yooccoo Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 dzsoni: mondom, nem nyílik :huh:)) ma már nem ülök be, hideg van toltam bele jégoldót, abban úgyis van zárolajzó is, oszt reggel majd kiderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ki kell pucolni, mert a kosz miatt ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 megtámadott valami betegség és nem tudom kinyitni a hátsó ajtót :lol: szerintem kezd kopni a kulcs új zárhoz minden zárat kell cserélni gondolom hol lehet/érdemes zárat venni? Akkor ez országos járvány már!!! Épp ma reggel nem tudtam kinyitni a hátsó ajtómat. Igaz pár hónappal ezelőtt egyszer már előfordult, hogy csak a pótkulccsal tudtam kinyitni, de miután befújtam neki egyet, helyreállt. Ma aztán egy fél palack WD40-et benyomtam, mégse lett jó. Összehasonlítottam a főkulcsot a pótkulccsal és bizony-bizony....-15 év- rendesen megkopott már szegényke. Csak azt sajnálom, hogy a főkulcsom világítós. Most hogyan lesz nekem lámpácska a kulcsomban. Mert az baromi jó a sötét garázsban megtalálni a kulcsjukat vele! (Szorult helyzetben más lukak megtalálására is jó. :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 a pótkulcsból át kell rakni a vasat nálam mindkettő kopott, nem csak a rendes kulcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kulcsot lehet kérni a márkaszervízben is, és pár kulcsmásolónál is van ilyen opel kulcs párezerért. :huh: Ha immós, akkor át kell rakni a transzpondert a régiből. A hátsó ajtó zárjánál lényeges a kipucolás (féktisztítóval pl rendesen átáztatni), de ehhez le kell szedni a belső borítást. Aztán WD40-el kell átfújni a teljes szerkezetet (az semmit nem ér, ha a kulcslyukon befújkál az ember). Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kulcsot lehet kérni a márkaszervízben is, és pár kulcsmásolónál is van ilyen opel kulcs párezerért. :lol: Ha immós, akkor át kell rakni a transzpondert a régiből. A hátsó ajtó zárjánál lényeges a kipucolás (féktisztítóval pl rendesen átáztatni), de ehhez le kell szedni a belső borítást. Aztán WD40-el kell átfújni a teljes szerkezetet (az semmit nem ér, ha a kulcslyukon befújkál az ember). Köszi, majd megpróbálom ha melegebb lesz! Addíg van a pótkulcs. Egyébként erősen látható a kopás a főkulcson, kiváncsi leszek megoldja-e problémát a tisztítás, olajozás! Majd beszámolok róla. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Akkor ez országos járvány már!!! Épp ma reggel nem tudtam kinyitni a hátsó ajtómat. Igaz pár hónappal ezelőtt egyszer már előfordult, hogy csak a pótkulccsal tudtam kinyitni, de miután befújtam neki egyet, helyreállt. Ma aztán egy fél palack WD40-et benyomtam, mégse lett jó. Összehasonlítottam a főkulcsot a pótkulccsal és bizony-bizony....-15 év- rendesen megkopott már szegényke. Csak azt sajnálom, hogy a főkulcsom világítós. Most hogyan lesz nekem lámpácska a kulcsomban. Mert az baromi jó a sötét garázsban megtalálni a kulcsjukat vele! (Szorult helyzetben más lukak megtalálására is jó. :huh: ) Csatlakozom, nekünk a Caravan bal hátsó ajtaját úgy kell feltépni. Ha jobb idő lesz, megvizuálom a zárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 a csomi ajtó nekem is 20 probálkozásból egyszer nyilik ki.. kivéve a Coupe hozzányúl mert akkor elsőre :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 bal hátsó ajtó nálam is problémás, szerintem a rudazat hozzáér az ajtóhoz és odafagy a hidegben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A féktisztítót én eddig csak féktisztításra használtam, ezért meglep, hogy ennyire univerzális a használata. A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A féktisztítót én eddig csak féktisztításra használtam, ezért meglep, hogy ennyire univerzális a használata. A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele? Meglepődnél hogy még mi mindenre használják... Pl nálunk a gyárban a fújópisztolyok karbantartásánál is féktisztító sprét használnak. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 bal hátsó ajtó nálam is problémás, szerintem a rudazat hozzáér az ajtóhoz és odafagy a hidegben :huh: A Caravan hátsó ajtaját én sem zárom már vagy 2 éve! Egyszerűen nekem sem megy... Viszont a jobb hátsó gombot nem teljesen húzza fel a kp zár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Lassan nyithatunk egy "Ajtó" topicot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh: Első körben, mielőtt akármit is szétszednél, nézdd meg, hogy a vezetékek nincsenek-e elszakadva az ajtó és a kasztni között. Nekem mind a két hátsó ajtómhoz menő vezeték el volt szakadva, és volt, hogy érintkezett a törött vég, volt, hogy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Lassan nyithatunk egy "Ajtó" topicot :lol: Valóban, de akkor azt nevezzük a nevén: Nyílászárók topik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele? És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh: Én, hülye, pedig külön megvettem a rovaroldót, a motorblokk-, a műszerfal-, a keréktárcsa- és az univerzális tisztítót is. Legközelebb 5 in 1 lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh: Az a WD40! Tudod, az adja a pikáns ízt a halászlébe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh: Én is ugyan igy jártam, hogy a bal hátsó ajtómat nem nyitotta a központi, de a gomb meg egy kicsit mozgott és a kattanást is lehetett hallani. Neked is????????? Leszedtem a kárpitot és a rudazatokat ahol sinben futnak kitakarítottm mert a portól már meg volt ragadva és a központi motorja nem birta kinyomni. (nemhiába 11 éves) Képet sajnos nem sikerült készíteni hogy mutassam mi volt a baja,de legközelebb igyekszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ez sirály.. nekem hozza az ábrákat is.. lehet mert anno a cd-s EPC vel is szórakoztam.. de emlékeim szerint valami nem volt kóser vele..de ez tökéletesen megy.. annyi hogy nethez kötött.. Hali! Ez a epc3.homeip.net nem megy! Nálam nem mutatja a képeket, mert le akar tölteni egy Proquest képbetültő akármit, aminek a telepítése megszakd. az otthoni és az irodai gépen is ugyanúgy! Hogy lehet megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Próbáld ki IE7-el. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 internet explorerben tudja csak megtekinteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 IE verzióm 7.0.5730.13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Abort: Failed to succesfully install the Java runtime Environment. Ez a hibaüzenet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts