redline Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Abort: Failed to succesfully install the Java runtime Environment. Ez a hibaüzenet! van akármilyen Java a gépeden? pl indítesz egy parancssort (start -> cmd) és beírod java -version kapsz e vissza valamit? Nálam pl. ez java version "1.4.2_03" Ha nincs akkor java.sun.com és ott szedj le egy jre-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 1.6.0_03-b05 Leszedtem torrenttel, megpróbálom azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 1.6.0_03-b05 Ha nem használod a jre-t semmire akkor esetleg próbáld meg régebib verzióval a sun oldaláról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 a cd-s epc simán felment, felrakta azt a képbetöltőt is, ami a webes változatban mindig megakadt. És így már megy a webes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nálam a Java 1.6.0_b105, az explorerem 6.0.2900, és simán megy a telepítős is, meg a netes verzió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 a cd-s epc simán felment, felrakta azt a képbetöltőt is, ami a webes változatban mindig megakadt. És így már megy a webes is. Szal akkor kell hozzá a telepítős változat is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Szal akkor kell hozzá a telepítős változat is? elvileg nem, mert a webesnél le tudod tolteni azt a kép betöltő modult, de annak a telepítése megakad egy hibaüzenettel. ekkor kell a cd-s változat, arról felmegy minden hibátlanul. És utána megy a webes verzió is, és leszedheted amit a cdről feltelepítettél, nem foglalja a helyet. valahogy ki kellene bányászni a cdről azt a képbetöltő modult, mert csak az kell róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Hali! Nem tudom eredetileg hogy néz ki egy hátsó antenna, de az enyémbe csak egy kb 50 cm tömör fémrúd van beledugva, mai lötyög és kézzel könnyedén kikapható, meg a gumi is szét van repedezve ahol bemegy a ksz-be. Befolyik a víz is. Belülről hogyan kell kibontani a borítást, h le tudjam szerelni, a bolhákat csak tépni kell? nem szeretnék maradandót alkotni, Az így csináldban vannak ott kivágások a műanyagon, de az enyém egy darabban van. Milyen antennát lehet venni ami arra ferde részre felrakva függőlegesen áll? Más: a hátsó ablakmosó csöve hol van elvezetve a csomagtartó felé? Áztatja a csoamgtartó jóbb oldalát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Hali! Nem tudom eredetileg hogy néz ki egy hátsó antenna, de az enyémbe csak egy kb 50 cm tömör fémrúd van beledugva, mai lötyög és kézzel könnyedén kikapható, meg a gumi is szét van repedezve ahol bemegy a ksz-be. Befolyik a víz is. Belülről hogyan kell kibontani a borítást, h le tudjam szerelni, a bolhákat csak tépni kell? nem szeretnék maradandót alkotni, Az így csináldban vannak ott kivágások a műanyagon, de az enyém egy darabban van. Milyen antennát lehet venni ami arra ferde részre felrakva függőlegesen áll? Más: a hátsó ablakmosó csöve hol van elvezetve a csomagtartó felé? Áztatja a csoamgtartó jóbb oldalát. Antennához kell az a gumi, ami a ferde oldalkivágásba passzol, azt lehet, hogy csak a Csergőben kapsz, 757Ft, antennát sztem bármelyik autóboltban kapsz hozzá, ha mondod, hogy F Astrához kell, sztem adnak. A vízcső tudtommal a tetőkárpit alatt megy hátra, "egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsojja ki"! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 a gyári antenna helyére lehet motoros antennát szerelni????????? 97-es évjárat 1.4 X14NZ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 a gyári antenna helyére lehet motoros antennát szerelni????????? 97-es évjárat 1.4 X14NZ :huh: Lehet, nekem is az volt benne, mikor vettem. Csak le volt törve a szára, ezért kicseréltem. A Csergőben 32e Ft a gyári (- kedvezmény, ha klubtag vagy). A manuálisból 6300Ft a gyári (-kedv.). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Lehet, nekem is az volt benne, mikor vettem. Csak le volt törve a szára, ezért kicseréltem. A Csergőben 32e Ft a gyári (- kedvezmény, ha klubtag vagy). A manuálisból 6300Ft a gyári (-kedv.). Micsoda? :huh: 32EFt egy antennáért? :lol: Egyszer már én is néztem motorost,aszem 10E volt,de nem 32E az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Micsoda? :huh: 32EFt egy antennáért? :lol: Egyszer már én is néztem motorost,aszem 10E volt,de nem 32E az biztos! És az is a gyári volt? Mert én is láttam olcsóbbat noname-ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 És az is a gyári volt? Mert én is láttam olcsóbbat noname-ből. Aszem hirschmann volt! Nekem maradt a gyári króm,de tervezem majd erősítő beszerzését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Hali! Nem tudom eredetileg hogy néz ki egy hátsó antenna, de az enyémbe csak egy kb 50 cm tömör fémrúd van beledugva, mai lötyög és kézzel könnyedén kikapható, meg a gumi is szét van repedezve ahol bemegy a ksz-be. Befolyik a víz is. Belülről hogyan kell kibontani a borítást, h le tudjam szerelni, a bolhákat csak tépni kell? nem szeretnék maradandót alkotni, Az így csináldban vannak ott kivágások a műanyagon, de az enyém egy darabban van. Milyen antennát lehet venni ami arra ferde részre felrakva függőlegesen áll? Más: a hátsó ablakmosó csöve hol van elvezetve a csomagtartó felé? Áztatja a csoamgtartó jóbb oldalát. Én is most cseréltem antennát,igaz utángyártottat vettem (2500HUF).Kicsit kisebb volt az átmérője,ezért rá kellett melegíteni 2db zsugorcsövet,hogy lehessen rögzíteni,de jó lett.Másnap rájöttem,hogy kárpitbontás helyett (komplett bal oldal+hátulsó műanyag elem) lehet, hogy elég lett volna kivenni a hátsó lámpát,azt csak 4db 8-as csavar fogja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Aszem hirschmann volt! Nekem maradt a gyári króm,de tervezem majd erősítő beszerzését. A Hirschmann az jó márka és 5öd annyiba kerül mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Én is most cseréltem antennát,igaz utángyártottat vettem (2500HUF).Kicsit kisebb volt az átmérője,ezért rá kellett melegíteni 2db zsugorcsövet,hogy lehessen rögzíteni,de jó lett.Másnap rájöttem,hogy kárpitbontás helyett (komplett bal oldal+hátulsó műanyag elem) lehet, hogy elég lett volna kivenni a hátsó lámpát,azt csak 4db 8-as csavar fogja... :huh: Nem lett volna elég, mert az antennát a kárpit alatt rögzíti 1 csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nem lett volna elég, mert az antennát a kárpit alatt rögzíti 1 csavar És ha a kartárs éppen nőgyógyász??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 És ha a kartárs éppen nőgyógyász??? :huh: Akkor tessék az utastér felöl cserélni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Akkor tessék az utastér felöl cserélni! :huh: Alvázvédő nyíláson keresztül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sziasztok Olyan gondom lenne, hogy iszonyatosan kipufogó szag van az utastérben főleg álláskor. De nem találom a "forrását". Sehol nem látom hogy füstőlne gőzőlne a motortérben. Hol keresgéljek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hol keresgéljek? :huh: Inkább alul meg hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Inkább alul meg hátul. És onnan hol jön be az utastérbe ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 És onnan hol jön be az utastérbe ? :huh: Bármilyen kis résen. Nem véletlen van hátulra kivezetve a kipufogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sziasztok Olyan gondom lenne, hogy iszonyatosan kipufogó szag van az utastérben főleg álláskor. De nem találom a "forrását". Sehol nem látom hogy füstőlne gőzőlne a motortérben. Hol keresgéljek? :huh: Inkább hideg motornál, beindítás után nézz a kocsi alá, amíg még nem melegedett be a motor. Akkor jobban "füstöl". Lehet az egy mákszemnyi luk is a csövön, vagy a dobok valamelyikén. Onnan aztán bejöhet akárhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts