Tiv. Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Sztem itt egyszerűbb, lekötöd róla a vákuumcsövet (vagy éppen fixen a rendszerre kötöd, nem tudom melyik irányban műxik a szelep), és máris nem műxik. :D :D :D Értem. Vagy nem? :)
J0hnny Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Köszi. És ezt hogy a fenébe zárom le? Johnny segíts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt vagyok Fater! :) Azt a gégecső szerűséget lebontod a szivó oldalról,lesz alatta egy tömítés.Kiveszed,annak a mintájára vágsz egy alulemezt,vissza rakod a tömítés helyére és kész.A vákumcsőbe egy 5-ös csavart beletekertem és kész! :D (ötlet by ®warwolf)
Morpheus Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Üdv mindenki. Az én autómban is van AGR szelep? C14SE
FPepe Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Üdv mindenki. Az én autómban is van AGR szelep? C14SE Nincs.
FPepe Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Köszi. hál isten. Jaja, nekünk legalább ezzel nincs gond :)
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Jaja, nekünk legalább ezzel nincs gond :) A dombokkal annál inkább. :D :D ( bocsika :D )
FPepe Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 A dombokkal annál inkább. :D :D ( bocsika :) ) De ha felérünk, lemaracc :D
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 De ha felérünk, ottmaracc :D :D talán. :) van rá esély. :D
trippla Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Mi lehet a gond, hogy a középkonzol kapcsolók háttéevilágítása nem világít, egyik kapcsolóé sem. Ha jó tudom több égő is van alatta, ezért nem az égők kiégésére gyanakszom. Mi lehet még a gond? :) Köszönöm
PottR Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Mi lehet a gond, hogy a középkonzol kapcsolók háttéevilágítása nem világít, egyik kapcsolóé sem. Ha jó tudom több égő is van alatta, ezért nem az égők kiégésére gyanakszom. Mi lehet még a gond? :) Köszönöm Nekem is volt nemrég hasonló kérdésem és a cartársak "megnyugtattak", hogy ez bizony az a jelenség, amikor minden izzó ki van égve. De remélem ők is újra megerősítik.
hening Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Nekem is volt nemrég hasonló kérdésem és a cartársak "megnyugtattak", hogy ez bizony az a jelenség, amikor minden izzó ki van égve. De remélem ők is újra megerősítik. Pontosan, amennyiben a műszercsoportban minden rendesen műxik, akkor vszínű, hogy kiégtek az izzók. 3 db van ott, kettő a szélső tekerőgombok alatt, egy pedig a fűtéskapcsolóban.
hening Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 és egy a belső levegő keringetőben Ja télleg. :)
FPepe Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ugyanaz az elve, mint a világításkapcsolónak
Szitamanó Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik... 2 hete cseréltem ki én is,a lengyel oldal alapján.Ha a két piros nyíllal jelölt pöcköt összenyomod,ki kell jönnie,nekem picit lefele kellett mozdítani,hogy kiférjen a lyukon,elég szűkös.Ennyi :) .
PottR Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 2 hete cseréltem ki én is,a lengyel oldal alapján.Ha a két piros nyíllal jelölt pöcköt összenyomod,ki kell jönnie,nekem picit lefele kellett mozdítani,hogy kiférjen a lyukon,elég szűkös.Ennyi :) . Mi a lengyel oldal címe?
Szitamanó Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Mi a lengyel oldal címe? Hogy ne kelljen keresgélned:A lengyel oldal Bal oldalt van a menü,ott válaszd a TECHNIKA-t, és rögtön alatta: Napraw to sam. Akkor nem volt hülyeség közzétenni :)
Balfék Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik... abban van egy kis csavar az nem engedi :) a többi lejön simán
FPepe Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 abban van egy kis csavar az nem engedi :) a többi lejön simán Nem a gombja nem jött le, hanem maga a kapcsoló nem jött ki a helyéről.
Balfék Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 :D Szóval rossz állapotban van. :D A WD40 fürdő nem segített neki, pedig nyomogattam és olyan könnyen járt, de fél óra fürdetés sem hozott neki javulást :P Visszatettem és ua. A francért rakják ezt úgy össze, hogy nem lehet szétszedni csak roncsolással ! 3 fúrás lenne, de mé'rnem csavarral rakják össze? Gondolom a tengely van kikopva és nem tud lezárni, mert megakad a perem szélében. Meteorban 25e a felújított ;) Ezzel még gondolom lehet járni nem fog nekem +állni az úton? Xép napot ! :) Beérett a wd40 !! 2 napja nincs hibaüzim ! :D
Balfék Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Nem a gombja nem jött le, hanem maga a kapcsoló nem jött ki a helyéről. Jaa :) :D Akkoó bocska :D
Recommended Posts