opel16v Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Utólagos Board Computer kijelzője hová kerül elhelyezésre? Az bármelyik tipusba beszerelhető? Ha a bcweb.hu félére gondolsz, akkor az a gyári kijelzőt használja, nincs sajátja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Nem tudom mennyire idetartozik-e ez a dolog,amit írok,mert még nem nagyon ismerem ki magam a fórumon újoncként. Szóval! Ma valahogy kiesett a bal első indexbúrám. :D Ezt lehet külön is kapni,vagy csak egyben,foglalatostól? Meteorban 1400ccáz pííz ugyanaaz! tegnap vettem, mert én is elhagytam :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Meteorban 1400ccáz pííz ugyanaaz! tegnap vettem, mert én is elhagytam :huh: :lol: Valami linket dobjál már fel róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Valami linket dobjál már fel róla. Már megvan. METEOR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Meteorban 1400ccáz pííz ugyanaaz! tegnap vettem, mert én is elhagytam :huh: :lol: Ok,köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Már megvan. METEOR Héé, de ittn semmineksincs + az áára ! :huh: Xál xarrtse éér! :lol: Én csak azt tom, hogy Szolnokon hol van, de ahogy tudom, van még Cegléden is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Héé, de ittn semmineksincs + az áára ! :huh: Xál xarrtse éér! :lol: Én csak azt tom, hogy Szolnokon hol van, de ahogy tudom, van még Cegléden is. Van aminek találni árat!Először én is csak néztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Héé, de ittn semmineksincs + az áára ! :huh: Xál xarrtse éér! :lol: Én csak azt tom, hogy Szolnokon hol van, de ahogy tudom, van még Cegléden is. Országszerte sok helyen van. Bár én biztos nem fogok elmenni Pápára. Ez van hozzám a legközelebb. Vannak árak, sztem amelyik van raktáron, annak ott van az ára. Árlista ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 amint regisztrálsz, minden aktuálisan árult terméknek lesz ára ahol nincs, azt már nem forgalmazzák vagy éppen nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...de úgy láttam, hogy Tápiószecső január 3-án 16:27-kor írt megjegyzésére (amelynek a végén újra feltette a kérdést), nem érkezett válasz... Naja. Én is így láttam, vagyis így nem láttam. :lol: Pedig, ha mondana valaki egy igen vagy egy nemet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 sziasztok! Hogy kell kérni, mármint mi a neve annak az izzónak ami a központi kijelzőben van, és ugyanolyan kell-e a műszerfalba meg a középkonzolba is ? HA nem akkor azokat is írjátok le! Ja és hol lehet kapni és milyen áron osztogatják? Köszi!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 sziasztok! Hogy kell kérni, mármint mi a neve annak az izzónak ami a központi kijelzőben van, és ugyanolyan kell-e a műszerfalba meg a középkonzolba is ? HA nem akkor azokat is írjátok le! Ja és hol lehet kapni és milyen áron osztogatják? Köszi!! :huh: Így: Kérnék 2db ilyen izzót :lol: :) Sztem bármelyik autósboltban kapható. Érdemes olyat venni, ami foglalatos, tehát lehet benne cserélni az izzót, mert a gyári (zöld színű) egyben cserélendő. Esetleg felhasználható LED-esítéshez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 középkonzol t5 műszerfal és központi kijelző b8,5d Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 középkonzol t5 műszerfal és központi kijelző b8,5d Ja és még az lenne a kérdésem, hogy hol hány darab van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Emlékeim szerint, a középkonzolon 3 db van. A belső levegő keringtető kapcsólóban van a 3-ik. Megéri ledesíteni, mert nem sokat bírnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A TID/MID/BC, stb-ben is van kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Üdv itten! Némi erőlködve járás után tegnap nem mozgott tovább a hátsó ablaktörlőm :huh: Pár csavar kikap, megles... Ej, hát sajtolt elem a motor kihajtása, ergo nem állok neki szétmókulni. Fékolajban áztatás hiába. Bolt, cseredarabért komplett felújított (vagy legalábbis működő...) 12 eFt. Berak, kapcs, megy. Fórum keresője gyakorlatilag semmire nem volt jó e témában. Gyors javításom az első boltban orvoslással nagyon drága volt szerintetek? Ha nagyon levettek engem legalább kiplakátolom nevükkel a fórumot, hogy más egy garast se vigyen oda :lol: Ja meg Boldog Opeles Évet mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 az én kijelzőmben 1 izzó van csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Üdv itten! Némi erőlködve járás után tegnap nem mozgott tovább a hátsó ablaktörlőm :huh: Pár csavar kikap, megles... Ej, hát sajtolt elem a motor kihajtása, ergo nem állok neki szétmókulni. Fékolajban áztatás hiába. Bolt, cseredarabért komplett felújított (vagy legalábbis működő...) 12 eFt. Berak, kapcs, megy. Fórum keresője gyakorlatilag semmire nem volt jó e témában. Gyors javításom az első boltban orvoslással nagyon drága volt szerintetek? Ha nagyon levettek engem legalább kiplakátolom nevükkel a fórumot, hogy más egy garast se vigyen oda :lol: Ja meg Boldog Opeles Évet mindenkinek :) Hi! Boldog Évet Neked is! Sztem nem volt sok, ha jól emléxem, olyan 30-40e Ft újonnan a gyári. Ha valóban jó állapotú, akkor megérte. Nekem is volt ilyen gondom, csak az érdekesebb volt, mert nekem zuhogó esőben állt meg a hátsó, de vitte magával a biztosítékot is, úgyhogy megállt az első is. Én szétszedtem, és megcsináltam. az én kijelzőmben 1 izzó van csak Az melyik kijelző? Az a kicsi, ami csak az időt mutatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hi! Boldog Évet Neked is! Sztem nem volt sok, ha jól emléxem, olyan 30-40e Ft újonnan a gyári. Ha valóban jó állapotú, akkor megérte. Nekem is volt ilyen gondom, csak az érdekesebb volt, mert nekem zuhogó esőben állt meg a hátsó, de vitte magával a biztosítékot is, úgyhogy megállt az első is. Én szétszedtem, és megcsináltam. :) Akkor újat úgysem vettem volna bele. Más: antenna elmaradt valahol. Utángyártott teleszkópos volt motor nélkül (bírt kb. 3 évet). Vegyek újra ilyet, vagy van valami jó ablakra ragasztható csináld magad verziós? Amolyan szálantennára gondolok, ami pár ótóban széria volt. Más2: a fene a gyenge minőségű oldalsó tükörlapokba... A sótól lazán megszűnnek tükrözni :huh: Először a szélén, aztán kezd az egész fémréteg elhalni. A múltkor lazán ráragasztottam régi lapra újat. Most félek a 3. laptól, lassan már a gravitáció sok lesz annak a gyengusz műanyag-lemez tükörváznak :lol: Mi a tuti, cartársak? ...hja, rájöttem magamtól: nem kell rádiót hallgatni, és a türöt sem kell nézegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 az én kijelzőmben 1 izzó van csak szerintem gyárilag kettő volt az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Üdv itten! Némi erőlködve járás után tegnap nem mozgott tovább a hátsó ablaktörlőm :huh: Pár csavar kikap, megles... Ej, hát sajtolt elem a motor kihajtása, ergo nem állok neki szétmókulni. Fékolajban áztatás hiába. Bolt, cseredarabért komplett felújított (vagy legalábbis működő...) 12 eFt. Berak, kapcs, megy. Fórum keresője gyakorlatilag semmire nem volt jó e témában. Gyors javításom az első boltban orvoslással nagyon drága volt szerintetek? Ha nagyon levettek engem legalább kiplakátolom nevükkel a fórumot, hogy más egy garast se vigyen oda :) Annó vállalati 5 ajtós Astrámon ötször kellett cserélni a h. ablaktörlő motort 210000 km alatt, szóval erre számíthatsz. Szakszervízben egy ilyen műtét harmincvalahány ezer Ft volt, tehát a Te árad korrektnek mondható. Az már egy más kérdés, hogy a volt kocsimmal azóta egy kolléganőm jár mert megvásárolta és a legközelebbi aktuális csere helyett elvitte ide a közelben levő autóvillamossági szerelőhöz a kocsit. Ott 3500 forintért megjavították, és mondták, hogy ha legközelebb előfordul hasonló akkor is kb ennyi a tarifa. Szóval ennyit a SZAKSZERVÍZRŐL (Kövesdán) és hogy megéri-e saját magunknak szaladgálni alkatrészért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sajnos nem javítható tartósan, ezért sokszor kell hozzányúlni, ha valaki home-made akarja megoldani. A szárába belerohad a tengely, az a baja általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sajnos nem javítható tartósan, ezért sokszor kell hozzányúlni, ha valaki home-made akarja megoldani. A szárába belerohad a tengely, az a baja általában. Szét kell szedni,szegecseket lefúrni,lemezcsavarral helyetesíteni,tengely ki,felpolíroz,zsírban összerakni. Miután kész a berakott motor szárára,ott ahol kibújik a kasztniból egy megfelelő méretű O gyűrűt kell a tengelyre húzni. Így sokkal kevesebb kosz jut a tengelyhez. Néha időnként zsírsprayvel meg kell fújni és hibátlan lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 szerintem gyárilag kettő volt az :lol: Abban a legegyszerűbb fajtában, ami csak az időt mutatja, még a DID-nél is egyszerűbb, abban is 2 égő van? Szét kell szedni,szegecseket lefúrni,lemezcsavarral helyetesíteni,tengely ki,felpolíroz,zsírban összerakni. Miután kész a berakott motor szárára,ott ahol kibújik a kasztniból egy megfelelő méretű O gyűrűt kell a tengelyre húzni. Így sokkal kevesebb kosz jut a tengelyhez. Néha időnként zsírsprayvel meg kell fújni és hibátlan lesz. Pontosan ezt csináltam én is, csak O-gyűrűt még nem tettem alá. Nem volt épp kéznél :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts