Szitamanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Hogy, hol kezdjem szétszedni ? Hát ahol fütyül a rigó :D . Amúgy gondolom le kell szedni a B oszlop belső borítását, ahol eltűnik az öv a burkolat mögött. De az is lehet, hogy nem :P . Ja, lassú voltam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Hát ahol fütyül a rigó :D . Ez nem volt vicces. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Agykárosodás? Apa kezdődik! :P :D Nem mondtam 1 szóval sem, hogy nincs meglévô agykárosodásom ;) ...tavaly Augusztusban akkorát buktam a Tico-val, hogy csoda, hogy élek! http://kepfeltolto.hu/i/?268044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 :D Nem mondtam 1 szóval sem, hogy nincs meglévô agykárosodásom ;) ...tavaly Augusztusban akkorát buktam a Tico-val, hogy csoda, hogy élek! http://kepfeltolto.hu/i/?268044 Jobb kormányos? A ball oldalon nem sok hely maradt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 (edited) Elkezdtem lecserélni a nyári gumikat, és erre mit látok.: :D Gondolom ezzel messze ne menjek, ugye? Mindkettő el van törve hátul. Áprilisban volt műszaki vizsgán, lehetséges hogy így ment átt? Tudom hogy csak újat kéne venni párban, de a bontott mibe fájhat? Karcsi van programod holnapra? ;) Vmiért nem sikerült a linkelés, de a két hétsó rugóról van szó. Módosítva Október26, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Elkezdtem lecserélni a nyári gumikat, és erre mit látok.: :D Gondolom ezzel messze ne menjek, ugye? Mindkettő el van törve hátul. Áprilisban volt műszaki vizsgán, lehetséges hogy így ment átt? Tudom hogy csak újat kéne venni párban, de a bontott mibe fájhat? Karcsi van programod holnapra? ;) Vmiért nem sikerült a linkelés, de a két hétsó rugóról van szó. Na, mit látsz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Na, mit látsz? :D Ezt! Na most csak sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezt! Na most csak sikerült! Huhuhuuuu :D Ugrattál vele? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Huhuhuuuu ;) Ugrattál vele? :P Nem, ki tudja mióta ilyen nem vettem észre semmi furcsát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nem, ki tudja mióta ilyen nem vettem észre semmi furcsát. :D Nem lehet, hogy így vetted, s azért nem vettél észre változást? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nem lehet, hogy így vetted, s azért nem vettél észre változást? :D Lehet de amikor vettem áprilisban előtte volt müszakin, nem vették észre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Lehet de amikor vettem áprilisban előtte volt müszakin, nem vették észre? Vagy átrugdalták (kisebb keréknyomás, stb...). Vagy csúszópénz a vizsgáztatónak... Láttam már ezt-azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Hú b+ ez komoly. Holnap megkérdezem Zolit, van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Hú b+ ez komoly. Holnap megkérdezem Zolit, van-e. Kösz, ezer hála és köszönet. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezt! Na most csak sikerült! Az biztos hogy a kiszedéshez nem kell rugóösszehúzó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Jobb kormányos? A ball oldalon nem sok hely maradt. :D Sajna balkormányos...volt. Ami a rugókat illeti nekem is törött rugcsival ment át a vizsgán. Csak az elsô futómüvet nézték meg. Bontott van és nincs panaszom rá. Nem tom számít-e de én átszámítva 6000Ft-bôl megúsztam. Hogy nem vetted észre, nem csilingelt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Az biztos hogy a kiszedéshez nem kell rugóösszehúzó. ;) He-he-he. :P Ahogy elnéztem a javítási kézikönyvben a berakáshoz sem. Legalábbis remélem. :D Amúgy érdekes, hogy mindkét rugónak a vége van eltörve. Kivettem a darabot kézzel úgy ,hogy a rugó bentmaradt a helyén. Ki tudja mióta használom így, akkár mehetnék is tovább vele. Persze nem fogok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 He-he-he. ;) Ahogy elnéztem a javítási kézikönyvben a berakáshoz sem. Legalábbis remélem. :D Amúgy érdekes, hogy mindkét rugónak a vége van eltörve. Kivettem a darabot kézzel úgy ,hogy a rugó bentmaradt a helyén. Ki tudja mióta használom így, akkár mehetnék is tovább vele. Persze nem fogok. :D Én nagyon bírom az ilyen meglepiket :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 :D Nem mondtam 1 szóval sem, hogy nincs meglévô agykárosodásom ;) ...tavaly Augusztusban akkorát buktam a Tico-val, hogy csoda, hogy élek! http://kepfeltolto.hu/i/?268044 Mi volt az fa, ami bejött? Nem volt szép tőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Mi volt az fa, ami bejött? Nem volt szép tőle! Beton villanyoszlop, de bosszuból 2 törtem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Beton villanyoszlop, de bosszuból 2 törtem... ;) Nem adta meg az elsőbbséget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Persze nem fogok. ;) Asszony beszél még veled? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Elkezdtem lecserélni a nyári gumikat, és erre mit látok... Ha sikerül rugót venned írd már meg létszi az árát, mert én is gondolkodom új beszerzésén. Pont ma panaszkodtam a szerelőmnek, hogy eléggé ül a kocsi fara, mert valószínűleg ki vannak lágyulva a rugóim. Alákukkantott és megállapította, hogy legalább nincsennek eltörve. Használt rugóról lebeszélt, mert lutri milyen elfáradt rugót tolnak rám. Ha kilágyul a rugó, akkor nem csak jobban ül a kocsi és jobban berúgózik terhelésre, hanem akkor nagyobb esély van rugótörésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Asszony beszél még veled? ;) Lassan már velem sem fog. :P Mikor elmegyek hozzájuk, az a Zolinak pénzbe kerül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Asszony beszél még veled? :D Nem baj ha nem beszél ,csak enni adjon! ;) Ha sikerül rugót venned írd már meg létszi az árát, mert én is gondolkodom új beszerzésén. Pont ma panaszkodtam a szerelőmnek, hogy eléggé ül a kocsi fara, mert valószínűleg ki vannak lágyulva a rugóim. Alákukkantott és megállapította, hogy legalább nincsennek eltörve. Használt rugóról lebeszélt, mert lutri milyen elfáradt rugót tolnak rám. Ha kilágyul a rugó, akkor nem csak jobban ül a kocsi és jobban berúgózik terhelésre, hanem akkor nagyobb esély van rugótörésre. Kizárt dolog, hogy új rugókat vegyek, egyszerűen nincs rá pénzem. De nézegettem pár webáruházat kiváncsiságból, de még nem akadtam sehol rugókra. Érdekes, hogy nekem nem volt megülve a hátulja. Felhoztam a pincéből a letört darabokat, biztos hogy nem mostanában történt, mert akkor fémes színű lenne a törés, ez meg már el van oxidállódva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts