atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Cseréled azt az amúgy is megmurdált csőszakaszt :( Cserélni akarom, csak nem tudom hogy kell elválasztani a vékonyabb kék csőtől. Vagy ha levágom akkor hogy rakom össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Cserélni akarom, csak nem tudom hogy kell elválasztani a vékonyabb kék csőtől. Vagy ha levágom akkor hogy rakom össze? Valami bilinccsel van összerakva, nem? Olyat kell szerválni, vagy hasonlót, vagy máshogy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Valami bilinccsel van összerakva, nem? Olyat kell szerválni, vagy hasonlót, vagy máshogy. :( Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond. Akkor hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Akkor hogy? Hát ezt leírni nem tudom! A két cső össze van tolva és valami fém van ott de hogy mi az, azt nem tudom. Ahoz hasonló mint ami a bovdenházak végén van,az a kis fém, csak nagyobb. Ezt nem lehet leírni, vagyis én nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem bilincses. Sajnos! Ha bilincses lenne akkor nem lenne gond. Akkor ezek után bilincses lesz, és semmi gond.:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Akkor ezek után bilincses lesz, és semmi gond.:( És a két csövet toldjam össze egy darab fémcsővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 És a két csövet toldjam össze egy darab fémcsővel? Mondjuk. :( Azért legyél meglehetősen körültekintő. Véletlen se szivárogjon, mert ott a kipufogócső aztán meg kész a baj. Ha nem vagy biztos benne inkább vidd el egy szakihoz, sokat biztos nem kérhetnek ilyen műveletért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hol van onnan a kipufogó... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hol van onnan a kipufogó... :P Jajó. Azt hittem már a motortérben vagyunk. :( Nadeakkoris. Az ördög nem alszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Jajó. Azt hittem már a motortérben vagyunk. :( Nadeakkoris. Az ördög nem alszik. Én már eleget tartózkodtam az utóbbi években a motortérben, most jobb itt bent a meleg szobában az al bundyékkal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én már eleget tartózkodtam az utóbbi években a motortérben, most jobb itt bent a meleg szobában az al bundyékkal :( Mert neked rendben volt a benzincsöved. Ha nem lett volna ott is meleg lett volna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mert neked rendben volt a benzincsöved. Ha nem lett volna ott is meleg lett volna. :( Nekem már nyomta az AC telibe a 4leömlőre az anyagot menet közben :P Az eset után nem tudtam megindokolni, miért nem gyulladt be a nafta. De elgondolkodtam rajta, milyen rendes az őrangyalom :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Hát ezt leírni nem tudom! A két cső össze van tolva és valami fém van ott de hogy mi az, azt nem tudom. Ahoz hasonló mint ami a bovdenházak végén van,az a kis fém, csak nagyobb. Ezt nem lehet leírni, vagyis én nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 http://laci4.uw.hu/kepek/benzinszuro/hpim5731_640.jpg Igen ez az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 és itt hol szivárog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 és itt hol szivárog? Maga az a gumicső van kirepedve, nem figyelsz? :P :( Atis: Az a fém valami egy rápréselt bilincs tulajdonképpen. Fogsz egy vasfűrészt, hosszában végigvágod (a kék csőre vigyázz!) és szétnyitod. Utána le tudod húzni a gumicsövet, és a csere után egy csavaros bilincset teszel oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Vagy a fém valami után simán elvágja a kék csövet, és egy 2 cm. el hosszabb gumicsövet két bilincsel rögzit. Nem kell ebből ekkora problémát csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 azé kérdeztem, hogy ha levágna a gumicsőből, ki lehetne-e ejteni a szivárgó részt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Vagy a fém valami után simán elvágja a kék csövet, és egy 2 cm. el hosszabb gumicsövet két bilincsel rögzit. Nem kell ebből ekkora problémát csinálni. Ez volt a megoldás! Kész is van. Mindenkinek KÖSZÖNET a segítségért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 és itt hol szivárog? A préselt bilincs előtt 2 cm-el . De nem szivárgott hanem spriccolva mosta az alvázat benzinnel! De már megoldva, köszönet nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
murx Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót? Valószínűleg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogyha a tolatólámpa hol világít, hol nem, akkor annak mi lehet az oka? Váltóban kellene kicserélni a kapcsolót? De lehet, hogy az is elég, ha csak a kapcsoló csatlakozóját befújod WD40-el és jól visszadugod. Nekem ez volt a gondom, azóta semmi probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Esetleg magában a lámpában kh... ennyi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts