Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A kartertömítés most volt pasztával visszatéve kb 200km-e. Most volt minden szürô meg olajcsere...úgynéztem, hogy a tárcsa amin a generátor + a szervópumpa szíja van annak a tövéig olajas....

De ugye nem a régi kartertömítést raktátok vissza? :lol:

Elküldve
Én inkább le sem szedtem volna akkor. :lol:

De abban az állapotában körben végig szivárgott....most csak a szürô mellett..s szivembôl remélem, hogy a tömítés a ludas...

Elküldve
De abban az állapotában körben végig szivárgott....most csak a szürô mellett..s szivembôl remélem, hogy a tömítés a ludas...

Elég valószínű... csere újra.

Elküldve
Nem mindig szivárog, ma letörôltem de még nem szivárgott annyi, hogy lecseppenjen alá...ez mire utal?

Gondolom melegen hígabb az olaj, meg van olajnyomás is, lehet csak akkor csepeg. Én is nekiesek hétvégén az enyimnek, szereztem kiskrovát, próbálok finoman húzni rajta.

Elküldve
Gondolom melegen hígabb az olaj, meg van olajnyomás is, lehet csak akkor csepeg. Én is nekiesek hétvégén az enyimnek, szereztem kiskrovát, próbálok finoman húzni rajta.

Akkor lécci gyere csináljuk meg az enyém is :lol:

Elküldve

Úgyvan Zoli, menjél csak. Te már tudod, mit kell csinálni. :lol: :lol: :D :D

Elküldve
Nem mindig szivárog, ma letörôltem de még nem szivárgott annyi, hogy lecseppenjen alá...ez mire utal?

Ez arra utal, hogy keveset mentél. :lol:

Elküldve

Győrtől milyen messze laksz? Félig van a tank kitart addig? :lol: Már kimerítettem az ehavi benzinadagomat! :lol:

Elküldve
Hány km a határtól?

Nem tudom hol szoktál átjönni, Battonyát írtam be a Google útvonalkeresőbe, az tőlem 355km. Elméletileg fél tank elég, egyszer mentem vele 750km-ert egy tankal, és volt benne még 3-liter.

Elküldve
Nem tudom hol szoktál átjönni, Battonyát írtam be a Google útvonalkeresőbe, az tőlem 355km. Elméletileg fél tank elég, egyszer mentem vele 750km-ert egy tankal, és volt benne még 3-liter.

Én egyszer 800km-t mentem egy tankkal, és még volt benne 4-5L.

Elküldve
Azt nem írtad, hogy a tankkal csak egy tankkal mentél 800 km-t! :lol:

Ne kötözködj vele, mert lehet hogy van egy tankja. :lol: :lol:

Elküldve
Azzal kb. 80km-t lehet menni egy tankkal (200L) :lol:

Mivel a normája kb 400 L/ 100 Km, ezért az a 80-as benne lenne kb 320 literben. :lol: Jah és a tartálytérfogat kb 1000 L. :lol:

Elküldve
Mivel a normája kb 400 L/ 100 Km, ezért az a 80-as benne lenne kb 320 literben. :lol: Jah és a tartálytérfogat kb 1000 L. :lol:

Köszönjük a pontosítást :lol:

Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké.

Elküldve

Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké.

Harckocsi. Akarod mondani harckocsi...

:lol:

:lol:

Elküldve

Rakd fel az Astra-ra... Optikai tuningnak tökéletes. :lol:

Elküldve

A 34-esen az oldalán voltak a pót tartályok. A többi a páncéltesten belül.

Az újabbakon a hátsó fertályra rögzítették őket.

Dobjál fel róla képet, és megmondom. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.