kori Elküldve December11, 2004 Elküldve December11, 2004 Ezt a pill.sebességet kipróbáltam az omegán,de nekem nem működött :)
Gepard Elküldve December11, 2004 Elküldve December11, 2004 Antinak is régóta ígérgetnek egy BC-t, de még nem kapta meg ő sem... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Csak várj türelemmel, nekem már van :twisted: Bibibibíííí :twisted: :twisted: :twisted:
Gepard Elküldve December11, 2004 Elküldve December11, 2004 a pill sebesség csak 53 km/h- ig mutat, felett csak +53-at mutat
Atommanó Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Csak várj türelemmel, nekem már van :twisted: Bibibibíííí :twisted: :twisted: :twisted: Saját BC-m az van, meg digitem is, csak a Gabinak kellett volna egy tesztelni... Bibibiiii én nyertem... :) :) :D :D Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Hát az azért túlzás... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Hofi idézet: A munka nem az Én dógom... A munka a becsület és dicsőség dóga! :) :)
Atommanó Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Gabi! Ez nem az a munkahely... :) :) De ezt ne itt beszéljük meg... :? Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Saját BC-m az van, meg digitem is, csak a Gabinak kellett volna egy tesztelni... Bibibiiii én nyertem... :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Na a digitet nem irigylem, nekem speciel nem tetszik. De örülök, hogy te örülsz, hogy neked van, szóval érted.. :P
Gyurka Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Esetleírás: Nem tom, hogy más rendelkezik-e hasonló motorral, mint én (ill. egyvalakirôl tudok), de tanulságos lehet. Nemrég kikönyökölt a verdában a kilométeróra-spirál. Vettem egy újat (gyárit, természetesen, 7860 Ft) az alváz- és motorszám alapján, de 10-12 cm-rel rövidebb volt, mint kellett volna (szépen körbevezetve arra, amerre a régi is ment). Kicseréltettem egy hosszabbra, ami ugyancsak rövid volt, "légvonalban" is 4-5 centi hiány mutatkozott. A katalógusban nem volt Astra-hoz hosszabb, ezért egy másik katalógusból sikerült kiválasztani egy megfelelô hosszúságút, ami eredetileg Omega-hoz való. Ez egy egyrészes kivitel, szemben az eredeti és a két beszerzett példánnyal, amelyek két részbôl álltak... De e legutóbbi végre-végre passzol, a BC és Gyurka nagy-nagy örömére. Szal figyeljetek, nehogy ingázó legyen Belôletek (is)....
greg Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem egy kuplungbovdent, de már az üzlet ajtajából visszavittem. Azután hoztam egyet angliából. :oops: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
opel16v Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Kuplungbowdenből nekem is sikerült tavaly egy Corsáét elhozni Astra helyett. Picit rövid volt... :?
greg Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Én azt kaptam, amit kértem. De a pedáljaim sem bal oldalon vannak. Én barom. :banghead: jól kiröhögtek...
aztec Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 :smt038 :) :) :D ha lett volna tegnap sörözés akkor éjn is tapsolnék :D
opel16v Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Így is fél kettőig boldogítottuk Atommanó családot a szép kis lakásukban... :)
uhuhu Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem egy kuplungbovdent, de már az üzlet ajtajából visszavittem. Azután hoztam egyet angliából. :oops: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: kuplungbowdent :?: :?: :?: autómata az autód . nem??? ebből indultam ki: http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/CLV...D/mons_op_6.jpg
greg Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Én tavaly vettem.... És akkor még a Cavalierrel jártam.
Atommanó Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Ákos nagyon résen vagy... :wink: ...nekem eszembe sem jutott vona, pedig olvastam... :oops: :) :) :D Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Látom hazaértél... dehogyis. dolghozom, de olyan hatékonyan, hogy már nincs munkám..... még össze kell ütnöm egy-két számlát, de semmi extra mára......
greg Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Pedig mind a három autóm fönt van az "én autóm" rovatban. Illetve az ötből 3, ami Opel (vagy opelszerű).
uhuhu Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Pedig mind a három autóm fönt van az "én autóm" rovatban. Illetve az ötből 3, ami Opel (vagy opelszerű). de az omega a mai autód. ezért gondoltam erre :roll: :) :) :D nameg a feldobott labdát vissza kellett ütnöm :D :P
greg Elküldve December16, 2004 Elküldve December16, 2004 Hát ez igaz. Ráadásul a bordó Vectra nem is az enyém, hanem aszzonpajtásé. Mindenesetre Astra F-em sosem volt, így megyek a Társalgóba. Utána pedig haza. Mer nekem csak itt van www . Köbö 3 hét múlva lesz otthon is.
Recommended Posts