöttem rá ;) Igen, az asszony mondja; Andreának hívják, s az iGo-nál dolgozik :P Meglátjuk még, mi lesz, lehet hogy éjszakázom szombaton is. Kapcsolót megoldom majd, csak össze kell kapnom magam. De kartergáz szűrőm bebarkácsolásához lehet, hogy jóljön majd a segítség. De elvileg péntek este talán találkozunk is, nem? :D Nemhiszem, mert én is éjszakás vagyok a héten, szombat reggel meg temetőlátogató körút és ugye.: a biciklit ki hozza vissza? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Csak csináljátok nyugodtan. Én meg majd nézem egy fotelből, vagy campingszékből ( a la Mélykék, asszem :D ). Pénteken én is kihagyom, mert megyünk Fótra, utánna meg egy haverom nyugdíjas búcsúztatójára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Csak csináljátok nyugodtan. Én meg majd nézem egy fotelből, vagy campingszékből ( a la Mélykék, asszem :D ). Pénteken én is kihagyom, mert megyünk Fótra, utánna meg egy haverom nyugdíjas búcsúztatójára. Attól még kijöhetsz, nézni mit bénázunk legfeljebb néha beszósz hogy: azt nem kéne, meg ugye most lejött a körmöd? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hát, okés akkor majd lehet, hogy vasárnap mégis.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 meg ugye most lejött a körmöd? ;) Uhh, bazz :D Mit meg nem él szegény a hülye autóink miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Attól még kijöhetsz, nézni mit bénázunk legfeljebb néha beszósz hogy: azt nem kéne, meg ugye most lejött a körmöd? :D Csak szóljatok, hogy mikor lesz az action, és megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts