hening Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Van Zolinál. :D :P
powerup Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Van Zolinál. :D :D Tudom, köszi. De nem kapkodok vele. Nameg ahogy ismerem ,fizikai fájdalmat érezne,ha 15 alatt odaadná.(amúgy nem rossz srác) De most nincs lóvé sokat rádobtam a gépre mostanában.(olajcsere,adalék, ékszíj+görgője,váltó tartóbak)
epk947 Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Nekem morgó hangja volt pár napig, és egyszercsak huh és elfogyott a szervóm egy 180 fokos visszafordítóban. Nem volt jó érzés az biztos! Kb 10 km múlva értem haza, amikor kinyitottam a motorháztetőt és a motortér jobb oldalán !!! minden csupa olaj volt. Nem értettem. Később néztem csak a kocsi alá, de akkorra már tócsa volt a szivattyú alatt. Nem értettem, hogy mitől lett olajos a motortér a jobb oldalon (szemből nézve), hiszen a szivattyú a bal oldalon van. Aztán rájöttem, hogy először a fogyóban levő hidraulika olaj miatt a szivattyú annyira feltüzesedhetett, hogy kiforrt az olaj a tartály tetején keresztül és ott szétfröcskölődött. Szóval vigyázni vele, mert nagyobb kár is keletkezhet. Szervó szakszervízben a felújítás 27000 egy utcáról bejöttnek, ha kézben viszi oda. Szerelő discount-ot kap belőle. 1 nap alatt elkészül 2 év garanciával adják. Nekem eddig jó (kb. 5000-t futott)
FPepe Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Nekünk az Astra Caravanban is nyikorgott, főleg hidegen, szerelő srác szerint el van görbülve a szervoszivattyú tengelye, ezért folyton változik a szíj feszessége, és amikor épp laza, akkor nyikorog. Van egy benzineshez való szervoszivattyúm, de a dieselesé kisebb ékszíjtárcsával van szerelve, úgyhogy más méretű szíjat kéne keresni hozzá, és lehet, hogy kisebb nyomást produkálna a kisebb fordszám miatt.
phoboss Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 tudja valaki hol van F Astrában a központi zár vezélö??
FPepe Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 tudja valaki hol van F Astrában a központi zár vezélö?? Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában.
phoboss Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában. Köszi szépen :D) Arrol van valakinek fogalma hogy ott melyik vezeték felel a bezárásért és melyik a nyitásért? Riasztot kötnék be és tudnom kell mit csinálok. Köszi
Laci4 Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában. Gondolom mindben ugyanott van.. jól mondod.. de egész pontosan az AC-relé mögött!! Annak van egy tartókonzolja.. azt le kell venni, utána az oldalfaltól el kell húzni azt a gumis-habos akármilyen anyagot, és már látszik is a vezérlő egy kis üregben! Gyári esetén persze! Hogy melyik láb melyik,már nem is tudom.. anno sokat játszadoztam vele, azthiszem az Így csináld kapcsolási rajzai alapján... Amúgy nekem pl a vezetőoldali ajtó küszöbb alatt menő kötegbe lett rákötve.. ott is megy az a szál, ami lezár mindent.. meg nem mondom melyik :D :D
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Hozzáértők! C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.)
FPepe Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Hozzáértők! C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.) Ez egy érdekes dolog, de ahány helyen megnézed, mindenhol van hozzá több méret is megadva. Én csak a Unix oldalán néztem, de ott is van vagy 5-6 féle méret. Sztem legjobb, ha belepróbáljátok. Ha a rögzítési helyek és a csőcsatlakozások stimmelnek, akkor sztem jó lehet.
egyhapsi Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Van valakinek tapasztalata, caravánnál hogy kell a tetőn lévő antennát cserélni ? Eléggé szétmállot a gumi alatta. Félek egyszer beázik. Mintha azt hallottam volna, belülről eléggé le kell bontani a kárpitot.
aneleh Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Van valakinek tapasztalata, caravánnál hogy kell a tetőn lévő antennát cserélni ? Eléggé szétmállot a gumi alatta. Félek egyszer beázik. Mintha azt hallottam volna, belülről eléggé le kell bontani a kárpitot. De szerintem, ha kiveszed a lámpát és a müanyagot akkor pont ott lesz a antenacsavarja.
aneleh Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Sziasztok. Megtudja valaki mondani, hogy a X14NZ ODBII ki lehet e vilogtatni a hibakódot.
invictus Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Sziasztok. Megtudja valaki mondani, hogy a X14NZ ODBII ki lehet e vilogtatni a hibakódot. Persze. Biztosítéktábla mellett balra ott kell lennie egy 10-es csatlakozónak, a jobb felső kettőt összekötöd game-kapoccsal, gyújtást rá, és kipislogja mi a baja.
aneleh Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Persze. Biztosítéktábla mellett balra ott kell lennie egy 10-es csatlakozónak, a jobb felső kettőt összekötöd game-kapoccsal, gyújtást rá, és kipislogja mi a baja. ez 16 pólusu. igaz az autót nem láttam, de a tulaj azt monta 16 pólusu,2000 évjáratu X14NZ. Ezt csak azért kérdezem, mert aztmonták neki,hogy ebből nemlehet kivilogtatni a hibakódokat. Autotata progiban nem is találtam 2000 évjáratban, amit találtam az is ODBI es 10 pólusu.
invictus Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 ez 16 pólusu. igaz az autót nem láttam, de a tulaj azt monta 16 pólusu,2000 évjáratu X14NZ. Ezt csak azért kérdezem, mert aztmonták neki,hogy ebből nemlehet kivilogtatni a hibakódokat. Autotata progiban nem is találtam 2000 évjáratban, amit találtam az is ODBI es 10 pólusu. Én úgy tudom minden Astra F-ben 10 pólusú van. Rosszul tudom? Ráadásul ezen az oldalon link még motorok szerint is kikeresheted...és ez is azt mondja 10-es.
FPepe Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Én úgy tudom minden Astra F-ben 10 pólusú van. Rosszul tudom? Rosszul tudod. Bizonyos motorvezérlőknél már 16-os volt. Az általad belinkelt oldalon ott van a 16-os csati is :D
invictus Elküldve Június1, 2008 Elküldve Június1, 2008 Rosszul tudod. Bizonyos motorvezérlőknél már 16-os volt. Az általad belinkelt oldalon ott van a 16-os csati is :D Ok...sorry :D
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 Nekünk az Astra Caravanban is nyikorgott, főleg hidegen, szerelő srác szerint el van görbülve a szervoszivattyú tengelye, ezért folyton változik a szíj feszessége, és amikor épp laza, akkor nyikorog. Van egy benzineshez való szervoszivattyúm, de a dieselesé kisebb ékszíjtárcsával van szerelve, úgyhogy más méretű szíjat kéne keresni hozzá, és lehet, hogy kisebb nyomást produkálna a kisebb fordszám miatt. Ha nem látod hogy csálén jár a szíjtárcsa, akkor hülyeség amit mondott. :D C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.) GSi-k hűtője (abból is kétféle van) nem jó hozzá passzentra. Olyat kell keresni, ami ilyenből való. Vaterán láttam nemrég :D
FPepe Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 Ha nem látod hogy csálén jár a szíjtárcsa, akkor hülyeség amit mondott. :D Őszintén szólva nem néztem, de el tudom képzelni, eléggé az alján van a dieselen. GSi-k hűtője (abból is kétféle van) nem jó hozzá passzentra. Olyat kell keresni, ami ilyenből való. Vaterán láttam nemrég :D Be is linkeltem a Keres topicba, egy srác keresett ilyet, ha neki nem kell, akkor rá kell mozdulni :P
Radó Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek?
Xray Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek? Esetleg egy motorkódot ha írnál, hátha könyebb lessz! :D
phoboss Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 Elkészült a kocsim. Még nem tudom milyen mert csak felhivtak telefonon és elmondták hogy rámértek müszerrel, meg a kipufogó gázt is ellenőrizték. Minden normális. A gyujtás el volt állitva 10 fokkal. Gondolom ez is csinál többlet fogyasztást. De még mindig nem tudom hova kell kötni a risztónak azon két vezetékét ami a központi zárat vezérli. Fogalmam nincs. Valaki esetleg?? (Vauxhall Astra 1.4 1995, Elektromos ablak, központi zár szervó) Ha valaki tud valamit kérem jelezze. Örülnék neki. Köszönöm: Jani
Xray Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 Elkészült a kocsim. Még nem tudom milyen mert csak felhivtak telefonon és elmondták hogy rámértek müszerrel, meg a kipufogó gázt is ellenőrizték. Minden normális. A gyujtás el volt állitva 10 fokkal. Gondolom ez is csinál többlet fogyasztást. De még mindig nem tudom hova kell kötni a risztónak azon két vezetékét ami a központi zárat vezérli. Fogalmam nincs. Valaki esetleg?? (Vauxhall Astra 1.4 1995, Elektromos ablak, központi zár szervó) Ha valaki tud valamit kérem jelezze. Örülnék neki. Köszönöm: Jani Szed le ezt sztem ez jólessz neked! :D
Recommended Posts