bandras Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Ő azt írja, hogy néha percekig indítoznak. Na az nem tesz jót. Feltéve, ha egyáltalán olyankor kap benzint. Nos igen... Amúgy az autó benzin - gáz. Most fater úgy járt, hogy benzin üzemben fulladt az autó meg rángatott. Előtte alig akart beindúlni. Most gyorsan első körben megnéztem, hogy kap-e áramot a benya pumpa (kap). De most egyesek azt mondják, hogy már akkor kéne kapnia áramot a pumpának mikor már gyújtáson van, de nálam csak akkor mikor már indítózok. (a motor X16SZR). Más astrákon viszont halozzam, hogy már indítózás előtt 2-3 mp-ig jár a pumpa. Na most kell kapnia áramot gyújtáson...??? Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot. Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó...
Szitamanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Nos igen... Amúgy az autó benzin - gáz. Most fater úgy járt, hogy benzin üzemben fulladt az autó meg rángatott. Előtte alig akart beindúlni. Most gyorsan első körben megnéztem, hogy kap-e áramot a benya pumpa (kap). De most egyesek azt mondják, hogy már akkor kéne kapnia áramot a pumpának mikor már gyújtáson van, de nálam csak akkor mikor már indítózok. (a motor X16SZR). Más astrákon viszont halozzam, hogy már indítózás előtt 2-3 mp-ig jár a pumpa. Na most kell kapnia áramot gyújtáson...??? Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot. Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó... Nekem is megy gyújtás ráadása után pár másodpercet,asszem akkor alakul ki az üzemanyag rendszerben a nyomás.
hening Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Nekem is megy gyújtás ráadása után pár másodpercet,asszem akkor alakul ki az üzemanyag rendszerben a nyomás. A pumpa akkor megy, ha van gyujtásimpulzus. Ez pont azért van így, ha baleset történik és a motor leáll, akkor a szivattyú ne szállítson több benzint az esetlegesen sérült üza vezetékeken, ezzel tüzet okozva. :D
FPepe Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 ...Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot? Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó... Ki tudod olvasni, itt szerepel a 16-pólusú csati is.
invictus Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Sziasztok! A sebességmérőm csal. Többszöri mérés (gps + két km-kő között időt mérve) elvégeztével elég nagymérték csalásra derült fény. Mikor a műszer 60-at mutat, kb 51-el megy az autó. Az volna a kérdésem, erre a problémára mi az orvosság? Lehet újrakalibrálni vagy csere?
bandras Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 X16SZR Astra F-ben merre találom az injektor vezérlő relét?
opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 X16SZR Astra F-ben merre találom az injektor vezérlő relét? Olyan nincs benne. AC relé van, az az anyós oldalon az A oszlop aljában a műanyag borítás alatt.
bandras Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Az megvan.... Az injektort akkor közvetlenűl a vezérlőegység hajtja meg? (Gondolom 12 volttal.)
opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Az megvan.... Az injektort akkor közvetlenűl a vezérlőegység hajtja meg? (Gondolom 12 volttal.) Az injektor pozitívot közvetlenül a gyújtáskapcsolótól kap, a negatívon vezérli az ecu.
bandras Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Köszi. Most egy kicsit gázos téma: Az astrákban (x16szr) ha be van szerelve a gáz és ha átváltunk gázüzemre akkor az üzemanyag útját mi szakítja meg? (a benyapumpát néztem az megy). Esetleg a befecsi vezérlése? Mert találtam a vezérőegység melett egy relét (nem gyári) ami be van vezetékelve. Egy vezeték bemegy a vezérlőegységbe, a többit még nem tudom. Ez a relé akkor "kattan" mikor átváltok egyik üzemmódból a másikba.
PottR Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! A sebességmérőm csal. Többszöri mérés (gps + két km-kő között időt mérve) elvégeztével elég nagymérték csalásra derült fény. Mikor a műszer 60-at mutat, kb 51-el megy az autó. Az volna a kérdésem, erre a problémára mi az orvosság? Lehet újrakalibrálni vagy csere? NE mondd el senkinek és a melletted ülők csajok csak lesnek, hogy ez a srác milyen vagány, hogy 120-nál még mosolyog :D az út szélén álló rendőrökre. (mert magasabb sebességnél már nem csak 9km/h a különbség) :D
opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Most egy kicsit gázos téma: Az astrákban (x16szr) ha be van szerelve a gáz és ha átváltunk gázüzemre akkor az üzemanyag útját mi szakítja meg? (a benyapumpát néztem az megy). Esetleg a befecsi vezérlése? Mert találtam a vezérőegység melett egy relét (nem gyári) ami be van vezetékelve. Egy vezeték bemegy a vezérlőegységbe, a többit még nem tudom. Ez a relé akkor "kattan" mikor átváltok egyik üzemmódból a másikba. Akkor az gondolom az injektor negatívját szakítja, ami az ecu-tól megy az injektorhoz.
bandras Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Hazajöttem megnézni az astrát. Kiolvastam a hibakódokat az előbb belinkelt oldal alapján: Ezekett hozta: 0230 (benya pumpa) 0200 Erre nem volt semmi leírás!!! 1640 Kopogás érzékelő vagy négyes modúl (ez mi???) 0105 Nyomás érzékelő - ezt sem tudom hirtelen mi lehet... Ha valaiki megnézné nekem megköszönném.
Sch Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Biztos szerepelt már korábban a téma, de 244 oldal elég sok:) 96-os 1,4-as astrám van, c14 NZ, szokás szerint a hőmérséklet visszajelzéssel van gondom. Egy éve cseréltem a tipikus hibának tűnő termosztátot 92-fokos gyárira, pár hónapig volt jó. Most megint történt egy csere, szintén gyárira. 1 nap után megint a kék mezőben maradt a mutató. Néztük még a hőfok jeladó gombát (remélem, jól írom a nevét) a motortérben, ha az a hibás, letestelve felugrana a mutató, de ez sem történt meg. Fűtés is van, tehát elvileg a termosztát is jó (felesleges volt a csere). A jóbarát szerelő szerint marad a kontakt hiba a műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete?
bandras Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 A benya pumpát megmértük, szállít rendesen... Elektromos csatik megtisztítva. De most is néha nehezen indúl. Na addig úgysem nyugszok míg meg nem találom a hibát. A javítási kézikönyvet olvasva azt irja, hogy ha el van dugúlva a benzin visszafolyó csó akkor is csinálhat ilyet a gépezet. Leszedtem és ha jár a motor akkor nem jön onnan semmi. Ez normális?
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Biztos szerepelt már korábban a téma, de 244 oldal elég sok:) 96-os 1,4-as astrám van, c14 NZ, szokás szerint a hőmérséklet visszajelzéssel van gondom. Egy éve cseréltem a tipikus hibának tűnő termosztátot 92-fokos gyárira, pár hónapig volt jó. Most megint történt egy csere, szintén gyárira. 1 nap után megint a kék mezőben maradt a mutató. Néztük még a hőfok jeladó gombát (remélem, jól írom a nevét) a motortérben, ha az a hibás, letestelve felugrana a mutató, de ez sem történt meg. Fűtés is van, tehát elvileg a termosztát is jó (felesleges volt a csere). A jóbarát szerelő szerint marad a kontakt hiba a műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete? melyik jeladót néztétek? egy vagy kétvezetékest?
Sch Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 melyik jeladót néztétek? egy vagy kétvezetékest? az egyvezetékest. van másik is?
Korzika Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót!
Digger Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Vagy egy adagolós is megteszi! Kell annál egyszerűbb? :D
Szitamanó Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Nem vagy egyedül :D . Bár inkább: :D .
hening Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 az egyvezetékest. van másik is? Bizony van, a szívócsonk hátsó felén a,motortérválaszfal felé esik. :D
opel16v Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Hazajöttem megnézni az astrát. Kiolvastam a hibakódokat az előbb belinkelt oldal alapján: Ezekett hozta: 0230 (benya pumpa) 0200 Erre nem volt semmi leírás!!! 1640 Kopogás érzékelő vagy négyes modúl (ez mi???) 0105 Nyomás érzékelő - ezt sem tudom hirtelen mi lehet... Ha valaiki megnézné nekem megköszönném. 0105 a MAP szenzor, alias szívócső-vákum mérő eszköz. Nézd már meg, nincs-e szétégve a gyújtáskapcsolód, mert felmerült egy ilyen gyanú bennem :D A slussz végén van felrögzítve egy fekete műanyag, amiből a kábelek mennek ki, azt kéne megnézni, hogy a kontaktok nincsenek-e megégve benne. Meg továbbra is gyanús az a relé, ami az injektornál szakít. műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete? Első körben meg kell pucolni az egyvezetékes jeladót és a csatiját, mert elég szerencsétlen megoldás. Aztán meg kell nézni a kábelköteget, nincs-e sérülés valahol. Aztán meg lehet kiszedni a műszeregységet, mert lehet hogy azon kontaktos. Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Persze, azon meg a karbit kell néha pucolni, állítani, és kicsit nehezebb a hidegindítása is :D
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Persze, azon meg a karbit kell néha pucolni, állítani, és kicsit nehezebb a hidegindítása is :D Meg jó buli belőni,hogy jól is menjen és jól is egyen!
Recommended Posts