atis c14se Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Cseréled azt az amúgy is megmurdált csőszakaszt :( Cserélni akarom, csak nem tudom hogy kell elválasztani a vékonyabb kék csőtől. Vagy ha levágom akkor hogy rakom össze?
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Cserélni akarom, csak nem tudom hogy kell elválasztani a vékonyabb kék csőtől. Vagy ha levágom akkor hogy rakom össze? Valami bilinccsel van összerakva, nem? Olyat kell szerválni, vagy hasonlót, vagy máshogy. :(
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Valami bilinccsel van összerakva, nem? Olyat kell szerválni, vagy hasonlót, vagy máshogy. :( Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond.
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond. Akkor hogy?
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Akkor hogy? Hát ezt leírni nem tudom! A két cső össze van tolva és valami fém van ott de hogy mi az, azt nem tudom. Ahoz hasonló mint ami a bovdenházak végén van,az a kis fém, csak nagyobb. Ezt nem lehet leírni, vagyis én nem tudom.
Tiv. Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond. Akkor ezek után bilincses lesz, és semmi gond.:(
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Akkor ezek után bilincses lesz, és semmi gond.:( És a két csövet toldjam össze egy darab fémcsővel?
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 És a két csövet toldjam össze egy darab fémcsővel? Mondjuk. :( Azért legyél meglehetősen körültekintő. Véletlen se szivárogjon, mert ott a kipufogócső aztán meg kész a baj. Ha nem vagy biztos benne inkább vidd el egy szakihoz, sokat biztos nem kérhetnek ilyen műveletért.
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Hol van onnan a kipufogó... :P Jajó. Azt hittem már a motortérben vagyunk. :( Nadeakkoris. Az ördög nem alszik.
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Jajó. Azt hittem már a motortérben vagyunk. :( Nadeakkoris. Az ördög nem alszik. Én már eleget tartózkodtam az utóbbi években a motortérben, most jobb itt bent a meleg szobában az al bundyékkal :P
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Én már eleget tartózkodtam az utóbbi években a motortérben, most jobb itt bent a meleg szobában az al bundyékkal :( Mert neked rendben volt a benzincsöved. Ha nem lett volna ott is meleg lett volna. :P
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Mert neked rendben volt a benzincsöved. Ha nem lett volna ott is meleg lett volna. :( Nekem már nyomta az AC telibe a 4leömlőre az anyagot menet közben :P Az eset után nem tudtam megindokolni, miért nem gyulladt be a nafta. De elgondolkodtam rajta, milyen rendes az őrangyalom :cry:
Laci4 Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 Hát ezt leírni nem tudom! A két cső össze van tolva és valami fém van ott de hogy mi az, azt nem tudom. Ahoz hasonló mint ami a bovdenházak végén van,az a kis fém, csak nagyobb. Ezt nem lehet leírni, vagyis én nem tudom.
atis c14se Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 http://laci4.uw.hu/kepek/benzinszuro/hpim5731_640.jpg Igen ez az!
FPepe Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 és itt hol szivárog? Maga az a gumicső van kirepedve, nem figyelsz? :P :( Atis: Az a fém valami egy rápréselt bilincs tulajdonképpen. Fogsz egy vasfűrészt, hosszában végigvágod (a kék csőre vigyázz!) és szétnyitod. Utána le tudod húzni a gumicsövet, és a csere után egy csavaros bilincset teszel oda is.
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 Vagy a fém valami után simán elvágja a kék csövet, és egy 2 cm. el hosszabb gumicsövet két bilincsel rögzit. Nem kell ebből ekkora problémát csinálni.
opel16v Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 azé kérdeztem, hogy ha levágna a gumicsőből, ki lehetne-e ejteni a szivárgó részt? :(
atis c14se Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 Vagy a fém valami után simán elvágja a kék csövet, és egy 2 cm. el hosszabb gumicsövet két bilincsel rögzit. Nem kell ebből ekkora problémát csinálni. Ez volt a megoldás! Kész is van. Mindenkinek KÖSZÖNET a segítségért!!!
atis c14se Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 és itt hol szivárog? A préselt bilincs előtt 2 cm-el . De nem szivárgott hanem spriccolva mosta az alvázat benzinnel! De már megoldva, köszönet nektek!
murx Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót?
opel16v Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót? Valószínűleg :(
Stefan Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót? De lehet, hogy az is elég, ha csak a kapcsoló csatlakozóját befújod WD40-el és jól visszadugod. Nekem ez volt a gondom, azóta semmi probléma.
Recommended Posts