kori Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Ezt a pill.sebességet kipróbáltam az omegán,de nekem nem működött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Antinak is régóta ígérgetnek egy BC-t, de még nem kapta meg ő sem... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Csak várj türelemmel, nekem már van :twisted: Bibibibíííí :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 a pill sebesség csak 53 km/h- ig mutat, felett csak +53-at mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Csak várj türelemmel, nekem már van :twisted: Bibibibíííí :twisted: :twisted: :twisted: Saját BC-m az van, meg digitem is, csak a Gabinak kellett volna egy tesztelni... Bibibiiii én nyertem... :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Anti! Látom megint dolgozol. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Hát az azért túlzás... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Hofi idézet: A munka nem az Én dógom... A munka a becsület és dicsőség dóga! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Gabi! Ez nem az a munkahely... :) :) De ezt ne itt beszéljük meg... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Saját BC-m az van, meg digitem is, csak a Gabinak kellett volna egy tesztelni... Bibibiiii én nyertem... :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Na a digitet nem irigylem, nekem speciel nem tetszik. De örülök, hogy te örülsz, hogy neked van, szóval érted.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Esetleírás: Nem tom, hogy más rendelkezik-e hasonló motorral, mint én (ill. egyvalakirôl tudok), de tanulságos lehet. Nemrég kikönyökölt a verdában a kilométeróra-spirál. Vettem egy újat (gyárit, természetesen, 7860 Ft) az alváz- és motorszám alapján, de 10-12 cm-rel rövidebb volt, mint kellett volna (szépen körbevezetve arra, amerre a régi is ment). Kicseréltettem egy hosszabbra, ami ugyancsak rövid volt, "légvonalban" is 4-5 centi hiány mutatkozott. A katalógusban nem volt Astra-hoz hosszabb, ezért egy másik katalógusból sikerült kiválasztani egy megfelelô hosszúságút, ami eredetileg Omega-hoz való. Ez egy egyrészes kivitel, szemben az eredeti és a két beszerzett példánnyal, amelyek két részbôl álltak... De e legutóbbi végre-végre passzol, a BC és Gyurka nagy-nagy örömére. Szal figyeljetek, nehogy ingázó legyen Belôletek (is).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem egy kuplungbovdent, de már az üzlet ajtajából visszavittem. Azután hoztam egyet angliából. :oops: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Kuplungbowdenből nekem is sikerült tavaly egy Corsáét elhozni Astra helyett. Picit rövid volt... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Én azt kaptam, amit kértem. De a pedáljaim sem bal oldalon vannak. Én barom. :banghead: jól kiröhögtek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :smt038 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 :smt038 :) :) :D ha lett volna tegnap sörözés akkor éjn is tapsolnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Így is fél kettőig boldogítottuk Atommanó családot a szép kis lakásukban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem egy kuplungbovdent, de már az üzlet ajtajából visszavittem. Azután hoztam egyet angliából. :oops: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: kuplungbowdent :?: :?: :?: autómata az autód . nem??? ebből indultam ki: http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/CLV...D/mons_op_6.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem.... És akkor még a Cavalierrel jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 És akkor még a Cavalierrel jártam. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Látom hazaértél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Ákos nagyon résen vagy... :wink: ...nekem eszembe sem jutott vona, pedig olvastam... :oops: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Látom hazaértél... dehogyis. dolghozom, de olyan hatékonyan, hogy már nincs munkám..... még össze kell ütnöm egy-két számlát, de semmi extra mára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Pedig mind a három autóm fönt van az "én autóm" rovatban. Illetve az ötből 3, ami Opel (vagy opelszerű). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Pedig mind a három autóm fönt van az "én autóm" rovatban. Illetve az ötből 3, ami Opel (vagy opelszerű). de az omega a mai autód. ezért gondoltam erre :roll: :) :) :D nameg a feldobott labdát vissza kellett ütnöm :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Hát ez igaz. Ráadásul a bordó Vectra nem is az enyém, hanem aszzonpajtásé. Mindenesetre Astra F-em sosem volt, így megyek a Társalgóba. Utána pedig haza. Mer nekem csak itt van www . Köbö 3 hét múlva lesz otthon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts