Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Nem, csak webes felületen fut. Nincs bekapcsolva véletlenül valami popup blokkoló program?

Helló!

Segítsetek nekem is. Letöltöttem. Daemon Tools 4.08. Képet becsatol. De akár a hide-re, akár a restore-ra kattintok semmi nem történik, csak átvált a másikra. Emulációk kikapcsolva. Amikor viszont először rákattintottam az .exe file-ra csinált egy backup.reg file-t. Ennek így kell lennie?

Segítsetek!

Megosztás:

Helló!

Segítsetek nekem is. Letöltöttem. Daemon Tools 4.08. Képet becsatol. De akár a hide-re, akár a restore-ra kattintok semmi nem történik, csak átvált a másikra. Emulációk kikapcsolva. Amikor viszont először rákattintottam az .exe file-ra csinált egy backup.reg file-t. Ennek így kell lennie?

Segítsetek!

Csak kattints rá a Hide-ra, és indítsd el a setup exe-t azon a meghajtón, amibe a Daemon betöltötte az imaget. Reg-et nekem is csinált.

Megosztás:

Ez a verzió már nem érzékeny az AMD procikra? :huh:

Szerintem nem befolyásolja.

A programot sikeresen telepítettem, de első iditáskor valami mas progit is kért a képek megjelenítéséhez.

De ott adja a linket hogy azt honnan lehet letölteni.

Ennek az EPC-nek nincs valami ujabb verziója mert telepítés után kiírta hogy 600 egynehány napja elavult, de frissitést sehol sem találok.

Ha valaki tudja hol lehet frissités letölteni írja már meg.

Köszi :lol:

Megosztás:

Csak kattints rá a Hide-ra, és indítsd el a setup exe-t azon a meghajtón, amibe a Daemon betöltötte az imaget. Reg-et nekem is csinált.

A telepítés sikeresen befejeződött, de nem tudom elindítani a programot, mert társítani kell hozzá a művelet végrehajtásához szükséges programot.VEzérlőpult mappabeállításoknál.

Mit kell itt beállítani?

Megosztás:

Hát nekem egyáltalán nem műxik. Mikor beillesztem a képet, aztán elindítom a setup-ot, csak azt írja ki, hogy helyezzem be a correct cd rom-ot. :huh:

Na ez aprobléma leküzdve. Ám most sem jó, ezt írja ki:[06-Jan-08 13:47:44] *****************************************

[06-Jan-08 13:47:44] *** PRODUCT INSTALL ***

[06-Jan-08 13:47:44] *****************************************

[06-Jan-08 13:47:44] Current values, RAM: 2045 MB, Screen: 1280x800, Platform: UNKNOWN (build 6000)

[06-Jan-08 13:47:44] JRE version: 1.4.2_03-b02

[06-Jan-08 13:47:44] ERROR, InstallCommon.initProgram(), getOSPlatform() failure

[06-Jan-08 13:47:44] >>> Aborting the installation due to one or more error(s) <<<

[06-Jan-08 13:48:03] --- Installation End ---

[06-Jan-08 13:55:08] *****************************************

[06-Jan-08 13:55:08] *** PRODUCT INSTALL ***

[06-Jan-08 13:55:08] *****************************************

[06-Jan-08 13:55:08] Current values, RAM: 2045 MB, Screen: 1280x800, Platform: UNKNOWN (build 6000)

[06-Jan-08 13:55:08] JRE version: 1.4.2_03-b02

[06-Jan-08 13:55:08] ERROR, InstallCommon.initProgram(), getOSPlatform() failure

[06-Jan-08 13:55:08] >>> Aborting the installation due to one or more error(s) <<<

Ezek szerint nem megy Vista alatt?

Megosztás:

Hát nekem egyáltalán nem műxik. Mikor beillesztem a képet, aztán elindítom a setup-ot, csak azt írja ki, hogy helyezzem be a correct cd rom-ot. :huh:

Ha beillesztetted az első cd-t van ott egy kis halálfejes progi azt elinditod és az elsó gombot megnyomod és csak utánna az egyes cd exe file-ét.

Frissités valakinek nincs véletlenül?

Megosztás:

szerintem nem jó vista alá :huh:

a képeket hogy tudom megnézni?

mert eddig még nem jöttem rá

Daemon 4.11, és Poweriso 3.8 jobb klikk az ikonjukra, és beillesztés, vagy mount. Megkeresed a képfájlt és rákattintassz. Bár nekem ez csak a Daemonnal ment egy darabig, mert a Powerisoval kérte a helyas cd romot.

Megosztás:

szerintem nem jó vista alá :huh:

a képeket hogy tudom megnézni?

mert eddig még nem jöttem rá

Ha a telepítés sikeres volt akkor elvileg ki kell írnia hohogy honnan lehet letölteni.

De a legegyszerübb ha a sugó menüponton belül a letöltésre katintasz ott megvan minden ami kell.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.